Nişanlınız sızjnle fotoğraf koymasa tepkı verır mısınız? Yüzüğünü asla çıkarmıyor hıcbır seyıjı saklamıyor profılıne tarih koydu ama fotoğraf koymuypr o yapmayınca inat gıbı bende yapmıyorum.. siz olsanız ne yaparsınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence günümüzde sosyal medya mecralarını fazla abartıyorsunuz, şahsen bende dakika başı fotoğrafı koyunları gıcık oluyorum yani Yok nişanlandık yok evlendik yok evlilik yıl dönümü yok nişanlılık gördün yıl dönümü yok tanışma yıl dönümü diyerek insanları bıktırıyorsunuz, o yüzden şahsen ben nişanlının yaptığını doğru buluyorum burada aldatma falan filan gibi yorumlar yapmışlar bunlara hiçbir şekilde aldırış etme, eskiden sosyal medya diye bir şey yoktu insanlar düğününü yapardı nişanını yaparlar çevresi onun evlendiğini nişanlandığını bilirdi yani ne olacak sosyal medyada paylaşınca 3 5 beğeni alınca mutlu olunca evliliğinize de nişanlı olmanız Garanti mi olmuş olacak?
Bence gereksiz takıntı yapıyorsun bence ben de sevmiyorum böyle şeyleri tamam toplu çekilmiş bir tane fotoğraf paylaşabilir bunu kabul edebilirim ama dakika başı da biz nişanlandık biz evlendik biz sözlendik diye insanları reklam yapmanıza gerek yok bence yaptığı normal onun altında bir şey arama
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNişanlınızın sizinle olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşmamasının farklı nedenleri olabilir. Bu durum, kişisel tercihlerinden, ilişki dinamiklerine ve özel yaşamlarına kadar çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Kişisel yaşamın gizliliği ve özel alan önemlidir. Nişanlınız, ilişkinizi daha özel ve sadece sizin aranızda tutmayı tercih ediyor olabilir. Aile, arkadaşlar veya diğer insanlarla ilişkisi hakkında bazı endişeleri veya hassasiyetleri olabilir. Paylaşım yapmamak, bu tür zorlukların önüne geçmek amacıyla olabilir. Fotoğrafların ve kişisel bilgilerin internet üzerinde paylaşılmasının getirdiği güvenlik endişeleri olabilir. Kişisel bilgilerin kötüye kullanılmasını önlemek için paylaşım yapmaktan kaçınabilirler. Sosyal medya paylaşımları, ilişkileri hakkında bazı gerçek dışı beklentiler yaratabilir. Nişanlınız, bu tür beklentileri engellemek veya ilişkinizin gerçekliğini bozmamak amacıyla paylaşım yapmaktan kaçınabilir. Her bireyin sosyal medya kullanım alışkanlıkları ve paylaşım tercihleri farklıdır. Nişanlınız, genel olarak sosyal medyada paylaşım yapmayı tercih etmeyen biri olabilir. Daha önceki ilişkilerinden kaynaklanan deneyimler veya olumsuzluklar, paylaşımlar konusundaki tutumunu etkileyebilir. Bazı kültürler veya dinler, ilişki paylaşımlarına farklı yaklaşabilir. Nişanlınızın kültürel veya dini inançları, bu konudaki kararını etkileyebilir. Belki de bu konuyu hiç konuşmamış olabilirsiniz. Açık ve dürüst iletişim, nişanlınızın paylaşım tercihlerini daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir.
En iyi yaklaşım, nişanlınıza bu konuda açıkça soru sormak ve onun düşüncelerini ve duygularını anlamak olacaktır. İlişkinizi güçlendiren sağlıklı iletişim, her iki tarafın da ihtiyaçlarını anlamalarına ve saygı duymalarına yardımcı olabilir.20 Yorumla
+1 yılBelki kıskanç kem gözlü olanların nazarından gelecek belalardan ve fitnelerden korkuyor
Belki bir sevdiği var aldatıyor olabilir
Hani işin gerçeğini zaman ortaya koyacak
Ben ne yazarsam yalan çıkacak
Orasını Allah bilir
Çok merak ediyorsan. Nişanlına sor bakalım neden birlikte olduğumuz resimleri paylaşmıyorsun
Eğer ki senin gözlerinin içine bakarak doğru düzgün bir sebep söylerse belki doğrudur
Ama sorunun üstünden geçip gidiyorsa demek ki senin bilmemen gereken bir neden var. Sana anlatırsa ayrılabilir gibi
Ondan dolayı bu mevzunun üstüne gidersen ancak öğrenebilirsiniz
Ben adamı tanımıyorum kim olduğunu bilmiyorum
İt mi mit mi pust biri mi
Onu ancak siz bilebilirsiniz. ya da onun arkadaşı ailesi bilir10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılTarih koymak bir anlama gelmiyor, çocukça bulduğum bir hareket. Yüzüğü çıkarıp çıkarmadığını bilemezsin.. Bazı insanlar öyledir, sevgilisiyle fotoğraf koymaz. Bazıları masumdur bu konuda.. Benim işyerinde ilgi duyduğum birisi vardı, meğerse bir yıldır sevgilisi varmış. Profilinde fotoğraf yoktu, ama işyerinde başka bir kıza çıkma teklifi edip reddedildiğini biliyorum. Demek ki böyle ilişkisini saklayıp çapkınlık pesindeymis.. ya da o kıza teklif ettiğinde yeni ayrılmıştır, sonra geri barismistir. Ama o esnada sevgilisiyle ayriysa bile ayrılır ayrılmaz da hemen birine teklif etmek gözünün dışarıda olduğunu gösteriyor. Bana da biraz beğeniyle bakıyor gibi geliyordu. Belki de sadece cinsellik yaşamak için kız bulmaya çalışıyordu.. Belk senin sevgilin de bu konuda masumdur, sevgilisiyle fotoğraf paylaşmayı uygun bulmayan biridir. Ama çapkın olabileceğini de hesaba katarak dikkatli olmanda fayda var..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
179
Cevap
166Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Bu soruyu bizzat nişanlınıza sorarak net bir sonuca ulaşabilirsiniz!
Bir erkek ya da kadın her erkek kadın değildir. Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir!
Mesela ben paylaşırım, içimden gelir, hoşuma gider. Örneğin onunda içinden gelmiyor olabilir ve daha nicesi her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir. Kişilik ve karakterine bağlı olarak değişir farklılık gösterir. Bizzat ona sorun...
Etkiye tepki önemlidir. Ben olsam bende koymazdım yerine noktayı koyardım daha iyi olurdu. Koptuğu yerde bırakırdım!82 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim senin güzelliğin 🌸
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılO da benim gibi spiritüel ise belki de negatif enerjiye inanıyor paylaşmamayı tercih ediyordur
13 Yorumla- +1 yıl
Merhaba, çok ciddi soruyorum siz spiritüelist misiniz yaşadığınız doğaüstü olaylar var mı?
- +1 yıl
@Pleiadesli küçüklüğümden bu yana çok fazla var
- +1 yıl
bende bebekliğimden beri yaşıyorum, siz peki şaman olup olmadığımı anlar mısınız anlatsam, veya reptilyan?
Çoğu erkek bu fikirdedir benim eşim de öyleydi ki hâlâ o fikirde bir senedir evliyiz nişanlıyken bende hep senin gibi eşime neden benimle çekindiğin fotoğrafları koymuyorsun paylaşmiyorsun diye. Oda iş yerinden olsun askerlik olsun türlü türlü insanla takipleşiyorum ben seni çok seviyorum bunu çevremizdeki herkes biliyor zaten ama eşimi işte nişanlımı paylaşıp başkalarının gözüne sokmak istemiyorum diyordu şu an sosyal medyada sadece birkaç düğün ve nikâh fotoğrafimiz var o kendisi içinden geldiği ve beğendiği için paylaşmış Cok yakından çekilmeyen fotoğraflar ama hala da söylüyor ben eşimi paylaşmak istemiyorum seni gözümden sakiniyorum niye kaşını gözünü üzerine titrerken kirpiğin dökülse kiyamazken paylaşayım o benim mahremiyetim diyor ve kendince haklı ben de sıkmıyorum içinden gelince bazen 4-5 ayda bir hikâyede bazen birşeyler paylaşıyor şimdi o kadar. Yani bence hiç kafana takma sevgi saygı var başkasının görmesini istemeseydi tarihde koymazdi senle evlilik yoluna baş koymuş birbirinizi böyle şeyler için kırıp incitmeyin gezin dolaşın eğlenin derim ben.
40 YorumlaSelamlar,
Her ilişki farklıdır ve insanların iletişim tarzları birbirinden farklı olabilir. Eğer nişanlınız fotoğraf koymadığında rahatsız oluyorsanız, onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmak iyi bir adım olabilir. İçsel duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşarak anlayışlı bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. İkiniz de birbirinizin hislerini ve tercihlerini anlamaya çalışarak sağlıklı bir çözüm bulabilirsiniz.
Eğer nişanlınızın davranışları size rahatsızlık veriyorsa, duygularınızı ifade ederek onunla iletişime geçmek önemlidir. Ancak, inatlaşmak yerine konuşarak anlayışlı bir çözüm bulmaya çalışmanız ilişkinizin sağlığını korumak için daha iyi olabilir. Karşılıklı saygı ve iletişim, bu tür durumların üstesinden gelmenize yardımcı olabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam olan sevdiğini baskalarinin önune sunmaz, sakınır. Erkegin fitratini erkek bilir. Kadini kadin tanir. Seviyor demekki sakınıyor seni. Zaten nişanlanmış seninle daha ne kadar ciddi olacak? Kiskanmayan erkekten hayir gelmez. Tabi kiskanclik zulmetmek demek degil. Insan sevdiğinin saçının telini bile kiskanir. Baska bir erkeğin neyden etkilenecegini bilemezsin seni; en güzel Nisan kiyafetlerinin vs içinde o kadar alımlı gözükürken paylasmak istememiştir. Ben hicbir seyimi paylasmam. Ne esimi ne cocugumu ne kendimi. Esim de paylasmaz. Mahrem diye bir sey var. Kendiniz mutluysaniz dünyanin en güzel seyi.
