Sevgilim yengec erkegi hicbir zaman arayip sormuyor mesaj atmıyor her zaman ilk mesaji ben atiyorum kendisine soylemistim sen niye hic mesaj atmiyorsun vs. Takilma buna falan diyor ben senden mesaj bekliyordum seni rahatsiz etmemek icin atmadim vs diyor veya aticaktim iste tam sen attin ki bunada inanmiyorum zaten Şu an 1 gundur hicbir sekilde konusmuyoruz surekli ben adim atmaktan da sıkıldım bu gidisle o yazmazsa iliski boylelikle biter sizce dogru mu dusunuyorum bu sefer asla yazmayi dusunmuyorum iliskimiz 1.5 yillik ve artik beni onemsedigini de dusunmuyorum
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burçlarla alakası yok mesaj atıp atmaması ya da soğuk yapması. O yazana kadar yazma, umursama biraz
Tesekkur ederim
Bi kaç gün sen yazma sana değer veriyorsa kendisi yazar zaten
Bencede tesekkur ederim
Çek kanka direk, üstüne düşersen zaten elimin altında diye düşünür. O yazsın bırak sen niye yaziyosun
Haklisin bazen tutamiyorum yaziyorum ne olacak sanki diyorum ama artik bende biktim bitecekse de bitsin
Oyle yaptigin icin seni sallamiyor zaten biraz cool ol o surunsun o dusunsun boyle sen niye dusunecekmissin
Aslinda bende ölüp bitmiyorum ama 1.5 yillik beraberlik var ondan surekli donus yaptim haklisin zaten artik biktim bende tek tarafli bir seyler yapmaktan
Yani sana yazmiyo sen yazinca yaziyo umursaniyo baska ne olabilir 24 saat icinde hic mi bos kalmiyo demekki sklina gelmiyosun boyle insanlardan uzak dururum çok ayrildigim oldu bunun için değmez
Birde ustune canım yerine koyuyor seni rahatsiz etmemek icin yazmadim falan diyor tesekkur ederim yorumunuz icin
Ya bırak en sinir bozucu tip canı sıkılınca yazcaksa hiç yazmassın konuşcak olan her turlu konusur yazar
Kesinlikle katiliyorum iliski bitecekse de bitsin umrumda degil bu sekilde surdurmek zaten yipratiyor bir iliski olsaydi ortada zaten iki tarafli oldu surekli ben bir seyler yapmazdim
Çok ustune gitme birak yazmiyosa yazmasın ustune giderse çok seviyo der dahada yapar
Peki sizce bu sekilde giderse zaten iliski biticek boyle bitirmek mantikli mi veya mesaj atarsa cevap vermeli miyim
Bak ben olsam şu an ayrilmistim yani bana gore oyle tabi sen seversin yapamam dersin orasi ayri sen oyle dusunuyosan sunuda unutma ben sevdigim insana mesaj atmadan duramam sesini duymadan duramam o arkadaş seviyomu supheliyim bi bunu düşün derim
Kesinlikle bende oyleyim zaten duramam merak ederim ne yapiyor nerede nasil basina bir is mi geldi ilk 1 yil cok guzeldi ama sonrasinda artik ilgisi baska taraflara kaydigini dusunuyorum ve umursamiyor bende bitirme taraftariyim ama bu sekilde sessizce bitsin uzun zaman sonra cikar mesaj atarsa zaten cevap vermem Şu an icin ayrilik konusmasi yapmayi dusunmuyorum ona bile gerek yok sizce hakli miyim
Haklısın tabi ki de 🙂
Bu arada ikimizinde sinav senesi demistim ya ne o yazdi ne ben 2 gun sonra tusluya gecmis Şu an uzak sehirlerdeyiz wp den konusuyorduk ve tek konusabilecegimiz alan telefondu hic haber vermedi bile o kadar uzuldum ki sizce bir erkek olarak sevdiginiz birine boyle bir sey yapar miydiniz
Sen çek tabiki ağır ol
Ben zaten yazmayi dusunmuyorum artik ki oyle de yapicam o da yazmiyor zaten iliski boylelikle bitmis olucak ayrilik konusu acmadan bitmis oluyor 😂 sizce bu mantikli mi peki bence birakayim boyle kalsin bitsin
Ölü taklidi yap
Snksksnssksksksksksksksk deniycem