Evlilik aşamasındayım nişanlandıktan sonra her şey kötü gidiyor, maddiyat beni bitiriyor?

sevdiğim kızla aileleri tanıştırdım, ilk başta her şey çok iyiydi hatta mükemmeldi sonra sözlendik sonra her şey pata küte ters dönmeye başladı 3. kişiler yüzünden hep tartıştık ama yıkılmadık, maddi konular işin içine girince istenilen şeylere yetişemez olduk zamanında yapamaz, ailecek korkar olduk. ortada ceviz kabuğu olaylar yüzünden herkes kırgın korkak ve çekingen olduk ben kendim aileme yansıtmadan herşeye yetişmeye çalışırken kendimi bitirmeye yorulup, enerjisiz kalıyorum şimdi düğün günü belirlendi düğün salonu bizi çok çok aşan bi yerden istenildi bizim ona bütçemizin ona yetmeceğini sonuçta 2-3 saat için 20-30 k salona veremeceğimizi benzeri yerler olsun dedik bu anlattıklarım %30 kızı seviyorum ama yoruluyorum hiç yorulmadağım. kadar maddiyat işin içine girince ters düştük yetişemiyorum ne yapamam lazım? 😑😢 bu zamana kadar kimseye vermediğim değeri verdim bırakmaktan korkuyorum.
Evlilik aşamasındayım nişanlandıktan sonra her şey kötü gidiyor, maddiyat beni bitiriyor?