Sevgilimle ayrıldım daha yeni sayılır. 30 gün boyunca yazmadan nasıl duracam taktik verin kızlar 😞 ve siz 30 gün kuralını uygulayıp size döndü mü yazdı mı 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında bizim ilişkimiz cok farklı olmustu en çok hatalı taraf bendim daha once yasadigim durumlar yüzünden korkularim vardi ve onun hic bi sucu yoktu buna ragmen aşık olmamak icin uzaklamaya çalıştım surekli bir kac arkadaşlarimla iletişimi koparmadin istemedigi halde ve ailemle olan arasının bozulmasina farkinda olmadan sebeb oldugum icin ayrılmak istedim ailem istememeye basladi sonralardan ama onun hic sucu yoktu bana her seferinde destek olup herkesten fazla deger verdi sonunda ayrilmak isteyince sevmedigimi baska birini sevdigimi söyledim 2 ay kadar uzaklastik birbirimizden tabiki ilk ayrilik sonrasi heryerden engellesemde mail uzerinden bana tekrar yazdi canini fazlasiyla yaktığımı acikca belli etmisti yuregim burkuldu ama yinede ben korkularim yuzunden sebeb oldugum herseyi degistirmeye calistigim halde degismeyince ayrilik konusundaki karimin arkasinda olduguma dair cevap verdim aradan uzun bir zaman gecti ve bu surede anladimki korkarak cok buyuk bir yanlis yaptigimi ne kadar asik olmamak icin uzaklasmak isteyip bilerek yanlislarda yapsam hatalarda yapsam coktan aşık olmuşum farkina vardigimda ise coktan onu kaybetmiştim hersey cok gecti artik onun hayatina biri girmis ben ise sirf soyledigim yalana inandirmak icin hayatimda baska biri oldugunu bilsin diye sahteden baskasi ile sevgili olmustum ama maalesef geri ayrildim cunku sahte oldugunu bilende tek bendim ve kimse onun yerini tutamiyordu ruhumda oyle bir bosluk olmustu ki ne olursa olsun dolmuyordu hayatimda o varken oldugum gibi huzurlu ve mutlu olamadim her adim attigim yerde kafami kaldirip baktigim her seyde onla olan anilarimiz gozlerimin onunden sanki film seridi gibi gecmeye basladi aradan bir sure sonra haberi geldi ortak arkadasimiz annemi ikna edip eve davet etmesini sagladi tek fark onun hayatında biri varmis baya zoruma gitmisti ayni zamandaysa cok kiskanmistim tuttugum eli baskasi tutuyor baktigim goze baskasi bakiyor varliginin verdigi huzuru artik baskasi hissediyor sarildiginda sanki hic bir sorun yokmus gibi o rahatlama hissini baskası hissediyordu ve uzun sure sonra ilk kez gorcegimi dusundugumde gayet normal karsilayacagimi bir sey hissetmeyecegimi dusunerek benim icin sorun yok gelsin desemde kapi calipda actigimda karsimda yeniden gordugumde bir anda tum duygular birbirine girdi yemyeşil gozlerine tekrardan baktigimda kendimden orada nefret ettim fazlasiyla pismanlik hissini yasadim kendimi bir daha affetmek istemedim otururken bi ara 5 dk yanliz kalma firsatimiz oldu oda hala beni seviyordu bunu anlamami o sagladi sarilarak yeniden sarilip kokusunu icime cekince nefesini hissedince hem onun hem benim gozlerimizden yaslar akmaya basladi ona yasattiklarimi canini nasil yaptığımı soyleyip bu olacak anlardan daha once bahsettigini soyledi ve pisman olup olmadigimi sordu elbette pismandim dile getirdim pismanligimi canimin nasil yandigini soyledim fakat oda cok sevmesine rağmen onceden yaptıklarımı yapmayacagimdan onu cok sevdigimden ona sadik olduğumdan emin olana kadar beklemem gerektigini soyledi zaman gosterecek dedi ve simdi bende bekliyorum umudumu bir an bile kaybetmeden biliyorum birbirimiz cok fazla seviyoruz bizi bir tek ölüm ayirir demistik ama bazen insanlarin eskiden yasadiklari yüzünden bazi korkulari oldugu gibi benimde ayni durumlarim olmasi bizi tamamen ayirmasada disariya karsi ayri olsakda biliyorum ki bizim kalplerimiz birbirine bagli...
