Çok sevdiğimiz birinden ayrı düştükten sonra bunun bedene acı olarak yansıması sağlık sorunumu?

Buraya aşk kategorisinde soru yazacağım hiç aklıma gelmezdi genelde troll için kullanıyordum. Ben ilk kez birine karşı duygular hissettim. Hiç hissetmemem gereken birine karşı. Ve ondan uzaklaşmak istediğimde buna izin vermedi. Kendini bana iyice sevdirdi hayatıma girdi hatalarını unutturdu sonra bir anda bir ufak hatam için beni bıraktı. Daha önce hiç terkedilmedim Çok üzgünüm. Henüz 1 gün oldu o yüzden mi böyle acı çekiyorum. Üzüntüm bedenime yansıyor Kalbim acıyor gibi hızlanıyor biranda. Midem bulanıyor. Sanki birden kalbime kötü bir his geliyor Onun umurunda olmadı biliyorum şu an bilgisayar oynuyor belki de. :)) ama elimde değil üzüntüm geçmiyor acı çekiyorum Onu çok seviyorum Beni sevdiğini sanmıştım böyle biranda bırakınca anladım yalan olduğunu Belki sıkıldı bahanesi bu oldu Bunları düşündükçe kendimi bitkin hissediyorum Hassas biriyim Beynimde lekelenme rahatsızlığı var ve bu üzüntü yüzünden hastalığımın tetiklenmesin korkuyorum Aniden kalbim sızlıyor ellerime doğru kötü bir uyuşukluk ve sızı yayılıyor titreşim halinde. Çok alışmışım çok psikolojim bozuldu. Unutur muyum? Bir daha eskisi gibi olabilir miyim. Yoksa bu acı hep aynı mı kalıyor. Ayrılık yeni olduğu için mi böyleyim? Sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor geçer değil mi? Ona hiç mesaj atmadım ve atmayacağım. Tamamen bitti benim için de. Beni bıraktığı için artık Ona güvenemem o yüzden ona karşı ilgim artık yok.
Çok sevdiğimiz birinden ayrı düştükten sonra bunun bedene acı olarak yansıması sağlık sorunumu?