Yaşından veya dış görünüşünden ötürü senin yanına yakışmacağını ve bu yüzden de çevrenizdeki insanlardan kötü yorumlar alacağını düşünüyor olabilir. Yerleri değiştirdiğiniz de bu düşüncen de haklı olduğunu söyleyebilirim. Aslında beğenmediği kişi sen değil, bizzat kendisi. Öz güven eksikliği yaşıyor olabilir. Düşünsene 30 yaşında olgun bir adamsın ama 20 yaşında toy bir genç kızla sevgili oluyorsun. Bir de sen yaşından bieaz küçük gösteriyorsan sizi yan yana düşünemiyorum bile. İki sevgili değil de abi kardeş gibi görünürsünüz. İşte bu tarz olumsuz düşüncelerden çekindiği için sosyal medyada fotoğraflarınızı paylaşmak istemiyor olabilir. Kendini asla çirkin veya yetersiz hissetme. Çünkü sorun sen de müstakbel old eş adayında. Artık aradaki yaşı veya görüntü farkını ne kadar çok kafaya taktıysa böyle ağır tepkiler veriyor. Ha bir de işin kıskançlık boyutu var. Genç ve güzel sevgilisini kimsenin görmesini istemiyor olabilir. Seni haddinden fazla kıskandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.. Yanına yakıştırmayacak olsa sizinle neden nişanlansın diye düşünüyorum.. Sizi kıskanıyor olabilir mi diye düşünüyorum.. Bazı erkekler hayatlarındaki kadını afişe etmek istemezler kıskandıkları için.. Ben durumu daha çok buna bağladım.. Kendisiyle oturup bunun nedeni üzerine konuşamıyorsanız bence sorun oradadır.. İki medeni insansınız ve bazı davranışların nedenlerini ve sonuçlarını karşılıklı konuşarak halledebilirsiniz.. İlişkinizin sağlam temeller üzerine kurulu olması için öncelikli olarak iletişiminizin sağlıklı olması gerekiyor bence.. Aksi takdirde sorunların üzerini örtüp, görmezden gelirseniz ileride patlaması daha büyük olur.. Burada sizin kalbinizi kırmasını gerektiren bir durum göremiyorum.. Sevgiler, keyifli günler..
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, fotoğraf paylaşmıyor diye sevmiyor anlamına gelmez bu. Fotoğraf paylaşıp da sonradan kanlı bıçaklı ayrılan ya da ihanete uğrayıp aldatılanları da görüyoruz. Kişi kendisini fotojenik bulmuyor olabilir ya da sizi başkaları da görüp beğenirse de kıskanma durumu oluşacağı için kafasında tilkiler dönüp duracak. O yüzden de sizinle olan resmizi paylaşmıyordur. Bir ilişkide sosyal medya belirleyici olmamalı yani sadece bunlara bakarak yanına yakıştırmıyor diye düşünmeyin. Şahsen ben birini beğenmesem niye nişanlanayım ama değil mi? Nişanlanmak daha büyük bir olay yani fotoğraf paylaşmaya benzemez. Kafa olarak sağlıklı hiçbir bir insan yanına yakıştırmadığı biriyle nişanlanmaz. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
22 Yorumla
Soran+1 yılYorum için teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılOnun bilinç altında çözemediği bir sorun var yeni değildir bu eskilerden bir sorunu olmuştur. Samimi yaklaş mutlu bir zamanınızda konuyu kırmadan çıtlat ona yardımcı oluyormuş gibi davran. Güvenini alırsan sana açılacaktır. Gizemli erkekler kolay açılamazlar 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Paylasmamasi daha iyi bu seni sevmediği anlamina gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Fotoğraf paylaşmıyor diye sevmiyor mu diye düşünmemek lazım. Sosyal medyada mutlu aşk dolu pozlar paylaşanlar gerçekte öyle değil en azından çoğu değil.
Kıskanıyordur paylaşmaktan pek hoşlanmıyor paylaşan insanlarda kızıyor olabilir bu yüzden
Size olan sevgisini bu şekilde sorgulamayınGenel olarak size nasıl davranıyor sevgisini ilgisini yeterince gösteriyor mu önemli olan gerçek hayatta yaşanan sevgi mutluluk00 Yorumla
+1 yılNazar değecek diye korkusu vardır veya düğün olduktan sonra paylaşmak istiyordur garanti olsun diye düşünüyor olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı.
+1 yılBazıları resim paylaşmayı sevmez başkalari görsün istemez , ama bide aranızdaki yaş farkından dolayı da paylaşmak istemiyor olabilir bir şey diyen olur diye ve sence yaş farkı fazla değil mi sizinkiler bir şey demedi mi buna , adamın sana karşı bir şey hissettigine eminmisin oda olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf paylaşmıyor diye hemen beni sevmiyor ya da yanına yakıştırmıyor şüphesine kapılmayın. Başkaları görmesin diye paylaşmak istemiyordur. Belkide fotoğraf paylaşmayı çok seven birisi değil. Erkekler beğenmediği birisi ile bir yola girmez, yanına yakıştırmıyor ise de girmez. Bu konuyu onunla konuşmayı dene. Aklında bir şüphe kalmamak adına.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende paylaşmam hayatta kıskanırım başkası bakmasın bana ait olana
12 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olduğun kişi sorun ediyormu?
- +1 yıl
Ediyordu tabiki ama ben kimse görmesin istiyorum ayrıldık gerçi yine başkası hayatıma girse sevdiğim kadının fotoğraflarını paylaşmam kıskancım ben.
Belki seni kıskanıyor her erkek istemez başkası görsün gayet normal
13 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyledir
Soran+1 yılSağol abla
+1 yılBir erkek deyyus değilse sevdiği kadının fotoğrafını paylaşmaz. Gerçek bir erkek kadınını sakınır.
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım sevdiği beğendiği için böyle yapıyordur😭
- +1 yıl
Öyledir bence. Diğer ihtimal birden fazla kadını idare etmesi ki yakalanır. Anlaması zor olmaz. İşinde, sporunda, uykusunda olmadığında telefona cevap veriyorsa sıkıntı yoktur. Yılbaşını kuzeniyle geçireceğini söylemiyorsa sıkıntı yoktur. Aldatan insanların ağzından kuzen, kanka, akraba lafı düşmez.
Soran+1 yılYılbaşında beraber kutlamayı düşünüyoruz
- +1 yıl
Sıkıntı yok. Adam o adam.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence kiskanyor ya da sen ondan güzelsin o olgun yediremedi kendine
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha😂
Sosyal medyaya ilişkisini yansıtmak istemiyordur ya da sakladığı bir şey vardır 🤷
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumun için. Saklamaz bişey telefonunu arada karıştırırım tepki vermez neyse konu hemen anlatır aile sı çok seviyor beni ama resim konusunda özgüvenimi kaybediyorum.
Soran+1 yılKonuştum ama dalga geçer gibi konuştu kırıldım dedim telefonu kapatmazsan kalbini kırıncam dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle yedekte tuttuğu sosyal medya içinde iletişimde olduğu birileri var ve onların görmesini istemiyor daha önce bu örneği birebir arkadaşımda gördüm çocuğun başkaları ile konuştuğu ortaya çıktı ayrıca onun fotoğraf atmamak için uydurduğu çok haklı sebepler bile vardı
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙁
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olacağını bilmediği için çok öne sürmek
istemiyordur özelini15 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir seneye evlenmek istiyoruz ve çocuk istiyoruz belki sonradan değişir resim konusunda 🥺
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındasın nişanlısın yurtdışında psikoloji okuyorsun ve seneye evleneceksin ardından çocuk😳 kusura bakma da ne buldun bunda böyle bu yaşta evlilik lafı aklına girdi okulun bitsin ( yurtdışında o okul 24-25 den önce bitmez bende yurtdışındayım biliyorum sistemi.) öğrencisin evlisin anne olacaksın. Sen onun resim paylaşıp paylaşmadığını düşünmek yerine daha realist konulara takılsan yerinde olur. Çünkü daha önemli mevzuların var
Soran+1 yılAyni ülke de yaşıyoruz seneye okulum bitiyor ve puanlarım gayet yüksek. Okul sorunum yok yani. Sebep lazım değil aşık olmak için bence
Cevap sahibi+1 yıl21 yaşında ingilterede psikoloji mezunu olarak plaket verilmeli sana. Taktir ettim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ♥️
demekki kısmeti kapanmasın bence biraz tehlikeli ya niye paylaşmıyor bunun altında bir şey olmalı kesin!
