Güncellemeler
1 yıl
Konuşmuyorum
Güncellemeler
1 yıl
Ne yapmaliyim
Merhaba arkadaşlar mutsuz bir evliligim var size şöyle anlatayım kocam surekli benle dugun Nisan vs toplantıya gitmiyor beni sürekli ailemle gonderiyor bu durum benim canımı sıkıyor ama kendi annesine desem konuşur oğluyla hemen hazirlanir gider anladinizmi bayramdan bayrama es dost akraba bilmez kavga ettik benim dediğim yere gidilmiyor ama annenin dediği yere sorgusuz sualsiz gidiliyor dedim kisitlayamazsin beni der ya kavga ettik 1 yaş bir oğlum var elinizden öper
Ve kasımda 3 yıl olcak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Adam seni kaale bile almiyor yaw. Ne isin var boyle tiple anlamamki. Bu sorular yuzunden kinamaktan basima bisey gelcek diye seapmaya basladim. Niye erkekler kizlarin kiymetini bilmez. Kadinlar niye koca kiymeti bilmez ya anlamadim. Niye mutlu olmuyorsunuz yav
Abla bu isleri pek bilmem ama ailene saygısı yok sanırım kendi annesiyle giderken senin ailenle gitmemesi normal degil hani sevmiyosada saygıdan orada gorunmek amaclı gidebilirdi normal degil bence sana o ne yapıyosa aynısını ona yap ya da karsına alıp konus
Tam anasını kuzusu bu. Maşallah 2 oğluşun var
Ailesine bağımlı bir erkek onu bu saatten sonra değiştiremezsin
Bunlar boş işler. Evin kapısını kapatıp sevişin boş bol çocuk yapın. seks e odaklan.
Boşanma derdim ama ortada cocuk var cift terapisi diyorum o yuzden
Bende sevmem hiç akrabayı ama annem desede gitmem yani
Bence konuşup çözmeye çalışabilirsin çözülmüyorsada oğlum var bir şey yapamam falan deme
Benim aileme iletişim bakımından az gorusmuyor
Zor bi durum böyle gitmez böyle evlilik olmaz gözün kayar konuşalım
Kalabalık sevmiyor olamaz mı özellikle akrabaların olduğu kalabalıklar
Hem ilgisiz hem hödük. Çok mu aradin bunu
Ev işi yapar
Ne farkeder. İlgisiz olduktan sonra
Haklisin
İlgin başkasına kaydiginda başını duvarlara vurur ama geç olur.
Terk etsene ruh hastası
sana saygısı yok bence
Çok yanlış seçimler yüzünden böyle oluyor
Allah bağışlasın cocuk öncesi nasıldı
Sen şakrak evde yine aynı ev erkegi yani isten çıkar çıkmaz eve gelir ben birsey diyince gitmez anası diyince gider sozluyken dedigimi dinliyordu evlenince değişti bana değil ailesine bağlı adam oldu bende sinirlerim bozulunca aileme anlattım ve değerim yok
Eşi olan kıymet bilmiyor
Haklısın y
Güzel güzel konuş sana bişey sormak istiyorum
Tabi sor
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
tamam
Yani
Nerden soracaksın
Ozl sorsam lütfen
Tn sor
Gizlisin istek at bana
Abartmışsın
Boşan gitsin
Garip bosna
şutla
Düzelir ya
Ve düğünü çalgıli yapmak istedim sadece ve dugundeki bütün takılar onun borcuna gitti
Evlilik paylaşmak değil mi
Evette sen evlenir evlenmez bütün taki vs verip bi kuruş kendine koymayıp kocana verirmiş ben verdim ve kocam böyle
Yapacak bişey yok ağlama😄
Ağlamıyorum sadece üzülüp canım sıkıyor sanki sorunlari ben tek başına ve evliligi tek başına yurutuyormus gibi hissediyorum
Ve bu konuyu konuştukça umursamaz ve sorun var dedigigimde bu şekil konuşuyor
Sence ne yapmaliyim
Artık iyice soğumaya başladım kocamdan
Ne yapabilirim senin için