21 gün kuralı aşk acısınıda dindirir mi?
Cevap verin çabuk!
21 gün kuralı aşk acısınıda dindirir mi?
Cevap verin çabuk!
21 gün kuralı, bir başlangıç noktası olabilir. Bu süre boyunca eski sevgiliyle teması kesmek, kendine odaklanmak ve yeni alışkanlıklar edinmek, iyileşme sürecini hızlandırır.. Ancak, acının tamamen geçmesi kişinin duygusal derinliğine ve yaşadığı bağın gücüne bağlıdır. Bazı yaralar 21 gün değil, belki de aylar alır. Ama bu süre zarfında kendine iyi davranırsan, iyileşme daha kolay ve anlamlı.
Evet, 21 gün kuralı aşk acısı için de geçerli olabilir. Beynimiz, bir alışkanlığı bırakmak veya yeni bir duruma uyum sağlamak için yaklaşık 21 güne ihtiyaç duyar. İlk günler zorlayıcı olsa da, zamanla duygular hafifler. Deneyimler gösteriyor ki bu süreçte kendinizi meşgul etmek, hobi edinmek ve sosyal destek almak iyileşmeyi hızlandırır.
Aşk acısı 21 günde geçecek bir şey değil ve kural tanımaz. Ya hemen ayrıldıktan sonra unutur hayatına bakarsın ya da bir süre acıdan sürünürsün.
Sürünücem😄
Aşk süründürür. :)
Severiz...
Sevdik... zamanında..
Çok tatlı 😄
Cevap
7Cevap
Hayır geçerli değildir maalesef sdsdf
Mümkün değil.. Bir şarkıda, kokuda, birinin ona benzemesi gibi nedenler yine başa sardırır..
Çok haklısın
31 gün kuralı geçerli onun için ahahahah🤣🤣
Ahshshsh deneniyor 😂
Koskocaa flora aşk acısı çeksin olacak iş m 😂
Benim kalbim yok mu he yok mu ajsjf
Duygu sömürü yapmayalım lütfen rica ediyorum 😂 kalbin varda buz bile daha sıcak olabilir sanki 😂😂
😄Alev alev sen öyle zannet ahsnd
Pılımı pırtımı toplayıp gidiyom ben ateşi sıçramadan 😂😂
😄 Selametle
Sus sus bundan sonra volkanik flora diye çağırıcam 😂😂
Al işte hiç dost yok sağım solum duşman 😄
Sjsjshjjk iyi güldüm buna sen dostlarını ayırmışsındır volkanik hanım yeme bizi 😂
Tek dostum var benim 😎
Oda kendim diyp bi edebiyat gelicekmiş gbi hissetim şuanda 😂😂
Yanıldın bayım @_Süveyda uberi kaptım geldim.
Kanka sil şunun hesabını 😄 kaybet gözüm görmesin ahdjf
Bu bildiğimiz sitenin yönetim masasını kendi zevklerine göre kullanmak hayır bide yetkisi büyük biri hiç hoş değil bu kadın dayanışması ötekileştirmek hor görmek çokk ayıpp 😂😂 işin kötü tarafa uberlede yıldızımız çok barışmıyor 😂
Uslu dur hesabın tozlanmasın ahsjshsh😎
Yalnız bak volkanik hanımefendi alelen kışkırtma yapmayalım öyle artistlikler falan hayırdır yaniii 😂😂
😄 Volkanik hanım ne ya kendimi volkan Demirel gibi hissettim ahdhd.
Sıkıldım ben gidiyorum bay😄
Amacıma ulaşmamın verdiği öz güven ile bi sigarayı hak ettim. 😁😁 İyi geceler efenim 😂
🤷
öyle bi kural yokki
Değil
Hafifler
Kural mural yok kişiye bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?