Buradan biriyle 2 aydır konuşuyorum. Her gün sohbet ediyoruz, hayal kuruyoruz. Arada flört ediyoruz. Birbirimize bağlanmaya başladık ve bu durum beni korkutuyor çünkü eninde sonunda bitecek bir şey. Reele taşımama engel olan durumlar var. Daha fazla bu sohbeti ilerletirsem canım çok yanacak gibi hissediyorum. Sizce konuşmayı kesmeli miyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDüşüncen Çok doğru Evet bu ilişkiler Eninde sonunda bitmeye mahkumdur Yani bu kimse yanlış anlamasın karakterle alakalı bir şey değil iki tarafta çok karakterli olur gerçekten aşık olur belki birbirinden hoşlanabilir buna bir şey demiyorum ama mesafe ne kadar Uzaksa o ilişki belli bir süre sonra zaten kendiliğinden biter onun için hiç bağlama derim ben de çok zamanında çok ilişki yaşadım her ne kadar karşı taraf düzgün ve sen de düzgün olsan bile hani 3 günlük eğlence olarak görmesen bile o ilişki maalesef Eninde sonunda bitiyor ama tabi şöyle ekstrem bir durum olabilir yol mesafeniz yakındır buluşma imkanımız var o zaman tabii ki bir şey diyemem ama mesafeniz Uzaksa acı bir gerçeği söyleyeyim bundan uzak durun Çünkü ileride Siz zararını göreceksiniz Yani iki tarafta
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar,
Sanaldan başlayan ilişkileri reele taşıyabilirsin ama her zaman istenildiği sonuçlanmaz sanaldan birini istediğin kadar tanıyamaz ve güvenemezsin reele taşındığında hayal kırıklıklarıda yaşayabilirsin senin reele taşımada sorunların olduğunu söylemişsin böyle bir durumun olduğu için konuştuğun kişininde kendini sana kaptırması doğru olmaz sonuçta oda çok üzülebilir en iyi kendisiyle konuşup sadece arkadaş kalabilirsek konuşmaya devam edelim beklenti olmasın ve ikimizde üzülmüyelim bir ilişki yaşarsak bile reele dökemem sonu senin için hayal kırıklığı olabilir de samimice bunları ona anlat ve ona göre bir karar alın.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok haklısınız
+1 yılbenim yaşadığım ilişki aklıma geldi bizde 9 ay birlikte konuşmuştuk sizin gibi hayal felan ama başlangıcı olmayan ilişki bir süre sonra bitiyor özellikle kilometre ve uzak mesafe ilişkisi varsa yüksek bir ihtimalle biter. Buluşssanız bile şöyle bir şey var ki sanal gibi olmuyor yüzyüze gelince nasıl olucaksınız uyum sağlayıp birbirlerinize bağlanabilecek misiniz bu bir soru işareti. 2 ay olduğu için daha yenisiniz ama birkaç ay sonra sizde kopmalar olabilir sizin şu an birbirlerinize bağlanma nedeniniz merakta olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sonuçta burası sanal bir dünya burada karakterimizi tam anlamıyla aynı yansıtamıyoruz. Reelde her şey daha farklı olacak.
- +1 yıl
en önemlisi reele taşımak zaten. reelde ikiniz birbirlerinizi beğenip severseniz bu ilişki kopmaz hep devam eder. sanalda yazışmaya devam edersen ayrılıcağınız zamanda sana iki ayrılık mesajı yazar çeker gider çok basit bir şekilde. tek sende değil bazı durumlarda karşı tarafta adım atması gerekiyor.
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u +1 yılNedir bu engeller? Onlardanda bahsetseydin, sonuçta gizli üye olarak sormuşsun. Neyse daha fazla umut vermeden, bitir veya onunla konuş belki birlikte bir çözüm bulursunuz, senin engellerine. Belki devam etmek isteyecektir, her şeye rağmen, reele taşımak istememene rağmen, bilemiyorum. Reele taşımamakta kararlıysan zaten bitir. Kimsenin vaktinden, zamanından, hayallerinden ve ömründen çalma.
