Sevgilim hiç suçum olmadığı halde bir anlık sinir ile benden ayrıldı?

Sevgilimle bir konuda tartışmıştık ilgi göstermiyosun bana karşılığını anlamıyorum arkadaşlarını benden çok tercih ediyorsun gibi söyledim ben çünkü sürekli ben buluşmak isteyince sınavlar felan diyor buluşmak konusunu açmayınca da pat diye bir gün dışarı çıkıyorum ben arkadaşlarımla diyor kaç kere aynısı oldu sonuncusunda artık dayanamadım bidaha yazmanı istemiyorum yaptığın iğrenç hareketlerin farkına varmadan dedim her ne ise orda küstüm ben bu bir yandan üste çıkmaya çalışıyor sen şöylesin bencilsin hep ben ben diyip aradı felan açmadım aradan 2 gün geçti bu muhabbetin aynısını değil de hani detaysız bir şekilde onun arkadaşına anlattım verdiğim değerin karşılığını anlamıyorum yok sürekli haklı olduğum konuda alttan alıyorum falan filan dedim ve gecenin bir yarısı bir mesaj geldi ( İnsanlara beni kötülemenden bıktım. Bundan sonra yokum. Ne yaparsan yap ) görünce direk bastı duygusallık öyle mesaj ekranında kaldım noluyor aç su telefonu falan yazıyor bir yandan gitmişim yıkılmışım ordan aramalar mesajlar falan anında pişman olmuş ama bunu arkadaşları söyledi bana ne yapmalıyım fevri karar vermek istemiyorum ama ne olursa olsun dün sabaha kadar ağladıgımı uyumadıgımı unutamam eğer pişman olduğunu söyler se ne yapmalıyım aradan 1 gün geçti şu an çok seviyorum onu ama direk de affetmek istemiyorum sonuç olarak çocuk oyuncağı değil insan üzülüyor kırılıyor kahroluyor
Sevgilim hiç suçum olmadığı halde bir anlık sinir ile benden ayrıldı?