Varsa sizinde hayatinizda boylesine asik oldugunuz size asik olan biri asla hata yapmayin korkmayın ayni seyleri boylesine bir aşkta yaşamazsınız benim gibi korkulariniz olur ve hatalar yapar o hatalar ise yanlislara sebeb olursa sonradan cok pisman olursunuz pişmanlık yasacaginiz durumlara sebeb olmayin karsiniza cikan engelleri gormezden gelin çünkü ben sebebi oldugum bu durum yuzunden hayatimda olusan bu boşluk hic bir sekilde dolmuyor onun verdigi mutlulugu huzuru bulamıyorum ailem yanimda bile olsa onla yasadigim hissettiğim duygulari yaşayamıyorum birlikteyken oldugumdaki gibi kendimi huvende hissedemiyorum konusacak bir suru insan olmasi onunla konustugundaki verdigi rahatligi vermiyor ruhundaki bosluk dolmuyor hayatinda o yokken hep eksik kaliyorsun o olmadan tam olamiyosun...62 Yorumla- 10 ay
Çok doğru diyorsun aynı şey benimde başıma geldi, bana da bekle dedi sonra vaz geçti dayanamadı yine yazdı.. Kafası çok karışık bende artık bu karmaşadan sıkıldım beni başka bir amaç için istediğini düşünmeye başladım çünkü öyle davranıyor.. Bende hayatımda biri var artık bana yazma dedim son kez engelledim onu.. Hala içimde bi boşluk var ama o dolduramaz gibi hissediyorum eskisi gibi değil artık.. Bana bağlı hissetmiyorum onu.
- 10 ay
Onunda hayatında biri var oluşu bana da çok dokundu, aynı şeyi nasıl onunla yapar dedim yediremedim. Şimdi ise sanırım kabullenmeye başlıyorum.
En İyi Cevaplar
Ayrılık Sonrası 30 Gün Kuralı Nedir? Ayrılık Sonrası 30 Gün Kuralı Nedir?
Ayrılık sonrası 30 gün kuralı, eski sevgilinizle her türlü iletişimi kesmeyi içeren bir süreçtir. Bu süre zarfında, telefon görüşmeleri, mesajlaşmalar veya sosyal medya üzerinden etkileşimde bulunmak yok. Kural, kişinin duygusal olarak toparlanmasına ve ilişki üzerine düşünmesine zaman tanır. Amaç, duygusal bağımlılığı azaltmak ve kişisel gelişime odaklanmaktır. Bu süreçte, kişiler genellikle kendilerine daha fazla zaman ayırır, yeni hobiler edinir veya eski dostlarla tekrar irtibat kurar. 30 gün sonunda, kişi genellikle daha net düşünebilir ve ilişkinin geleceği hakkında daha sağlıklı kararlar verebilir.
Ayrıldıktan Sonra 1 Ay Kuralı Nasıl Uygulanır?
Ayrıldıktan sonra bir ay kuralını uygulamak, bazı adımlar gerektirir ve bu süreçte disiplin önemlidir. İlk olarak, eski sevgilinizle tüm iletişim yollarını kesmelisiniz. Bu, telefon numarasını engellemek, sosyal medyada takibi bırakmak ve ortak arkadaşlarla eski ilişkiniz hakkında konuşmamak anlamına gelir. Amaç, duygusal olarak bağımsızlaşmak ve kendi iç dünyanıza dönmektir.
Bu süre zarfında, kendinize yatırım yapmak kritik bir öneme sahiptir. Yeni hobiler edinin, kitap okuyun veya spor yaparak fiziksel sağlığınıza özen gösterin. Bu aktiviteler, zihni dağıtarak olumlu düşünceleri teşvik eder ve kendinizi geliştirmenize olanak tanır.
Ayrıca, duygusal destek için arkadaşlarınızdan ve ailenizden faydalanın. Onlarla vakit geçirmek, duygusal yükün hafiflemesine yardımcı olabilir. Bu sürecin sonunda, yaşadığınız ilişkiyi ve geleceğe yönelik beklentilerinizi daha objektif bir bakış açısıyla değerlendirme fırsatı bulursunuz. Bir ay sonunda, ilişkinizi ve kendi duygusal durumunuzu daha sağlıklı bir perspektifle görebilir ve ileriye doğru daha bilinçli adımlar atabilirsiniz.