32 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Haklısın ama benim için çok zor bitirmek ona çok alıştım
- +1 yıl
O zaman engelleri aşmaya çalış, onunla birlikte.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılSanal bir iliskiyi gerçek hayatada tasıya bilirsiniz ama belkide bitirmekte isteye bilirsiniz bu duruma göre değisir eğer farklı bir sehirdeyse bu kisi ve oldukca zor olacaksa sizde bunu hissediyorsanız eğer ciddi birsey görmüyorsanız ozaman bitire bilirsiniz sanal iliskilerde bir insan gerçekten asık olabilir sevebilir bunlarda duygusal olan insanlardır sadece duygusal olmayanlarda sanalda asık olabilir sanal bir iliski size göre değilse ve engel olan seyler varsa ozaman bitirmeniz daha doğru yol olur size göre çünkü gerçek hayata tasıyamayacaksanız nereye kadar sanal? ileride mutlaka biter çünkü sanalda devam edemez bir iliski tamamen eninde sonunda gerçek hayata tasınamlıdır tasınmayacaksa ozaman zaten bitecektir kesin.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Sanal bir ilişkiye bu kadar bağlanmana sebeb olan nedir. Reele taşıyamamana sebeb olan ne aynı şeyler mi ikiside evli misin?
Herşeyin farkında olmak ama bir şey yapmamak çok kötü.
İki ayda ne kadar bağlanır ki bir insan insana
İlerisini düşünme bile bence belliki bu bağlılık seni umutsuzlandiriyor. Daha fazla alışamadan paylaşmadan yaşamadan bitirmek doğrudur belkide11 Yorumla
Soran+1 yılEvli değilim. Kendimle alakalı nedenlerim var. Yorumunuz için teşekkür ederim
+1 yılBu yüzden hep diyoruz insan ne istediğini gerçekten bilmeli...
Belki haklısınız geçerli nedeniniz vardır vs. ama karşınızdaki insana vereceğiniz hasarı tahmin edebiliyormusunuz sanal bile olsa kısa bir zaman dilimi bile olsa karşınızdaki duyguları ve beklentileri olan bir insan bu sebepten bir daha
kendinizden emin değilseniz ve yarı yolda bırakacaksanız bu tür yollara girmeyin...11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama elimde değil
+1 yılMerhaba, engellerden bahsetseydin biraz keşke, aşılamayacak bir durumsa senin için, onum da sana daha fazla bağlanmamasi adına bir an önce bitirmen doğru olur sanırım. Ancak problemlerini onunla konuşmanı tavsiye ederim, belki senin düşündüğün kadar aşılamayacak bir engel değildir bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi zamanlar bende burdan biriyle tanismistim 5 gün icinde cikma teklifi etti, bende canım gibi kabul ettim ve Şu an hala onun pismanligiyla yasiyorum. Birini severken acele etmeyin, tanisip tartmak gerek bircok seyi. Yasinda kücükmüs zaten emin olsaydin burada bu soruyu sormazdin, demekki sende biliyorsun ne yapman gerektigini
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl*Bende sala k gibi kabul ettim
Soran+1 yılNeden pişmansın peki
Cevap sahibi+1 yıl5 gün icinde kim kimi tanimista gercekten sevmis? 1-2 hafta sonra baktim cocugun ruh sagligi yerinde degil, acele etmemem gerektigini anladim. Beni hic sevmedigini, bende onu sevmedigimi anladim. Sadece ona gösterdigim ilgi hosuna gitti, duygusal baglilik sorunu yasadi sanki 40 yillik karisindan ayriliyormus gibi. Bu sevgi degil bu saplanti, umarim sende böyle olmaz
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seninle aynı durumdaydım 2 yıl önce çok iyi biriyle tanıştım belki gerçek hayata asla karşıma çıkamıcak kadar iyi biriydi ama ailem anlasaydı keserdi beni ve ben yurtdişindadım çoçuga aşık olmaya başladım cidden çok alıştım sonra annem biraz anlıcam gibi oldu son vermek zorunda kaldım korktum ama hala da seviyorum onu o ben bitirdikten sonra bana çok kızdı çok kırıldı ama başka çarem yoktu.
Ataberk demir burdaysan bil ben seni hala seviyorum ama sana geri dönemk yüzüm bile yok.21 Yorumla
Soran+1 yılYaa umarım görür🙏
+1 yılSanal da tanisip sonradan mutlu olan cok cift var ancak bu sayi , hüsranla sonuclanan iliskilerin sayisindan fazla degil. Ciddiyete donusmeyeceginden eminseniz iki seceneginiz var ya sanalin tadini cikarin ya da muhabbeti kesin. Bi noktadan sonea kontrol edemezsiniz ve bu da reel yasaminizi etkiler
10 YorumlaUzak dur ve bence birdaha böyle bir şey yapma. Çünkü muhtemelen çok gençsin ve bu yüzden bu sitede bir sürü avcı var ben anlarım diye genç cesaretiyle düşünsende senin kendini bildiğinden çok daha çoklar ve açlar. Tam yerindeler o yüzden benden demesi hiç olacak iş değil. Sakın..
