Benim sevgilim arap türkcesi fazla yok.. Her sey guzel giderken bana bunlari yazdi sabah şok oldum ailemle bile tanistirmistim onu nedenini soyle dedim sonra soylemedi aramadi bile beni sizce neden boyle yapti tartisma veya kavgada olmadi aramizda!!
Bişey diyim mi bunları diyen adamı geri dönsün istiyo san sessiz kal sakin arama mesaj atma çünkü bunları diyen eninde sonunda dönecek ysadim
2
11 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrildiktan 2 gun sonra ozledim yazdim cevap gelmedi sonra hicbisey olmamis gibi davrandim fotograf paylastim sosyal medyada falan simdi o sessizlesti numarami neden silmiyoki anlamadim bide o var
Sessiz kal böyle Üzgün kadın vs şeyleri paylaşma sakin mutlu olduğunu göster hep kiskansin aa desin ki nasıl da hemen unutmuş bu duruma şaşırıp kesinlik le seninle iletişim kurma ya çalışacak en fazla 1 ay 1 aydan sonra baktın bişey yok unutursun
olacak çünkü bide sana ii haber şu an eski sevgilim döndü o ayrılmıştı benden ve bende onun dönmesini bekliyordum ve bu taktikleri uyguladım sonuç şu an mutluyuz
Ya kalbini başka birine kaptırmış ya da zaten başından beri seninle iş ciddiye binsin istemiyordu, mesajda da vicdanını rahatlatmak istemiş.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Daha ayrilmadan 1 hafta ince ailemle tanismak istemisti tanisturmistim ciddiydik her sey guzeldi hatta ayrilmadan 1 gun once plan yapiyodu evlilik icin
dini açıdan olabilir basın aciksa namaz kilmiyorsan vsbunlar için dini vecibeler ön plandadır
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bunlari sorun etmiyodu onemli olan karakterin diyodu beni cok seviyordu ama ailesi sorun yapiyodu kulturlerimiz farkli diye acaba o da ailesini mi dinledi? belki ben uzulmeyeyim diye soylemedi acik olarak
Bide hic bir yerden beni silmedi yani sosyal medyadan numaramida silmemis halen takip ediyor beni instagramda hikayalerime bakiyo ama onu aradim bir kac kez ayrildiktan 2 gun sonra acmadi
En İyi Cevaplar