51 Yorumla
+1 yılbu durum abartılacak bişey değil. ben olsam bende paylaşmam çünkü etik değil niye karımın ya da nişanlımın fotosunu kamuya açayımki gerek yok ben uyuz oluyorum mesela yanına kızının üniden mezuniyet töreni fotosunu baaak benim kızım vaar hemde bacakları pürüzsüz yeni ağdalı canım kızım başarıların daimi olsun falan filan gibi fotolar ya da bir otelde karısı bkini mayo giymiş busenede bodrumda idik canım karım seni çok seviyorum derken objektif karısının yumurta gibi ortaya çıkan organına odaklanmış hiç şekilde etik değil dangalaklığın dikalasıdır o yüzden olayı büyütme mutlu olmaya bak sağlık huzur ve sevgiyle kalın
00 Yorumla
+1 yılBak tatlım şimdi her dili olan konuşup burada senin aklını karıştırıp yanlış şeyler düşünmene sebep olmuş. Bende nişanlıyım sevdiğim adamı ben paylaşırım ama o hiçbir şekilde beni paylaşmaz bunu sorduğumda ise bak bebeğim seni paylaşmamam seni yanıma yakıştırmadığımdan sevmediğimden veya başka biri olduğundan değil kesinlikle devir öyle bir devir ki kadın evli olsa bile erkekler o kıza yan gözle bakabiliyor ben seni kendi canımdan bile çok severken neden seni milletin gözünün önüne sereyim ki benim sevdiğim bana özel olacak paylaşmanın ne gereği var bizi de aşkımızı da bilen biliyor onun için içinde en ufak bir şüphe olmasın dediğinde ona gerçekten hak verdim ve bir daha aşık oldum ne kadar da düşünceli bir adam ile nişanlı olduğumun farkına bir daha vardım aynısı senin için de geçerli tek sebebi budur şöyle düşün eğer seni sevmeseydi tüm aileleri işin içine katıp sana yüzük takar mıydı onun için içinde kuruntular varsa kurtul hemen ve emin ol o seni herşeyden çok seviyor😊🥰
521 Yorumla- +1 yıl
bir kere insan sevildiğini kesin bilemez sevdiğini bilir hele siz seni seviyor demekle ne kadar eminsiniz yanına yakistiramiyordur aile baskısı ile nisanlanmis olabilir sevdiği başkasıyla nişanlandı diye inat uğruna yapabilir seni seviyor masallarda artık bu gerçekliği göz ardı etmeyelim
- +1 yıl
İnsanın sevdiği kişi sevdiğini ona hissettiriyorsa seçildiğinden de emin olacaktır o zaman aile baskısı mı onu ne siz ne de ben bilebilirim bunu sadece soruyu soran bilebilir her şeye on yargı ile yaklaşıp kızın kafasını da karıştırmayın rica ediyorum. Ve unutmayın bu devire rağmen hala gerçekten çok seven insanlar var sadece siz denk gelmemişsinizdir.
- +1 yıl
Çok güzel oynayanlarda var rollerini insanları anlayamazsın
- +1 yıl
Çok güzel oynayanlar olur ama zaten insanı hayvandan ayıran en temel özellik düşünebiliyor olması yani kısaca aklı olan bir insan birini daha tanımadan nişanlanmazz
- +1 yıl
Ama benim nişanlım bana toz pembe hayatı yaşatıyor resmen ve aşırı derecede mutluyuzz😊Tarih falan koymuştur bu kızın nişanlısı ama illaki fotoğraf koymalı diye bir şey de yokk dışarıya çıkma konusuna gelirsek de böyle yorum yapacaksanız yapmayın daha iyi hayatta hep bir felsefem vardır ya hayırlı konuş ya da konuşma boşu boşuna şimdiden kızı evlilikten soğutmayın efendimm!!!
- +1 yıl
Evlilikten soğutmak değil gerçekleri göstermek pek amacımız gayemiz bu ileride acı çekmesin daha perişan olmasın yol yakınken dönsün
- +1 yıl
Biz evlenelim 6 ay sonra burada görüşelim balığı tutmak için yem takılır balığı tuttuktan sonra balığa yem verilmez
- +1 yıl
Evet ama bu şekil yorumlar yaparak hiçbirimiz ona yardımcı olamayacaz bu yorumu benim yorumuma yorum yapan herkes için söylüyorum güzel bir şekilde konuşup kızı aydınlatacağınıza biriniz cehennem zebanisi demiş biri balık ve yeminden örnek vermiş bunlara gerek yok sevgili arkadaşlar olumsuz yorum yaparak onu bilgilendirmeye çalışacağınıza olumlu yorum ile daha güzel bir dille yapabilirsiniz bu zor bir şey değil teşekkür bir şey değil😊
- +1 yıl
@NefesimOlanAdam nişanlısı, sevgilisi, eşi tarafından öldürülüp de senin gibi düşünen kadın o kadar çok ki... Onlar da aynen senin gibi beni şöyle beni böyle seviyor demişlerdir. Ama bu kadar emin olup kendinizi de kaptırmayın. Olan size olur bana değil.
