AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
169Cevap
nazara gelmesin diyebilir. ya da sor ya erkekler düzdür direk neymiş ögrenirsin. olumlu düşün aklına seytani fikirler gelmesin
Ama ne diye yapmıyor ki acaba bir sebebi vardır ki mesela başkaları niye görsün eşimin yüzünü namahrem diye düşünebilir belki. 🤔
bence olması gereken de zaten paylaşmamasıdır ilişkilerin bence insanların gözüne sokulması saçma.
Kıskanıyor mu acaba çünkü tarih falan atmış seni saklıyor değil demekki ama karakteri nasıl kıskanç mı normalde nasıldır sen daha iyi bilirsin
Başkalarının görmesini istemiyor. Başka bir alternatif de olma ihtimali yüksek. Yani başka kızlarla da olabilir
Seni kıskanıyordur sen yap etiketle O da o zaman paylaşır büyük ihtimalle Yine paylaşmıyorsa kibar bir dille sorarsın
Koymaması gayet normal. Çünkü sizi kıskanıyor. Buda erkeğin doğasında var. Onun için altında başka bir şey arama.
Bilmiyorum hani sevgilim deseydin bir yorum yapardım ama nişanlı daha ciddi bir ilişki türü olduğu için, bilemedim.
Bence aşırı bir sebebi yok sevdiğini paylasmak istemiyordur. Yani baska kiz olsa tatih koymazdı, yüzüğünü çıkarmazdı
Neden koymuyor olabilir ki? Bence koymaması sorun koymasını isterim benle birlikte çektirdiği fotoları ve profil resmininde benle olmasını isterim
Belki de farklı bir sebepten dolayı paylaşmıyordur, yani dindar, tutucu bir düşüncedeyse o sebepten dolayı paylaşmıyor olabilir.
Bence asıl sebebini öğrenmeden herhangi bir tepki vermeseydin daha iyi olurdu.
Hiç bisey paylaşmıyorum normal ama başka başka şeyler paylasiyorsa sormak lazım belki nazar değmesin istiyordur
Cok kiskanc olabilir.
Normal şartlarda bir iki tane paylasirsin ama her şeyi paylasmayi ben de doğru bulmuyorum.
İte kaka bi fotoğraf attırdım duruyor. Şimdiki aklım olsa hiç uğraşmazdım. Atmazsa atmasın. Üzerinden dört yıl geçmiş nerdeyse. 😏
Sorduğu sorunun iğrençliğine bak!!! Bir de altında bişeler arıyor ne olabilir diye? Sen mi düşüncesiz empatisiz ya da antipatiksin yoksa aklın mı yok?
nişanlım herhangi bir sosyal mecraya foto koyarsa nişan atarım
Nasıl yanı 😂 ya benimle fotoğraf koymuyor çok erkek var diyor olsun erkek ne olacak en azından profıle koy
Daha ne istiyorsun sen mahremisin neden herkese gostersin seni
Seni kıskanıyor işte ne güzel demekki takibindeki başka erkeklerin görmesini istemiyor
Bende paylaşmam. Görmesin elalem, ne gerek var ki?
Kıskaniyordur? Hem niye koysun? En doğrusunu yapıyor sergilemiyor seni sanalda.
Nişanlımi sosyal medyada paylaşmam. Onun kendini paylaşmasını da izin vermem
Hoşlanmıyordur belki seni reklam gibi yayınlamak istemiyordur özelsin ya hani
Demek ki seni birilerinden saklıyor nazar değmesin diye olabilir.
Daha ne istiyorsunuz? Nişanlınız sizi koruyor. Namusuna sahip çıkıyor. Erkek adam dediğin sevdiğini başka erkeklerinden görmesinden hoşlanmaz. Ayrıca sosyal medya ortamında art niyetli haset insanlar çokça bulunuyor. Bu şekilde onlardan da kurtulmuş olursunuz. Nişanlınızın kıymetini bilin.
Diğer kızlara sırt çevirmek yürek ister g@t ister gÖ. T
Belki kendini beğenmiyordur... Sürekli karşıma çıktığı için zoraki yorum yaptım
Siz ilişkilerinizi sosyal medyada gösterildiği oranda önemseyerek mi yaşıyorsunuz?
Millet dün ki sevgilisini paylaşıyor :) bi sorgula derim
Hemen kötüye yorma nazar değer diye paylaşmıyor olabilir.
Birlikte konuşulup çözülebilecek bir konucuk. Başkalarına laf düşmez.
Kıskanıyor olabilir tarif filan koymuşsa sorun etme bence
İki yönlü düşünmek gerekiyor.
Kıskançlıktan mı?
Çapkınlıktan mı?
Kıskandığı için koymayabilir başkalarının görmesini istemiyor dur olan var olmayan var
Kıskanıyordur.. Olur öyle var çok içimizde bu tip
Seni kıskandığı için derdim ama hiçsosyal medya kullanmaması daha mantıklı olurdu
Kötü düşüncelere mahal vermeyin, şimdi nişanlanızı bilemem ama eğer dinî yönden çok iyi bir kişilikse fotoğrafınızı orada paylaşmayı uygun bulmuyordur şahsen ben de bu düşüncedeyim.
Başkalarıyla da sevgilidir. Instagram dan yakalanmak istemez. Çünkü
Belki özel buluyor bundan paylaşmıyordur. Konuşun sorun.
1. İhtimal seni kıskanıyor. 2. İhtimal konuştuğu biri var, farketmesini istemiyor
Insan nisanlisini niye paylasir mk gvatligin baska bir yonu
Ne güzel işte başkasıyla paylaşmıyor seni sevinmen gerekir
Genelde paylaşmazlar erkeklerin genelinde bu var tarih koymuş işte daha ne
Belki kimsenin senin fotoğrafını görmesini istemiyor. Ben olsam ben de koymam
senden utanıyor desem neden nişanlandı?
bence zamparalık peşinde
Bahanelere gerek yok ikinizin fotosunu koyar istese
taliplerinimi kısıtlasın herkes yapıyor sırf seninkimi?
Seni kıskanıyor olabilir mi. Bence özle şeyler paylasilmamalj
Ya kiskaniyor ya da senden bir baskasi var. Ona gostermemek icin olabilir.
Kıskançlık, ihanet ve senden utanmak. Üç sebepten biri.
O işler zorla olmaz. Isterse paylaşır istemezsen paylaşmak.
Ona sarılmıuorsundur sıkıca ☺️
foto çekerken bırak şu inadı be
Ben olsam bende koymam elalemin erkeklerine gostericektim hatunumu?
Ne alaka ya dışarı da çıkmasın o zaman erkekler var diye
Erkeklerin içinde olsan boyle konusmazsin emin ol
Heryerde var erkekler ne yapabilirsin
Gram tepki vermem hatta mutlu olurum. Seninde mutlu olmanı öneririm
Yani belki seni göstermek istiyordur, fotoğraf hassasiyeti vardır?
Mümkünse paylaşmasın. Sosyal medyada fotoğraf paylaşan hatta kullanan birisini düşünemiyorum yanımda
Fotoğraf koymamasi çok daha iyi. Sonuçta tarih var. He aklında aldatılma korkusu varsa şöyle soyliyim fotoğraf koyanlar daha çok aldatıyor 😄
Ne bılıyım arkadaşlarımım sevgılılerk hep koyuyor ozenıyorum sence bende mı koymayayım.. yok aldatılma korkul ne bılıyım telefonu hep elimde hiç saklamaz mesela
Ben sevmiyorum fotoğraf atmayı. 5 yıllık ilişki icerisindeyim imdada baş harfim yazıyor. Kendi ilişkinizi diyerleriyle kıyaslamayın inan herkes zorla yaptırıyor ya da yalandan yapıyor. Birak tadını çıkar bunlarla kafanızı sisirmeyin
Kafaya takma bence benimde ayni durum tarih var vs ama fotograf koymayiz bende paylasmam oda paylaşmaz bence nazarda değiyor yani ilişkiyi cok goz onunde tutmak iyi değil ne kadar az goz onunde olunursa okadar iyi
Geri kalmış bir zihniyet, sevdiği kadını birileri görüp yan gözle bakacak tüm derdi bundan adamın.
Adamın zamanında bir sürü takıldığı gezdiği insanlar olmuştur Neden kendini ve seni zor durumda bıraksın ki fotoğraf koymuyor fotoğraf koymuyor koymasın ne yapacaksın fotoğrafı fotoğrafla mı evleneceksin
Benim eşimde öyle. Başka erkekler görmesin , begenmesin diye yapıyorlar. Sevinmen lazım adam seni kıskanıyor, seviyor