erkek arkadasimin yalanini yakaladim , ilgisizleşmişti son zamanlarda ilgisini oyuna ve arabaya arkadaslarina kulanior , ben ise yalanini yakalayinca beni engeledi 30 gün kurali ise yararmi beni cok severdi ilgisizlesmeden önce? son 2 kavgadir ben onun ayagina gidiorum , her döndügünde onu kabul etigim icin cepte görüyor. arkadaslar samimi soruyorum 30 gün kurali ise yararmi , yapan oldumu aranizda?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer 1 ay sabretmekse yarar, çünkü erkeklerin aklı anca geliyor
cok saol canim , ben normalde de yazmaz aramazdim o bunu bilior yani dönmiycegimi, ayriligimiz en fazla 7 8 gün sürerdi en son 2 hafta dönmedi ben dayanamamistim , simdi ne yapayim
Hiç bir şey, onlar bumerang gibi oluyor ama 1 ay genelde hep görülen
Görmüşsündür ilk hafta mutlu oluyorlar, 2 hafta hafif durgunluk, 3. Haftalarda ağlama ve ne yaptım ben deme eşiği başlıyor 😂
ama canim söyle birsey var 2 hafta umrunda bile olmadi , gezmeyi özlemis benden bir halt olmaz dedi kendisi , tm dedim snr bieakmafi beni ben yazinca ona 2 hafta takmayan 30 gün snr takarmi😂 aramim yazmiyim ailesi iletisime gecior benle hep ne yapmam gerekli😂
Takar yazma bekle öyle oluyor klasik
tamam canim , sey instagram adressin varmi😄biraz konuşsak motivie ediosun beni
yaptim adam baskaiyla sevgili ol ara sor mesaj at
anlamadim
adam. baskasiyla sevgili oldu ben 30 gunu beklerken ara sor diyorum
yaramiyor ben denedim
hayvan herif engeli basti , yalam söylüyor üste cikior bu nasil kafa😅
Peşinden koşarsan daha çok kaçar. Ben eski kiz arkadaşımın vazgecme demesine aldandım tekrar yazdım yine engelledi üzerine düşme o gelsin
o hatasini kabul edip dönerdi son iki seferdir yapmior biliormusun , ilgisizlesmisti araba hastasi kendisi araba almus simdi hic aklina gelmem 2 seneyi cöpe aticak , senin dedin gibi eyer 30 gün kurali ise yaramazsa dedigin gibi dönmez , bende oma cünkü niye cabalamiorsun falan filan demistim
Donecegi varsa doner ama ağzınla kusta tutsan dönmez
haklisin belki anlamasi lazim cepte olmadigimi
Bak mesela ben tam böyle sevgilimi unuttum tamam dedim başka kızla konuşmaya başladım bir baktim konustugum kizi eklemiş. Ayrildik o kızla hesabini kapattı sonra başka hesap açtı yani bir sekilde kontrol altına alabiyor beni
ben ona yaziyorum halbuki ki etrafımda dönen kendisi birsey yazsam engel yiyorum. Bu tur hatalar yapma sakin
tamam cok haklisin ben ztn yazmiorum bakalim ne olucak , yalan söyedi hatasini er ya da gec anlar insallah 2 seneyi cöpe aticak yoksa
benim sevgilim 2 seneyi atti seninkiside atabilir hazırlıklı ol
evde annesine seviorum ama beni gece birakmior disari denis
Herkes de değil yaramaz
üzeeine düstüm kendini geri cekti
İçinde bitmişse bişeyler geri dönmez ama varsa kendiliğinden döner zaten bekleyip göreceksin
Yarar kesinlikle gitme o gelsin sana ve diktir et
nelere diklat edeyim mesela canim
en son kavgada 2 hafta dönmedi ben yazmistim hic umursamadi , sonra baristik beni cepte görüyor ztn 2 hafta yaramasa 30 gün yararmi
hic arama sorma
zaten kendi demeye başlar ya bu kız niye gelmedi diye
normalinde hic arayip sormam yazmasamsa sasirmaz tabi😂ama 1 ay olursa farkli
Yaradı mı