- +1 yıl
Düşüncen için teşekkür ederim ama onlar 1 şiddete 2 şiddete ses çıkarmadıkları için o duruma geldiler ne yazıkki🥲Allah'tan rahmet diliyorum. Ama kendi adıma konuşuyorum 4. Yılımıza girecez Allah'a şükür en ufak sesi bile kalkmadı bana yani bu dünyada gerçekten seven insanlar hala var😊
- +1 yıl
Bence yokkkkkkkk yokkkkkkkk yokkkkkkkkkk
- +1 yıl
Olabilir o senin düşüncen ben 4 yıldır bu mükemmelliği yaşıyorum☺️umarım sende bulursun
- +1 yıl
Çok zor
- +1 yıl
Allah'tan ümit kesilmez hayırlısı inşallah
- +1 yıl
Maşallah ne güzel ilişkiniz var. Siz sizin yorumunuza yapılan yorumları aldanmayın.
Allah mutluluğunuzu daim etsin. 🙂 - +1 yıl
Bu arada Eşinizin sizi sosyal medyada paylaşmamasına sevindim. Çünkü, mesela erkekler, kızlarla bir araya geldiği zaman konuştukları farklı. Erkek, erkeğe geldikleri zaman kızlar hakkında konuştukları konular farklı olur
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Güzel yorumunuz için de ayrıyetten teşekkür ederim insanların yorumlarına bir şey diyemem elbette yorum yaparlar güzel bir dil ile herkese yorum yapmaya çalışıyorum Allah kimseyi utandırmasın inşallah bizim ilişkimizi de bozmasın inşallah😊🤍
- +1 yıl
iyide kendi özel ilişkini alıp başkasınınkiyle eşitleme çabası niye?
ben be benim gibi dikkat etmesi gerekir diyenlere bu kadar karşı çıkma çabası niye anlamadım?
sende sevgilinde konu sahibi ve sevgilisi değilsiniz olamazsınız da bu yüzden kendi yaşamınızı başkasıyla karıştırmayın. Vebal büyük bir yüktür.
- +1 yıl
Ne saçlamadığının farkında değilsin galiba anlattığı sorununun aynısını bende yaşadığım için kendi ilişkimden örnek vererek kızın içini rahatlatmaya çalışıyorum olur da yine olmazsa da gidip benim gibi sevdiğine sorabilir diyorum. Yorum yapanlara da karşı çıkmıyorum yorumları dikkatli okursan anlarsın zaten ama her şeye bir ön yargınız olduğu için bunu anlamanız zor insanlara demek istediğim ya hayırlı konuşun ya da konuşmayın güzel bir dil ile hayırlı söz ile anlatmak varken kızın kafasına soru işaretlerini koyup anlatmayın demek istediğim bu. Gelip vebal büyük yüktür diyorsun benim söylediğim ile senin söylediğin ne alakaaaa? Bu şekil yorumlar yapacaksanız yapmayın canım benim gibi güzel bir üslup ile anlatmak varken benim gibi güzelce konuşan insanları yargılama çabanızı da son derece saçma bulduğumu da bil!!!
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niyet önemli, paylaşım yaptınız ve ayrıldınız diyelim sonra ne olacak? Kısmet kapanmasın, açıkçası ben öyle görürüm. Bazıları evlendik paylaşmıyoruz diyor, sen paylaşsan ne olur neymiş yan gözle bakarlarmış diye kendine neden üretiyor. Evlisin, millet seni ne yapacak. Bence kullanılmadığına dikkat etmelisin.
40 Yorumla
+1 yılBaşka biri vardır benim de başıma benzeri geldi bu yüzden böyle düşünüyorum.. Benle sevgili olup başkasıyla nişanlandı ve benden gizledi elinin altında tutmak istedi şerefsiz.. Ayrıldım. Onlar da ayrıldı. Sonunda nişanlandığı kişiden başka biriyle evlendi çocuğu bile var ama eşiyle bir fotoğrafı bile yok demekki hiç bir zaman tek görüştüğü ben olmadım hep yedeklerim vardı..
20 YorumlaBunun en net 2 sebebi olabilir 1. Si hazmedemeyeceğini düşündüğü biri ya da birileri var yedekte tuttukları gibi düşünebilirsiniz. 2. Si insanlara sevdiği insanı göstermek istemiyor kıskanıyor olabilir, teşhir etmiş gibi olmak istemiyor olabilir. Mizacını bilmiyorum, karakterini bilmiyorum ama bu 2 saydığım mühim olanlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , öncelikle sosyal medyada cok fazla erkek arkadasi oldugu icin paylaşmiyor olabilir ya eski sevgililerden rahatsiz oluyordur . En mantiklisi ona sorman biz bilemeyiz tabiki , benim arkadaşimin eşi oyleydi asla fotograf koymazdi , derdi ki eşimi cocugumu neden herkes görsün derdi paylaşmazdı. Ailesine düşkün birisiydi. Şahsen bence dogru olanıdq budur, Sosyal platfromlarda cocugunuzu ailelerin fotograflarini paylasmayi bende dogru bulmuyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılKafaya takılacak bir şey değil. Bazıları sevmez. Bir de bekarlıktan bir anda nişanlılığa geçiyor kolay değil. Zamanla koyar zaten. Benim arkadaş bundan iyisini mi bulacağım diye laf olsun diye evlendi iş yerinden bir kızla. Kız pek güzel değil aslında güzellikten ziyade itici tipi var. Evlendikten sonra habire facede yazıp durdu iyi ki senle evlenmişim vs saysırıp duruyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Zaten halvet-i cima oldukça o zevk dalgası iyice benimsetiyor bence. Bunu masus alta yazdım örtülü yazmama rağmen cinsellik der kaldırırlar KS'ye güven olmuyor.