Ayrıldıktan Sonra 30 Gün Kuralı İşe Yarıyor Mu? Ayrıldıktan Sonra 30 Gün Kuralı İşe Yarıyor Mu?
Ayrıldıktan sonra uygulanan 30 gün kuralının işe yarayıp yaramadığı, kişisel deneyimlere ve duruma göre değişebilir. Bu kural, genellikle kişinin duygusal açıdan toparlanmasına yardımcı olmak ve kendine olan güvenini yeniden kazanmak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrılık sonrası kesintisiz bir süre boyunca eski sevgiliyle iletişim kurmamak, duygusal yaraların iyileşmesine ve daha objektif bir bakış açısı kazanılmasına olanak tanır.
Bu süre zarfında, bireyler genellikle kendi iç dünyalarına döner, ilişkileri üzerine düşünür ve kişisel hedeflerine odaklanır. Bu, kendini keşfetme ve kişisel gelişim için mükemmel bir fırsattır. Ayrıca, duygusal olarak bağımlılık yaratan durumlardan uzaklaşmak, bireyin daha sağlıklı kararlar almasını sağlayabilir.
Ancak, herkes için aynı etkiyi yaratmayabilir. Bazı insanlar için 30 gün yeterli olmayabilir, bazıları içinse bu süreç ilişkiye dönüş sinyalleri verebilir. Önemli olan, kişinin kendi duygusal ihtiyaçlarını ve sınırlarını anlaması ve bu kuralı kendi durumuna göre uyarlamasıdır. Bu süreç, bireysel farklılıklara göre esneklik gösterebilir ve kişinin kendi iyileşme yolculuğunda neyin işe yaradığını keşfetmesine yardımcı olur.
10 Yorumla
- +1 yıl
Sanırım baya kafa utulemissin eğer seni sürekli uzuyorsa ayrılmakta çare bulmuş binevi kendi vicdanını rahatlatmak için eğer sen eğlenceli bir şey paylaşırsan kendini salmaz gezer tozar mutlu olursan enerjinde değişir bırak ayrildiysa ya biri vardır ya da artık yapamiyodur gelirse de salma kendini ama sakın arama o ayrılmış kendi gelsin
10 Yorumla
2 ay yazmadım, umrunda olmadı. 30 gün kuralı çöp arkadaşlar inanmayin. Burada önemli olan ayrıligin nedeni ve kişilerden kimin hakli veya haksiz olduğu.
73 Yorumla- Soran+1 yıl
Peki o süreçte sosyal medya hesaplarını kapattın mı? Kapatmalı mıyım merak eder belki diye 😞
- 10 ay
Bunu Türk kadınlarına boşuna yazmışsın , çoğunluğun bunu anlayacak aklı ve zekası YOK..
kendş beyni aklı olmayanlar akıl hastası ilişki uzmanlarından akıl alıp yarım akıllarıyl asaçma sağan erkeğe karşı saygısızca hareketler yapıp birde üstüne ondan 30gün boyunca kaçma planı yapıyorlar.. beyinleri anca bukadar çalışıyor ! AMA bir erkek şöyle düşünür : bu kadın benle 30 gün boyunca görüşmediyse başkasıyla yatıyordur , zaten beni sevmemiş.. ozaman tamamen silinmeyi hekdiyor ve gider başkasını bulur bukadar basit.. Kimse ihanet edene sadık kalmaz. 30 gün boyunca arayıp sormayan İHANET etmiştir , sevmemiştir.. birlikt eolduğu erkeği adam yerien koymayıp ona taktik maktik ayapan akıl hastaları aldatılıp terkedilmeyi haediyorlar %100 ! 99 değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
67
Cevap
55Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Cok aptalca bir sey. Hangi mal neye gore uydurmus bu kurali... boyle sacmaliklarla ugrasmayin.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 56,8b cevap paylaştı. Aylarca , senelerce yazmam bittiyse bende bitmiştir.
00 Yorumla- 10 ay
Sana en güzel tecrübemden bahsedeyim güzelim. İlk olarak sosyal medya hesabın dahil hiçbir seyi kapatma eğer sosyal medya hesabın gizliyse gizli kalsın, SAKIN AÇMA. Burası çok önemli ve wp dahil profil fotoğrafını bile değişme. Kısaca ölü taklidi yap. İnsanoğlunu en deli eden şey merak duygusudur. Eğer erkek arkadaşın seni biraz olsun sevmişse seni merak edecek ve sana yazacaktır. Aynı şey başıma geldi evet 1 ay boyunca ölü taklidi yaptım, istek attı sosyal medyadan ne sildim ne kabul ettim. Kısaca hiçbir şeye dokunma elleme. Hikayesine bakma takipleşiyorsanız o çıkarsın sen sakın çıkarma ve mutlu sekilde hayatına devam et. Bir arkadaşınla buluş mekanı story at ama arkadaşının adını yazma (kiminle buluştuğunu merak etsin) :) Ve sana yazdığı zaman benimle iletişime geç daha çok toy gördüm seni bu konuda nasıl ilerleyeceğin konusunda yardımcı olacağım :)
26 Yorumla- 9 ay
Abla şimdi şöyle bir durum var ben erkek arkadaşımdan ayrılalı neredeyse 2 ay olacak. Ben ondan ayrıldım, çünkü beni çok mecbur bıraktı. Şuanda dediğin gibi ölü taklidi yapıyorum, eski sevgilisine geri dönmüş ama instagram biosuna yokluğumu ellerinle tadacaksın yazmış. Ve beğendiği bir videoyu gördüm ikimizde bana ihtiyacın olduğunu biliyoruz kendini kandırma mk* bunu beğenmiş
- 9 ay
Böyle bir videoyu beğenmiş 4 gün önce, sence beni merak edip özlüyormudur?
- 9 ay
Eski sevgilisine dönmesi tamamıyla yokluktan.. Eğer seni seviyorsa dönecektir sana göndermeleri de var gördüğüm kadarıyla. O yüzden hiçbir hamle yapma, sadece bekle ve ölü taklidine devam et :)
- 9 ay
Şuanda dediğin gibi ölü taklidi yapıyorum, beğendiği videolar hâlâ göndermeli ve galiba o kızdan ayrılmış. Çok özledim ama uzak durmak zorundayım, bana elmacık kemiklerim belirgin olduğundan dolayı hep tontişim derdi bunun hakkında bir video beğenmiş felan.
- 9 ay
Canım fazla takıntılısın, beğendiği videolara kadar takip ediyorsun. Çok zor biliyorum ama biraz uzak dur ve sana ait olan senden gitmez eninde sonunda gelir seni bulur. O yüzden rahat ol ve sabret :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen bu kafayla , devam et.. feminist akıl hastası , kel gay vs vs pisslik ilişki uzmanlarından akıl alanların aklı duygusal uçurumdan aşağı uçarak SON BULUR.
Sende bu kafaya gidersen aynı sona ulaşırsın.30 gün boyunca ben olsam beni aramayan bir kadını TAMAMEN silerim hayatımdan !
30 gün beni aramayan sormayan ölsede benim için bi önemi yoktur, ya başkasıyl ayatıyordur ya da beni zaten hiç sevmemiş numara ROL yapmıuştır derim yoluma devam ederim birdahada ASLA arkama bakmam , onu tamamen silerim.. o saatten sonra kazayla benle iletişim kursada birdaha onla muhattap OLMAM..Sen birlikt eodluğun erkeğe saygı duymuyorsan ona abuk sabuk oyunlar taktikle ruygulamay kalkıyorsan zaten onu sevmiyorsdun demektir , inşallah o erkek bunu farkeder ve gerekeni yapar..
10 YorumlaBnce bu 30 gün kuralı ya da ara vermek saçma açıkçası. Karşılıklı ilişkiyi bitirme kararı aldıysan ve bitirdiysen o zaman geri döner mi diye beklentiye girmemeli bnce kimse. Bitirme kararı aldıysan zaten bitirmek istemişindir. Geri dönüş beklemek saçma geliyo bana insan neden beklentiye girip sonradan daha fazla üzmeye çalışıyor kendini anliyamiyorum. Farklı düşünüyor olabilirsin bilemem ama beklentiler genellikle üzer o yüzden böyle acayip kuralları uygulamak yerine aldığın kararlardan emin olmalısın. Hayat devam ediyo sonuç olarak...
