Merhaba , bugün okulda sevgilimin söylediği bir cümleden dolayı atıştık.(Sevgilimi okulda ben olmadığım zamanlar bazı kızlardan kıskanıyorum. Bu yüzden okulda ben olmadığım zamanlar pek kalsın istemiyorum.) Söylediği cümle şuydu " seni metroya eve dönmen için bırakıp okula döndüğümde kendimi özgür hissediyorum, kendi kendime karar verebiliyorum " bunu dedi ve ben alınınca şaka yapıyorum takılıyorum sana dedi. Ama kendisine ben sana bunu söylesem ne derdin dediğimde , sana özgürlüğünle mutluluklar dilerdim dedi güldü. Ben de demekki hoş bir cümle değil dedim kızdım ona. Neden böyle söyledi bana?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ayrıl. Tevbe et zaten haram yoldasin. Sonunda yine üzülen sen olacaksın. Arkadaş ve çevre baskın mi var salla gitsin. Soran olursa ben muslumanim ve zinaya yaklaşmayacagim. Temiz kalacağım evlenme vaktim gelene kadarda kimseyle ilişki kurmayacagim dersin. Merak etme Allah sen temiz kaldığın sürece temiz olanı sana nasip eder. Kendini kullandırtma kardeşim. Eğer karşındaki seni sevseydi flört etmek yerine evlilik teklifi eder ve nikahsız dolasmazdi. Seven sevdiğini Allah'tan uzaklaştırıp ateşe atmaz:) İslam sevme demiyor lakin nikahsiz ilişki kurma diyor. Seni nefsi için seviyor belliki. Şeytanin tuzağına düşmüş siniz belliki. İslam'ı araştır. Aşk ve evlilik hakkında flört hakkındaki şeylere de bak. Yakma kendini. Ortada kalırsın. Utanmayı bil. Utanmak seni başına gelecek kötülüklerden korur Allah'ın izniyle
17 Yorumla- +1 yıl
Sizin kafanizi domestosla falan mi yıkıyolar merak ediyorum
- +1 yıl
@baskabirgezegenden yok biz İslam yasiyoruz. Bugün seninle nikahsız dolaşmaktan utanmayan Allah'tan korkmayan. Yarın seni aldatmaktanda çekinmez. Bunu unutma. Üzülen sen olursun. Madem seviyor evlensin niye flört ediyor. Sağda solda seni süs köpeği gibi yanında gezdiriyor. Niye bulusmadan görüşmeden helali olana kadar seni beklemiyor? Bunları hiç düşündün mü? İsra suresi 32. ayette Zinaya yaklaşmayın diyor. Seven insan sevdiğine dokunmaya kiyamazm sen bide Durmuşsun özgür hissediyormus diyorsun. Daha ne desin çocuk özgür hissediyorsa bırak gitisn işte niye peşinde dolanıyorsun güzel kardeşim o senin peşinden koşsun madem.
- +1 yıl
Sormadı ki kimse sana ne yaşıyorsun diye soruyu yanlış okumuşsun
- +1 yıl
Bende sizin gibilere yazık olmuş diye düşünüyorum mesela.:(
- +1 yıl
@baskabirgezegenden merak ettiğini söyledin. Merakına cevap verdim.
- +1 yıl
@baskabirgezegenden Niye? Önüne gelen erkeğin bize dokunmasına müsade etmediğimiz için mi? buna haya ve iffet denir. Belki arkadaşların cevren falan beyninin yıkamış olabilirler. İşte güzel olmazsan kimse seni sevmez sana teklifte bulunmaz gbi şeylerler kafanı bulandırmış olablirler ama sen yine de evlenme teklifi etmek için gelmeyene kendini açma derim. İslam sevme demiyor lakin nikahsız ilişki kurma muhataplık kurma diyor:) Ama yine de sen bilirsin.