- +1 yıl
O nedemek oluyor anlamadım
- +1 yıl
@66666ygghj yatak sporu
seninkini paylaşmıyorda başka kızlarınkini mi paylaşıyor? belki kıskandığı için senin resmini paylaşmıyordur. Önce bunu bir öğren yok eğer zaten yaw he gvat tiyniyette bir herifte buna rağmen seninkini paylaşmıyorsa o vakit seninle olmaktan utanıyordur seninle olan ilişkisi belkide bir çıkar içindir...
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok iyi yapıyor.. erkeklerin sosyal medya hesaplarında bir sürü lüzumsuz olsa da olması gereken insan olur. İş yüzünden alisveristen arakadasin arkadaşı şeklinde falan. Adam nisanlisini kimse görsün istemiyor ne var bunda gayet te iyi yapıyor.
00 Yorumlamaalesef keşke her şey toz pembe olsa ama adam bildiğin aşırı kıskanç.
tüm resimleri koymasın zaten de en azından bir resim koysun ama dimi.
Bunu da koymuyorsa bu adam elinden gelse sokağa çıkmanıza bile izin vermeyecek kadar takıntılı sende kıskançlık konusunda kendisi ile konuşmalısın bana kalırsa00 Yorumla
+1 yılTepki veririm. Profiline tarih koyması fotoğraf koymaması hem ilginç hem de manasız. İnat edip koymamak sizin yerinizde bende olsam aynen böyle yapardım. Sebebi; eskisevgilisini unutamamış olabilir, sizinle ciddi düşünmüyor olabilir vb. Ben olsam "bu durum daha nereye kadar böyle gidecek madem beraber çekindiğimiz nişan fotoğrafımızı bile sosyal medya hesabında paylaşmamaktasın öyleyse neden benimle ciddi bir yola çıktın daha önce böyle bir durum aramızda yaşanmış olsaydı bende sana "evet" demezdim boşu boşuna seninle vakit harcamazdım" derdim. Baktım hala oluru yok nişanlanmışım zerre umrumda olmaz ve nişanı atardım. Sonuçta birinin basitliğini (basitlikten kastım şimdi böyleyse evlenince devam etme olasılığı anlamında bu ve buna benzer bir sürü durumun) erken farketmek hayat kurtarır.
00 YorumlaBu durumu ona sorduğunda nasıl bir cevap alıyorsun? Ne açıklıyor mesela?
Belki kıskanıyordur mutluluğunuzu kimsenin görmesini, nazar değmesini istemiyordur ilişkinize. Sahipleniyordur bir nevi. ya da korkuyordur cesareti yoktur eleştirilmek istemiyor dur. ya da belki konuştuğu başka kızlar vardır sana ulaşmasınlar diye koymak istemiyor dur. Sence hangisi?00 Yorumla
+1 yılSeninle nişanlı, seni seçmiş, profilde tarih yazmış, yüzük çıkarmıyo , beli sana önem gösteriyor ve seni seviyor bunun sevip sevmekle veya aldatmakla alakası yok yorumlarda bu seni aldatır diyen sakalları dinleme zaten sizin sevgili süreciniz bitmiş onu kaybetmekten niye korkuyorsun ki adam seni seçmiş işte böyle şeyler yaparak onu kendinden soğutma daha evlenmediniz şimdiden boş konuları sorun etmeye başlarsan adam daha evlenmeden bu başladı diyip soğur, göstermediği ilgiyi sen göstermeye çalış güven ver inşallah mutlu olursunuz...
00 Yorumla
+1 yılCanım çok mantıklı bir hareket yapmış nişanlın. Neden seni herkese göstersin neden seni insanların göz zevkine sunsun.
Seni beğenmiyor vs gibi saçma sapan şeylere hiç takılma.
İlla paylaşsın istiyorsan sen hikaye paylaş/ etiketle/ oda senin hikayeni paslasmak zorunda kalır00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTakibinde çok erkek vardır, onlardan seni kıskanıyordur. Zaten erkek adam sevdiğinin fotoğraflarını boy boy paylaşmasın, ben de tasvip etmiyorum.. Listesinde çok yabancı varsa paylaşmamasının sebebi bu olabilir.
10 Yorumla
+1 yılİlk ben koydum, sonra da ona sende koy dedim şu an oda koydu. Ama inanın bunların hiç bir önemi yokmuş çok iyi anladım. Saygı olmadiktan sonra hiç bir şeyin anlamı yok. Her gün günden güne eriyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok haklısın. Öyle sorunların yok kıbar ince her dedıgımı yapmaya çalışan bırı. Dışardan herkes resmî duruyorsunuz der ama aslında öyle degış sadece o sosyal medyaya yansıtmaz bende resım koysun görsünler ısterım
- +1 yıl
Sosyal medyaya yansıtmak bana göre pek doğru değil. Siz kendi içinizde mutluluğunuzu bildikten sonra insanların bunu görüp görmemesi inanın önemli değil. Bak ince kibar biri diyorsunuz. Ne güzel önemli olan bu size olan saygısı ve sevgisi. Çok canınızı sıkıyorsa nedenini sorabilirsiniz. Ama dediğim gibi önemli olan size verdiği değer sosyal medya olmasa da olur. Her şey bu değil. İnşallah her şey gönlünüzce olsun çok mutluluklar diliyorum..
Gizli Üye(18-24)+1 yılKessin aldatıyordur ya da sevmiyordur gibi düşüncelere asla girme zaten seni gerçekten seven erkek paylaşmaz kadınını özelini bu konu hakkında sevgilinle konuşmayı sana tavsiye ediyorum konuş ve ona bu durumu neden yaptığını söyle neden paylaşmıyor gibi vs güzel bir dille anlatırsan eminimki yanlış anlamaz ve eğer paylaşmasını istiyorsan paylaşması gerektiğini ona anlatabilirsin ama yanlış düşüncelere asla girme umarım her şey gönlünce olur güzelimmmmm 💗
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleger gercekten aktif paylasimlar yapmiyorsa, resimlerini koymamasi gayet normal. ama tam tersiyse ya kiskaniyodur sahipleniyodur birileri görsün istemiyordur, ya da maalesef acik kapi birakiyordur. eger arkadaslarina anlatmiyor, sosyal ortamlardan da kaciniyorsa bi test et derim... her seyde gizliyorsa seni iliskini gözden gecir derim ben
00 Yorumla
+1 yılBen de aynı düşüncedeyim kadınıma ait hiçbir şey sosyal medyada Paylaşılmaz kadınımın fotoğrafını yüzünü sosyal medyada paylaşmam gereksiz saçma ve aptalca buluyorum bu tavrı ne gerek var kadının benimdir neden başkası görsün
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok mu önemli bu sosyal medya davranışları? Sevdiğiniz insanın fiziki ve gerçek hayatta size olan tavır ve davranışları ile değerlendirseniz olmaz mı?
Ayrıca paylaşmayınca ne oluyor? Paylaşınca ne oluyor?
10 Yorumla
+1 yılBen Şahsi Fikrim; Nişanlım İle Çekindiğim Fotolar Onun İzni Olursa Paylaşırım Ama Ben Paylaşmak İstemem Şahsen Onunla Yaşamış Olduğum Anlar Özel Olduğu İçin Belki Bu Yüzden Dolayı Paylaşmak İstemiyordur Diye Düşünmek Gerekir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılMilletin gözüne niye sergilesin falan diyenler olmuş. Şaşkınlıkla okudum yorumları. Zaten sosyal medya denilen yerde çok yakınların dışında kimse olmaz. Yakınlarına da kıskançlık yapıp böyle dusunerek paylasmiyosa kendini bi sorgulasin.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. İnsanın sevdiği özelidir. Bazı erkekler sevdiceğine altın gibi davranır, onu pazarda ki elmalar gibi çığırtkanların gözüne, diline dolatmazlar. Altın değerlidir, kuyumcular pazar trzgahında satmazlar. Sevdiceğin seni gerçekten seviyor muş.
00 Yorumla
+1 yılYahu dert ettiğin şeye bak ya. Kimse özelini paylaşmak zorunda değil ki. Bu sadece gösterişlik, özentilik başka hiçbir şey değil yani. Ben böyle şeyleri zaten gereksiz buluyorum demek ki o da öyle. Senin dert etmwn garip kusura bakma da
00 YorumlaBir erkeğin hatunu kendisi için bir hazinedir. Hazine hiç ulu orta her yere paylaşılır mı? 😊
Yüzüğünü asla çıkarmayışı bir bağlılık, sadaket göstergesidir. Ama böylesi bir konuya asla takılmayın. Nazar değmesin. Rabbim daim etsin emi. 🤭00 Yorumla
+1 yılErkek adam zaten paylaşmaz. İnsan eşini ailesini neden sosyal medyada paylaşsın bu kadar mı hoşunuza gidiyor. İnsan kendi namusunu başkasına görsün diye paylaşmaz. Bu kadar da sosyal medyaya bağlamayın ilişkinizi.
00 Yorumla
+1 yılFotoğraf paylaşmıyorsa size değer vermiyor olabilir ya da çapkındır fotoğrafı yeni kişler bulmasına engel olarak görüyor gizliyor olabilir tabii şu ihtimalde var özel hayatını paylaşmaktan hoşlanmıyordur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan her dakika paylaşım yapmaz elbette ama bir iki kare de fotoğraf koymak istememek neden derim.. Hadi kıskanır falan filan ama burada kıskanacak bir durum da yok ve altında iyi niyet aramam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bunların ne önemi var ya? Bu kadar kafana takma, fotoğraf koyunca ne oluyor, koymayınca ne oluyor i?
36 Yorumla
Soran+1 yılAslında haklısın. Kıbar bırı özel günleri unutmaz pat diye benı mutlu eder ama sosyal medyaya hiç yansıtmaz. Tarih koydu sadece. Dışardan herkes ılıskımızı resmî bulur aslında hiç öyle değil ben kendımı kaptırmışım sanırım kanıtlamak ıstıyorum
- +1 yıl
Sosyal medyaya bişey kanıtlamak zorunda değilsiniz. Sosyal medyaya fotoğraf atanların çoğu reklamcı, çoğu mutlu değil şov peşinde. Herkes birbiriyle yarış halinde. Öyle saçma bir şey ki bu. Fotoğraflarınızı sağa sola atıp diğerleri gibi olmayın, telefonlara bakmaktan muhabbet bile edemez hâle geldi insanlar. Bu kadar önemli bir yer olmasın sosyal medya hayatlarınızda.
Soran+1 yılBakış açınızda sızde çok güzelsınız.. çok teşekkür ediyorum küçük bı sorun ama konuşmak çok ıyı geldi 🩷
- +1 yıl
Senin gibilerinin sayılarının artmasını temenni ediyorum Buse
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Özel görüntüler adı üstünde özeldir, sosyal medyada ifşa edilmesini sakıncalı görüyorum. Nişanlın senin seviyor ve kıskanıyor sen başka türlü anlıyorsun.
Gasalmaya gerek yok bişeyleri
10 Yorumla
+1 yılBence gösterişi sevmiyor. Gayet normal buluyorum. Veya kiskanc olabilir. Seni neden herkese gostersin ki? Aksine ben, bundan daha cok memnun olurum
10 Yorumla
+1 yılOnu şöyle bir cevabı olabilir eğer nişanlının seni gerçekten çok sevdiğine inanıyorsan seni kıskandı ve kimseyle paylaşmak istemediği için yapıyor olabilir
Ama kıskanmıyor ya da sevmiyor ise seninle birlikte olduğunu kimseye belli etmemek istiyor da olabilir senin burada düşünmen gereken şey beni seviyor mu sevmiyor mu00 Yorumla5 yıllık evliyim daha nihayet bugün eşimle ikimizin gönderisini paylaştım çok da kişiselleştirmemek lazım belki de..
Başka bir ihtimal de var o da aldatiliyor olabileceğin..00 Yorumla
+1 yılAblacım hiç güvenilir değil ya yarı yolda kaçar ya da ciddi değildir başka bir sebepten nisanlıdır. Foto çekinmeyi sevmeyen bir insan çekindiyse atta der salla da!
00 Yorumla
+1 yılCinsiyeti ne olursa olsun eğer ki Sevgili nişanlı eş vs eğerki beraber olan fotoğrafları paylaşmıyorsa birilerine yanaşmaları ya da yanaşabilmeleri için açık kapı bırakıyorlardır.
00 YorumlaÇok basit takip ettiklerine bak çok büyük çoğunluğu erkekse ve tanımadığı kız yoksa kıskandığı için ve birisinin göz değdirmemesi için paylaşmıyordur. Diğer türlü ise aklı hala dışarıdadır net.
00 Yorumla
+1 yılEğer sosyal medyayı aktif kullanmıyorsa paylaşmaması sorun değil ama kullanıyorsa sorun. Çünkü nişanlanma evresine gelinmiş. Altında bir şey aranır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1. Aşırı kıskançtır
2. Nazardan korkuyor olabilir
3. Özel görevli gizli ajan FBI falansa ailesinin bilinmesini istemiyordur
Ama bana sorarsan 1 diyorum
00 Yorumla
+1 yılSaygı duyun lütfen. Hayatlarınızı paylaşıyor olabilirsiniz fakat birbirinizin hayatına saygı duymak zorundasınız ki güzel ilişki yaşanılsın. Burada herhangi bir artniyetli yok tamamen yapı gereği.
00 YorumlaYa bunun sebebi kendimde de var öyle bir sorun ama takipçilerinin görmesini istemiyor olabilir bu kasıtlı değildir çünkü kıskandığı içindir. Ama bir diğer açıdan bakarsak eğer nişanlının hesabında sen yoksan belki illegal işler de çeviriyor olabilir onu yakalamak lazım? Sebebini ona da sorabilirsiniz neden paylaşmadığına dair.
00 Yorumla
+1 yılBenim babamda annemi asla paylaşmaz kıskanır başka başka adam görmesin başkasınada der annemle çekilen resimleri paylaşmayın diye. İlk defa bu sene istehrma açtı annem ondada babamla resimleri var profilde o kadar jajsjajs belkide kıskandındandır bazı insanlarda o oluyor bende eşimle olanları çok paylaşrım babam hep kızar ben anneni paylaşıyommu öyle şey paylaşılmaz diye
00 Yorumla
+1 yılBazı erkekler kıskanç oluyor canım benim eşimde öyleydi her zaman kavga ederdik aynı nişanlın gibiydi şu an ikinci evladıma hamileyim şimdi yeni yakinlarda birbirimizin resmini koymaya başladı bende onu yıllardır adı sayodi olarak kaydetmistim görünce zoruna gitti galiba bir aydır profil resimleri benimle birlikte olan resimlerini koyuyor
00 YorumlaBence paylaşmalı bu kişilik ile alakası var ama profili de olsa seninle olan bir fotoğrafı olmalı bence ya sakladığı bir şey vardır ya da aşırı derecede kıskanç bir insandır diyecem de benim de nişanlım var o da aşırı kıskanç ama o bütün fotolarımizi paylaşır ve tarih de atar üstüne
Ama yine en mantıklısı ona bir sor cevabına göre tavrını koy..00 Yorumla
+1 yılHemen yanlış düşünme ama gerçekten sevse seni paylaşır diye düşünüyorum... Çünkü şuanki sevgilim ben sormadan bütün fotoğraflarımı instagraminda paylaşır ama sevgilin seni hiç bir türlü biyografisine etiketlemeyip hiç fotoğraf paylaşmıyorsa hem sana hemde diger kızlara ihtiyaç duyduğuna eminim, (sevgilim taiwanlı :d )
00 Yorumla
+1 yılSeni kıskandığından, kimsenin görmesini istemediğinden olabilir. Başka bir sebep olarak ise, başkaları ile de flört ediyordur veya konuşuyordur ve seni görmelerini istemiyordur. Sevdiği başka bir kadın da olabilir, seninle istemeden nişanlanmışsa paylaşmak da istemiyor olabilir. Fotoğraf paylaşımı hiç yapmıyorsa, paylaşmak hoşuna gitmiyor da olabilir bu durum senden ayrı.
00 Yorumla
+1 yılSosyal medyada profil yapmak gibi bir zorunluluk mu var? Belki kendince değerleri vardır. Düşünceleri farklıdır. İnatlaşmak yerine açık ve net konuşmak daha mantıklı
00 YorumlaNişanlı iken bunu yapıyorsa, evlenince neler yapar kim bilir. Bir erkek ya da kadın sevgilisi veya nişanlısı ile çekildiği fotoları paylasmiyorsa bunda oldukça fazla soru işareti var demektir.
10 YorumlaAbla zaten nisanlanarak cumle aleme duyurmus seninle olan birlikteligini. Sosyal medyaya koysa nolur koymasa nolur. Zaten nisanin mantigi "biriyle gorusuyorum, onunla evlenmeyi planliyorum"
boş ver takma kafana. Nazar deger, Allah muhafaza ayrilmaniz icin buyu bile yaparlar
Ve ayrica seni kiskaniyor olabilir, sosyal medyada erkeklere sergilwmwk istemiyor olabilir.00 Yorumla
+1 yılNeden sevdiği kadını Soysal medya meze yapsın istemiyordur kendine özeldir
35 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mantıklı bir yorum umarım bunu her kadın anlar
- +1 yıl
Işte anlamıyorlar sevdiğim adam öyle olmasını isterdim tek kendine özel sonra ne anlamli kalır ki benim için bunlar showdan ibaret ve aşırı derecede özenti bunu yapanlar yarısı mutlu değildir gerçek hayata
- +1 yıl
Zaten sosyal medyada mutlu olanlar genelde gerçek hayatta mutlu olmuyor. Sahte mutluluğu oraya yüklüyor çoğu. Gereksiz yani açık bir dünya var. Neden ben eşimi sevgilimi koyayım ki? Binlerce erkek görebilir ss alabilir bir şeyler yapabilir. İhtimali var bunların riske girmeye gerek yok. Anlamıyorum cidden bende. Karşı tarafında sosyal medyaya bir şey atan biri olmasını istemezdim açıkçası
- +1 yıl
Katılıyorum bu yorumuna çok haklısın seven adam sevdiği kadını meze etmez
- +1 yıl
👍🏻
+1 yılBenim eşimde genelde benimle fotoğrafını atmaz. Sorduğumda ise bisürü erkek beni takip ediyo neden seni görsünler? diyo. Haklılık payı var.
10 Yorumla
+1 yılBu konuda inat yapmamalısın. Çoğu erkek sevdiği kişiyi paylaşmıyor zaten, paylaşsa da ayda yıl bir oluyor.
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde nişan. Ben olsam bende paylaşmam çünkü daha hic bir şey kesinleşmemiş. Nazar var yahu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTepki vermem, çok gereksiz sorun edine bilecek bir şey değil ki bu.. Paylaşmış ya paylaşmamış bununla sevgisini ölçmem.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Doğrusu bu zaten,,, neden deşifre etsin ki, kimileri karısını, çocuğunu paylaşıyor,, buyurun,,, buda benim hanım, beğendiniz mi?
00 Yorumlaherkes aynı değil bende fotoğraf paylaşmayı seven birisi değilim takılma adamın büyük ihtimal aklından bile geçmiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (285)
Devamını Gör(330)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlım benimle olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşmıyor, sebebi ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler