Aşk İlişkileri 'Görsem sevgimden öleceğim, görmesem hasretinden" dediğin biri var mı? l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Seni görmek gibi bir kaygım var.Görsem sevgimden öleceğim, görmesem hasretinden.~ Cahir Zarifoğlu Güncellemeler+1 yıl Cahit* 'Görsem sevgimden öleceğim, görmesem hasretinden" dediğin biri var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İdentityKa Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Aynada kendime baktığım zaman söylediğim cümleler.. 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl ACZ şiirlerini hiç bir kadına yakıştırmadığım için, ona ait hiç bir şiiri ve mısrayı hiç bir kadına okumadım. Yüzüne ve ya gıyabında dilime dolamadım. 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Neden yakıştıramadın sevmez misin Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Bilakis şairin tüm hece ve sızılarını harf harf, koca bir alfabe dolusu kombinasyon kadar çok severim. Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. + Birini o kadar sevebileceğimi sanmıyorum. 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Uzucu senin icin. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Yo. Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Görsem nasıl ederrim amann görsemesem ne hâlde kalırım bilmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Var ama beni sevmiyor ilgi verdi kendine bağladı sonra gitti 0 2 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl İcini dokmek istersen burdayım, anlarim seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman hikaye atsam yanıt veriyordu bilmiyorum belkide bana öyle geldi bana vakit ayırıyordu sonra ben ona yazmaya başladım bende ona ilgi gösterdim sonrası malum mesajlarıma dönmemeye başladı öyle ama dediğim gibi ben de yanlış anlamış olabilirim Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Gözüm görmesin dediklerim var. 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Var ama o bilmiyor 0 6 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Cok iyi anlıyorum.. Yorumla Angelgloss +1 yıl Ne anladin Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Yani bu hissi anladim canim Yorumla Angelgloss +1 yıl Nasıl anladın bunu demek istiyom Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ben de yasadigim icin Yorumla Angelgloss +1 yıl Ok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilirdi ama yok ben imkansıza vuruldum. 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Ben de
ayyıldızgökyüzü Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yokk 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Şu an için yok 🥹 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aynada kendime baktığım zaman söylediğim cümleler..
ACZ şiirlerini hiç bir kadına yakıştırmadığım için, ona ait hiç bir şiiri ve mısrayı hiç bir kadına okumadım. Yüzüne ve ya gıyabında dilime dolamadım.
Neden yakıştıramadın sevmez misin
Bilakis şairin tüm hece ve sızılarını harf harf, koca bir alfabe dolusu kombinasyon kadar çok severim.
Uzucu senin icin.
Yo.
Görsem nasıl ederrim amann görsemesem ne hâlde kalırım bilmiyorum
Var ama beni sevmiyor ilgi verdi kendine bağladı sonra gitti
İcini dokmek istersen burdayım, anlarim seni
Ne zaman hikaye atsam yanıt veriyordu bilmiyorum belkide bana öyle geldi bana vakit ayırıyordu sonra ben ona yazmaya başladım bende ona ilgi gösterdim sonrası malum mesajlarıma dönmemeye başladı öyle ama dediğim gibi ben de yanlış anlamış olabilirim
Gözüm görmesin dediklerim var.
Var ama o bilmiyor
Cok iyi anlıyorum..
Ne anladin
Yani bu hissi anladim canim
Nasıl anladın bunu demek istiyom
Ben de yasadigim icin
Ok
Olabilirdi ama yok ben imkansıza vuruldum.
Ben de
maalesef yok
Mesaj atamıyorum özelden yazarmisin
Hayır yok
Var maalesef
Yok.
Artık yok
Yokk
Var tabi❤️
Şu an için yok 🥹