Herkese iyi geceler dostlar 💤🌙
“Aşkımdan ölsem yine de yapmam” dediğiniz şey nedir?
Herkese iyi geceler dostlar 💤🌙

Misal istenmediğim halde peşinden asla koşmam ve diretmem. Ne onun, ne de bir başkasının gözünde gurursuz bir kadın imajı çizmek istemem.
Saygısızlığını ve yalanını görmezden gelemem.
Zina etmem, yalan söylemem, içki içmem, sigara içmem , kumar oynamam , nankörlük etmem , sevdikten sonra sadakatsizlik etmem.
Gururumdan ödün vermem.
Cevap
39Cevap
Aşkımdan ölsem yine de hayvan sevmeyen ve Atatürk düşmanı bir herifle olmam.
Yapmam diyen varsa o kör kütük aşıklık değildir. Aşkından ölüyorsun başka yapmayacağın ne olabilir ki ölüm yani bundan daha ciddi daha önemli birşey yok aşkından ölüyorsun ama birşeylerden vazgeçemiyorsun ya da yapmam dediğin şeyler oluyor ironik bence
Onu ne kadar çok sevsemde onun duygularından emin olmadan asla ona seni seviyorum demek veya saygısızlığa, sadakatsizliğe, yalana asla tahammül bile edemem ne kadar sevsemde.
Büyük konuşmayı asla sevmem ama ihanete göz yummayacağımı düşünüyorum
Hayvanları sevmeyen, Atatürk e düşman olan, egolu olan, kibirli ve bencil olan bir erkekten hoşlanmam imkansız.
Kendi doğrularımdan ve değerlerimden vazgeçmem, kendime olan saygımı çiğnetmem, istenmediğim yerde kalmam.
Var, beni artik sevmedigini ve herseye ragmen benimle olmak istedigini hissetmedigim an, askindan ölsem bir daha tek kelime etmem.
Köpek gibi seviyoda olsam beni istemeyen birinin peşinden asla koşmam ve aldatılırsam ne olursa olsun asla affetmem
Bir sürü şey vardır ama aşkımdan oluyorsam emin ol ki bu sebepten dolayı hayatıma da son verebilirim.
Bence aşık olduyun kisi gun gelio iyki bitti diosun Kimse için deymez ölelimde başkasiyla evlensin yok olee yasiyip Seni kaybettiyne pisman olcak.
@Senleyadasensiz1995 Kanka öyle haklısın ama birini çok sevdiysen ve güvendiysen ihaneti kaldıramayabilirsin. Bazen mantık devre dışı kalıyor insan sadece duyguları ile hareket ediyor.
Gurur diyenler hiç aşık olmamış bence. Aşık olunca insan gurur diye bir şeyde kalmıyor çünkü. Insan sadece kendi değerlerinden ödün vermesin yeter
Gurursuz olmam dedim oldum
Çıkmam dedim çıktım
Silerim dedim silmedim
Evlenmem dedim umarım evlenmem
Büyük konuşmayalım en iyisi :D
Şimdi aklıma bir çok şey geldi ama neden büyük konuşayım ki 😏
Maalesef çok zayıf bir insanım yapam dediğim her şeyi yapiyorum
Evlenmeden birlikte olmam ve yakinlasmam. Ataturk'e ve dinime saygisi olmayani da istemem.
aşkımdan ölsem bİle dinim istemediği için
sevgili olmam
Aman diyim her şey yapmayın. Sonra takma alırlar da sizi s...
Yapmış gibi konuşmuşum lan 😂😂
Asla asla demem.. ama başıma gelipte yapmadığım heralde bundan sonrada değişmem dediğin şeyler var.
İhaneti edildiyse asla çabalamam. Bide reddedilmissem gram çabalamam. Istersem em buyuk aşık olayim.
Aşkımdan ölsemde saygısız kadınla yapamam ağzı bozuksa soğurum aşka inancım ölür o an
Neni sevmeyen birine sirf ben seviyoeum diye yalvarmam. Gidene de gitme demem.
Aşkımdan ölsem de dönmem ve aşkımı bir kişeye bile söylemem
aldatırsa affetmem yani en ufak bir sadakatsizliginde sogurum ayrilirim
Yalan söylemesi olurdu, eğer hiç kimseyle çinsel ilişki yaşamadım diyip yaşadığını sonradan itiraf ederse ozaman affetmem. Ya sen?
Aşkımdan ölsem bile insanlara hayvanlara sevgi saygı duymayan biriyle olmam.
Dürüst değilse ve saygısızsa, farkettiğim anda bırakırım. Aşkından ölsem bile.
Hersey olumlu ilerliyorsa hersey yaparim lakin karsi taraf dengesiz ve baska kotu ozeliklere sahipse ozaman vazgecerim ve kendimi asla ezdirmem, kafama sikar giderim.
Aşkımdan ölsem de yaparım her şeyi. Ölümlü dünya sonuçta.😅
bir zamanlar ona aşık olduğumu yalanlamaya çalışmam Ölsem de dürüst kalırım
Aşkta gurur olmaz ama yerine göre ihaneti ve yalanı asla affetmem
group abi ne biliyim😀 skimdan ölsem de geliyo bumba; sırılsıklam birine aşık olmam eralde
Bu biraz fazla geniş bir konu oluyor. Örneğin bokunu yemek falan ne bileyim ucu bucu yok 😂😂😂😂
Ölürüm yoluna ölürüm de yine boyun eğmem
Yakarım dünyayı uğruna ama sana eğilmem
Diyor Levent Yüksel
Soruya gelecek olursam herhalde özgürlüğümün kısıtlanmasına asla izin vermem kendini bilen insan olduktan sonra bunlara gerek yok
Valla yapmam yapamam dedigim ne varsa yaptim hicbir sey de zerre kadar umrumda olmadi. Sadece asik olduk. 💞
İstemedigini hissettigim andan sonrası yok bende. Gurursuzluk yapmam.
Biri çok güzel özetledi. Yapmam dedigin birşey varsa aşk degildir o. Aşk bu kadar basit degil.
Hayır yok yaparım yani her buku 😂
Temiz. Deilse evlenmem midem bulanir eve almam sevsemde asik olsamda
Aşık olduğunu sananların dedikleri şeyler. İnsan aşık oldumu hiçbir şey imkansız değildir.
Kendime saygımı yitiremem doğru olduğundan emin olduğum şeyden taviz vermem kendimi ezdirmem.
Yapmam diyecegim bir sey yok harseyi yapardim keske beraber olsaydik
Sadece para avcısı olduğunu anlarsam eriyip bitsem de yol veririm 🤔
Sevilmediğimi bile bile peşinden koşmam hem karşımdakini darlamam hem de kendimi yıpratmam
İlişkiye girmem, hayvan ve çocuk sevmiyorsa da zaten aşık falan olmam.
Olmadığım biri gibi davranmam, kendinden ödün vermemek mi deniyordu.
Haram olan herşeyden sakınırım.
aileme sırtımı dönmem onun için
eski erkek arkadaşlarıyla yüz göz olmasına
Aşk adama herşey yaptırır cevabı yok
Kafamda ya da içimde bittiyse geri dönmem
ölmem. askımdan ölsemde ölmem.
Her ne olur sa olsin evlenmeden iliskiye girmem
Kendime olan saygımı asla yitirmem.
Bir Akp'liyle veya başı kapalıyla evlenmem
Asla dememeli insana aşk neler yaptırır
Onun için herşeyi yaparım
Beni sevmeyen biriyle birlikte olmam olamam
Kıskançlığı degıstırmem
Istemediğim hic bir şeyi yapmam, yapmadım da.
Yapmam dersem adı aşk olmaz.
Müslüman olmak biraz önce söyledim zaten.
Gururumu kıracak birşey yaptıysa asla geri dönmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar