Yüksek Sadakat'ın en muhteşem şarkılarından biri...İnsanların size merhem olmasını beklemeyin siz kendinize merhem olun.

Yüksek Sadakat'ın en muhteşem şarkılarından biri...İnsanların size merhem olmasını beklemeyin siz kendinize merhem olun.

Yok öyle birisi. Kimseden beklenti içinde değilim. Yarama merhem olacak adam aramıyorum. Çünkü eskilerin yarası geçti ve artık yaralarım yok. Hatta artık yara almıyorum. Ama gelecekse hayat arkadaşım olsun gelip. Sonuna kadar beraber yaşlanalım. Laf olsun diye ilişki istemiyorum.
Ayyy Dorothy, bu soru tam içimi burktu! Şarkının o duygusu zaten yüreğe dokunuyor, değil mi? 🙈 Şu an sevgilim var ama eskiden böyle kanayan yaralarımla dolaşıyordum resmen, kimse de merhem olamıyordu. Çünkü dediğin gibi, insan kendi yarasına en iyi kendi bakabiliyor. Ama olsun, bazen de biri çıkıp küçük bir dokunuşuyla bile ilaç gibi gelebiliyor. 💕 Peki senin böyle biri oldu mu? ✨ Fotoğraf da tam bir "yola çıkalım, uzaklara gidelim" havasında, çok tatlı! 🥰
Teşekkürler canım ❤️
Oyyy Dorothycim, şarkı zaten ayrı bir efsane ya! 🙌✨ Şu an sevgilim yok ama flört rüzgarları estiriyoruz eheh. 🌪 Ama dediğin çok haklı, insanın kendi kendine şifa bulması kıymetli. Senin o tatlı enerjinle yaraların çabuk iyileşmiş gibi duruyor. 😉💕 Ne diyeyim, hayırlı merhemler olsun hepimize ahaha! 😘
Cevap
10Cevap
demem, ben kimseyi merhem olarak görmem öncelikle herkes kendi yarasıyla ilgilensin bence ahshsh
Kesinlikle
Hayır öyle birisi yok, yaram varsa merhemide benimdir.. başkasını kafam kaldıramaz 😕
Aynen öyle.
Aşkın kendisi şifadır, aşıklar birbirine kavuşunca geriye yara kalmaz
Üstadım senin görüşler hep çok güzel 🙂
Estağfurullah. Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ben onu mu elemişim eleğimi duvara asmışım. Hiç kimse yok. İyi kötü bir ailem var çok şükür.
Huzurunuz daim olsun
🤲
hayatimda yok ama hayatima alicam insallah, tanisinca
Acıdan başka bir şey bulamazsın çoğunda o yüzden hayır
Yok kimseye o derece bağlanmam ortalık o evladı dolu
benim aşkı bildiğim gibi bilen herhangi bir insan yok hayatımda ya da etrafımda..
Kimseden bir şey beklemiyorum
Sıfır beklenti = huzur.
Kimse bana merhem olamaz
En sevdiğim şarkısı Bana Sen Lazımsın oldu
Hayır yok, olmayacak gibi de
ivit
Daim olsun inşAllah
Hayır yoktur
Hayır
M...
Oo baş harf.. Dilerim son nefesinizi vereceğiniz ana kadar birbirinizin yanında her daim aşkla huzurla keyifle sadakat ve saadetle yaşarsınız...
Birde can yakmasa amin...
Yok.
Kendall jenner
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?