2 yıllık evliyim, 1 oğlum var. Eşimle sürekli kavga ediyoruz ve artık soğudum sürekli başka erkeklerle konuşma isteği oluyor. Ne yapacağım?

Sürekli senin dediğin benim dediğim diye kavga yapıyoruz sürekli kendi istekleri olsun istiyor nerdeyse hergün ilişki yapıyoruz 1 gün hayır desem soğutuyosun beni diyor ama yapmak istemediğim halde bile gidip yapıyorum gelmediğim halde gelmiş gibi yapıyorum. Mavi gözlü güzel biriyim hatta eşim bile diyo ns kadar güzelsin dayanamıyorum sana başka erkeklerde hakkında böyle düşünür falan diyo yaşım 22. resmen eşime bana böyle ilgi göster bana böyle sevgini göster beni sevmiyosun diye konuşma yapıyorum bana senin görevin benimle olmak diyo sürekli ve bunu demesi beni iğrendiriyo sanki onun için görevlendirilmişgibi hissediyorum sırf zevk aldığı için yaptığını bana dayanamadığını görmek istiyorum ama işini bitirip sonra sadece seni seviyorum diyo yaptıkları seni seviyorum demesi bile yapmacık geliyo artık soğudum sürekli kavga çıkıyor çocuk gibi arkasını dönüp küsüyor günlerce konuşmuyor. Sorun çıkmasın diye yanına gidip istemeye istemeye sırnaşıp barışmaya çalışıyorum ama sıkıldım içimde heyecan kalmadı hevesim yok boşanmayı düşünüyorum ama oğlum çok küçük ailemin tepkiside normal olmıcaktır. Ve artık gözüm sürekli başka erkeklere kayıyor eşimi aldatmayı düşünüyorum ona ceza vermek istiyorum gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
2 yıllık evliyim, 1 oğlum var. Eşimle sürekli kavga ediyoruz ve artık soğudum sürekli başka erkeklerle konuşma isteği oluyor. Ne yapacağım?