Nasıl attırabilirim nasıl davranmalıyım eskiden atardı şimdi kız muhabbeti falan diceksiniz ama yok yani eminim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eskiden atıp şimdi atmıyorsa şüpheli durum. Ailesinden çekiniyorsa ne eskiden ne şimdi atmayanı anlarım ama ilişki durumu ya da herhangi bir şeyle size ait lduğunu yazabilir. Gerçi ne sevgi dolu sözler ortaya yazanlar var kim bilecek kime gönderi onlar. En iyisi ilişkisi var yazması. Fotolarınızı da sansürleyip koyabilir mesela yüzünüzün yerine emoji falan ama genel oarak şüphelendirecek durum takipler ve mesajlardır. Aslında sosya medya bayağı sıkıntı yani bazıları profil gizler falan ama orada burada beğeni bile atar mesaj atar şifresiz bilemezsiniz yani.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
O çocuk seni sevmiyor. Seni sevse seninle flört etmek yerine evlenirdi. Aylarca günlerce senelerce sevgililik mi olur? Seven sevdiğini ateşe mi atar kardeşim? Allah'tan uzaklaştırır mı? Allah sana dememiş mi zinaya yaklasma diye? Sonra yok aldatıldım yok terkedildim yok acaba beni sevmiyor mu? E sen Allah'ın emrini tutmazsan daha ortada da birakilirsin. Bugün seninle nikahsi dolaşan yarın seni birakmayada korkmaz. Allah korkusu yok çünkü sevgilinde. O seni nefsi için seviyor oynayıp sarılıp gönderiyor. Seni erkek arkadaşlarının sevgilileriyle falanda kiyasliyordur. Kendinizi erkeklere yem etmeyin. Allah sana bir değer vermiş. Ne diye her seni seviyorum diyen erkeği kabul ediyorsunuz. İlişkiniz harakken sen onda huzur bulabileceğini mi sannediyorsn? Tevbe et Tevbe Rabbim ben temiz kalmak ve temiz olan ile sana yaklaşmak istiyorum diye dua et. İslam sevme demiyor ama nikahsız ilişki kurma diyor. Pişman olacaksın.
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Kız muhanneti yoksa neden şüpheleniyorsun?
Bu tarz şeyleri sevmiyordur
Kendisini beğenmiyor olabilir
Kendi istemiyorsa sen neden istiyorsun ne olacak paylaşınca
Sen paylaş etiket yap. Seni seviyir değer veriyorsa bunlara takılma gerek yok00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, benim de tarzım değildir mesela ondan dolayı böyle bir şey yapmak istemem. Sevgilim olsa yani ben de koymazdım ama şöyle bir şey var. Sosyal medya bir ilişkinin belirleyicisi olmamalı bence. Koysa da koymasa da bir şey fark etmemeli. İlişkinin bir mahremiyeti, gizliliği, özeli derler ya bence sosyal medya bunları ifşa ediyor. Buradan kastım cinsellik değil yani demek istediğim benim ilişki içinde olduğum kişiyle her an ne yaptığımı neden başkası bilsin ki? Neden birilerinin gözüne gözüne sokmaya çalışayım ki? Ben o kişiyle mutluysam o kişiyle aramda kalmalı ve bir özelimiz olmalı diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
100 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
60Cevap
+1 yılMerhabalar,
Sevgilinin seni sosyal medya hesaplarında paylaşmaması onun tamamen kişisel özelliklerinden kaynaklanabilir kendisine güvendiğini ve hayatından bir kadının olmadığından emin olduğunu söylemişsin ve seni daha önceleri paylaştığınıda belki bazı bakışlar ve yorumlardan rahatsız olmuştur ya da çevresinden dolayı bakış açılarındanda bu yüzden seni paylaşmıyor olabilir hem bunu çokta büyük sorun etmemelisin seni sevdiğine ve aldatmayacağına eminsen onunla mutlu olmayı dene bu tür şeylere takılı kalıp ilişkine zarar verme seni paylaşmı için ısrar edersen senden soğuyabilir kendini daha çok sevdireyim ve önemseteyim derken sevdiğin insandanda olabilirsin.21 Yorumla- +1 yıl
Ninemiz haklı benim gibi yay burcu ise sevgilin naneyi yersin :)
Erkekler görmesin diye de olabilir kızlar görmesin diye de olabilir sevgilini en iyi sen tanırsın çok kıskançsa erkekler içindir çok rahat tipse kızlar için olabilir..
Neden paylaşsın kıskanıyor da olabilir.. başka insaların görmesinden rahatsız oluyor belkide nazar değer diye korkuyor
Bence de nazar değiyor boş ver sen bilmiyor musun , biliyorsun.. boş ver gerisini
Sadede bu yüzden şüphe duymana gerek yokk01 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşırı kıskanç akrep erkeği eskiden neden paylaşıyordu veya eski sevgilisini neden paylaştı hep
+1 yılResmini paylaşınca ne olacak ki. Belki adam her şeyi kafana takan birisi ve içinden de ikinizin yan yana geldiğini görünce yakışmadığınızı söyleyen yazan biri olacak ve o da onu kafaya takacak ve senden soğuyacak. Ya da kötü yorum gelirse diye üzülmek istemiyordur. Ya da negatif ihtimaller senden utanıyordur, bu bunun kız arkadaşı demesinler diye paylaşmıyordur. Bunu davranışlarıylada anlayabilirsin sen aslında.
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😥
+1 yılBirincisi atmaması hiçbir şey ifade etmiyorda olabilir çok şey anlatıyor da olabilir bu o erkeğin karakterine göre değişir ikincisi zorla attıramazsın adama baskı yapma! Zorla attırsan mutlu mu olacaksın bu kadar ezik olma. Eğer sana hitap etmiyorsa ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılCok abartmamakla beraber bu gibi durumlar eskiden paylassa bile her yasin bir olgunlaşma evresi ile ilintilidir bazilarina göre gereksiz bir durum bazılarına göre ise baaak sevgilim var sizinde yok yaa dercesine bir durum olayin süphe cekici bir tarafi yok bu zaten şüpheye dayali olsaydi bukadar zaman zarfinda kendini ele verirdi bisekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında ben senin neden bunu isteğini anlıyorum. Hayatında olduğunu kimseden saklamasın istiyorsun ki bu aslında büyük bir güven göstergesidir.
Hayatındaki kişiyi paylaşınca geri kalan herkese kapıları kapatmış oluyor ve bu da bizi mutlu ediyor. Yapmıyorsa nedenini öğrenmeye çalış.01 Yorumla- +1 yıl
Nedenini bir türlü öğrenemiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilimde eskisi gibi paylaşmıyor ama dert etmiyorum çünkü bende oaylaşmıyorum onun telefonunda durumlarini üç beş kişiye açtığını gördükten sonra atsada atmasada benim için bişey ifade etmiyor o 3-5 kişi ha görmüş ha görmemiş ne fark eder bide bazen şöyle bişeyi farkediyorum ne zaman resim paylaşsak ozaman nazar deymiş gibi kavga ediyoruz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamam sürekli atmazsin ama hiç yoktan bı kere paylaşir insan. Yani paylaşmak istememiş diyelim öyle biri olsa bunu sana yansıtır ama şupheleniyosun İş bitmiştir ve hisler yaniltmaz emin ol
ve çoğu erkek bilerek gizliyor konuştuğu çok kız olduğu için sadık insan nerdeyse kalmadı. Ayrıl derim uğraşma00 YorumlaBen bu konularda baskı yapma taraftarı değilim yani ben olsaydım asla fotoğrafımızı paylaş demezdim ama kendisinin paylaşmak istememesi, içinden gelmemesi de şüphe uyandırıcı.
12 Yorumla- +1 yıl
Eevet işte bende kendi yapsın istiyorum mutlu eder ama yok yani
Çok takıntı haline getirilmeyecek ergensi konular bunlar. Şahsen ben olsam sevgilimin fotoğrafını başkalarıyla paylaşmak istemezdim.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eskiden sen yeniyken sosyal medyada fotoğraflarınızı paylaşıyor.. Fakat şimdi paylaşmıyor ise..
Demek ki sende onun gözünde eskimiş oluyorsun durumda20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nazar değer diye düşünüyordur o yüzden paylaşmıyordur ahah
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılBen şahsen atmasını istemezdim. erkeklerin öyle paylaşım yapmasını sevmiyorum. bana kalırsa gerçi kızlarında paylaşmasını sevmiyorum. Özel şeyler özel fotolar özel kalmalı. illa biri görmeli diye bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılEskiden atıp da şimdi atmıyorsa bir şeyler vardır altında. sen etiket yapıp paylaş. İnstagram sistemini çok bilmem ama onun sayfasından görülebilecek bi hamle yap. Tepkisi ne olacak bakalım?
00 YorumlaErkeklerın sız kadınlar gıbı herseyı göze sokma çabası yoktur yanı bana cok anlamlı gelmez fotografımızı paylaşmak aaa bakın benım manıtam var hesabı. Kadınlarda tam tersı megafonla yayın bıle yapabılırler ama genel olarak erkek arkadasının tavrına gorede degısır kımısıde sever yanı eskıden yapıpda sımdı yapmıyorsa bıraz kıllanmakta fayda var baktın durum şüphelı ağda yapıverırsın erkek arkadasını;)
00 YorumlaBenimki hesapta kız yok erkeklerde görmesin istiyorum diyor öyle şeyler olabilir
Evet saklaması gerekiyordur belki aldatiyordur başımıza geldi
Ya da sadece sevmiyordur paylaşım yapmayi
Çok odaklama kendini kötüye sen bilirsin doğrusunu en iyi sen tanırsın kuzu00 Yorumla
+1 yılhayır kız muhabeti degil bu kendi fikrim bu saadece :) yol yakınken yolunu ayır diyerim ne kadarlık bir ilişkin var ne kadar hisleriniz kuvetli bilemem fakat bende erkegim :) binlerce insanda tanıdım ama yolun sonu dedigim olaya çıkacak aklında kalsın şimdi okuyan olucak çok saçma bir baglam olmuş dicekler fakat ben bir olayın ne girişine gelişmesine bakarım direk sonuçla ilgilenirim ha kendince bir sebebi olsa dahi :) en fazla ne sebebi olabilir atmamak için?
00 YorumlaBazı insanlar ilişkilerini göz önünde yaşamaktan hoşlanmaz. Hemen bi art niyet aramayalım belki bu yüzdendir. 😂
10 YorumlaHiç atmamış olsa erkek arkadaşlarının sizi görmemesini isterdi diye düşünürdüm ama önceden atıp şimdi atmıyorsa sorun vardır tecrübeyle sabit 👍🏻
10 Yorumla
+1 yılArada birde olsa paylaşsa güzel olur aslında... Ama şöyle düşün; paylasmasa ne olur ki , kalbini paylaşıyor nasılsa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için çok ısrarcı olmamalısın. Ona güvenmiyormuşsun zaten o halde sorun yokki. Böyle küçük şeyler için canını sıkma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. neden birlikteliğinizi reklam yapsın ki çekenler olur çekemeyenler olur bence de atmamalı sonra ılışkınıze 3işiler dahil olur birbirinizi yersiniz
00 Yorumla
+1 yılEmin olma derim. Paylaşım yapılması önemli. Bunu paylaşmayan erkek mutlaka bir şeyleri gizler birilerinden. Tecrübeyle sabit.
00 YorumlaBaşkasının yanında aşkım vb demiyorsa daha da şüphelenebilirsin. Efendim kanka diyenini duydu bu kulaklar.
00 Yorumla
+1 yılBelki seni başkalarından kıskanıyor dur illa atmasida gerkmiyor bence
03 Yorumla- +1 yıl
Önceden atıyordu gayettee
- +1 yıl
Bilemiyorum neden bunu ona direk söylemiyorsun?
- +1 yıl
Söylüyorum kaç defa söyledim ama yok yani bi sonuca ulaşmıyor
Görsün istemiyo seni kimse aşkısı Aa biraz anlayış😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir diyemicem dmmdmsks
+1 yılInsanlar guzel seylerı mahveder senı kendıne saklaması kadar güzel bırsey yok ona daır ıcınde guvensızlık yoksa
11 Yorumla- +1 yıl
Ya iyi tarafından düşününce böyle oluyor ama kötü tarafından bakıyorum çünkü eskiden böyle değildi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPaylaşmayı sevmez nazar olayı var şahsen ben paylaşmam yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Ne guzel iste bu ciddi dusundugunun bir ispati ama başkası da olabilir 😒
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl attirabbilirim nedir? benim instagramim yok o zaman da actirtacak mıydın ?
01 Yorumla- +1 yıl
senle sevgili degil ne kudurdun be
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen paylaşmam mesela saçma geliyp ayrılık olursa o fotoları kaldırıyon faln çirkin
00 Yorumla
+1 yılNeden paylaşsın ki karısımısın.. önü açık lallsın çocuğun kısmeti hep açık olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
+1 yılEvet şüphelenmelisin birden paylaşımı biraqsi normal olmaz ama öncesinde ona sor açıkça.
00 Yorumla Neden atmıyor, onun sebebini öğrenmelisin. Şüphe verici bir davranış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa çok radikal yani sevgilisiyle foto paylaşmak istemiyor sevgilisini beğeniye sunmak özel hayatını paylaşmak saçma geliyor ya da gerçekten gizliyor ki şansı azalmasın karı kız skdkd
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Zorla attıracaksın atmamakta ısrar ediyorsa sosyal medyasını kapattır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır kimseyle paylaşmak istemiyor seni benimde sevgilim böyleydi. Hıc paylaşmıyordu sordum neden sevmiyor musun bitsin dedim uzatma bana kızdı dedi ben seni bir gözümden dıger gözüme sakinıyorum kaldı ki millet seni mi goörsun zaten ailesiyle falan tanıştırmıştı.
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnandım hatta çünkü şu an sözlüyüz. Anladın sen
Cevap sahibi+1 yılHerelde beynine kan gitmiyor senin söz ne demek? Önce söz olur nışanlanır ve evlenilir. Bizim ailelerimiz tanıştı şu an onu diyorum. Ama galiba hayatında hıc bir erkek sana yanasmamış ondan bu kadar tepki kendini çok kucuk dusuruyorsun.
Cevap sahibi+1 yılİşte anlamıyor yaa
Cevap sahibi+1 yılEvett tabıkii odasının duvarlarına astı, WhatsAppta profil resmimiz var daha ne olsun.
- +1 yıl
Evet kiskancsin çunku konusma seklinden belli. Efendi bir insan olsan duzgunce fikrini belirtirsin. Gelio bura da rezil, beyin kanallarin vs vs demene gerek yok duzgun bir uslupla konusursan seni insan yerine koyar dinler kiz. Gelip bura da ayni fesat tipler gibi yorum yapman bunu anlatiyor :D
- +1 yıl
Abi ne alaja cnxmxmxmmxmn senden daha iyisinj bulamadigi icin paylasmak ne ya 😁😂😂😂😸😸😸😸😸 kendi iliskime gelirsem tonca kiz buldu ailesi, akrablarindan cevresinden baya da guzel kizlar nisanlim benden haric kimseyle evlenmeyecegini soyleyerek ailesine kafa tuttu :D ailesi 800 km uzakta ki kizi yani beni istemiyorlardi :DDDD NISANLIM ZORLA DA OLDA AILESINI GETIRTTI
:d aynen benden daha iyisini bulamaz en iyi benim hem de çok guzelim 😻😻
Cevap sahibi+1 yıl@hanssj gercekten çok boş bir insansın. kız bir soru sormuş ettıgın tavırlara bak. gercekten su an anladım ki sen çok kazık erkeklere guvenılmez bunu inkar etmiyorum ama sen genelleme yapıyorsun her erkek bir degıldir anladın mı her erkek aldatacak diye bısey de yok.
Cevap sahibi+1 yıl@hanssj cok kazık yemişsin cok guzel belli ettin her erkek bir degıldir her erkek aldatacak diye bısey yok. Yüce Allah ne yazmışsa odur.
+1 yılO zaman suphelenmelisin birden bire atamasının bir sebebi olabilir peki qttiginiz eski fotolar duruyormu
10 Yorumla
+1 yılnazar değmesin diye paylaşmıyordur hemen kötü anlamayın :D
00 Yorumla
+1 yılAcaba neden atmıyor. Düşündürücü. Belki de kovalıyordur ondan olabilir.
00 Yorumla
+1 yılPaylaşmamalı bence. Ben paylaşılmasından yana değilim
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle dış görünüşe aldanma vakası bu başka bir şey olamaz 🙌 sanırım karşı cinsin ya kendine güvenemiyor ya da seninle o kareye girmenin pişmanlığını belkide yaşıyor ☺️ Bunun başka bir açıklaması olamaz 🙄
00 Yorumla
+1 yılBen de paylaşmam nazar değer diye ama yine de niyetini bilemezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiiki şüphelen benimde başıma geldi meğer sevdiği varmış o kızın arkadaşıyla takipleşiyomuş o görmesin diyeymiş ve 2 yılımı çaldı hiiiç!
00 Yorumla
+1 yılÇok fazla atmakta ayıp ondan olmuştur bide ben olsam bende atmam bir tane belki atarım erkek adamın erkek arkadaşı olur diye düşünüyorum ben o yüzden takipçileri erkektir sürekli erkeklerin senin fotoğrafını görmesi hoşuna gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO resim paylaşmak da çok saçma yaa herkese duyurmak gibi bi amacınız mi var önemli olan sevip sevmemeniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl emin oldun? Hiç atmasa tarzı değil dicem ama önce atıp şimdi atmaması bir tutarsızlık olduğunu gösteriyor.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle hayır. paylaşmayan çok fazla insan var. herkes hayatını sosyal medyaya yansıtmayı sevmiyor. şüphe çekecek bir mesaj arama vs görmediğin sürece bir sorun yok demektir
10 Yorumla
+1 yılEğer normalde atıyorduysa önceden biraz şüphe ederim. Ama önceden de yaptığı bişey değilse huyu değildir derim. Ama ne olursa olsun önce ona sor ve aranızdaki bağı güçlüyse güven.
10 Yorumla
+1 yılÖnceden atıyordu kısmına kadar normaldi ama o cümleden sonra bende bi durdum yani ama altında cokta bisey aramak gerekmez güvenmelisin birazda belki kıskanmaya başlamıştır
10 Yorumla
+1 yılAtmaması daha doğru senin fotoğraflarını başkaları görsün istemiyor kıskanıyor belki
00 Yorumla3 ihtimalde olabilir ya iliskiniz oldugunu soylemekten cekiniyodur ya da senden sonrakilerin önünü kapatmak istemiyordur ya da kıskanıyordur
00 Yorumlakasmayın ya bu kadar zaten uzun bir ilişkiniz varsa sıkıntı yapma bacım bilen biliyor bilmeyene de sen öğret
20 YorumlaBen olsam bende koymazdim sevmemekle alakalı değil prensip meselesi. Sevgilisini ifsa etmeyen bi erkek benim gözümde sevgilin. bu bence iyi bise. Diğer goruslerede saygi duyarm
00 Yorumla
+1 yılAilesi akrabaları falan eklidir diye düşüneceğim ama önceden atıyormuş kızlarla arası yoksa da belki istemiyordur nazar değer falan diye morali bozuk olabilir her şey olabilir kötü düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPaylaş de iste hayır derse bir sorun mu var önceden sık sık atıyordun diye sinirlen.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseninle gündeme gelmek istemiyor demek var bir iş bunda ;)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Derin_bgci takıp eder mısın
+1 yılolabilir yani sosyal medyada paylaşmayı sevmiyordur
10 Yorumla
+1 yılherseyi paylasip seni paylasmiyorsa bence biraz süphelenebilirsin ama zaten pek bisey atmiyorsa fotograf paylasmayi vs sevmiyordur diye düsünüyorum
00 Yorumla
+1 yılŞüpheye gerek yok bence. Ancak bunu istyorsan onunla gerçekleştir derim. Yoksa buna ne engel olabilir ki...
00 Yorumla- Devamını Gör (89)
Devamını Gör(134)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sosyal medyadan fotoğrafımızı hiç paylaşmıyor. Şüphelenmeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler