illa günler geçmesi mi lazım birkaç gün yeterli değil mi?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yeteri kadar tanıdığını veya güvendiğini hissettikten sonra günün bir önemi yok bence
Bende öyle düşünüyorum kesinlikle... Görüşün için teşekkür ederim
Rica ederim..
EyvAllah... İyi akşamlar
Iyi akşamlar
EyvAllah 🙂🙂
tanıdığın biriyse abi uzatmanın anlamı yok ama birazda tanımak maksatıyla bir kaç hafta konuşmak gerek
Fazla fazla koçum bir hafta yeterli de fazla bile bence emin misin bir daha düşün 😀
bence de kardeşim kesinlikle öyle anladım zaten ben 😊Aslan kardeşim benim
Uzatmanin bir anlami yok
Abla fena 😂😂😂 Görüşün için teşekkür ederim
Cevap
2Cevap
Bence biraz tanimak lazim tanimadan sevince yanlis tanimisiz diyoruz sonunda :)
Bence de biraz tanımak lazım ama birazcık arkadaşca sohbet muhabbet zor oluyor bir zaman sonra 🙂 Görüşün için teşekkür ederim
Bilmem emin değilim bir zaman sonra muhabbet tıkanıyor sadece naber nasılsın oluyor 🙂
Kesinlikle... İyi akşamlar
ben de 1 sene filan diye dusunuyorum onceden 2 dusunuyordum buyudukce bu zmn kisalabilir olgunlastigin icin senin icin neyin dogru oldugunu dhaa kisa zmnda anlayabilrisn
Bilmem ki bir sene uzun bir süre bence 2 cook uzun bir süre bence en fazla 5 ay sonra evlilik üzerine plan yapılmalı konuşulmalı olmayacaksa uzaklaşmali çünkü süre uzadıkça günahlar çoğalıyor bence... Görüşün için teşekkür ederim
Evet iyice tanımalı ama bana beş ay yeter zaten sonradan değişen birşey olursa kapı açık olur neysek oyuz biz...
EyvAllah kardeşim 🙂
Bir EyvAllah daha 🌹 🌹 Güzel insan 😅
Rica ederim 🙂🙂
Yani bir kaç ay yeter aynı arkadaş çevresindeysen
Bence aynı çevrede olmasi gerekmez hemde çevrede olmasa daha iyi olur bence... Görüşün için teşekkür ederim... İyi geceler
Aynı çevrede olmasa nasıl daha iyi olucak ilerde evlenirsen birlikte yapıcak bir şeyleri olmaz ki o zaman
Aynı çevreden birisini tanırsın bilirsin en güzeli başka çevrede burda herkesi tanirim herkesde beni tanır yapacak şey çok bir sürü hayalim var benim buluruz birşeyler niye olmasın ki evlenmeden önce de sonra da olur yani
1 sene
Yuh mk yuh 1 senede nikah kiyarim ben... Görüşün için teşekkür ederim
kafa dengiyse anında
İşte bu be bence de öyle düşünüyorum yani bir gün bile yeterli 😀 Görüşün için teşekkür ederim
Birkaç gün yeterli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?