Yeniden güvenmek için cesaretin var mı? ↗
Flörtünüz ilk buluşmada ne yaparsa ikinci buluşma asla olmaz?
Yeniden güvenmek için cesaretin var mı? ↗

Eski ilişkilerinden bahsediyorsa, yemek yerken ağzını şapırdatarak yiyorsa, çevremizdeki insanlara kaba bir şekilde yaklaşıyorsa ve ilk buluşmada üzerime hakimiyet kurmaya çabalıyor ise ikinci buluşma diye bir şey olmaz.
Davranması gerektiği şekilde davranmazsa. Rol yapmaları da hiç sevmem. Dating yaparken, karşımdaki insanı kategorize etmeden görüşürüm, bazen bundan arkadaşlık, dostluk, kankalık vb. gibi başka kazanımlar ortaya çıkar. Veya beklenti olmadan görüşünce olan sevgililikle alakalı durumlar da sürpriz olur. Yani o yüzden bir kural veya kıstas olmaz karşı tarafı zora sokan. Fakat soruya dönecek olursak, karşımdaki kişi flörtüm ise eğer, flörtün dışında davranması o ilişkiyi zedeler. Yani kendini romantik tanıtan veya ilişkiyi romantik vadeden biri bir anda lak diye arkadaş, kanka, asker arkadaşı, el ense moduna girerse, kadın erkek dengesi ve ahengi bozulursa, o ilişkiden hayır gelmez. 2'ye de pek gerek kalmaz. Ama şöyle diyelim, karşı tarafın benlik olmadığına karar verirsem biter. İlişki çekmez, vadettiği çekmez, kendisi çekmez, karakteri çekmez, filan.
İlk intiba çok önemli. Karşılıklı uyum ve ciddiyet ( aşırı despotluk derecesinde değil ) dikkat ettiğim detaylardır. Tabi bunların yanı sıra gereksiz konulara çok fazla yer verilmesi, başka şeylerle çok uğraşılması, ilk buluşmada bütün hayat hikayesinin anlatılması ve bir de tek taraflı diyaloğun olması ikinci buluşmanın olmamasını doğrudan etkiler.
Selam gadası 🙃
İlk buluşma her iki taraf için oldukça önemlidir. Ben karşımda ki kişinin insanlara bakış açısına bakarım. Bir emekçiye kötü davranan bir insanın kalbinin iyi olmadığı aşikar bir durumdur. Öyle bir insanla bir daha aynı masada olmak istemem.
#gadası
Cevap
46Cevap
Elinde telefonu eksik etmeyip beni dinlemiyorsa asla 2. buluşma olmaz
O adamı çok net hatırlıyorum tam bir fırlama tipti zaten 😄
İlk buluşmada benimle değil telefonla başka bir şeyle ilgilenirse ikinci kez buluşmam
Rahat davranışlar sergilerse ikinci buluşmayı göremez. Ki göremedi de zaten. Aceleci, laubali davranışlara gelemiyorum. Daha ilk buluşmada ne bu rahatlık...
Karim taniyorsa dediğine göre yasak aşk ilişkisi... bu ara çok moda sanirim... bu diziler özendirici bunu sanırım... ama ne yalan söyleyeyim bazı kadınlar var oyle biri olsa belki derim bende
Cinsellikten bahsederse, kaba davranırsa, saygısızlık yaparsa, geçmiş ilişkisinden bahsederse ikinci buluşma olmaz
Mesela garsonlara kötü davranırsa, sürekli telefonuyla ilgilenirse, maddi ve siyasi konulara girerse ikinci bir buluşma olacağını söylemem zor.
Eski sevgiliden bahsediyor hatta bi de üstüne kızı gömüyorsa, garsonlara kötü davranıyorsa, masaya gelen dilenci çocuğu tersliyorsa olmaz o iş
Mekanda garsonlara kötü davransa
Sürekli telefonla oynasa
Gözleri fıldır fıldır etrafta ise
Ağzını şapırdatıyorsa devamı olmaz
bana saygı göstermemesi , dikkate almaması ve benimle muhatap olmak yerine telefon ya da başka şeyle uğraşması
evlilik bahsi açarsa
telefonla çok ilgilenirse
kafalar uyuşmazsa
mizahı yoksa
hesabı kitlerse
Selam aşkım🌹
Ben bunu hiç düşünmedim ama bir arkadaşım ilk buluşmada kızın dişinde maydanoz kaldı diye kızla ikinci buluşmaya gitmemişti😂
Fazla gereksiz konuşması herseyi sorması beni anlamaya çalışmaması ruhsuz biri olması
ortama uyum sağlayamıyosa olmaz uyumlu kişiler lazım bana gelemiyorum gerilmeye
Sürekli kendinden, eski sevgilisinden bahsederse olmaz bir daha.
Eski ilişkisinden bahs ederse ve ya saygısızlık yaparsa bana karşı
Saygısızca davranırsa ya da hoşuma gitmeyen herhangi bir şey yaparsa.
Bır kadının koltuk altını pis görunce ikinciye buluşmam
Başka şeylere odaklanırsa canım sacma krizler geçirirse kıskanclık gibi baştan biter zaten
Hesabı bana ödetirse yuh derim yani. Bari ilk buluşmada centilmenlik edip ödesin.
Ilk buluşma ne yine mi internette buluşuyrsnz gençler
Bencil cimri kedini beğenmiş ve olmadık yerde trip atıyorsa uzaklaşırım
Beni tanımak yerine başka konulardan konuşursa 2. Buluşma olmaz
Ahahah ne sadık beyler var öyle 😂
İtici davranışlar
2. görüşmede çiçek almadığım İçin ayrılmıştı 🤭 yaptığım onca şeye rağmen
Wauw iyiymiş nmhkh
Fotoları fakese olmaz ikinci
Saygısızlık ve kibir. Bu ikisi ikinci buluşmanın ihtimalini dahi yok eder.
Hesabı bana kilitlemeye kalkarsa, erkek öder derse.
Elektrik almazsam ve beni şehvet yönünden heyecanlandıramazsa
canım gibi beni sinir edecek hareketler yaparsa ikinci buluşma olmaz
Yanın da çocuğu gibi arkadaşını getiren tipler de var 😂
Eller dokunur öper istemeden birşeylere zorlar tehdit eder terbiyesiz konuşur saygısızlık yapar aşağılar
hiç oldu mu peki
Yok çünkü kimseyle buluşmuş değilim
hadi ya o zaman biz buluşalım
Hayır
surekli kendinden bahsediyorsa ve hic benimle ilgili seyler ogrenmeye calismiyorsa ikinci bulusma asla olmaz, o sadece egosunu tatmin etmek icin gelmistir sadece
Kokuyorsa ve haddini bilmiyorsa ikincisini geç ortamda çok durmadan görüşmemek üzere ayrılırım.
Tatlı sipariş vericekken ayy ben diyetteyim derse
Olmaz ben göbiş seviyorum derim 😄
Lahmacunu çatala yemeye çalışırsa dünya ahiret arkadaşım olarak kalır
Yanında başka bir arkadaşıyla gelirse daha buluşmaya falanda gitmem
Konusanlarda vermisti bu cevabi.
Cok bos konusuyorsa ikinci bulusma olmaz bende
sürekli telefonu elinde olması🌺💫💭👼
en güzel yorum
Eve çağırırsa ayrılık sebebi olur
Hadi bize gidelim derse 😂
Elinden telefonu düşürmezse olmaz
Gevşek hareketler djdj
Saçma sapan konuşursa
Telefonumu kurcalamaya calırsırsa.
Niyeti ciddi değilse olmaz efendim
Sürekli eski ilişkilerinden bahsederse
Egolu egolu konuşursa
Merhametsiz serefsizce bir hareket tavir hissedersem profiline kadar engellerim.
Karımı tanıyorsa 😅😅😅 adam haklı beyler dağılın
Samimi gelmemesi
ilk buluşmada öpmeye kalkarsa
Samimiyetsiz, ukala, kibirli, paragöz falansa
😂😂😂😂çok iyi gerçekten.
Eli kolu uslu durmaz ise
eski sevgilisinden bahsederse
Bilmiyorum hiç düşünmedim
Bakiremisin?
Derse s*k isterse
kaba olursa
Sıkıcı olursa.