Sabah erkenden uyanmışım ve yanımda sereserpe güzelim bir ahu yatıyor 😍 ve ben onu yavaşça öperek uyandırıyorum. O gülen gözleriyle bana bakarken an'ın tadını çıkarmaya ve sakince sevişmeye başlıyoruz. Sonrasında güzel sıcak bir kahvaltı yapıp stresten uzak işimize gidiyoruz. Ne güzel olurdu.🥰😍😉 bilmem ki bundan daha iyi nasıl olur!
Yedi yıl flörtün üzerine evlendim yaklaşık 10 yıldırda evliyim ve şunu da yaşasam dediğim o kadar çok şey varki... Mesela yakın zamanda gidilen bir kış tatili harika olurdu. Şöyle şömine yanında dışarıda lapa lapa kar yağarken sıcak şaraplarımızı yudumlamak...
Yaşasam dediğim şey şuraya gideyim bunu yapayımdan ziyade. Hayatıma aldığım bir insana cidden güvenme duygusunu iliklerime kadar yaşamak istiyorum. Güven duyarsam düşündüğüm bütün istekleri ve hayalleri gerçekleştiririm zaten
sarılıp göğsünde yatıp uyusam ve beni tatlı öpücükler ve nazik bir ses tonuyla uyandırsa. bebeğiiiiim hadi kalk seni uyurken seyretmek çok güzel ama gözlerine bakmaya da ihtiyacım var diye romantik olsada içim erise erise böyle...
Başını göğsüme bastırıp saçlarını öpmek, sırtını ve göğsünü öpücük manyağı yapmak, yastık yerine ona sarılıp uyumak, beraber film izlemek, gece yürüyüşe cikmak say say bitmiyor
Sarılarak dizi/film izlemek beraber gülüp eğlenmek kötü hissettiğimiz de birbirimize yardım etmek beraber spor yapalım beraber oyun oynayalım derim hep inşAllah da olur 😔
Sonuna kadar güvenip sırtımı yaslayabilseydim sevdiğim insana ondan sonra her şey gelir zaten sırayla
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sevgilim yanımda olsa da kolumda uyutsam sicakligimda
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece kucağıma alıp koltuğa oturup güzel bi film açıp aynı fincandan kahve içip birbirimizi koklayıp minik burnunun üstünü öpüp birbirimize güzel sözler söyleyip uzun uzun öpmek