3 gündür bunu uyguluyorum bakalım sonuçlar ne olacak. Sevgilimle anlaşamıyoruz ayrılmıyorum da onun da ayrılmasına dayanamam. Her gün boş bir odada temiz bir kağıda ayrılık konuşması yazıyorum. Zaten bu yazı bitince büyük ihtimalle ayrılmış oluruz. İşe yarar mı diyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 7 ay
Selamlar :)
Aşkta 21 gün kuralı ne olduğunu anlatan birçok arkadaşım olmuştu şimdi sizlerle bu konuda detaylı araştırmaları paylaşacağım.
Aşkta 21 gün kuralı nedir?
Yeni alışkanlıklar edinme sürecine dayanır. Bu kural, bir davranışın alışkanlık haline gelmesi için 21 gün boyunca sürekli yapılması gerektiğini söyler. Aşkta ise, 21 gün boyunca düzenli iletişim ve ilgi göstererek, ilişkinin güçlenmesini ve partnerler arasında sağlam bir bağ kurulmasını hedefliyor.
Ayrılık sonrası kaç gün kuralı?
Ayrılık sonrası kaç gün kuralı genellikle 30 gün olarak kabul edilir. Bu kural, ayrılık sonrası duygusal iyileşme ve yeniden denge sağlamak için 30 gün boyunca eski partnerle hiçbir şekilde iletişim kurmamayı önerir.
Bu süre zarfında, bireylerin kendilerine odaklanmaları, duygusal yaralarını iyileştirmeleri ve ayrılığın etkilerini atlatmaları amaçlanır. 30 gün kuralı, ilişkideki bağımlılığı azaltır ve kişinin kendi hayatını yeniden düzenlemesine yardımcı olur. Bu süreç, gelecekte daha sağlıklı ilişkiler kurabilmek için önemlidir.
Ayrıldıktan sonra ne yapılmaz?
Ayrıldıktan sonra bazı davranışlardan kaçınmak önemlidir. İlk olarak, eski partnerle hemen iletişime geçmemek en iyisidir; bu, duygusal iyileşmeyi zorlaştırabilir. Sosyal medyada eski partnerinize dair paylaşımlar yapmaktan kaçının; bu, gereksiz dramalara yol açabilir. Duygusal kararlar almayın; öfkeyle hareket etmek sonradan pişmanlık yaratabilir. Kendinizi izole etmeyin; destek almak için arkadaşlarınız ve ailenizle zaman geçirin. Ayrıca, hemen yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçının; bu, duygusal iyileşmeyi engelleyebilir. Sağlıklı bir iyileşme süreci için kendinize zaman tanıyın ve sabırlı olun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. O kural sadece aşk için değil hersey için gecelo gibi rakama takılmamak lazım bir şeyi Melahat çöl tekrar edersen sonrasında alışkanlığa dönüşüyor
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
ilk defa duydum bence anı yaşa takılma böyle şeylere
02 Yorumla- +1 yıl
Psikolojik düzgün değil o yüzden ayrılmamiz en mantıklısı
Şu 21 kuralını bilinçaltına her mesele veya konuda iten düşünceler yok mu...😂😂😂
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
21 gunden ziyade duygu düsuncelerini ona anlatircasina kagida dokmek ve bunu bir sureye yayarak yapmak gercekten gitgide durumu kabullenmeni ve sogumani, ayrilik sonrasini kolay atlatmani saglar.
00 Yorumla - +1 yıl
21 kuralının ne olduğunu bilmiyorum ama sevgi ve saygıyıeksik etmezseniz her zaman iyi ve kötü gününüzde bir birinizin yanında olursunuz.
02 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor daha doğrusu o olmasını istemiyor ama nedense ayrılmıyor da
- +1 yıl
Ayrılmama sebebi bir şeyleri yerine koyma düşüncesidir. Ama halbuki hala kötüye gidiyordur. Uzaklaşmak gerekir daha kötüsü olmaması için..
- +1 yıl
21 gün kuralı depresyon için degilmiydi ya
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum ben de kimseden duymadim ilk defa kendim uygulayacam
- +1 yıl
Böyle bi kural var normalde psikiyatristlerin söndüğü depresyon 21 gün kuralı
Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı. namaz için onua 41 gün :)
08 Yorumla- +1 yıl
Namaz 😉👍
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Yok seviyorum
- +1 yıl
Neresi güzel sevmek dışında 😂
- +1 yıl
Öyle kural mi var
01 Yorumla- +1 yıl
Bakalım denicez