01 Yorumla
Soran+1 yılBence beni beğenmiyor o kadar
Nişanlının başka takıntısı veya takıntıları var. Şimdilik onlar görsün istemiyor ve bu hala onlarla işi olduğu anlamına geliyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
Kendisine neden sormuyorsun şekerim burada herkes birşeyler söyler , mesela bende söyleyeyim belki kendini beğenmiyordur, belki fotoğrafa alerjisi vardır benim gibi bende sevmem öyle fotoğrafımın paylaşılmasını şey olarak bile istemiyorum ben anı olarak fotoğrafımın olmasını , eğer sadece seninle olduğunu paylaşmıyorsa ;ben buna yorum yapmam 😂
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kem gözlerden sakınıyor.. Brlki nazar deger diye. Veya kiskanctir diger erkek arkadaslari görsün istemiyordur.. Bunu nrden kemdisine sormuyorsun.. okadar nisanlanmissin ufak birseyden cekiniyorsun bu ömür böyle gitmez diyim sana
06 Yorumla
Soran+1 yılSordum diyor hikaye olarak paylaşmak istiyorum hikaye geçici ama post olarak koysun seviyorsa
Cevap sahibi+1 yılHikayeyi belli kisilere kapatabiliyor ama eger post olarak paylasirsa onu takip eden herkes görebilir
Soran+1 yılAynen öyle
Cevap sahibi+1 yılİste o yüzden yani belki seninle hikaue atinca o güvensiz gördügü erkek arkadaslarini gizliyordur
Cevap sahibi+1 yılKiskanc bir tip sanirim sneinki
Cevap sahibi+1 yılKiskanc oldugunu iyi tahmin etmisim, iyi yapmis koymakla, simdik istedigini yerine getirmis oldu 🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 kıskanıyor korumacı yapısından olabilir. 2 profilinde nişanlandığına dair hiç bir bilgi yoksa çapkınlık yapmak için paylaşmıyor olabilir
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen de paylaşma ve varolanları sil ve tepkisini ölç. Sorarsa da senin gibi paylaşmamaya karar verdim dersin. Özel hayat gizliliği 😀
00 Yorumla Pozitif düşün , uygun zamanı ya da özel bi zamanı bekliyordur ☺️
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam
- Aşk İlişkileri konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBence kendisine sormalısin açık açık bir nedeni olmalı, paylasmamsı için senin dediğin ihtimaller olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEğer ona güveniyorsan bi şüphen yoksa seni paylaşmak istemiyor olabilir. Erkekler görmesin anlamında. Bu onun özel alanı. Beğenmeme durumu olsaydı neden nişanlansın kii
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeni kimseye göstermek istemiyor olabilir nazara gelmeyin diye
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılya da çok kıskanıyor seni acele etmiyor ama bir iki de olsa paylaşmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden utanıyor tecrübe ıle sabıt kuzu bende de öyle oldu arkadaşlarının yanına götürmeye utanıyormuş. ( ılla dış görünüş olarak algılanmasın)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle hissediyorum
Herkes sosyal medyayı aynı oranda kullanmaz. Özel olarak görüp paylaşmak istemiyo olabilir kötü düşünmemekte fayda var bence. Eğer kafanıza çok takılırsa sorabilirsiniz o yakınlığınız var sizin de içiniz rahat eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ama dalga geçer gibi konuştu kırıldım dedim telefonu kapatmazsan kalbini kırıncam dedi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni başkalarının görmesini istemiyor olabilir. Fotoğraf paylaşımında malum diğer kişilerin daha ayrıntılı inceleme olanakları oluyor bu da onu belliki huzursuz ediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sosyal medya sevmiyordur benim bir arkadaşım da hiç sevmez sosyal medyayı
00 Yorumla
+1 yılYa da diğer kısmetlerine oynuyor. Nişanlı adam paylaşmazsa vardır sıkıntı.
00 Yorumla
+1 yılPaylaşmıyorsa şansını denediği başka birisi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılBiliyo arkadaş ortamında sübyancı denilceginin farkinda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok yaa sen bayağı iyisin bence ama zamparalik yapıyor olabilir. Çünkü bakınca burada bir görücü usulü kokusu alıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende paylaşmayı çok sevmezdim paylasmazdim daha doğru arada nadir 3 ayda bir felan selfiye kişiye göre değişiyor kendisine sor bu soruyu
00 Yorumla
+1 yılAbla sen bunu hiç çekme ben okurken sinirlendim at yüzüğü kendine saygısızlık yapma bu hayvanla ömür gecmez
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni başkaları görmesin diye ola bilir. Kıskanıyordur. Kendisine sor daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazıları nişanlandığını belli etmek istemiyo kendine sor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman başkalarıyla konuşuyor doğru düzgün bi soru sormuşun neden bu kadar yükselmiş ki
+1 yıl30 yaşında olması benim biraz şaşırttı. Aldatıyor olabilir ama tamamen sıktım.
01 Yorumla
Soran+1 yılAldatmaz kaliteli bir adam
+1 yılStepneleri kaybetmek istemiyor. Paylasirsa kimler gorecek ! Cevabi orada..
Ayrica yol yakinken iyi dusun02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam kimseyle konuşmuyor telefonuna hep bakarım.
- +1 yıl
Sen oyle san
+1 yılEk şansları engellemek istemiyordur belki
33 Yorumla
Soran+1 yıl🥺
- +1 yıl
Herşeyi de kötü düşünme. Nişan aile arasında olduysa sorun yok. Hem bilemezsin belki nazardan korkuyor ya da seni kıskanıyor göstermek istemiyor olabilir.
- +1 yıl
Birde bu kadar özgüvensiz olmak neden? 20 yaşında iyi bir eğitim alan birisin üstelik psikoloji. burada sorduğun birçok kişinin eğitimi daha düşük bile olabilir! Akılla hareket et duygularınla ve kıskançlıkla değil. 20 yaşında kim bilir ne kadar da güzelsin. Elini sallasan ellisi unutma. 😉
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrada nasıl okuyorsun para ile mi? Bir de partnerin İngiltere vatandaşı mı? 😊
02 Yorumla
Soran+1 yılPartnerim Türkiye vatandaşı ben İngiliz burslu okuyorum.
Cevap sahibi+1 yılBir şey sorabilir miyim nasıl burs aldın acaba 🙏🏻 benim de Partnerim İngiliz vatandaşı ziyaretçi vizesi almayı planlıyoruz şu an için. Umarım vize alabilirim.. Teşekkür ederim
Foto at biz sana söyleriz yakistirip yakistirmayacagina
00 Yorumla
+1 yılNasıl ya çok takarim herşeye zaten umarım başıma gelmez böyle bir şey
00 Yorumla
+1 yılSosyal medya her şey değil kimisi sevmiyor hiç belli olmaz o yuzden
00 Yorumla
+1 yılOna sor, cevap onda sen tanıyorsun 1.5 senedir boz degil
00 Yorumla
+1 yılniye sormadın azcık açıksözlü olun lan
12 Yorumla
- +1 yıl
at nişanı gitsin ya umursamıyorsa umursayanını bulursun
Böyle bir şey olsaydı nisanlanmazdi seninle bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılSen paylaş onu etiketle bakalım o paylascakmi
12 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum devamlı beğeni atıyor ama paylaşmıyor
- +1 yıl
E sorsana be kızın neden paylaşmıyorsun diye
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok garip paylaşmaması
01 Yorumla
Soran+1 yıl😞
Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bunu neden ona sormuyorsun
02 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBelki fotoğraf paylaşmayı sevmiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisini paylaşıyor
Başka biri ola bilir hayatında
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Kıskanıyor mu acaba..
00 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa neden evlensin ki öyle düşünme
00 Yorumla
+1 yılBazı şeyler özel kalır
Be gereği var00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki tarzı değildir bu tür şeyler
00 Yorumla Evet mecburiyetten evleniyorsur senle
00 YorumlaKiz dusuremez ki paylasirsa 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyedekte tuttuğu birileri olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNişanlı insan her dakika paylasmali
00 Yorumla Malmış. İnsan 20 lik çıtır bulacak paylaşmazmı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedekte baska kiz vardir.. ikinci telefonu vardir
02 Yorumla
Soran+1 yılYedek sevgilisi yok telefonuna bakıyorum arada ve evlenmek istiyor en kısa surede sadece resim konusunda neden boyle yapıyor anlamadım
- +1 yıl
Abartmasak mı?
- Devamını Gör (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım