AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
197Cevap
Kiloya takılma derim. Kilo karakterin aksine düzelen bir şey. Ama çocuğu doğru tanıdığına eminmisin sen yokken ikram etmemesi biraz düşündürdü. Kendini sana farklı gösteriyor sinyalini aldım
Beğenmediğin biri ile sevgili olamazsın, eğer birini seviyor isen onu gördüğün zaman hoşuna gider ona dokunmak öpmek istersin. Bu kadar net ve açık her şey
Kiloyu takıntı etme kilo dediğin ne ki verilir hallolur
Güzelim diye sevinme bir sivilceye bakar güzellik demiş atalarımız karakteri düzgünse kaçırma
Senin kilo almayacağının gobeklenmeyeceginin garantisi var mı
Kaleyi içten fethetmeye çalışıyor baban seni hu çocuğa vermez demekki çok biktirmis
Hayırlısı olsun hakkında. Kalbin ne istiyorsa onu yap
Sevgi saygi sadakt anlayisina karakltere bak bence fizik her an degisir
Kilosunu istediğin seviyeye getirme imkanın var ama karakterini asla
Tabiki karaktere zamana yenilmeyip değişmeyen tek şey karakterdir tabi iyi tanirsan
Bence şu aşamada en mantıklı ve makul olanı acele etmemek.
çaktırmadan kilolu sevmiyorum de ya da kilo sana yakışmıyo falan de
Siz dış görünüşe göre karar vermeye devam edin… yakışıklı serserilerle takılın boşverin efendi ama göbekli adamları !!!
Tipini beğendiğini seç karakter hiç önemli değil. Karakteri düzgün erkek sevilmez bu zamanda artık
Karaktere önem vermelisin hislerine de müsaade et kilo dediğin şey zayıflar merak etme geçici
Gerçekten bir sey hissediyorsan kiloyu sorun etme ilerde zayiflar sonuçta kilo verilen bir sey
Bence şans verip gözlemleme yapmalısın zaten durum akışı belli olur
Göbekli möbekli gider kap git bu zamanda evlenecek erkek zor bulursun
Daha çok babandan hoşlanıyor gibi
Valla bende düşünmedim değil 😂😂😂😂
Okadar uzun yazmışsın ki kim okuyacak onu be sen karaktere bak çocuk sayıflar yakışıklı olur ama mert bir delikanlı bulmak zor ve güzelim
Karakteri iyi olduktan sonra kilo sorun değil spor salonunda gerekli programda halleder ancak karakter değişti mi iş değişir
Tatlım karakter olmadıktan sonra karizma neye yarar, kilo tip değişir ama kötüyse birde karakter asla değişmez. seçim senin..
tabi ki karaktere göre karar verilmeli yakışıklı olup aldatacak biri de olabilirdi kilo verilmeyecek bi şey değil önemli olan iç güzellik
Karakter tabi ki nolmus kiloluysa senin gözün buna takildiysa hiç hoslanmamissin demektir böyle hoslanmamai olur
Tipin hiç bir önemi yok karakteri düzgün olsunda karakter bozuksa yapilcak hiç bir şey yok ama kilo kalıcı değil bunu sorun etme bence
Kanka maşallah baya yazmışsın. Çocuk hoşuna gittiyse kilosuna bakma zayıflar ilerde. Karakteri iyi olsun yeter
Mesele burun kulak vücut göz kaş güzelliği değil. Büttün mesele bu ❤️ bununla seven asla incitmez kaybetmeyi göze alamaz.
Ne tür gıda? Ayçiçek yağına zam olacak mı yine sen bilirsin. Eccük tiyo ver gı :D
bence biraz daha zaman ayır bir süre geçsin daha çok netleşir hislerin ve düşüncelerin
Karakter evlendikten sonra da tipini düzeltebilir sin...
Zaten şu sorduğundan senin tipe önem verdiğin aşikar
Karakter tabiki de hoşlantı görüntüye göre olmaz ama tip de önemli yani kilolu bakımsız birini yanında kim ister dış güzellik de önemli az çok
Kesinlikle tipine bakma eğer sende de biraz hoşlantı varsa karakterine bak
Kaçırma bence... Göbek dediğin nedir. Teşvik edersin. 1 ayda göbek kalmaz.
kalmayınca nasıl biri olcak ya bakanlar çoğalnca o da değşcekse
Eğer tipe göre karar vermeyi planlıyorsan, kendi karakterini bir gözden geçirmen gerekebilir...
Ya gelip gecici seyler bunlar kalıcı olan şey aşk sevgi takılmayın artık bunlara
Hayat senin
bildiğin gibi yaşa
hataysa ders al değilse mutlu ol
Bir omurse karakter böyle düşünen kizlarsin sayısı azaldı ve sayılarınız artsın inşallah 😊
Yani karakterini beğendin ama göbek yüzünden çelişkideyim mi diyosun şaka mı bu hahahah
Sen kanı mayası bozuk karkateri kişiligi olmayan adam insanlıktan uzak bir varlıksın ondan uzak dur seni sabah aksam s. ikecek dövecek küfür hakaret edecek birini bul senin mayan kanın bunu istiyor
Allah uzun ömür versin inşallah senin bu nasıl cümle canım beyinsiz herif
Allah b*lanı versin inşallah olacaktı
Allah senin belanı verecek mayası kanı bozuk sen kimsin ki çocugu dış görünüşüyle yargılıyon sen dünya güzeli misin sanki bana türk kezbanı seni yok biraz kiloluuşta kararsız kalmışta gören de padişahın dünya güzellerinden sanar diyorum ya sana seni düt adam lazım ağzına edecek senden ondan anlarsın bir tek
Bence sen bunu kabul etmezsin, o da kiloyu verir sana sağlam kapak olur.
Karakter bu devirde düzgün erkek bulmak zor
Tatli çocuk knk kaçırma
Doğru söylüyorsunuz beni düşünüyor
Ama sevgili olursak babamın haberi olur ben utanırım ya şöyle bir şeyde var bence babam anladı onun bana yürüdüğünü çünkü her akşam babamı görünce yanına gidip muhabbet ediyor
Olabilir genç kızsın tabi sevenin olcak
Bence kiloyu dert etme sözlendiğinizde beraber spora gidersiniz
Valla karakteri iyide kaçırma, ama tipe çok önem veriyorsan, ve o kilonun ilerde işler ciddiye binince zarar vereceğini düşünüyorsan da umut verme çocuğa, çünkü şu bi gerçek ki göbeği olanlar ilişki sırasında pek iyi olmazlar
Dış görünüş önemli tipini beğenmediysen zamanla gözün tipi iyi erkeklere kayar o yüzden ayrıl gitsin bencee
Tipe göre karar ver karşı tarafı boşu boşuna ümitlendirip üzmeye hakkın yok çünkü, nasıl bir yıkıma sebep olacağını en iyi ben bilirim.
hoslanıyorsan abi karar vermek gibi bi luksun olmaz sevdiğin adam ne olursa olsun sana mukemmel gelir
Bence önemli olan karakteridir
Karakter daha önemli.
Kilo zaten verilir
Söyle rahatsız oluyorsan kilosundan o düşünsün...
Zayıflar, karakteri iyiyse kaçırma
Niyeti ciddi ise bence düşün derim
Tip 30 sene sonra yok huyuna karakterine uslubuna
Karakter daha önemli. :)
valla kilo verilirde karakrter baki kalı
Kabul et inşallah hayırlı olur senin için
Saçmalama. tabii ki de karakter daha önemli.
Karaktere yemin ederim tip bir yere kadar
Kişiliğine ve karakterine aklına fiziğine değil
Boşuna ilgilenmiyor alacağı var sende
Hiç bekleme sana geleceği yok gelsede diyer iş için yakinlik
Kilolular ne yapsın ölsün mü? Yokluk mu çeksin. Seviyorsan sev yoksa oynama çocukla
Seviyosa zaten o kiloyuda verirsenin sevdigin hali alır meraketme
Ne boş yorumlar gelmiş, istediğini yapmakta özgürsün en zevk alacağın yolu seç.