Birşey yapmasına gerek yok seviyorsam ikinci buluşmayı iple çekerim zaten. Emme gerek yok flörte falan o kadar sap biriyim ki sevgili yaparsam bir yemini bozmuş gibi hissederim. 😂
Emin ol ki böyle bir durumda herkes ortaya bir Kriter koyar yani işte flörtüm şunu bunu yapsaydı ikinci buluşmayı iple çekerdim gibi kriterler koyardı mam şuna her zaman için katılıyorum insanların kriterleri Elbette olmalı Ama bakıyorum mesela İnsanlar gerçekten Bazen çok saçma sapan kriterlerle İnsanların karşısına en gelebiliyor burada benim şahsi in düşüncem çok absurt bir şey yapmasına gerek yok yani ya da ek olarak bir şey yapmasına gerek yok olması gereken bir insan gibi olsun yeter benim için
Doğal davranmak.. zaten karşıdaki sezer bunu.. ona göre notunu ver... ayrıntılara fazla takılma. en az 3 ya da 4 buluşmada ayrıntıları değerlendirmeye başlanır.. saate uymuyorsa baştan birsıfır kaybeder.. zaten..
Güleryüzlü ve ilgili davranırsa. Özellikle benden hoşlandığını, beni tanımak için can attığını hissettirirse 2. Buluşma hemen gelsinde uzun uzun sohbetler ederim isterim açıkcası😅
“sana göre ahlaksız” bir davranış sergilemezse ”senın beğenıne “ hitap ederse ”senın gözünden “şu hayata bakabiliyorsa ”senın sevdiğin tarz “mimikleri ve hareketleri varsa vs vs vs bu tamamen öznel bir konu nesnelleştiremeyiz
Efendi gibi davranan erkeğe soğuk yapıyor kızlar. Cinsellik imasında bulunan erkeği istiyorlar. Burdan hemcinslerime tavsiyem sakın kızlara saygı göstermeyin haketmiyorlar çünkü...