10 Yorumla- 6 ay
Ben dönmedim çunkü derslerimj çok etkiliyor durmadan her 30dk da yazmamı istiyor ona yazmayinca aldattiğımi sanip kontrolcü olmaya basladi ve aşirı sıkiyordu. Ondan ayrıldiğımda özgurluk neymiş tekrar hatirladım yaptığım en iyi şeydi bir daha asla dönmem.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben yazmamak için kafamı başkalarıyla konuşarak dağıttım yazmadım ama gözüm aradı hep onu. Sonra dayanamıyordu o gizliden gizliye hep yazardı anlardım mutlu olurdum. Kopamadım yani hala daha sinirlensem de hep o yazar iki senedir bu iş böyle keşke kopabilseydim zamanında.. Seninki yazar mı bilemem ama seviyorsa yazmak için bahaneler üretmesi lazım yapmıyorsa boşver sen onu.. Ve yazma.
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Seni gerçekten sevdiyse döner bende 1ay yazmadım sonra o HAYVAN GİBİ ÖZLEDİM LAN dedi
32 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah canım inşallah 😔
- Cevap sahibi+1 yıl
Merak etme döner. Çok takma
- 8 ay
Bende de var o Kural döndü mü döndü ama bu birkaç defa oldu hani zaman geçiyor falan ama dönüyor yine ama bunu diyen bir erkek ise pek güvenme dedim çünkü senin avucunu tuttuk başka kızlarla geziyor da olabilir
00 Yorumla Ya arkadaşlar hangi sebeple ayrılıyorsunuz onu bilmiyorum da lütfen şu kadar süre sonra yazar mı olayını bir bırakın. Biraz özgüvenli olun yazsa nolur yazmasa nolur, her şey yolunda olsa zaten ayrılmazdınız.
00 YorumlaDenemeye değer. Dönme garantisi yok. Ama emin ol erkekler peşinde koştukça ilgi verdikçe hatta gerçekten kötüyken yanında oldukça soğuyor. Çok zor olduğunu biliyorum. Sözüm ona bende yapacaktım. Ki yaptığım ilişkilerde oldu. Sonrasında barıştığım da. Ama o kişide yapamamıştım...
11 Yorumla- 9 ay
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
30 günü geç bugün ayrılığımızın 47. Günü ben de benim gibi acı çeker sanıyordum ya en azından 1 yıllık bir ilişkiden çıkmış yorgun olur diyordum bazı şeyler için. Ayrılığımızın 20. Günü dolmadan başka biri ile flört ediyomuş muhtemelen şu anda da sevgililerdir ;)
10 Yorumla- 9 ay
Bence 30 gün birbirini seven iki insanın özlemesi için çok uzun süre , eger hata sende değilse yazma arama çok zor biliyorum yeni tecrübele ettim bende erkeklerin çoğu kadın yazdıgında aradıgında cepte görüyor, ve ne degerin kalıyor ne verdiği ilgi eskisi gibi oluyor bırak o senin için çabalasın erkekler başarmaktan kazanmaktan emek vermekten hoşlanır, diger türlü zaten cepte olan sensin senin için hiçbir şey yapmıyorlar. Çok kırıcı
00 Yorumla - 10 ay
Evet uyguladım, 17 Şubat da ayrıldık, 7 marta kadar tıık yoktu, 7 martta mesaj attı ne "nasılsın" dedi. Yemin ediyorum içimden "Çok yaşa emi" yazmak geldi, ama ben ne yazdım "farklı insanlarız, ben kendi yolumda devam ediyorum". O günden beri ses yok. Bence exden next olmuyor. Az daha sabret unutursun, ayrıldıysak sebebi var
00 Yorumla Bende ayrıldım terrk eden taraf benim suçlu olan o ama çevresine sanki ben suçluyum gibi lanse ediyor ve beni instgramdan engelledi ayrıca ona hiçbir şekilde ulaşmıyorum öyle bir çabam da yok yani ama geri dönecek eminim
Ayrıca 30 gün kuralı cidden işe yarıyor senden haber gelmeyince sinirlenir engeller sonra pişman olup geri döner bu hep böyle olur o yüzden içini rahat tut aşkım döner20 Yorumla30 gün kuralı var mı bilmiyorum ama seven yazmak isteyen her türlü ulaşır. O süreç içerisinde evet yazma hayatına bak. Kendine önem ver. Saçını tarzını yenile, daha sosyal ve aktif hayatın olsun, kendini geliştir. Erkekler o zaman noluyor bu kıza diyip endişeleniyor ve tamamen kaybetmemek için adım atabiliyor.
00 YorumlaBiz ayrılalı 1. 5 ay oldu 2. Hafta ben yazdım cok umursamaz davrandı bende umıdı kestim 1 ay yazmadım 1 ayın sonunda o yazdı sonra bulusma ayarladık haftaya bulusucaz
22 Yorumla- +1 yıl
@dsyca ne oldu barıştınız mı
- Gizli Üye(25-29)10 ay
Evet çok zorlandım ilk hafta aradım sonra kahve için mesaj attım reddetti (o ayrılmıştı) sonra gurur yapıp yazmadım aramadım aynı spor salonuna gidiyoduk gitmedim, ayrıldıktan 1 ay 1 hafta sonra yemeğe çıkmak istedi, yemekte de affet beni dedi. O uzak kaldığı süreçte özlemiş, bensiz mutlu olmamış vs. yani yokluğunu hissetsin bakalım eğer anlarsa kıymetini gelir, anlamazsa zaten gelmese daha iyi
00 Yorumla Ayrıldıklarını bir ay sonra anlıyorlar şimdi zaten o biliyor adı gibi emin sen yazacaksın sanıyor ama bence yazma biz yazdıkta ne oldu
00 Yorumla30 gün kuralı aslında arkadaşını rahatlatmak için bir taktiktir 30 gün sonunda onu unutan kişi sen olacaksın çünkü
00 Yorumla- 9 ay
Şu bir gercek ayrılığın ilk haftası yazarsa cabalarsa ararsa olur belirli bir süreden sonra karşı taraftan çaba yok ise alismak gerekiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu kuralı bilmiyordum da ben otomatik olarak engellediğim kişiyi çıkartmam 😂😂engeldiysrm hep engelli kalır
00 Yorumla- +1 yıl
Madem dönmesini istiyosun neden ayrıldın, anlamıyorum ya
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben ayrılmadım ki
- +1 yıl
O mu ayrıldı
- Soran+1 yıl
Evet 😔
- 1 yıl
Bende yaşadım buna benzer ben ayrıldım ama dönsün istiyorum yalan söyledi bende bitirdim yapma etme sensiz yapamam dedi zorlamayalım dedim o an kararım çok netti iki gün geçti dayanamadım barışalım dedim yalan söylemesine rağmen şimdi de o istemedi seni seviyorum ama ilişki istemiyorum diyo sizde işe yaradı mı
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
14 değil miydi o? Onada mı enflasyon geldi? Yapmayın böyle şeyler 😀
51 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahhaha😂😂
Saçma sapan şeyler çok istiyosan sen yaz ne uğraşıyorsunuz yok 30 gün kuralımış ne o ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 30 gün kuralı diye bir kural olduğunu ilk defa duyuyorum. Bittiyse üzücü olmuş.
00 Yorumla- +1 yıl
Başka bir sevgili yapıcaksın bunun başka çözümü yok
10 Yorumla Güzel fikir 👍 Bir karar aldıysan sonucuna da katlanacaksın. Senin ise geri gelir merak etme.
00 Yorumla- +1 yıl
Yazdı ama ne oldu ne gelişti onu bilemiyorum QYQUİW
00 Yorumla - +1 yıl
Pubg indir oyna tüm dünyayı unutuyosun denendi onaylandı 👍
10 Yorumla - 7 ay
Ben şahsen 30 gün kuralı değil o benden ayrıldığı için inat edip yazmamıştım madem bitiriyor bitsin kafasına geçmiştim o moda girdiğinizde geri dönüyorlar yani döner diye beklemek yerine böyle yoluna devam etmen daha doşru olur
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)10 ay
Ne 30 günü. Bu kadar beklersen ohooo gitmiş bile. şu an kimle yatakta çıplak sigara içiyor kim bilir 😂
00 Yorumla bi iliskide ara vermeye baslandiysa o iliski bitmistir
10 kere de aradan vazgecsen 100 kere de vazgecsen yine de o iliskiden hayir cikmaz mutlaka sonu bitistir evlensenizde biter sevgili kalsanizda00 YorumlaBen 30 gün yazmadım aramadım en son onun önünden geçtim ama dehşet şekilde süslenmiştim :))) sadece geçtim ve gittim ona dahi bakmadım telefonda konuşuyordum güle güle geçtim ve çıldırıp ertesi günü aramıştı hahahahjajaj
00 Yorumla- +1 yıl
30 gün kuralını sevgilin 31 etkinlikleriyle telafi ediyordur
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Kim çıkardıysa o kuralı ben onun taaaa😅
221 gün oldu adam osuruk gibi yok oldu gitti ahahahaha00 Yorumla - 9 ay
Var aşkım öyle bişey. Bana ulasamadi 27 gün falan kudurdu.1000 kusur km gelecekti bilet falan almış. Yap sende bişey deme git yazma arama gönderme yapma kesinlikle
00 Yorumla - 10 ay
Ya bisey diyimmi sen ne zaman onu tam böyle umursamamaya baslarsan o zaman yazıyolar umursadıgını belli etme o zaman havalanmış yazmaz tam unutmusken kendini hatırlatmak icin yazarlar YAZMA
02 Yorumla- 9 ay
Sence sevgili yaptıysa yine de umursamadığın zaman yazar mı? Yani bilmiyorum benden sonra 20 günü dolmadan sevgili yaptı ve şu an o mutlu ben ise hala acı çekiyorum istiyorum ki o da çeksin benim değerimi anlasın yani geri dönsün değil sadece pişman oldun diye bi yandan da diyorum ki sevgilisi olduğu için artık imkansız bazı şeyler
- 9 ay
Ay aptaldır o zaman sıktır et
- 10 ay
Beklemekten vazgeç 30 günde zaten yokluğuna alışırsın o yokken hayatın nasılsa öyle devam et kimseyi bekleme mutlu olmak için günlerin sayılı kimsenin zamanını çalmasına izin verme
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
7 gün geçti engelledim. 30 gündür de konuşmuyoruz. Aman dönmesin zaten layık değildi bana. :)
20 Yorumla - +1 yıl
Sen unutmaya başladığın hayatına devam ettiğin anda o yazıcak zaten sana
30 Yorumla - 9 ay
yav saçma sapan duvarlar koymayın önünüze :) yazmak istiyorsan yaz bu kadar basit. istemiyorsan boşuna kafanı da oyalama
00 Yorumla - 9 ay
hayatim kendine vakit ayir gez, kitap oku, yeni yeni farklı seyler dene enerjini ondan cek sen onu düşünerek ona enerji yolluyorsun yapmaaa
00 Yorumla - 9 ay
Ay şaka mı tatlım kendi hayatına focuslan lütfen lütfen yapmayın kuzum böyle şeyler inan ki karşı taraf sizi böyle sallamıyor
00 Yorumla - 9 ay
Taktiklerle yürütülen ilişki sağlıklı bir ilişki değildir
22 Yorumla- 9 ay
@Dilaraaaxxxx ilişki spontane olmalı
- 9 ay
Ya soru paylaşımın kaldırılmış. İnstam yok olsa gelirdim dicektim ama :)
30 gün olmazsa üzülme 365 gün 6 saat kuralı da var dkdkdk ya benimki dönmedi daha
10 Yorumla- 10 ay
1 ay kuralı gerçek kızlar. Herrr erkek 1 aydan sonra dönüyor şaşmadı şaşmaz
10 Yorumla 30 günde 30 tane kızla tanışır
20 Yorumla- 7 ay
2 yıllık sevgilimden ayrıldım 2 ay oldu hiç konuşmadık öyle bişey yok yani
00 Yorumla - 8 ay
Bitmişse bitmiştir neden kendini kurala tabi tutuyosun.
00 Yorumla Öf bizde ayrıldık 5 gündür yazmıyorum bu taktiği uygulayacağım kolay gelsin bize şimdiden 😃😃
00 YorumlaNe boş şeyler ya sevse zaten araya 1ay bile girmeden döner
00 Yorumla- 9 ay
30 gün ayrı kalabiliyosanız bosverin faha barısmayın
00 Yorumla Bu kurallar boş bence işe yaramıyor aldatma ve yalan olmadığı sürece her şey çözülür bence
00 Yorumla- 9 ay
Yapabilirsen çok iyi olur ama dayanamazsın büyük ihtimal ama onlar bundan anlıyor
00 Yorumla Genelde işe yarar ama sen 30 gün içinde onu unutacaksın ve o adamı bırak gitsin ÇÖPE AT
00 Yorumla- 10 ay
Adil yıldırımın 30 gün kuralını uyguladım 30 gün sonra kuzeniyle sevgili oldu
00 Yorumla Kanka sende de hata varsa bu kurali uygulama eger ssddce cocuk hataliysa yap
00 Yorumlaerkeklerin kafası ayrılıkta geç basıyo bacım sabır
00 YorumlaDönmez gün gözetme saçma bişey seviyorsan yaz yazıyorsa seviliyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?