- +1 yıl
Kimin umrunda islamın ne dediği ya banane kime açıyosan kime dokunduruyorsan kendini soran olmadı istediğine aç bacım
En İyi Cevaplar
Bir ilişkide her 2 tarafında kendini özgür hissedeceği zamanlar olmalı tabiki karşılıklı sorumlulukları sadık olmayı aşmadan en masumca kendi dizi ve filmleri olmalı farklı kitap okumalı arkadaşlarıyla sen yokken hafta da 1 2 buluşmalı sensiz alışverişe veya farklı bir yere gitmeli. İlk cicim ayında her an dip dine olmak istersen onda hemfikiriz fakat ilerleyen zamanlarda bazı şeyler artık rutine bindiğinde birbirinize Özgür alan bırakmazsanız işte sonuç bu olur ve çok yürümez iletişimsizlik ve bencil olmanız sonunuzu getirecek çok seviyor olsanız bile sürekli ayrılıp barışırsınız böyle yapmayın
00 Yorumla
+1 yılBence sana tavsiyem iki tarafta da sorun olduğunun farkına varman. Senin kıskanmanın karşı tarafı sıkma derecesine gelmesi ve kıskanma derecesini geçmesi karşı tarafın ise duygularını ifade ederken açık olmaması. Sen onun okula gelmediği zamanlarda sınıftan arkadaşın olarak gördüğün bir karşı cinsle diyolog kurabiliyorken neden o kuramıyor bunu gereğinden fazla abartman güvensizliğinin olduğunu düşünür. Bence yerinde olsam onu ararım ve şu an hissettiklerimi söylerdim.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende çok kıskancım ama sendeki takıntı gibi sanki? Belliki onu kısıtladığın sıktığın anlar çok, her şaka bir ciddiyet taşır. İlişkiniz var tamam, ama onun da bir sosyal çevresi hayatı olduğunun farkına varman lazım. Her dakika seni pohpohlamak senle ilgilenmek zorunda değil. Bırak biraz seni merak etsin.. İlginden boğulduğunun mesajını vermiş bu senin için ilerde daha kırıcı sözlere dönebilir. Ne ona söylet ne bu sözleri duy. Kendine saygın olsun.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
56Cevap
+1 yılSana özgürlüğünle mutluluklar dilerdim demiş. Yani keşke sen de beni salsan 😂
İyi de hem suçlu hem güçlüsün ya. O kadar sıkmasan adamı o lafı da işitmezsin. Başkaları ilişkisinden iltifat duyuyorken sen bunu duyuyorsan alınacağına bir dur da kantarın topuzunu nerede kaçırdım diye mesai harca ilişkine. Boğmuşsun adamı ki söylemiş sonunda. Alınacağına kendi tavırlarını düzelt.80 Yorumla
+1 yılşaka yapıyorum derken aslında çok rahatsız olduğu bir durumu söylemiş sana
bence kulak ver buna zira adam soğuma emareleri gösteriyor
erkekler bunaltılmaktan hoşlanmaz. Neden biliyor msn? ona güvenemdiğini düşünür de ondan.
Sürekli yapışık gezecek değilsiniz haliyle
Öyle bir hale gelmiş ki demek seni eve bırakınca derin bir ohhh çekiyor. sevgilim bana bunu söylese ciddi bir iç hesaplaşma yapardım kendimle10 Yorumla
+1 yılNe senin patolojik kıskançlığın ne de onun dengesiz cevapları sağlıklı bir ilişki içerisinde olduğunuzu gösteriyor. Senin kıskançlığından hoşlanmayabilir oraya kadar problem yok ama aynısını sen yapsan yol verirdim cevabı nereden baksan dengesizce bir cevap. Bence ikiniz de birbirinize cehennemi yaşatmaktan vazgeçip yol yakınken bir karar verin.
10 Yorumla
+1 yılOnu sıkıyor veya bunaltıyor olabilirsin. Evet kıskanmak güzeldir fakat fazlası her iki tarafa zarar verir. tadında dengelemek en güzelidir. sen yokken özgür olduğunu düşünüyorsa sanırım bir çok detaya takılıyor ve gereksiz şeyleri önemsiyorsun. Bunu da ona yansıtıyorsan yokluğunda varlığını özlemesi gerekirken , varlığında yokluğuna hasret kalması normal.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin seni metroya eve dönmem için bırakıp, okulda kendini öżgür hissetmsinin altında yatan nedeni iyi araştırmalısın ve sana tavsiyem, yapman gereken şey bir an önce sevgilinin sana olan sadakatini sınamak.
Sevgilinin hayatında bir başkası olabilir ve bu sebeple seni yedekte tutuyor,
(var demiyorum) ama netice onu gösteriyor.00 Yorumla
+1 yılYemek yapmazsınız, tatlı yapmazsınız. Dışarıda kendinize bu krizde yemek ısmarlattırırsınız. sekste ceset gibi yatarsınız sonra yorgun adama sarılma faşizmi yaparsınız. Geri kalan sürelerde de çene ve ilgi budalalığı.
Bir erkek bir kadına bunu söylediyse sabrı taşmış.
Erkeğe saygı şart.
Vajina bol ve bedava. Erkekler sadece kadın arıyor kadın.04 Yorumla- +1 yıl
erkekler sadece kadın arıyor derken ksraktersizliğini bu kadar belli etme sen öylesin diye herkes öyle olucak değil
- +1 yıl
Evet kadın arıyor vajina değil. Sizde kadınlık ve görevleri kalmadı. Sadece dişilik ile erkekleri sahiplenemezsiniz. Ya da buralarda ağla dur. Soru sordun görüş bildirdim. Saygı duyacaksın. Alışmışsınız erkeklerin yalakalık yapmasına.
- +1 yıl
soruyu ben mi sordum😂 bundan haberin yok daha şimdi aana ne anlatsam boş
- +1 yıl
Fark etmez soran da sen de aynısınız. O da üzerine alınsın.
+1 yılBen her zaman özgürlük yanlısı oldum. Bir insan engellendiği için değil fırsatı varken yapmıyorsa kıymetlidir. Ama özgürlük kendini bilen akıllı insanlar için uygun. Zaten diğer şapşilik aptal kızlarla da işim olmaz. Seninki de. Ona güveniyorsan sal biraz sıkma cocuu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Kendinde söylemişsini okulda kalsın istemiyorum demişsin. Adam haklı. Bu kadar sıkarsan başkasıyla aldatmasa bile senden sıkılır ve uzaklaşır. Bu arada başkası karşına çıkarsa ona ilgi göstermeye başlar.
Yani aldatmayacak adamın zorla aldatmasına sebep olursun.
Böyle ilişki yürümez, sıkma adamı, aldatacak insan aldatır zaten engel olamazsın, o yüzden boşuna adama baskı kurma. Bu şekilde yukarıda söylediğim gibi, aldatmayacak adamı da yoldan çıkarırsın.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yapsam ne yapardın sorusuna verdiği cevapla her şeyi açıklamış aslında. Ayrılan kişi kendisi olmak istemiyor ve sen ayrıl diye uğraşıyor belli ki. Bu arada kız arkadaşım her hangi bir ortamdaki insanlardan beni kıskansa ve o ortamda bulunmamamı istese ve orası benim keyfi bulunmadığım bir yerse gram saygınlığı kalmaz gözümde. Bu ergen de kim der ve ayrılırım.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanim aynisini benimki de diyordu ben de biraz kiskanc birisiyim. Ama cok bunaltamayacksin onlari cok ustune gidince seni cepte goruyorlar bir sure sonra da ayrilmak istiyorlar. Benden ayrildi simdi. Cok ustune gitme boş ver. Boyle insanlar genelde toksik oluyor. Ben de cok sevdim onu be sevdigimden kiskandim ama ayrildiktan sonra anladim ki eger o da boyle bi sorunu oldugunda halinin altin atmaktansa benle konusmayi tercih etseymis cok daha iyi olacakmis. O yuzden sana demem o ki; boş ver cok ustune dusme. Bu olayi hic yasanmamis gibi varsay ve bundan sonra cok kiskanclik yapma ona da rahat/cool takil ki gorsun senin degerini anlasin. Biraz uzun oldu kusura bakma bu konuda baya dertliyim 😅
00 Yorumla
+1 yılMadem öyle, Özgür bırakırdım tamamen senin yerinde olsam.. Keyifli geceler..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım bu işler böyle olmaz adam haklı tabiki de sürekli arayıp sorma bırak ne istiyorsa onu yapsın sonuçta senin dışında da bir özel hayatı var. Daha fazlasını istemen haksızlık olur. Senle geçirdiği zamanları kaliteli geçirin yeterli. Adam seni seviyorsa kıskançlık manasız takma kafana. Git başka arkadaşlarınla takıl hobilerinle uğraş kafan dağılır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Böyle devam edin… adam resmen sana saygısızlık yapmış bırak da başkalarıyla da takılayım demiş… ama siz ailenizin okula öğrenmek için gittiğini sanan siz gidin başkaları tarafından kandırılın madur edilin… gençliğinizi heba edin
12 Yorumla- +1 yıl
Abartsaydınn
+1 yılSıkmayın bu kadar o zaman kıskanacak ne var anlamıyorum senin yanındaysa diğerleri çoktan kaybetmiştir mantık kursana biraz? Ha seni gizli gizli aldatacağını falan düşünüyo da olabilirsin bırak yapsın onu da. Erkek mi yok
00 Yorumla
+1 yılsevgilin hakli. seni kirmak istemedigi icin bu sekilde belirtmis, ustune bir de kirilma diye saka yaptim demis. birine guvenmiyorsan ona hayati zindan da etme. bitir gitsin. kopegin degil o senin. biraz da kendin empati yap
00 Yorumla
+1 yılHayır haksız değilsin, ben olsam ben de kırılırdım. Senin yanında özgür hissetmiyorsa zaten o ilişkiye devam etmesi ikinize de haksızlık olur bence. Oturup bunu enine boyuna tartışmalı, bir karara varmalısınız.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Sana çok gördüğü özgürlüğü kendisine hak görüyor ve bunu ifade ederken de kendisinin yapacağını belirttigi gibi ilişkiyi bitirmeni istemiyorsa, bence çok fazla şey istiyor senden.
10 YorumlaSevgiliyken bunu diyen evliyken neler der Allah bilir demekki rahat rahat kızlara bakamıyor kafanı karıştırmak istemem ama o sana yol verirdim güle güle diyorsa, aynını yap
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Erkekler biraz rahat olmak ister , sıkıya gelemez. Eğer sende fazla kıskanıyorsan rahatsız olmuş olmalı. İlişkilerde bu kadar kıskanmayı anlamıyorum açıkçası eğer ona güveniyorsan sorun olmamalı.
10 YorumlaBenim erkek arkadaşım da böyleydi. Çok boğduğu için ayrıldım. Fazla kıskanç ve kaybetme korkusu olan tipler çok ezik ve itici. Öyle olma.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı.
+1 yılRahat bırak çocuğu. Sen onu sıkarak kendinden uzak tutarsın. Ayrıca kendine bu saygısızlığı yapma. İlişkide güven önemlidir. Güven duymadığın biri ile mutlu olamazsın
00 Yorumla
+1 yılSıkmışsın ki duymuşsun o sözü. Kendisi o sözü duysa ne yapacağını da söyleyip sana ipucu vermiş aslında ama sen adamın hayatına yapışıp kalmayı tercih ettiğin için ayrılığın lafını bile etmemişsin.
00 YorumlaÖzellikle erkekler çok fazla bunaltıldığında kaçabiliyorlar. Bu yüzden ilişkide özgür kalabileceğiniz bir alan yaratmak çok önemli. Sıkılmış, bu sebeplerden dolayı senden uzaklaşmış olabilir.
00 Yorumla
+1 yılKendine sor bakalim ben bu herife nasıl davranıyorum eleştir kendini bu size yardımcı olacaktır
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ona saygısızlık yapıyorsun. Yine de seviyor seni belli , sevmese çoktan tekmeyi vururdu
21 Yorumla
+1 yılKıskançlık yapma sana sahipken başkasına yavşamaz bence. kızların çoğu yüz vermiyo erkeklere
211 Yorumla- +1 yıl
Evet ya sevgilisi olan sanıyorki biz onun sevgilisinin peşinden koşuyoruz , ayırmaya çalışıyoruz. Bir yere bakıyorum o geliyor önüme yani bi bakıyom sen aşıksın demeler
- +1 yıl
Kanka yaşadım da bu durumu
- +1 yıl
@Hayatverenperi ya işte kızlarda böyle bi kezbanlık var. Bi kere o senin sevgilinse aranızda bi bağlılık illa oluyo. Hemen başka bi kızla konuştu diye onunla flörtleşmiş olmuyo. Bi de sahibi değilsin. Ya tamam yorumda ''sana sahipken'' demişim de sahip anlamında kast etmedim tabii ki. Dünyada başka insanlar da var yani.
- +1 yıl
Ya kesinlikle bir de bunlar sadece onlar sevgili sanki başka insan yok sevgili olursun flört olursun normal hepimiz insanız ama güvenmediğin insanın faturasını neden bana kesiyorsun ben neden o kadar insan varken sevgiline “sahipli “ birine bakayım hem çoğu vasat ya.
- +1 yıl
Erkeği de sevgilisi olunca tüm kızlar ona aşık sanıyor Mesela bunu gerçekten yaşadım birine merhaba diyeyim dedim hatta esprili idi ama kendisini sadece arkadaş olarak görüyorum espri yapayım dedim demez mi benim sevgilim var hahahahsj
- +1 yıl
@Hayatverenperi he ya kezbanlar ve mahmutlar işte :D
- +1 yıl
Hahahahahah gerçekten öyle mi mahmut ne demek
- +1 yıl
@Hayatverenperi kızlara kezban deniyo ya. kezbanın erkek versiyonu işte :D ya da hıdır derler :D
- +1 yıl
Hahahahah
- +1 yıl
Şükür ben dersimi aldım hiçbi erkeğin peşinden koşmam
- +1 yıl
@Hayatverenperi koşma kız onlar koşsun :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sıkmış bunaltmışsın oğlanı
Sana şaka yapıyorum diyor ama bir nevi içinde biriktirdiği gerçek düşüncelerini söylemiş sana
Tabi bu kırıcı bir hareket. Fakat oğlan bu noktaya nasıl geldi onu sen bulacaksın.00 YorumlaOnun o söylemi çok yanlış ama kısıtlıyorsun ki bunu düşünmüş. Biraz rahat bırakın, ihanet etmek - gitmek isteyen zaten bunu yapar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Empati yapmalisin.. Ama oda o sekil konusmamali. Bir erkek ne istedigini zaten bilmiyorsa o erkekten vazgeciniz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Üzerine çok gitme onu sıkıştırma sürekli böyle yaparsan bunalır biraz serbest bırak bak nasılda düzelecek
00 Yorumla
+1 yılDarlayan her dk konuşan tipsin demek ki çocuk haklı. Onun tek suçu böyle bir kızla devam etmesi
10 Yorumla
+1 yılBeni bir sal demiş. Rahat bırak biraz fazla bunaltmışsın.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle ayrıl bunu sorman bile hata bırak o zaman özgür olsun 2,3 ay sonra dönmezse ben de hiçbir şey bilmiyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Nedir bu atar? Niye böyle birine dönsün ki ayrıca? Soran haksız
Ne kadar darladıysan çocuğu. Yakında ayrılır senden
10 Yorumla
+1 yılçocuğu artık nasıl sıktıysan bunalmış senden, ama ben olsam direk yol veririm her ne kadar özgürlüğümü sevdiğim kadın alsa da asla ondan ayrıldıkta sonra böyle hissetmem şaka şaka adam gibi adammış iyi demiş
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanında yokken özgür hissediyorsa özgür bırak Öz güveni kırılsın!!!
00 Yorumla
+1 yıl"Sana özgürlüğünle mutluluklar" demeni beklemiş açık ve net 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSadece kızlar konusunda mı söyledi bunu yoksa genel anlamda mı?
00 Yorumla
+1 yılOof su sevgililerinizi salın kiskanmayin aldatcaksa ruhun duymaz zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılSonuna kadar haklısın. Birak sonsuza kadar özgür olsun o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılSeni özgür birakiyorum derdim ayrilirdim geregi yok
00 Yorumla Alanı sana gerçeği söylemiş sonra send alınınca şaka yaptm die lafı dondermis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hissettiğini demiş sonra korkudan sıvamaya çalışmış.
00 YorumlaBence tam bir odunmuş!! Yanında özgür değilse o zaman senin hala neden yanında? bildiğin saçmalamış.
00 Yorumla
+1 yılKırıcı ama gerçek. Sende onun olmadığı zamanlarda daha özgür hissedersin.
00 Yorumla
+1 yılEmpati yeteneği sıfır olan bu sıfırdan ayrılmanı diliyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
Sigirdan
Gizli Üye(25-29)+1 yılCok sıkma biswer giderse gitsin baska kızlara cok karışma rahat bırak cok da kıskanlık iyi degil biraz sal ipleri derim
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim de böyle söylemişti bana. Erkeklerle muhabbet etmesini istemezdim sürekli kavga çıkardı o konudan. Sonra bir gün böyle söyledi. Ben pek kırılmadım yani yine de herkesin alınganlık düzeyi farklı sen kırılmış olabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKıskanman normal belki ama okulda ben olmadığım zamanlar kalmasını istemiyorum kısmı çok saçma bence. Kıskandığını ve biraz bu konuda dikkat etmesini söyleyebilirsin ama bu şekilde kısıtlamak çok yanlış. Biraz rahat bırak istediğini yapsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok sıkmıssın cocugu. böyle yaparsan seni terk eder
03 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hiç bir zaman ilişkimiz boyunca bugünde dahil benim istediğim olacak demedim hep beraber konuşarak karar verdik. Ve benim onu kıskandığım kadar o da beni kıskanıyo
Cevap sahibi+1 yılBen olacakları söyledim. Cocugu sıkmıssın sen yokken rahat olabılıyorum demiş. Senın dediğin gibi ortak karar alındığını dusunmuyor
Soran+1 yılDediğin gibi düşünüyorsa bunu söylemek için neden bu kadar zaman bekledi. 2 yıl 9 aydır beraberiz biz. İstemediği bişey olduğunda açık açık söylüyo bana
Şaka ayağına hissettiklerini söylemiş. Kırıcı konuşmuş. Kendisine yapılmasını istemiyor ama senden bekliyor. Eğer ayrılmak istemiyorsan eğer rahat bırak eskisi gibi olma
00 Yorumla
+1 yılKimsenin tarafını tuttuğum yok ama belki bir noktada haklı olabilir eğer 2 tarafta karşı cinsle ya da hemcinsle arkadaş olunmasını istemiyorsa ciddi bir güven problemi vardır 🤷🏻♀️
00 YorumlaBen sana diyim demek ki bu çocuğu çok sıkıyorsun erkekler özgürlüğüne kadınlara oranla biraz daha düşkün , böyle devam edersen yakın zamanda ayrılacaksınız , biraz rahatlamanı almanı tavsiye ederim.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Tamamen özgür bırak..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahat kalmak istiyo demek ki çocuk çok bunaltmissin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocuğu çok sıkmışsın ve daha da sürmez artık bu ilişki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk sana ne yapman gerektiğini söylemiş sen anlamamışsın
00 Yorumla
+1 yılKıskançlığın aşırı oluyor olabilir. Farkında değilsindir ama kıskançlıktan dolayı onu ve kendini bunaltıp zora sokuyorsundur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstediğiniz kadar baskılayın kısıtlayın sıkın eğer içinde aldatmak varsa bunu öyle bir yapar ki ruhun duymaz çok bunlatmışsın demekki Ama onun da bu şekilde demesi doğru olmamış pat diye denmez daha kibar bir şekilde diyebilirdi
00 YorumlaÖzgür bırak sende kıskansan bile hiç belli etme o zaman sana daha çok bağlanıcak erkekler böyledir ne zaman onları takmazsan sana daha çok bağlanırlar
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim yanında ben yokken özgür hissettiğini söyledi. Çok kırıldım, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler