Sürekli senin dediğin benim dediğim diye kavga yapıyoruz sürekli kendi istekleri olsun istiyor nerdeyse hergün ilişki yapıyoruz 1 gün hayır desem soğutuyosun beni diyor ama yapmak istemediğim halde bile gidip yapıyorum gelmediğim halde gelmiş gibi yapıyorum. Mavi gözlü güzel biriyim hatta eşim bile diyo ns kadar güzelsin dayanamıyorum sana başka erkeklerde hakkında böyle düşünür falan diyo yaşım 22. resmen eşime bana böyle ilgi göster bana böyle sevgini göster beni sevmiyosun diye konuşma yapıyorum bana senin görevin benimle olmak diyo sürekli ve bunu demesi beni iğrendiriyo sanki onun için görevlendirilmişgibi hissediyorum sırf zevk aldığı için yaptığını bana dayanamadığını görmek istiyorum ama işini bitirip sonra sadece seni seviyorum diyo yaptıkları seni seviyorum demesi bile yapmacık geliyo artık soğudum sürekli kavga çıkıyor çocuk gibi arkasını dönüp küsüyor günlerce konuşmuyor. Sorun çıkmasın diye yanına gidip istemeye istemeye sırnaşıp barışmaya çalışıyorum ama sıkıldım içimde heyecan kalmadı hevesim yok boşanmayı düşünüyorum ama oğlum çok küçük ailemin tepkiside normal olmıcaktır. Ve artık gözüm sürekli başka erkeklere kayıyor eşimi aldatmayı düşünüyorum ona ceza vermek istiyorum gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aldatan kendini aldatır eşine ceza vermek isterken bir ceza bulursunki eşin bile bakmaz sana. Eşinle konuş duygularını neler beklediğini anlat. Hep eşinin eksiklerini görme birazda kendi eksiğin var mı düşün
Eşinin söyledikleri hoş değil evet ama bunun için aldatılmayi hak etmiyor. Ayrılabilirsin oğlun küçük diye bu şekilde yaşamak zorunda değilsin o da büyüyecek00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak kardeşim şu an hala evliysen ve onunla beraber yaşıyorsan çocuğunun babasıysa sakın başka erkeklerle birlikte olma çocuğunu düşün yüzde yüz haklısın kadınlar ilgi ister sevgi ister saygı ister ama o bunun TM tersini yapmış sana kendini bir mal gibi hssetme algısı yaratmış ve bu bir kadın bir anne için zor bir durum ama yine de aldatmak için bir neden değil. Hatta aldatmak bir çözüm bile değil. Sen onu aldattığın zaman onu cezalandırmıyorsun çünkü anlamaz anlasaydı zaten çocuğunun annesine böyle bir algı yaratmazdı. Eşini aldatırsan ilerde kendini daha kötü hissedeceksin ve farklı algılar oluşmaya başlıcak aklında ve bu çocuğun bakımında seni olumsuz etkileyecek o yüzden yapma sen insanlar bakma bir çocuğun var güzel bir şekilde ayrılmaya bak sonra kendi kafa dengi birini bulursun
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama daha fazla hareketlerine dayanamıyorum yalandan daha ne kadar suratına gülebilirim bilmiyorum
eşin kaç yaşımda bilmiyorum ama kendini hiç yetiştirememiş onu söyliyeyim. Fakat aldatma düşüncesini kafandan çıkarmsya çalış nitekim bu kendi kaliteni düşürür, ve ondan intikam almış olmazsın, sadece bilinç altına telafisi çok zor bir yara açarsın, zira yarın kendi yaptığını başkasından cok cabuk beklersin... kişi kendinden bilir işi misali.
fakat bu adam da sana karşi na hoş tavırlar icinde. bence açıkca bosanmayı düşündüğünü soylemelisin EĞER DÜZELMEZSE, boşan demiyorum, düzelmesin için göz dağı vermen lazım.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu genç yaşta niye bu kadar acele ettiniz , hadi evlendiniz genç yaşta hemen çocuk niye gerçekten çok fazla mantık hatası yapmışsınız. Bir anlık heyecan ile çok yanlış kararlar almışsınız. Eşiniz ile konuşmayı demeyin ya da psikoloğa gidin sorununuzu anlatın. Aldatmak ya da boşanmak size zarar vermez çocuğunuz var kendinizden önce çocuğunuzu düşünmelisin en kötü gidin şap alın atın eşinizin yemeğine o zaman bu durumu yaşamazsınız.
06 Yorumla
Soran+1 yılNerdeyse hergün konuşuyoruz bi yere varamıyoruz. Psikoloğuda kendi istemiyor ısrar ettikçe gene kavga oluyo napıcam bilmiyorum
- +1 yıl
Konuşmayı ciddi bir şekilde yapamıyor olabilir misiniz? Bu durumun sizleri rahatsız ettiğini ve bu şekilde soğumaya başladığınızı ve boşanmaya neden olacağını belirttiniz mi?
Soran+1 yılHayır artık o kadar ciddi yapıyoruz ki boşanmayı bile konuştuk ama oğlum için dayanabilirim dedim yani çok fazla tiki var hatta bigün bozuk sütten sitlaç yapmamı istedi sırf dediği olsun diye o gün kafayı yiyodum bağırdım ağladım olmaz böyle bişi nasıl istiyosun dedim yani kafayı ywmek üzereyim süpürgeye tekme atıyor normalde asla bekletmeyen biriyim ama çocuk olduğundan beri dışarı çıkarken hazırlanma konusunda biraz daha zorluk çekiyorum onda bile fazla bekletmiyoeum 10 15 dk ona bile kavga ediyoruz
- +1 yıl
Sizin evlilik bitmiş saygı ve iletişim kalmamış ki zaten sen soğumuşsun. Ailen ile konuş umarım yanında olurlar bu şekilde hayatını zehir etme. Bir ihtimal ikinciye de hamile kalırsan o zaman çok daha zor olabilir diye düşünüyorum boşanma süreci ve kurtulma sürecin.
Soran+1 yılAilemlede konuştum ama tahammül et sabır göster gibi saçmalıyolar psikoloğunda çözüm bulacağını sanmıyorum çünkü çok fazla dediğim dedik teşekkür ederim
- +1 yıl
Psikologların bu zamana kadar doğru dürüst bir çözüm bulduklarını göremedim açıkçası. Yaşamayan yaşayanın halini anlamaz eğer empati ve mantık yapısını oturtmadıysa ki oturtmalarını da pek beklemiyorum. Ailen evli değil sen evlisin onların hayatı değil senin hayatın. Hayat kimseyi beklemiyor. Bu hayata da onun istediği gibi bir hayatta yaşama zorunluluğu ile gelmedin. Doğal olarak da yaşam senin hayat senin karar senin. Rica ederim ne demek.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ona ceza vermek için aldatma
Kendinde bir kara leke gibi düşünürsün ben bunu nasıl yaptım dersin
Bir kızgınlık ile kendini üzme
Hayatına vereceğin yöne dikkat et
Soğuk yap
Az ara ver. mola ver
Konuş
Çocuk gibi davranma az büyü de
Kafasına vura vura öğret
Bazı evliliklerde erkeklere bunları eşleri öğretir
Akıllı ol diye vur kafasına aklı başına gelene kadar
Çok problem olduysa hiç bişe yaşamak istemiyorsan artık yapamıyorum diyorsan bosanirsin
Ama evlilik kolay kurulmuyor bosaninca da her şey güllük gülistanlık olmuyor
İşini gücünü ayarla
Mesleğini eline al
Çocuğuna bakabilecek durumda ol
Sen gerçekten sevilmek ve değerini hissetmek istiyorsun
Belki onu biraz yontabilirsen buda olur (zor ama)11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @zeynblackkk
+1 yılBöyle şeyleri okuyunca ürperiyorum..
Evlilikten soğuyorum..
Tamam eşinin tavrı hoş değil de sen de masum değilsin!
Bu ne aymazlık? Bu ne pis düşünce?
Birini aldatmak, karşı tarafı cezalandırma fikri de nerden çıktı?
Ne yaparsa insan kendine yapar..
Ve insan yalnızca kendine yakışanı yapar..
#Vesselam00 Yorumla
+1 yılOna ceza vermek için aldatmanız aslında kendinize yaptığınız en büyük kötülük olacaktır. bu durumu önce eşiniz ile karşılıklı oturup konuşmalısınız. sorunları karşılıklı çözmeye çalışın çözemez iseniz bir aile büyüğünüz ile bu konu hakkında gerekli konuşmayı yapıp ayrılma yoluna başvurmalısınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. onu cezalandırırken aynı zamanda kendini de cezalandırmış olacaksın. Aldatmak sebebi ne olursa olsun doğru değil bir karar vermeden önce yapmak istediğin şeyin sana yapılmasını istermiydin onu sorgula evliliklerde bu tür sorunlar sıkça yaşanır. Bu bir çok evlilikte böyle biraz ara verin sevişmeye ve oturup konuşun eğer konuşarak anlaşamıyorsanız bir mektup yaz beklentilerini ve beklentilerinin karşılanmadığı durumda olacakları açıkca yaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yıleşiniz annesinin evinde her sözü yapılan ve anasının kuzusu çok bilmiş ve senin üzerinde üstünlük kurarak psikolojikmen kendini rahatlatacak erkek olduğunu hissedecek eğer evliliğe devam etmek istiyorsan sen alttan ama yine de son sözü söyleyen sen olursun koca cihan padişahı kanuniyi hürrem dize getirmedi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak istiyorsan boşan. Aldatma olayına sakın girme. Olayın dini, ahlaki boyutunu düşünmesen bile mantıklı düşünmelisin. Çünkü bunları ispat ederse çocuğunu kaybedersin. Ayrıca aldatan aldanır, sadece kendini kandırmış olursun.
Zaten çok erken evlenerek büyük bir hata etmişsin ve hemen çocuk da yapmışsın. Bu hatalara devam etme artık. Mantıklı adımlar at.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmak çözüm değil ki... Eşinizi onu aldatarak cezalandıramazsınız kaldı ki asıl cezalandırmak istediğiniz kişi kendiniz. Siz aslında kendinize kızıyorsunuz. Kendinizle barışın. Evet, bazı hatalar yapmışsınız.2 yıllık ilişkide yarı yolda bırakıldığınız için boşluğa düşüp apar topar evlenmişsiniz anladığım kadarıyla. Bundan sonra sağlıklı düşünerek kararlar verin, olgun olun. Bahsettiğiniz sorunlar her evlilikte yaşanıyor, boşanıp başkasıyla evlenseniz onunla da bu sorunları yaşayacaksınız. Eşinizde bir değişim yaratmak istiyorsanız bunun tek yolu iletişim. İletişiminizi kuvvetlendirin, boşanmayın...
00 Yorumlaİyi akşamlar hanımefendi durumunuza üzüldüm açıkçası. Bana kalırsa böyle ucuzca ve alçakça olan muameleyi yapmayı düşünmeyin bile. Aksi takdirde kendinize olan saygınızıda kaybetmiş olacaksınız. Bu durum düzeltilebilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılseni sevmesi güzel bir şey. ama sana köle gbi davranması normal değil. yaşı genç zamanla olgunlaşır.çoucuğun daha küçük. bunun için birazdaha sabırlı ol. bunları eşinle konuşarak halledebilirsın. seks konusunda sen istemiyorsan bunu ona belirt. benımde istetiğim zaman yaparsk daha güzel olur de
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. lütfen aldatmak gibi bir hataya dusme inan cogu evliliklerde ayni sorun anlasamama bosanirsin yollar ayrilir ise baslarsin hayatini duzene sokarsin ama ne yap ne et bu surecte sakin aldatma.
00 YorumlaYaa işte evlilik evlilik sıkıntı çok iyi düşünmek lazım bu yola girmeden önce bence boşanma dan bişey yapma derim ama yinede senin bileceğin iş çok zor kararlar bunlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSürekli başka Erkekler ile konuşma isteğin eşinle anlaşamıyor olman ve bundan dolayı aranıza soğukluk girmesi bu yinede aldatmaya girer bana göre
onun dışında nasıl düzelteceğinize kafa yormalısınız belki de bir birnizi biraz özlemelisinizdir02 Yorumla
Soran+1 yılEşimle anlaşamıyo olmam neden aldatmaya giriyo pardon
Cevap sahibi+1 yılBaşka erkekler ile konuşma isteği
+1 yılHergün istiyor?
Ama küsünce günlerce konuşmuyor..
Hmmm..
Değişik bi fantezi düşünüp yazdın buraya.00 Yorumlabu çok normal arkadaşım bende evliyim seni gayet iyi anlıyorum eşinle iletişim kuramayınca ister isteemz başkalarıyla iletişim oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anlattına göre bunları yapmaması lazum sana arkasını dönmek hiç hoş degil erkek adam küsermiymiş neysen o olcaksın ki kadınına güven verecen
00 Yorumla
+1 yılYani ayrılamıyorsan kendi keyfine ve zevklerine vakit ayırman gerek hoşlandığın birileriyle arkadaşlık kur yasak ilişki çok tatlı olur
00 Yorumla
+1 yılGerçekten güvenilir sırdaş biriyle yap yapacaksan ceza vereyim derken başına bela alma... efendi gizliliğe onem veren evli biriyle yap derim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmayı kimse hak etmez derdim, ama bu hak ediyor...
Boşanabilirseniz, boşanıp kurtulun...00 Yorumla Öyle Yaparak İhanet Etmiş Olursun. Ayrılıp Önüne Bakmak Varken Neden Lanet İhaneti Seçer İnsan.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevliyim. bir kadının bu kadr ilgisiz bırakılması erkeğin aldatılmasıyla sonuçlanır. bu doğal süreç. ilişkide senin orgazmına bile önem vermiyor. aslında dışarıda ne zevkler var bi bilsen
00 Yorumla
+1 yılerkek dediğin her yönden kadınını mutlu etmeli gönlünü yapmalı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken evlenmişsin galiba evliliği rio karnavalı zannettiniz?
00 Yorumla
+1 yılvay be ama sen başkasıyla yapmadan rahat etmiycen anlasılan
00 Yorumla
+1 yılBir kere ipin ucunu kscırdın mi gerisi gelir dikkat et derim ben sadece
00 Yorumla
+1 yılarada ki ilişki bitince iyice soğuma olacak. yani ilişki terapisine başvurabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılkonusacan demek kafan oyle dagiliyor bir yuvada kavga tartisma oldumu o evlilik yurumez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. her şey seks değil haklısın insan biraz ilgi anlayış bekliyor seni çok iyi anlıyorum sabırlı olmalısın ve biraz uzak kalın birbirinizden 🤷♂️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizli kalabileceğini zararsız olup sana kadın olduğunu hissettirecek ve seni senin istediğin kadar az tanıyan zararsız olduğuna inandığın birisi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahi mi troll mu bilmem de. Evlenmeden o ce anlamadin mi. okuzun biri oldugunu
08 Yorumla
Soran+1 yılGerçek bunlar anladım aslında ama umursamadım
Cevap sahibi+1 yılAilenden mi kacmak istemistin
Soran+1 yılAilemden değil 2 yıllık bi ilişkiden yüz üstü bırakılmıştım kendimi cezalandırmak istedim sanırım o an
Cevap sahibi+1 yılIste o an. Lar insan aslinda kendine ceza veriyor. Hem sevdiginle. degilsin hemde durumun kotu. Hemde geri donemiyorsun
Soran+1 yılZor bi süreçti ama pişmanım köpek gibi ve sonuca varamıyorum
Cevap sahibi+1 yılCekemeyecegiji dusunuyosan ayril. Zaten icinde eski askin alavlenir.. baskalarina sararsin filan filan. Is guc bul... ekonomik guc sagla ailen destek olmazsa.. ayril
Soran+1 yılİşim var ama daha çok böyle bi insana ne yapsam düzelir gerçeğini aramak istiyorum boşanma en son radde artık oğlumu dişünmem gerek
Cevap sahibi+1 yılHuy degismez ki. Terapi alin bari ise yarar mi bilmem de
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzellik nedir önemli onlan iç güzellik oda sende yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam teyze
+1 yılayrılacaksın..
çünkü böyle giderse aldatacaksın..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. biz nedesek boş sen aldatmadan rahatlayamazsın. dikkat et de aldatırken yakalanma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan en iyisi aldatinca eskisi gibi mi olcak saniyosun ayrıl sonra napiyosan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yapma yuvanı yıkma anlaşmak için gerekirse aile tarapistine gidin
00 Yorumlainstagramda arama kısmına iliskidr yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKavga ediyorsun diye aldatma hakkın bulunmuyor. Kendini rezil edersin başka bir şey olmaz esinle ara yolu bulman senin için daha iyi olacak bir de çocuğun var utanmayacak mısın
20 YorumlaSanırım sen sevişirken onu izlemesini istiyorsun ceza olarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Bende sürekli evli kadınlarla eğlenme isteği oluyor engel olamıyorum
00 Yorumla
+1 yılcinsel hayatın kötü ise ya boşan ya da aranı düzeltmeye bak ya da aldatmaya devam et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu söylediklerin bahaneden başka bir şey değil
01 Yorumla- +1 yıl
Ceza vererek aldatma olmaz kılıfına bahane uydur kendini avut
Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı. İyi bir cezayı hakediyor aldat başka erkeklerke
00 YorumlaEvlilik istememe nedenim ektedir
00 Yorumla
+1 yılO çocuğu neden yaptınız acelemiz mi vardı?
00 Yorumla
+1 yılayrıl aldatınca yine sen - ye düşersin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 564 cevap paylaştı. Konuşarak çözülmüyor mu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılilgisiz kalınca normal ilgi isteyen bir döenmdesin
00 Yorumla Zamanla unutursun. ufak tefek kavgalar olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAl benden de O kadar aynısını yaşıyoruz
31 Yorumla- +1 yıl
Haklısın erkek kadını ile ilgilenmediği sürece bu hep olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkenden evlenirseniz olacağı bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBütün kadınlar gibi aldatacaksın bahane uydurma
01 Yorumla- +1 yıl
Bütün kadınlar diye bir şey yok bunun gibi kadınlar demek istediniz!
Gizli Üye(36-45)+1 yılZinaya yaklaşmayın şüphesiz o çok kötü bir şeydir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkiymmm ya tatlilik 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmak anlatmak istersen dinlerim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTavsiye istemez miisn
- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılacaksan ayrıl, aldatma
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tam yerimde gelmişsin
00 Yorumla
+1 yılSen bahane arıyorsun kendince
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbencil bir öküzle evlenmişsin maalesef
00 Yorumla
+1 yılNe zamandır evlisin?
01 Yorumla
Soran+1 yıl2buçuk
+1 yılBosan abla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. kardeşim kaç yasında
00 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıllık evliyim, 1 oğlum var. Eşimle sürekli kavga ediyoruz ve artık soğudum sürekli başka erkeklerle konuşma isteği oluyor. Ne yapacağım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım