Sen de mi "hesabı erkek ödemeli" diye düşünenlerdensin? Yani kadının ekonomik özgürlüğü varsa kendi isteğiyle ödeyebilir veya ortak olmak isteyebilir. Ne var ki bunda?
İyi de sendeki nasıl bir cesaret? Yani yargılamıyorum ama daha ilk buluşmada öpüşme nedir? Sen bir de bedenine dokunmasına izin vermişsin. Üzgünüm ama ona bu izni sen vermişsin gibi görünüyor.
O beni sevdiğinden dokundu çünkü gözlerimin içine farklı bakıyodu beni gün içinde defalarca merak ederdi nereye gittiğini geldiğini haber verirdi hatta konum takibi atardı sevmese kullanmak istese niye bunu yapsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskilerden bahsederse
Hesabı bana ödetirse veya para mevzusu yaparsa
Sen de mi "hesabı erkek ödemeli" diye düşünenlerdensin?
Yani kadının ekonomik özgürlüğü varsa kendi isteğiyle ödeyebilir veya ortak olmak isteyebilir. Ne var ki bunda?
İlk buluşmada erkek öder bana göre. Beni davet eden o bi zahmet ödesin diyenlerdenim
İlk buluşma olması bir şeyi değiştirmez ama davet eden ödemeli evet.
O sizin görüşünüz beyfendi bana göre erkek olan taraf hesabı öder
Arada ben de ona ısmarlarım tabii.
Ama erkek sonuçta ya ödesinnn
"erkek olan taraf hesabı öder" nerede kaldı eşitlik?
Eşitlik nerede kaldı biliyor musun?
Erkektir yapar , kadin yapamaz diyorlar ya orada işte...
Onu diyen ök*zlere diyeceksin o zaman.
Ben şahsen erkek olsaydım yanımdaki kadına hesap ödetmezdim. Böyle de bi delikanlıyım işte
Aslansın sen.
Delikanlı bi kızımdır biladerrrr
Sana da tavsiye ederim ;)))
Öyle olmadığını nereden biliyorsun ki?
Tanımıyorum ya sizi
Anlıyorum.
Sen onu ya da o seni öldürürse ilk ve son buluşmanız olur pratik olarak. :D
Çok komik. Ben bu işi bırakıyorum.
İlk buluşmada cnselliğe dönüştü terkettim
O nasıl oldu ki?
Bedenime dokunmasına izin verdim öpüşmeye falan ama beklemiyodum bi anda özel yerlerime dokuncağını
İyi de sendeki nasıl bir cesaret?
Yani yargılamıyorum ama daha ilk buluşmada öpüşme nedir? Sen bir de bedenine dokunmasına izin vermişsin.
Üzgünüm ama ona bu izni sen vermişsin gibi görünüyor.
Ben o kadar ileri gideceğini düşünmemiştim onu gerçekten seviyordum
Nasıl ya?
Hem ilk buluşman hem de gerçekten seviyordun? Nasıl iş bu?
Sanaldan gördüm konuştum farklı bir enerjisi vardı beni çok özel hissettiriyodu farklıydı ne bileyim bana değer veriyordu
Demek ki her şey göründüğü gibi olmuyormuş.
Ayrılalım dediğimde sen bilirsin kendine iyi bak dedi çok şaşırdım
Ne kadar görüştünüz bilmem ama hiç mi anlayamadın niyetini?
O beni sevdiğinden dokundu çünkü gözlerimin içine farklı bakıyodu beni gün içinde defalarca merak ederdi nereye gittiğini geldiğini haber verirdi hatta konum takibi atardı sevmese kullanmak istese niye bunu yapsın
Köprüyü geçene kadar dayı demediği ne malum?
Ondan emin olamıyorum işte galiba haklısın çok aptallık ettim artık açıcam gözümü kimse dokunamıcak bedenime
Beni herhangi bir konuda eleştirirse.
Eleştiri iyi veya kötü olmak üzere ikiye ayrılır. İyi eleştiriyi de mi kabul etmezsin?
İyi yondeki eleştiriye neden kızayım yahu?
Görüşte bunu belirtmediğin için böyle karışıklık oluyor. Bunu belirtmek istedim.
Eski sevgililerinin arkasından atıp tutarsa
Öyle tipler niye var ya?
Başka erkeğe bakarsa ilk ve son olur