10 Yorumla
+1 yılEvet tanımadığın görmediğin biriyle nasıl bir bağ kurabilirsin ki sadece 2 aydır konuşuyormuşsunuz ve belki de anlattığı gibi biri değil belki de görünce böyle bir his kalmayacak içinde yine senin tercihin fakat bence ya görüşmelisin cafe gibi bir yerde oturup doğru düzgün tanışmalısın ya da daha konuşmamalısın ortada sağlam bir ilişki göremiyorum..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba. Ben de burdan biriyle tanıştım ve 4 aydır konuşuyoruz. Kimi zaman gecelere kadar konuştuğumuz da oldu kimi zaman hiç konuşmadık da doğru dürüst. İlk zamanlar ama çok başkaydı. Sorular, merak edilen şeyler çoktu. Zamanla azaldı ama. Bazen konuşmayı sonlandırasım geliyor. Fakat yapamıyorum. İstemeden ona alıştım galiba. Onunla konuşmak güzel de hissettiriyor biraz da bu etkiliyor herhalde. Biz flört etmiyoruz, arkadaş gibiyiz. Ama bazen o erkek olduğu için flörtöz davranabiliyorum. Onun da hoşuna gidiyor, kendi çapımızda eğleniyoruz...
Reele taşımak da neden çekiniyorsun? Seni de anlayabiliyorum inandığın şeyler yalan çıkabilir ya da ülkedeki erkeklerin kızlara yaşattıkları yüzünden korkuyor da olabilirsin. Seni üzeceğini, farklı anlamlarda zarar vereceğini düşünüyorsan güzel bir vedayla bitir bence konuşmanızı.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni sey banada oldu 2 3 ay konuştuk hatta görüntülü konusuyorduk benimde reelde görüşmem için engeller vardi o fazla rahatti ben tam tersi. Eninde sonunda biticek diye artik bitirmeye karar verdim tamamen kestim iliskiyi bi yere varilmazdi.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖzlüyor musun?
Cevap sahibi+1 yılAra sira aklima geliyor ama kendimi motive ediyorum hep sanal hep sanal zaten ne isime yarıycakti sonu olmayan birisiyle konusmam
+1 yılKesmen gerekiyor. Sanal ilişkiler kısa sürmeli yoksa bir taraf diğerine fazla bağlanıyor ve üzücü sonuçlar doğuyor. Ben bunu yaşadım sen yaşama.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu üzmekten çok korkuyorum.
+1 yıl2 ay hayaller aleminde mi yaşadınız, iyi duygusal boşluğunuzu tatmin etmişsiniz
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu biraz ama insan her gün konuşunca ister istemez bağlanıyor
+1 yılSanal iliskiler yürümüyor bence. Tabi ki evlenen de var ama çok az. Bence bitirmen mantıklı.
13 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda bana iyi geliyor devam ettirsem ileride bıraksam ona haksızlık etmiş olur muyum?
- +1 yıl
Yani eğer buluşma imkanınız varsa devam ettir derim. Yoksa sonu hüsran olur.
Soran+1 yılÖyle bir imkan yok. Teşekkür ederim
Canının yanacağını biliyorsan bitir. Reele taşıma bile. Birde buradan diyorsun. Buradakiler ile aşk yaşanmaz yaşayanları da gördük sonları hüsran oldu. Senle konuşurken kim bilir kaç kişiyle konuşuyordur bilemezsin. Belki başka hesabı bile vardır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Boşuna birbirinizin zamanını mı çaldınız? Ne içindi, biraz seks sohbeti yapmak için falan mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılHiç öyle bir sohbet yapmadık
+1 yılEğer ciddi düşüncelerin yoksa bunu ona söylemelisin.. sadece senin değil onunda canı yanacak sonuçta.. belki seninle gelecek hayalleri kuruyor ve içinde umut var.. o umut daha fazla büyümeden ya kendinden soğut ya da söyle...
10 YorumlaYani ikinizden biri evli büyük bir ihtimal bitir engele
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle bir şey yok
+1 yılBitirmesen de olur. Psikologlar ve antidepresan üreticileri senin gibi kadınlar olmasa aç kalır.
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsunuz. Sanki keyfimden reele taşımıyorum
- +1 yıl
Her kadın neler yaşıyor ama erkekler bilmiyor.
🤣Derede çamaşır mı yıkıyorsunuz, tarlada bebek mi doğuruyorsunuz? Garılar çok çekiya, garılara şiddet, garılar öliya🤣🤣🤣
+1 yılAbla biliyordun böyle olduğunu baştan niye başladın
13 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar bağlanacağımı tahmin etmedim
- +1 yıl
Kusura bakma ama oyun mu oynuyorsunuz sandın? Biliyorsun olmayacak başta öyle konuşmayacaktin
Soran+1 yılBuradan önceden bir çok kişiyle konuştum hiç böyle bağlanmamıştım yine aynı olur diye düşündüm.
