Selamlar,
9 aylık bir ilişkim vardı. Benim açımdan her şey yolunda gibiydi, fakat sevgilim ilk baştaki heyecanın kaybolduğunu düşünmüş ve heyecan şimdi bu kadar azaldıysa evlenirsek ne olur diye ayrılma kararı aldı. Ben de heyecanın azalmasının normal olduğunu filan söyledim ama fayda etmedi. Bu ayrılık olayını 2 gün önce telefonda konuştuk, cumartesi buluşalım diye karar verdik ve dün buluştuk. Konuştuk biraz sonra elimi tuttu, sarıldı ben de sarıldım, öpüştük eskisi gibi dakikalarca. Fotoğraf çekindik anı kalması için.. beni halen sevdiğini hissediyorum ama eskisi gibi sevmediğini söylüyor. Bundan önce gitmeleri vardı 2 defa ayrılmak istedi ben ikna etmiştim ama bu sefer ikna etmeye çalışmamı istedi. Bana beni ömrü boyunca asla unutmayacağını söyledi. Ben de olur da bir gün dönmek istersen gurur yapma yaz bana olur mu dedim. Yazarım ama sen gurur yapmaz mısın diye sordu? Ben de sana yapmayacağım dedim. Onu bekleyeceğimi söyledim. Beklemeni istemiyorum, ama sana söz veriyorum kalbim sana yazmamı söylerse bi gün yazacağım dedi. Dünyada tanıdığı en güzel insanlardan biriymişim.. Güzel ayrıldık ama kalbim çok açıyor. Sizce bir gün döner mi? Beklemeli miyim?
9 aylık bir ilişkim vardı. Benim açımdan her şey yolunda gibiydi, fakat sevgilim ilk baştaki heyecanın kaybolduğunu düşünmüş ve heyecan şimdi bu kadar azaldıysa evlenirsek ne olur diye ayrılma kararı aldı. Ben de heyecanın azalmasının normal olduğunu filan söyledim ama fayda etmedi. Bu ayrılık olayını 2 gün önce telefonda konuştuk, cumartesi buluşalım diye karar verdik ve dün buluştuk. Konuştuk biraz sonra elimi tuttu, sarıldı ben de sarıldım, öpüştük eskisi gibi dakikalarca. Fotoğraf çekindik anı kalması için.. beni halen sevdiğini hissediyorum ama eskisi gibi sevmediğini söylüyor. Bundan önce gitmeleri vardı 2 defa ayrılmak istedi ben ikna etmiştim ama bu sefer ikna etmeye çalışmamı istedi. Bana beni ömrü boyunca asla unutmayacağını söyledi. Ben de olur da bir gün dönmek istersen gurur yapma yaz bana olur mu dedim. Yazarım ama sen gurur yapmaz mısın diye sordu? Ben de sana yapmayacağım dedim. Onu bekleyeceğimi söyledim. Beklemeni istemiyorum, ama sana söz veriyorum kalbim sana yazmamı söylerse bi gün yazacağım dedi. Dünyada tanıdığı en güzel insanlardan biriymişim.. Güzel ayrıldık ama kalbim çok açıyor. Sizce bir gün döner mi? Beklemeli miyim?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, sanırım aile cocugu evlendirecek. Birgun evliliğinin hrycanı bitincede sana yazacak
Öyle bir mesele yoktu ki ortada? Nerden çıkardınız?
Yoksa bir insan 9 ayda neden sıkılır ki
Bilemiyorum. Ailesinin yanında filan da değil Yani onlar evlen dedi diye gidip de başkasıyla evleneceğini sanmıyorum. Öyle yapsa bile zaten haberim olacak ki? Ortak bir kız arkadaş var ailesinin oturduğu şehirde Yani öğrenirim ama cidden ihtimal vermiyorum. Bana söylediği şey “olur da bi gün kendimi evliliğe hazır hissedersem ve etrafımda kalbimde kimse olmazsa (o zamana ailesi birini bulmazsa yani bence) sana yazacağım”
Bu çok aşağılayıcı değilmi? Son çars artık sen ksldın demedi
Onun öyle demediğini biliyorum o yüzden asla o noktaya takılmadım. O başka bi nedenden ötürü benden ayrılmak durumunda kaldı ya aile baskısı ya da evlilik korkusu. Bir gün dönecek buna da cidden eminim ona da dedim. Asla dönmem demedi. Aramızda zaten mesafeler var ikimiz de farklı ülkelerdeniz ama iki üç haftaya bi buluşuyorduk. Diğer sevgililer veya ayrılıklar gibi değildi aramızdaki şeyler o yüzden aşağılayıcı filan bulmuyorum
Kötü hissettirdiysem özür dilerim 🙏 çocugun egoist oldugunu düşündüm. Yazı dilinin vermiş olduğu duygusuzluk. Pekisen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun
Yok Estağfirullah. Biraz toparladım kendimi. Ayrıldıktan sonraki gün benden habersiz çektiği fotoğraflarımı atmış 50-60 tane filan hepsi de muhteşem fotoğraflar. Görünce direkt aradım 2,5 saat konuştuk. Cidden kafasında bitirmiş olsaydı değil 2,5 saat 2,5 dakika bile acıtmazdı. Sevdiğine bu yüzden eminim, ama bana konuşurken ileride senin iyiliğin için yaptğımı anlayacaksın dedi. Benim gerçekleştirmeyi istediğim bir hayalim var mesleki açıdan onu biliyor ama onunla olursam (o benim yaşadığım ülkeye gelmek istemiyor, ailesi pek sıcak bakmıyor) gerçekleştiremeyeceğimi biliyor. Telefonu kapatmadan önce kitap göndermek istiyorum sana dedi kitabı sordum, benim hayalimdeki meslekle alakalı bir kitap. Onu demesi benim beynimde zaten bir ayrılma nedeni oluşturdu: basbayağı bu kız ileride pişman olacak o yüzden ben şimdiden hayatından çıkayım nasılsa unutur diye düşündü ama asla unutmayacağım ve asla hayatıma birini alma düşüncem de yok. Bunu net bir şekilde ona da söyledim :( bir hafta geçti şu an ilk başta her şey çok zordu ama şimdi biraz daha iyiyim şükür
Ayırmazdı * olacaktı acıtmazdı yazmışım
Herşeyin ilacı olan zaman sanada iyi gelecek ve sen geriye dönüp baktığında artık gülümsemeye başladığında her şey geçmiş olacak.
40 gün olayını biliyorsundur. Ayrıca gerçekten 28 misin?
40 gün olayını bilmiyorum, anlatır mısın? Evet 28im
İslami düşünceye göre 40 kutsal sayıdır. 40 günlük bebek mesala derler. 40 gün bir şeyi yaparsan o şey alışkanlık olur derler. Sende 40 gün sonra dahada huzurlu olaxaksın
40 gün sonra tekrar konuşalım ve durum değerlendirmesi yapalım 😊😇
Şu an huzurum var zaten, geride bıraktığımız güzel günleri gerçekten güzel anarak huzur buluyorum. Beni bir kere bile üzmedi kırmadı. İçimde kin nefret yok sadece biraz üzüntü var o da (büyük ihtimalle onun dışında gelişen şeylerden dolayı bu kararı aldığı için) başkalarına karşı. Dilerim o 40 günde benim yokluğuma alışmasın ve bi adım atsın :( en son mesaj atmıştım okundu yapıp bırakmış ona çok üzüldüm mesela. Merak etmemesi biraz üzüyor ama demek ki böyle olması gerekiyordu ki oldu. Sence bir gün geri döner mi?
Bu sorunuda 40 gün sonra bakarız birlikte dönmüş mü dönmemiş mi. Unutma kızların aşırı duygusallığı erkeği soğutur. Biraz ilgisiz olman erkeği merak ettirir. Merak ederse ilgi gösterir
Not alıyorum bunu, dikkat edeceğim. Peki kaldığım yerden devam mı edeyim? Ben sosyal medya hesaplarımı dondurdum (o da zaten son 5 aydır silmişti) olur da bakarsa beni bulamasın diye dondurdum. Bir linkedin kaldı orada son görülmem açıktı, 2 gündür girmediğim belli oluyor. Whatsapp filan da zaten son görülme kapalı ve hiç aktif olmuyorum neredeyse. Baksa baksa linkedinden bakıp da ortada olmadığımı anlar… en son mesajımda da hiç mi merak etmez insan öldü mü kaldı mı diye yazmaz demiştim. Ne bilim ben olsam korkardım.. çünkü ben birkaç gün boyunca bakıyordum mesela sabah uyandı mı işe geç kalmaz dimi filan diye… çok sevdiğimi tekrar farkettim resmen
Yaşımı neden sordunuz bu arada onu anlamadım?
Ölüsü olan bir gün dirisi olan her gün ağlar. Artık umut etmeyi bırakıp cenazeyi gömüp yas tutman ve hayatını idame ettirmen gerekiyor. Sosyal medya veya arkadaş ortamın sosyalleşmen ve kendini yalnız hissrtmenin önüne geçecektir.
Kendine dürüst ol, bir liste yap. Bir tarafa kendinin eksil yönlerini yaz. Sonra karşılığına onun sana neler kattıpını ve neler eksilttiğini yaz. Sonra bu üç sütunu karşılaştır. Dipte kar zarar oranını hesapla. Matematik heryer 😊
Duygusal kriz yönetiminde yaşın etkisş çok önemli. Nasılki kalp krizinde gençlerin kurtulması daha zorken ilişkidede ilerki yaşlarda duygusallığı içtenleştirmek ve bu durumunun kişinin hayat akışına etki etmesi muhtemeldir.
Nasıl oldun?
Bence başkası var
Başkası olmadığına eminim. Şu an karışık bir durumdan geçiyor. İş değiştirmesi lazım, kalacak yer ayarlaması lazım. Ailevi meseleleri ve maddi durumlar da var sezebildiğim kadarıyla. Sordum açık açık hayatına kısa sürede birini almayı istiyor musun diye? Hayır uzun bi süre bulaşmamayı düşünüyorum gönül işlerine, baksana beceremiyorum zaten dedi
Fakir hayali
Döner de iş işten geçer
Ben onu cidden bekleyeceğimi söyledim. Bunu yapacağımı da biliyor. Uzun süre yazmamaya düşünüyorum. Şubat ayında doğum günü var, o zaman yazarım ama korkuyorum ya yazarsam iyice soğursa diye. Bir ara ailesi istemedi beni uzakta olduğum için ondan sonra onunla gideceğime ikna edebildim ve devam ettik. Bence yine ailesi araya girdi ama pişman olacağını da biliyorum çünkü insan sevmediğine dokunur mu eskisi gibi? Öper mi veya foto çekinir mi anı kalsın diye? :( ben hiçbir erkekte böyle bi şeye şahit olmadım o yüzden de bu kişi için de çok fazla çabaladım çabalamaya da hazırdım
İnsan sevdiğine dokunmaz
Erkek dokunmaz evet anlıyorum sana etki bırakmış ama sanki doğru değil gibi
İçimdeki ses ailesi istemedi diyor, birkaç ay önce böyle bi muhabbet vardı. Bu çocuk bence beni halen seviyor ama ailesiyle benim aramda kaldı ve onları seçti. Olur da bi gün şartlar değişirse dönmesini ummaktan başka bi şey de gelmiyor elimden
Eğer öyle ise iyice zor dönüşü olmayan bir karar çünkü yaran derin baya inşallah çare bulursun ama böyle dile getirmemek gerek
Ailesiyle iletişime geçmem çok yanlış olur değil mi? Hem onu zora sokmuş olurum hem de onların gözünde kendimi düşürmüş olurum. Yanlış mıyım?
Çok doğrusun
Takip ediyorum seni sende etsin ne yazayım
Ne yazacaksınız? Takibe aldım