- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, neden yoğun olduğu önemli yani herhangi bir işte çalışıyorsa size ayıracağı vakti olabilir yani tuvaletteyken dahi yazabilir eğer isterse. Ama başında gerçekten önemli bir mesele varsa da yazamıyorsa, çok haklı bir mazereti varsa birkaç gün de yazmayabilir ama bu konuda önden hatırlatır ve bilgilendirir karşısındakini. Böyle gelişigüzel davranış sergilemez yani hiçbir şekilde. O yüzden ayrılmanız daha doğru olacaktır bence. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
01 Yorumla- +1 yıl
Evet işi var ve spora gidiyo
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilinin işi olabilir, ailevi sorunları olabilir veya herhangi bir başka yoğunluğu olabilir. Tabii ki bu yazmaması demek değildir. 1 gün boyunca hiç ama hiç yazmıyorsa vardır bir sıkıntı. Ama bu demek değildir ki hemen ayrılasın.
Önce bu konuyu etraflıca konuş onla.. Fevri davranmamak gerek.03 Yorumla- +1 yıl
Haklısın ama çok merak ediyorum benimde sorunlarım dertlerim var ama böyle yapmıyorum
- +1 yıl
Herkesin karakteri farklı işte... Bir şekilde ortasını bulması gerek sevgilinin..
- +1 yıl
Aynen
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yıl1 gün olayı biraz enteresan geldi bana. İnsan en azından yatağında olduğu zaman dönüş yapabilir. Uyumuyor mu yoğunluktan? Ayrılık çok aşırı bir tepki olabilir. Ancak kesinlikle konuşmak şart bu konuyu. Hayatında olduğunuz biri sizi bu denli görmezden gelemez. Konuşulduktan sonra halen aynı insan olmak konusunda diretiyorsa elbette yolları ayırmak daha mantıklı. İnsan uyumadan önce bile hayatındaki kişiyi düşünmüyorsa ya başka biri vardır ya da hiç değer vermiyordur.
01 Yorumla- +1 yıl
Değer vermiyo buluşup konuşacam
Kabul edilebilir bir mazereti var ise ayrılmanı tavsiye etmem. Gerçekten işlerinden veya eğitim hayatından dolayı yoğun olabilir. Mevzu iş veya eğitim olduğunda bu durum anlayışla karşılanmalı diye düşünüyorum. Sonuçta geleceği adına çaba sarf ediyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Hem okuyo hem staj yapıyo hem de spora gidiyo iki günden sonra yazdı dün akşam ona yazdım buluşma ayarlim diye hala dönmedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün boyunca yazmaması tuhaf.
Belki kötü bişey olmuştur.
Yazdığında geçerli bir sebebi vardır umarım.
Yoksa eğer ona göre düşünüp kararını ver...00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence ayrıl
00 Yorumla
+1 yılEskiden bir sevgilim vardı. Bir zamanlar sürekli konuşmamıza rağmen bir süre ortadan kaybolmuştu ve ben çok kızıyor, özlüyor, endişeleniyordum. Sonradan annesinin vefat ettiğini öğrenmiştim. Belki o kadar ciddi bir durum değildir lakin bazen insanların o anda cevap verememesinin, ortadan kaybolmasının geçerli sebepleri olabilir. Bekle ve geldiğinde ona ne olduğunu sor, yanında olmaya çalış. Cidden bir sorun varsa bir darbe de sen vurma. Hem zaten 1 gün o kadar uzun bir zaman dilimi değil. Umarım ilişkiniz buna anlayış gösterecek kadar güçlüdür.
03 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın zamana bırakacam
- +1 yıl
Buna sevindim. Bir karara varmadan önce her zaman karşı tarafı dinlemelisin. Sonrasında sana saçma gelirse ve içini yatıştırmazsa tabii karar sana kalmış. :)
- +1 yıl
Haklısınız arkadaşlar az kalsın fevri davranıp kötü nir şey yapacaktım
+1 yılSevgilin bir gündür mesajlarına cevap vermiyorsa %100 sıkıntı var demektir. Ben 2 saat telefonuma bakmazsam bir problem mi oldu acaba diye düşünmeye başlıyorum. Bir sıkıntı var hatta kesin bir sıkıntı var. Onunla konuşmalısın.
03 Yorumla- +1 yıl
Yazdı ama selam yazdı neden yazmadığını biraz sohbet ettikten sonra sordum yazmadı daha
- +1 yıl
Hemen bırakırdım.
- +1 yıl
Niye knk
Üç gün dür erkek arkadaşım yazmıyor nerde olduğunu ne yaptığını biliyorum ve hep yazmak zorunda değil sende öyle müsait değil dir veya canı sıkındır yanlız kalmak istiyordur bazen izin vermek daha iyi bu sabah kusura bakma yazamıyorum durumu biliyorsun diye bende sorun değil dedim buna ne diye bilirim herşeyi bırak benimle mi ilgilen diyemm her bireyin sorumlulukları var bir gün yazmadı diye ayrılayım çok saçma bence ayrılma yani insanız ve bazen yanlız kalmak isteriz veya müsait olamayız bu bakış açısından bak 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Kanka salıdan beri yazmıyo en son yazdığı şey spora başladım ve en spn ben ona yazdım tel nonu ver diye
+1 yılYapma ya okadar uzun bir sürre mesajına bakmamış derhal ayrıl çok kötü etmiş mesajına bakmamayla!
Ya sen iyimisin, ayrılmak nedemek?
Sen ufak bir davadan hemen ayrılmayı düşünüyorsan sende iş yok, ah eski aşklar neredesiniz eskiden aşka gerçek aşk derdik şimdiki aşk/meşk çok saçma!12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz gözlemle bu tutumu devam ederse hiç bir şey demeden bitir çünkü yaşandı ayrılık mesajına bile dönmedi büyük ihtimalle başkasını buldu ama insan zahmet eder derki bende bitti ama buna bile zahmet etmedi bana çok meşgulüm derken tiktokdan yeni sevgilisine şarkılar yolluyordu bence hiç bir şey deme eğer gerçekten sorun varsa dönüp sana izah eder özür diler
07 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılPeki ne oldu geri döndü mü sana en azından küçük bir açıklama yaptı mı?
- +1 yıl
Konu ile alakasız selam ceylin yazmış
Cevap sahibi+1 yılSanki ihanet ediyor ve durumu caktın mı diye ağız ariyor zarf atıyor hiç güven vermedi en azından bir sebep söyleyebilirdi ne bileyim hastayım deseydi daha mantıklı olur du
- +1 yıl
Valla kanka buluşup bu konuyu konuşmaya karar verdim yüzyüze
Cevap sahibi+1 yılEvet böyle daha sağlıklı karar verirsiniz
- +1 yıl
Aynen
Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Belki de gerçekten yoğundur. Bence bir kaç gün daha böyle devam ederse karşına al bir konuş ve bunun mantıklı bir açıklaması olması gerektiğini söyle. Eğer geçerli bir sebebi yoksa karar size kalmış.
10 Yorumla
+1 yılBir günde bir dakikasını ayıramıyorsa işine baksın uyumadan önce yazabilir yemek yemeden önce yazabilir hatta afedersin ama wcden sonra bile yazabilir insani öncelikleri için zaman buluyorsa bir mesaja bakmak bu kadar zor olamaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısınız
Konuşmayı dene, bahanesi makul değilse ve bu durum süreklilik gösteriyorsa ve ayrılınca daha iyi hissedeceksen ayrıl. Kimsenin değersiz hissettirmeye hakkı yok :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ne yazim kanka en son ona ben yazmıştım
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Yoğundur belki. Hem sevgisine inanıyorsan ve güveniyorsan böyle bir soru sormazdın diye düşünüyorum.
04 Yorumla- +1 yıl
Hala yazmadı:(
- +1 yıl
Tamam
+1 yılSevince harbiden iki eli kanda olsa da yaza kadar çok adam gördüm. bir şey yazma sessizce bitsin
02 Yorumla- +1 yıl
Bitti gibi
- +1 yıl
boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYol gitsin bacım aynısını sende ona yapacaksın önce
01 Yorumla- +1 yıl
Yazmıyo hala salıdan beri
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım artık eski sevgilin oluyor 1 dk alo diyemez mi yani bir gün 1440 dk
02 Yorumla- +1 yıl
Tel nosunu bile vermedi
- +1 yıl
oha
+1 yılİnanma yalan onlar lavaboya gitmiyor yemek yemiyor bu başkasıyla konuşuyor açık net
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle düşünüyorum ve snapchatte snaplerimi bile açmamış normalde açıyordu geçen bana teli şarj edemiyor demişti
+1 yılYoğunsa biraz zaman vermek en iyisi olur zaten yazacak durumu olsa yazar
05 Yorumla- +1 yıl
Yazamıyor😢
- +1 yıl
Bu ayrılma sebebi mi
- +1 yıl
Ama merak ediyorum ona güveniyorum ama başka şeyler de düşünebiliyor insan
- +1 yıl
Yoğunluğu sonsuza kadar sürmeyecek sonuçta biraz zaman tanı eğer yoğunluğu yokken de bu şekilde davranırsa ayrılırsın
- +1 yıl
Beş gün önce konuştuk dedim ona sdni konuşmaya zorluyorsam ya da seni sıkıyorsam ya da beni oyalıyorsan söyle dedim dedi yok saçma düşünüyorsun öyle düşünme dedi
+1 yılAbi çocuk oyuncağı mı bu adam nedenini bile söylemiş sen hala ayrılmayı düşünüyorsun
012 Yorumla- +1 yıl
Ama üzülüyorum kanka sende anla ayrılmak istemiyorum beni oyalıyo mu acaba hatta bunu ona bile söyledim hayır saçmalama dedi
- +1 yıl
Güvensizlik varsa içinde ona karşı ilişkiyi sürdürmenin bir anlamı yok
- +1 yıl
Yok ama insan istemeden öyle şeyler düşünüyor
- +1 yıl
Peki ne yapmalıyım
- +1 yıl
Bak asko eğer güvenseydin içinde en ufakta olsa kuşku şüphe olmazdı belli ki güvenmiyorsun ve ilişkiyi bu şekilde devam ettirmek ne senin için iyi olur nede karşı taraf için
- +1 yıl
Beş gün önce konuştuk dedim ona sdni konuşmaya zorluyorsam ya da seni sıkıyorsam ya da beni oyalıyorsan söyle dedim dedi yok saçma düşünüyorsun öyle düşünme dedi güvenmek istiyorum ama yaptığı şey şüpheli dimi sencde
- +1 yıl
Ortada şüpheli bir durum yok sadece sen fazla kuruntu yapıyorsun ama eğer oyaladığını hissediyorsan ve bundan eminsen bitir
- +1 yıl
Dedim yani öyle bir şey düşünme dedi oyalanma gibi bir düşüncem yok arkadaşlarım diyo olabilir diye bende sordum saçma düşünüyorsun dedi
- +1 yıl
Sizin ki real ilişki mi sanal ilişki mi askom
- +1 yıl
Aslında sınıftan bunun bir kuzeni var kuzeni benden bahsetmiş o da demiş bu kızla tanışacam bende istedim 1 defa buluştuk real ilişki
- +1 yıl
Telefon numarası yok demişsin görüşmeden önce hiç sesli konuşmadiniz mi ya da görüşme sonrası o numara istemedi mi
- +1 yıl
@Esmaulhusna99 yok maalesef
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBir gün mesajına bakmadı diye ayrılacaksan ayrıl yolun açık olsun..
017 Yorumla- +1 yıl
Yanlış mı yapıyorum
- +1 yıl
Tabi ki yanlış yapıyorsun işi yoğunmuş sonuçta keyfi olarak yapılan bir şey değil..
- +1 yıl
Ama merak ediyorum
- +1 yıl
Merakını bazen bastırman lazım
- +1 yıl
Tamam ben zaten yazdım yazacağımı onu bekliyorum artık
- +1 yıl
Beklemekten başkada çaren yok ama bu yazmama durumu çok uzarsa o zaman farklı şeyler düşünülebilir... senden soğumuş diyebiliriz ya da uzaklaşmak istiyor diyebiliriz...
- +1 yıl
Kaç gün gibi kastediyoruz 1 hafta olabilir mi
- +1 yıl
En fazla bir hafta bir hafta yazmadan durabiliyorsa onu kendi haline bırakmanın zamanı gelmiş demektir..
- +1 yıl
1 haftadan önce yazarsa peki
- +1 yıl
Yazınca sana olan sıcaklığa göre değişir soğuk davranırsa bazı şeyler yolunda gitmiyor demektir...
- +1 yıl
Beş gün önce konuştuk dedim ona sdni konuşmaya zorluyorsam ya da seni sıkıyorsam ya da beni oyalıyorsan söyle dedim dedi yok saçma düşünüyorsun öyle düşünme dedi bak bunu dedikten sonra bende ne düşüneyim normal karşılıyorum ama üzülüyorum yani
- +1 yıl
Öyle söylediyse işleri gerçekten yoğundur belki de ona biraz daha zaman ver istersen..
- +1 yıl
Haklısın ama merak ediyorum ve üzülüyorum sence güvenmeli miyim inanmalı mıyım bilemiyorum
- +1 yıl
Sevgi en başta güven vermek demektir sevdiğine güven elbette ama bir adımında hep geride olsun.. sonuçta karşındakinin niyetini tam olarak bilemiyorsun... karşındaki seni oyalıyor bile olabilir.. oyalıyor demiyorum ama öyle bir ihtimalide göz önünde bulundurmalısın... sana yeterince güven verdikten sonra tamamen güvenebilirsin..
- +1 yıl
Ben sana atamıyorum sen at
- +1 yıl
Bende atamıyorum
- +1 yıl
Biz bu çocukla kuzeni sayesinde tanıştım çocukla buluştum çocuk iyi. Biri
+1 yılsende ona mesaj atmayacak ve bakmayacaksın bu kadar basit zaten senin onu merak ettiğini hissediyordur ama umursamıyordur ki merak ettiğini hissettirmen onu daha çok uzaklaştırır
10 YorumlaSana zaman ayirmamasai cok uzucu bende bana zaman ayirmadini dusunuyorum gerci her gun kpnusuyorum onla sen ondan onemli ne isi oldunu sor gecerli bir sebep degilse uzukdugunu soyle duygularini soylemek en iyi yoldur
03 Yorumla- +1 yıl
Tel nosu yok
- +1 yıl
şu an yazdı instadan selam falan
+1 yılKimin ne derdi var bilemezsin.
Destek olman lazım00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılAyrılmak için ilişki yaptın isen çocuğu hiç üzmeden ayrıl
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız etme manitalardayiz diye mesaj atmasını mi bekliyorsun
00 Yorumla Emniyete haber verdin mi? Başına bişey gelmiş olmasın.
00 Yorumla
+1 yılGarip taktikler gibi ergen sanırım biraz ondan ablası üzülme.
00 Yorumla
+1 yıl2 sn de olsa insan sevdiğine döner. Yoğunum yazabilir. Ayrıl. Net
00 Yorumlahemen ayrılık demeyin iyi düşün pozitif ol belki ölmüştür
03 Yorumla- +1 yıl
Ahh ne kadar pozitifsiniz öyle 😅👏
- +1 yıl
😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yıl24 saatinde 10 dakikası olmayana 10 yıl heba edilmez yeğen. Ayrıl
14 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin peki
Cevap sahibi+1 yılEvet ben böyle çok insan sildim. Sevgili, flört, yeni tanıştığım. Bana vakit ayırmayana ben niye ayırayım. Bi sevgili kaybetsem yenisini bulurum, arkadaş kaybetsem bulurum, flört kaybetsem bulurum ama zaman kaybettiğimde bulamayacağım tek şeydir. Bu yüzden böyle insanlarla zaman kaybetmeyin
- +1 yıl
Haklıson😢😔
Cevap sahibi+1 yılHer zaman ki gibi 😎
Geçsin ya bu ayakları yeme adla insan sevdiğine 20 saniyesini ayıramaz mı mesaj atamayacak kadar ne gibi bi iş yoğunluğu olabilir sanki telefonunu sabahtan sabaha mı açıyor sanıyorsun imkansız
03 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Gerçekler acıdır maalesef
Ne yoğunluğu olabilir ben telefonumdan 10 dk ayrı kalınca endişeleniyorum 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Baktı sonunda
+1 yılMillet bulamıyor bu başından savıyor te allam 😂😂😂
010 Yorumla- +1 yıl
Ara baktın cevap yok ayrıl gitsin
- +1 yıl
Numarası yok
- +1 yıl
O değerimi bilmedi
- +1 yıl
Numarası yokta 2 dakikasıdamı yok hiçmi wcye gitmiyor yemek yemiyor yatağa giderken 2 mesaj atamıyor benim burasıda var
- +1 yıl
Salla gitsin kardeşim uğraşma vakit bulunmaz ayrılır
- +1 yıl
Valla salı günü akşam yazmıştım tel nonu ver 2 gün yazmadı sonra dün yazmış selam falan ben bu kpnuyu onunla buluşmada konuşacam istemiyorsan bırakalım nokta
- +1 yıl
Maalesef aşığım kalbimin katiline
- +1 yıl
Buluşacakmısın birde ne diyim ki kardeşim umarım kalbinden geçen olur
- +1 yıl
Ona yazdım ona da dönmedi
- +1 yıl
Bence dahada yazma arama sorma derim
nedenini öğren. geçiştiriyorsa, kendini saha fazla üzme, bitir.
01 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyor ve bana en son spora başladım dedi
Seven insan yoğun olmaz
10 Yorumla
+1 yılSebebini dinle. Ve kararını ona göre ver
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl dinlicem hiç yazmıyo hala yazmadı
- +1 yıl
Neden yoğun peki. İşinden dolayi. Ya ban biri yoğun da olsa. Gece uykusundan olmak istese bile o kişi ile konuşuruz. Anla işte.. 🙄
+1 yılNapıyor ülke mi yönetiyor 😏 bahane hazır
01 Yorumla- +1 yıl
Offf ayn
Bir hafta daha bekle bakalım
01 Yorumla- +1 yıl
2 gün yazmadı sonra dün yazmış selam falan
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Bence hemen ayrıl, imkansız bu
05 Yorumla- +1 yıl
Bencede
- +1 yıl
Kanka en son ona ben yazmıştım yazim mı
- +1 yıl
Yazim bitti diye
Eve de mi gitmiyor yalan söylüyor sana
05 Yorumla- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Valla bak yazmıştım ona o da akşam baktı sonra sabah yazdığını gördüm yazdın tel nonu ver ondan beridiri yazmıyor 1 gün oldu
- +1 yıl
Öyle düşünmüyorum çünkü ben ona bi beş gün önce konuştuk dedim ona sdni konuşmaya zorluyorsam ya da seni sıkıyorsam ya da beni oyalıyorsan söyle dedim dedi yok saçma düşünüyorsun öyle düşünme dedi
+1 yılWc ye de mi gitmiyormuş?
09 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum 😅
- +1 yıl
Bahane uyduruyor. Ayrılmalısın tabiki
- +1 yıl
Tereddüteyim
- +1 yıl
Sende yazma irtibatını kes ne yapacak gör biraz
- +1 yıl
Öyle yapacam zaten
- +1 yıl
Hıh hemen yapış yazdı madem
- +1 yıl
Dönmedim daha knk
- +1 yıl
Yazma sakın. defolsun gitsin
- +1 yıl
Of acımasız değilim
+1 yıltöbe yaa ya başına bişey geldiyse sen arasana bi
010 Yorumla- +1 yıl
Numarası yok
- +1 yıl
sevgilim diyon no yok bu naasıl sacmalık geri döndümü mesaj
- +1 yıl
Geri döndü somra dedim dün buluşalım bunkonuyu konuşacam dönmedi tel no konusunu ikimiz hiç istemedik salı günü istedim 2 gün yazmadı sonra yazdı
- +1 yıl
Numarayı vemrdi
- +1 yıl
İii gadi bidaha ulaşırsın
- +1 yıl
İnşallah aramız düzelir
- +1 yıl
Düzel
- +1 yıl
Düzelmedimi daha
- +1 yıl
Her şey çok iyiydi zaten sadece salı gününden beri bana yazmıyo işte bir iki defa yazdı onda da çok yazışmadık bende haliyle aklıma bin şey getiriyorum
- +1 yıl
Hımmmm
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl ben alam seni 😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅
Bunu bize değil kendine sor. 😃
00 Yorumla@QueenOfTheFate
Gel, senlik soru 🤣02 Yorumla- +1 yıl
(bkz: s*lak yemin ederim g*ri zekalı bu çocuk)
- +1 yıl
@QueenOfTheFate bu şablon her yere uyuyor sanırım
+1 yılgec bile kaldin hemen engeli bas gonder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoğun adam rahat bırakta başkalarıyla halvet olsun
01 Yorumla- +1 yıl
Of tamam ama merak ediyorum
Yuh bir gün mü😂
01 Yorumla- +1 yıl
Of evt
Kesinlikle ayrıl ne kadar değersiz sin ya
01 Yorumla- +1 yıl
😒😭😭😭
+1 yılBaşka sevgili yap ona yaz sen de
01 Yorumla- +1 yıl
Offf
belki tel onda deyıl
06 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Sanmıyorum
- +1 yıl
Ağladım ağlaya ağlaya uyuya kalmışım 😒
+1 yılYarın yazar
02 Yorumla- +1 yıl
Hala yazmadı:'(
- +1 yıl
Bugün bekle ve sende yazma
+1 yılAyrılmışsınız
01 Yorumla- +1 yıl
Nerden bildin ki ayrılmadık ama
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazma
01 Yorumla- +1 yıl
Yazmak istiyorum
+1 yılBiraz daha bekle bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapcam
Sende mesaj atma rahat takıl ben öyle yapıyordum
03 Yorumla- +1 yıl
En son ben yazdım hala yazmadı
- +1 yıl
Of of of beklicem sadece😒
+1 yılNe isi varmis
08 Yorumla- +1 yıl
Çalışıyormuş
- +1 yıl
Boyle seyler bahane aslinda ama aranizda bi sorun oldu mu yakın zamanda
- +1 yıl
Hiç olmadı çok iyidik
- +1 yıl
1 gundur olmasindan dolayi ayrilmak fazla olur ama bu durum devam ederse en fazla 3 gun bence kartlarini acik oyna bi sorun mu var 3 gundur dogru duzgun konusamiyoruz bahane uydurdugunu dusunuyorum artik kimse kimseyi zorla tutmuyor de anlar zaten ama 1 gun boyle oldu diye hemen ayrilmak sacma olur
- +1 yıl
Tamam beklicem ama ilişkidrn beklentim kalmadı gibi
- +1 yıl
Beklerken surekli yazma ama bak bakalim ne kadar sureyle yaziyo seni hangi arada hatirliyo.. bi sevgilim vardi gunduzleri arkadaslari misafiri geliyodu geceleri is yerini temizleme toparlama ve eve gecme derken saat gece 12 yi buluyordu canım gibi beklerdim agzimiz yandi akillandik artik😅 keske demiyorum cunku bu bi ders oldu bida bunu yapani def ederim
- +1 yıl
Bekle yazana kadar... yazincada once soyledigimi de bitir
- +1 yıl
Ne dedi
+1 yılHic cevap vermiyorsa sorun var demektir
04 Yorumla- +1 yıl
Vermiyo valla
- +1 yıl
Pek hayra alamet değil o zaman 😄
- +1 yıl
Of ne var acaba kuzeni yakın arkadaşım dedi bana normalde böyle bişi yapmaz falan
- +1 yıl
İş yüzünden yoğun olabilir ama tüm gün yazmıyorsa başka bi durum vardır konuşmalısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yalan söylüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Of evet galiba
hayir tabii ki
08 Yorumla- +1 yıl
Ayrılmayacam
- +1 yıl
Peki ne yapmalıyım
- +1 yıl
telefonla ara ya da face time yap naptin dun eve gectin mi falan diye sor zaten yalan soyleyip soylemedigini anlarsin anlarsan dersin ki bana yalan soyluyorsun yoksa da dersin ki tatli bir dille iki dakika musait ol ve bana iyiyim falan yaz merak ediyorum ben de lutfen bir daha beni bu kadar ihmal etme de ay ne bileyim
- +1 yıl
Telefon nosu yok
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Selam yazdı selam yazdım nasılsın dedi idare eder dedim o da ayni dedi yorgunum dedi sen neden öylesin dedi yazmadıpın için moralim bozuktu benim dedim daha mesajı görmedi
+1 yılmmmmm neden acaba
04 Yorumla- +1 yıl
Çok yoğun çalışıyor + spora gidiyo kuzeni yakın arkadaşım ona bile yazmıyo
- +1 yıl
bir ömür çekilmez. kendine yaşıyor gibi
- +1 yıl
Bilmiyorum
- +1 yıl
Kim bilir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen 18 olamazsın 😁 bu kızlara üzülüyorum yazık
04 Yorumla- +1 yıl
Of ne diyon ya