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Evli misin?
Evliysen bir an önce bu işi bitirmelisin.11 Yorumla
Soran+1 yılHayır evli değilim tabiki teşekkürler
+1 yılSanal ve uzak mesafe ilişkeri bitmeye mahkûmdur. bence daha fazla uzatmadan bitirmelisin. Ne kadar çok beraber olursanız birbirinizden kopmanız o kadar zor olacaktır
20 YorumlaSakın haber vermeden ortadan kaybolma. Uzmemek adı altında bunu yapıyo insanlar ama aslında hiç de ole değil işin aslı. Kendilerinde gerceklerle yüzleşecek gücü bulamadiklarindan yapıyolar bunu.
20 YorumlaReele taşımana engel olan durumlara bağlı tabi. Şayet sana yetmeyen gerçekte bir ilişkin varsa mesela ayrıl demekki o zaten bitmiş ve hoşlandığın kişiyle gerçekte de görüş.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitir kesinlikle. Sanaldan her şey çok kolay çünkü. O duyguları yan yanayken yaşamak çok daha güzel. Kaç yaşındasın?
14 Yorumla
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılDaha küçüksün. Kendini geliştirmeye yönelik şeyler yap, gez toz sosyalleş. Manitacılik bu yaslarda bir yere kadar sürüyor. Kafanı ağrıtma
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılUmarım dikkate alırsın canım benim. İnan kendi yaptığım yanlışlardan yola çıkarak rahatca söylüyorum. Onunla didismek telefon başında pineklemektense ileride birine tüm sevgini verebilirsin
Sevgi bütün engelleri aşar aslında bende böyle bir ilişki ile başladım şu an nişanlıyım senin gibi düşünmüştüm başta ama karşındaki insanın duygularından eminsen duygularını yok etmek zorunda değilsin ama onda en ufak bir içine sinmeyen bişey görürsen o zaman düşünme bile bitir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılEngel olan şey nedir ve birbirinizi nekadar tanıyıp hitap etmeniz önemli sanal da olsa konuşan kişiler canlı kanlı bireyler dobra şekilde masaya yatırmalı konuyu
10 Yorumla
+1 yılNedenini yazmışsınız bence nu durumun üstüne gidin belki p duyduğunuz his mutluluk nu probleminizi çözecek... nereye kadar inşa lardan kaçacaksınız3inanon çözülmeyecek bir problem değil siiznki.. Bu noktada bırakırsanız ikiniz de mutsuz olacaksınız ve siz İyi ne aynı noktada belki de daha kötü olacaksınız...
10 Yorumla
+1 yılhahahhaha :D Çocuk 2 ay hayalini kurup yazmış, kızın niyetine bak. Zonk diye hayal kırıklığı olacak. Zaten ilişkiyi kadınlar bozar, şaşırmadık. İyi niyetli, zavallı erkeklere Allah akıl fikir versin, kötü kadın çok
14 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ön yargılı insanlarsınız. Reele taşımayı ben de isterdim ama sen benim ne gibi sorunlarım, olduğunu bilmeden bu yorumu yapamazsın.
- +1 yıl
aynen de kardeş, öyle öyle her kız bişeyleri bahane edip uzaklaşır, sonra sap gibi ortada kalırız.
Soran+1 yılBahane değil bilmeden yorum yapma. Ben kendimi biliyorum o yüzden vicdanım rahat
- +1 yıl
vicdan azabı çekmeyen seri katiller de var
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok baglanma üzülürsun aşık olursun kaptırırsın kendini
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım olmam bazen korkuyorum
+1 yılHemen bitir bağlanmadan. Sonu olmayan bi ilişkiye bende başlamıştım ama çok acı çekiyosun. Kendin için bunu yap ve yol yakınken bırak.
20 YorumlaBiteceğinden eminsen karşındaki insanın duygularıyla oynamanın bir anlamı yok
32 Yorumla- +1 yıl
Eninde sonunda üzeceksen ne anlamı var, değil mi?
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de aynı şeyleri yaşadım reele taşınmadı. Her şey çok farklı oldu o çok farklı oldu. Her şey bitiyor yavaş yavaş içimdeki. Sen de aynı şeyleri yaşamamak için benim gibi 2.5 yıkını heba etmememk için bitir lütfen
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn azından bu durumu açıkça kendisi ile konuşup ona göre vedalaşmayı tercih etmelisin saygı göstererek.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSanal ilişkiler de güven problemi asla göz ardı edilmemeli.
Peki reel'e taşımana engel olan sebep nedir açıklarmısın?11 Yorumla- +1 yıl
Ona göre yardımcı olabilirim
Tam olarak dediğin her şeyi yaşadığım bir ilişkim var dün gece bitirme kararı aldık reele yaşıyamayacağını söylediği için ben bitirmek istedim ama yine mesaj atıyor birbirimizden ayrılamıyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılAlışınca kopmak zor oluyor
Soran+1 yılSenin de yapacak bir şeyin yok üzüldüm😞
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz sanaldan bir arkadaşla sonbet ettiniz şimdi korkuyorsunuz gerçek olur diye siz bileceksiniz sohbeti flört le devam mı edeceksiniz?
10 Yorumla
+1 yılBir geleceğiniz olamayacağına inanıyorsan bitir. Henüz 2 ay erken fazla uzun sürmesine müsade etmeyin. Ama inancınız varsa sahip çıkın.
10 Yorumla
+1 yılReele neden taşımıyorsun peki?
#Kadın isterse her şey olur.
Demek aklına takılan sıkıntılar var..
Veya mesafe?10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKarşılaşmanıza engel olacak şeyler aşılamayacak şeylerse bitirmek en iyisi olur. Kimse kimseyle yıllarca mesajlaşmaz ne yazık ki
10 Yorumla
+1 yılBitirme aynen devam et su akar yolunu bulur misali cesaretli ol seni bu düşünceye iten şey ne acaba merak ettim doğrusu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen bende öyle oluyorum sonra pek ciddi almıyorum
60 YorumlaReele taşıyabilirsin ama aşılmayacak sorunlar ise kesinlikle bitir daha fazla bağlanmadan
20 YorumlaNeden, çok büyük sebepler vardıysa kabul etmeseydin ya. Bitirecek isende bir an önce bitir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde vardı bitti bir gelecek göremedim o yüzden uzatmanın bir anlamı yok bence
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. biz nedesek boş kendi kararlarını kendin ver. zira gerçek aşkın nereden geleceğini bilmek imkansız. bu yüzden kalbinin sesini dinle ama mantığınıda tamamen devre dışı bırakmayacak şekilde devam et
10 YorumlaFazla baglamadan bitir bennce. Çünkü reele engel durumlar var dedin.
10 YorumlaKonuşmayı kesme. Reele dökmediğin müddetçe zamanla sohbet azalıcaktır
10 YorumlaBende yaşadım bunu daha fazla bağlanmadan bitir en doğrusu bu
10 Yorumla
+1 yılGerçekte bulusmayacaksan sanalda sohbet etmenin ne anlami var ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekleşmediği sürece vakit kaybı. Daha da bağlanmadan bitirmeniz lazım
10 Yorumla
+1 yılSanal ilişki reele dönmedikten sonra anlamsız gereksiz
10 Yorumla@MuscleKing_T
Bak millet mesafe dememişş aşık olmuşş falan sen halaa evde kaldın beee😂😂110 Yorumla- +1 yıl
Hahahah evde kalmaya mahkumum ben :)
- +1 yıl
Fenasın sen :D
- +1 yıl
İyi anlamda fenasın zatennn :)
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
Görüşünü beğenmedim ki 🤷🏻♀️
- +1 yıl
Ay kusura bakma fark etmemişim yalnışlıkla beğenmişim sanırım
+1 yılaynı durum bende de var yoksa benimle mi konuşuyorsun :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şehirde değilseniz ileriye taşımak çok zor olur
10 Yorumla Kafana göre takıl işte keseceksin sonra yeni biri sonra her şey baştan baslayacak. Bende devam
10 Yorumlasık sık konuşma ara sıra arkadaş muhabbeti yapın , KS den değil ins den konuşun hafta bir felan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe gibi durumlar var ki ve uzak mesafe ilişkisi gibi bişe mi olacak sonunda
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBişe demicenmi
Soran+1 yılEvet uzak mesafe ilişkisi olacak
Cevap sahibi+1 yılNeden başladın ki o zaman? Çok uzakmisiniz birbirinize sen neredesin o nerede
Soran+1 yılO Bursa ben Kastamonu
Cevap sahibi+1 yılUzakmista hakkınizda hayırlısı olur inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine zarar veriyorsun haberin olmadan, sanal bir ilişki seni yıpratır ve özgüvenini düşürür. Uzak durmalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün ayrıldık, aynı durum vardı. Çok can yakıyor. Sevgilim aşkım deyip sonraki günlerde beni uzaklaştırmaya calışırdı. Bu sefer umarım başarmıştır.
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem