Tartışma ufacikti ve bana dedi ki sana bu bebek için katlanamiyorum yoksa asla katlanılacak biri değilsin. Sizce bedne mi artık ağır sözler etsem ne yapsam üç senelik evli bı yaşında bebegimiz var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Anlaşılan o ki evliliğinizi ayaktan tutan şey aranızdaki sevgi bağı değil, bebeğiniz. Üzücü. Umarım evliliğiniz daha da kötüye gitmez. Hoş, gideceği kadar gitmiş. Ağır sözler sarf etmeye başladığına göre...
01 Yorumla
Soran+1 yılYa sevgi istemem saygı yeterli bana dedim ama saygı sifir
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Artik yol alma vakti geldiyse bu hayattan,
Bir gemi kalkmali bu limandan.
Evliligin temeli saygı, sevgi ve guvendir.
İmkanın varsa , ayrılmayı dusunebilirsin.
Zor bir karar mı, elbette çok zor. Ama bu sizin hayatınız.20 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sessiz kalma ezdirme kendini. Ezdirdikçe daha da ezmeye devam ediyorlar. Sevgilim başlarda öyle yapmaya kalkmıştı bana. Sonra sessiz kaldıkça ezmeye devam etti. Bende yeter artık diyip ağzımı açtığında çeki düzen verdi. Susma.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bende sesimi yukseltmi artık bebek korkar die ama buna ağır sözde ettim
Bak çocuk yere düştü ağladı ama bu yanımıza gelince genelde o geldi bişey olur çocuğa bende panik oldum sora senin yzunden dedim oda oda gezdi soyeldni sora bidaha çocuğu ailene goturme ne zaman götürsen ögun kavga edion dedim oda sen planlion o güne denk getryon dedi. Ne günahım vardı da benle bu çocuk sana denk geldik dedi sana bebek için katlanamiyorum dedi bende katlanma dedkm oda oda soyekndi bagrdi karım Beni s... Dedi. Sora çıktı aradı esyalarimi topla kapıya koy alcam dedi sinirli ido hala yarım saat geçti ben aradım madem çocuk için katlanamiyorum dedin katlanma daha iç sene katlanmadn otuz sene daha var hiç katlanma yok yakınken dön dedim. Bende hataliyim iyice düşünmeden evlendim senle dedim akşam eve geldi hiç bsjeg ollmqmis gibi sakindi
Sende aynısını söyle bakalım nasıl hissedicek. Bu erkekler baya garipler yani olcak şey değil. Severek evlendiyseniz ve yeri geldi birlikte zor günleri atlattıysanız. Bebeğinizde varmış. Ne biçim cümledir yani o dediği
03 Yorumla
Soran+1 yılAynısını iade ettim
Soran+1 yılBak çocuk yere düştü ağladı ama bu yanımıza gelince genelde o geldi bişey olur çocuğa bende panik oldum sora senin yzunden dedim oda oda gezdi soyeldni sora bidaha çocuğu ailene goturme ne zaman götürsen ögun kavga edion dedim oda sen planlion o güne denk getryon dedi. Ne günahım vardı da benle bu çocuk sana denk geldik dedi sana bebek için katlanamiyorum dedi bende katlanma dedkm oda oda soyekndi bagrdi karım Beni s... Dedi. Sora çıktı aradı esyalarimi topla kapıya koy alcam dedi sinirli ido hala yarım saat geçti ben aradım madem çocuk için katlanamiyorum dedin katlanma daha iç sene katlanmadn otuz sene daha var hiç katlanma yok yakınken dön dedim. Bende hataliyim iyice düşünmeden evlendim senle dedim akşam eve geldi hiç bsjeg ollmqmis gibi sakindi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
23Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Sana bebek için bile katlanılmaz diyip boşanma davası açmalıydın😃
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklsonda öfkeyle kallmim dedm
Tartismanin boyutu degil asil konu asil mevzu adamin bu evliligi istemeyisi ve kendini mecbur hissetmesi aile icini bilmedigimden ayril vs diyemem ama cok hos gunlerin seni beklemedigi belli
23 Yorumla
Soran+1 yılYa ne yapacağım bilmiyorum. sorumluluktan kaçan bı tıp
Soran+1 yılHaklsin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kırıcı sözler... Ben olsam senin yerinde çok sert tepki verirdim.. Gitsin katlanamıyorsa.. Çok ayıp etmiş... Üzüldüm :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNw derdin
Üzüldün die mi gülücük atyon- +1 yıl
O gülücük tüm yorumlarımda var.. İmzam gibi düşün :)..
Git o zaman derdim birine başka bir neden ugruna katlanıyorum demek çok kötü senin karakter ve kişiliğini hiçe sayan çok bencilce ve berbat bir ifade.. Eşinin ne olursa olsun böyle bir şey deme hakkı yok.. Memnun degilse başka nedenlerle kalmasın çıksın gitsin derdim ben.. Çok sert tepki verirdim.. Beni ben oldugu için degilde başka bir şeyle kıyaslayıp değer vermesi çok incitici gelirdi.. Kendini çok kötü hisetmedin mi? Bnece eşine bunu söyle ve içinden gelenleri paylaş ege rki tavrı aynıysa tepkini göster yoksa her tepkisiz kalışında daha kötüsüne verilir ilişki...
+1 yılKatlanamama sebebi nedir neden bu kelimeyi kullandı bu kelimeyi kullanıyorsa bir insan içinde epey biriktirmiş demektir..
031 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu ufak şeyden patladı ise demek ki çok dolu
- +1 yıl
Dolu olmasını gerektirecek neler yaşandı?
Soran+1 yıl
Bak çocuk yere düştü ağladı ama bu yanımıza gelince genelde o geldi bişey olur çocuğa bende panik oldum sora senin yzunden dedim oda oda gezdi soyeldni sora bidaha çocuğu ailene goturme ne zaman götürsen ögun kavga edion dedim oda sen planlion o güne denk getryon dedi. Ne günahım vardı da benle bu çocuk sana denk geldik dedi sana bebek için katlanamiyorum dedi bende katlanma dedkm oda oda soyekndi bagrdi karım Beni s... Dedi. Sora çıktı aradı esyalarimi topla kapıya koy alcam dedi sinirli ido hala yarım saat geçti ben aradım madem çocuk için katlanamiyorum dedin katlanma daha iç sene katlanmadn otuz sene daha var hiç katlanma yok yakınken dön dedim. Bende hataliyim iyice düşünmeden evlendim senle dedim akşam eve geldi hiç bsjeg ollmqmis gibi sakindi- +1 yıl
Aslında ortada büyütülecek bir durum yokmuş ama söylenen sözler ağır ve iki kişiyide biribirinden soğutacak şeyler... sizin bu saatten sonra yapmanız gereken düşünmeden konuşmamak ikiniz içinde aynı şey geçerli fitili ateşleyen eşiniz olmuş söylediği çok ağır ama arada çocuk var ama sürekli aynı şeyleri yaşama ihtimali varsa bu çocuk sizinle zaten sağlıklı büyümez.. bunu oturun kavga etmeden sakin bir şekilde konuşun olmayacaksa aynı evde 2 yabancı gibi yaşamanın bir anlamı yok..
Soran+1 yılYa ben dikkate ediyorum ama o etmio söz verip yine de * edio
- +1 yıl
Bu durumda biriniz ateş iken diğeriniz su olmayı öğreneceksiniz yoksa bu ilişki çok yıpranır..
Soran+1 yılYiprandi üç senede kim böyle şey yaşar ki
- +1 yıl
Birbirini anlamayan zıt kutuplar böyle şey yaşıyor maalesef... evlilik ciddi bir olaydır.. insan ömrünün geri kalanını tamamlayabileceği bir eşle evlenmek ister ama tam anlamı ile tanımadan evlenince böyle pürüzler ortaya çıkabiliyor...
Soran+1 yılBend we evlilik ciddi bsieyd die ofke ile hareket etmek istemiyorum
- +1 yıl
Öfke hiçbir zaman çözüm olmaz ve şimdiye kadar kimseye faydası olmamıştır... öfkenizi kontrol ederseniz her şey daha kolay olabilir..
Soran+1 yılHayır yani şu an sinirle ayrılma isterim ama sonra ne olur diye düşünmem lazım yoks aofkeli olan o ben değilim ona kalsa ayrilmstk coktan
- +1 yıl
Evlenirken seninle zorlamı evlendi sana bunları yaşatmaya hakkı yok sonuçta... eşinin durup düşünmesi lazım kelimelerini kontrol altına alması lazım..
Soran+1 yılHayır yani o da istedi
- +1 yıl
İsteyerek evlenip bunları yapması çok yanlış arada neler yaşandı bilmiyorum tabiki ama araya soğukluk girdiği kesin..
Soran+1 yılHemde çok baksana duzelmek bilmio
- +1 yıl
Biraz daha sabredin olmadı aileleri toplansın bir karar alınsın aynı evde mutsuzluğu yaşamak ve bunu çocuğunuza yaşatmak zorunda değilsiniz..
Soran+1 yılAielsi dünden razı emin ol
- +1 yıl
Bunlar ailece sorunlu demekki...
Soran+1 yılYani aileso sevmio beni isyekdielri gelin gibi değilim. surekli kul köle plan evlerine giden jzimetci olan evime bebeğime müdahale etmelerine sessiz kalan değilim diye
- +1 yıl
Onlar oğullarına eş değil evlerine hizmetçi arıyormuşlar... belkide eşinide onlar dolduruşa getirdi ve böyle oldu var öyle aileler..
Soran+1 yılSanırım oyel oldu ama. yimede aklı yokmu onalri dinlemesi saçma
- +1 yıl
Sonuçta onu bu yaşa kadar onlar getirmiş ve onların yanlışlarını doğru olarak görmüş birisi... bazı şeyleri görmek için görmeyi istemek gerek... demekki gözünü kapatmış görmek istemiyor..
Soran+1 yılTabiki otuz sene onalrla yaşadı ne yapsalar ona doğru o gelio
- +1 yıl
Kapılmış sürü psikolojisine hayatını ona göre şekillendiriyor...
Soran+1 yılÜç senedir öyle
- +1 yıl
Bence bu 30 senedir böyle
Soran+1 yılEvet de evlendik de değişmedi
- +1 yıl
Değişmek için değişimi istemesi lazım.
Soran+1 yılIstemiyor
- +1 yıl
O zaman seçenekler arasında kabullenmek kalıyor ya onu bu şekilde kabulleneceksin ya da ayrılacaksın..
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılTavır yap verdiği değer kadar sende ver kendine gelsin ağır söz bu
02 Yorumla
Soran+1 yılIşte mecbur kalıyorsunuz konuşmaya çocuktan dolayı
- +1 yıl
Mecbur olunca konuş ama içten olma yatakta da yanaşma bir süre vakti gelince o sözler çok ağır kırdın beni de o na
+1 yılLafa bak ben olsam direk ayrılırım ya ne gurur kırıcı bir söz
00 Yorumla
+1 yılAdam içindekini söylemis kimseyi hissettikleri için suçlayamazsin. Yapacağın ya da yapabileceğin bişey yok. Erkeklerde hisler tek yönlü ilerler. Bittiyse bitmistir zaten kendini yıpratma
012 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yani brnj sevmio ve sevmez dimi artik
- +1 yıl
Erkekler kadın kadar fevri olmazlar genelde kafalarını birden fazla kez tartıp öyle söylerler laflarını. Ben genel için dedim kocanı tanımıyorum ama
Soran+1 yılHayır benimki çok fevri ya herşeyden böyle yapıo
- +1 yıl
O zaman seninki tarmiyor lafını sozunu. Peki geri dönüşleri nasıl
Soran+1 yılYazdım ya akşam. geldi bişey olmadı gibi davranıyor onca kötü söz ettin dedim dio hangisi kötü söz sanki unutmuş gibi
Soran+1 yılBak çocuk yere düştü ağladı ama bu yanımıza gelince genelde o geldi bişey olur çocuğa bende panik oldum sora senin yzunden dedim oda oda gezdi soyeldni sora bidaha çocuğu ailene goturme ne zaman götürsen ögun kavga edion dedim oda sen planlion o güne denk getryon dedi. Ne günahım vardı da benle bu çocuk sana denk geldik dedi sana bebek için katlanamiyorum dedi bende katlanma dedkm oda oda soyekndi bagrdi karım Beni s... Dedi. Sora çıktı aradı esyalarimi topla kapıya koy alcam dedi sinirli ido hala yarım saat geçti ben aradım madem çocuk için katlanamiyorum dedin katlanma daha iç sene katlanmadn otuz sene daha var hiç katlanma yok yakınken dön dedim. Bende hataliyim iyice düşünmeden evlendim senle dedim akşam eve geldi hiç bsjeg ollmqmis gibi sakindi
- +1 yıl
Karım beni s... Bu kısmı anlamadım. Ama sende ağir konuşmusun o da ağır konusmus. Şimdi ne yaptijiz
Soran+1 yılS. k. yo Yani kocalık yapıo ya da baskın karakter o olmak istiyo demek istedi galiba
- +1 yıl
Tuhaf bir ifade olmus demek o yüzden anlamadim simdi ne yapıyor nasılsın
Soran+1 yılNeden bunundio anlamyom. bi kaç kezdir bunu dio yani kavgada pasif mi kalkmam lazım onu mu ima edio. Işinde şimdi az evevl arada geldi neden konusmyom neyin vet hasta msn dedi
- +1 yıl
Özelden yazsana açık mesaj ayarim
Soran+1 yılAttım istek
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış kelimeler kullanmış bebek olmasa durdugun kabah dicen ama daha ileri giderse arkana bakma
04 Yorumla
Soran+1 yılÖfke ile kalkmak istemiyorum
- +1 yıl
Ondan dedim tekrarlarca arkana bakma diye su an bile seni haketmeyen adam ne zevgini ne kadınlığını madem çocuk yapmasaydi böyle düşünüyor
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sanki kuradan çıkıp evlendi seninle hiç sokulma burnu surtulsun kadınlığını özellikle aklı başına gelip özür dileyene kadar surtulsun biraz
Adam bkdr agır konuştuysa bnce sen bı kndını sorgulama vaktın gelmış
01 Yorumla
+1 yılTerbiyesiz herif kadın sana çocuk doğursun soysuz soyun artsın dediğine bak haysiyetsiz pislik
12 Yorumla
Soran+1 yılVala ya madem çocuk sana öyle değerli o halde saygı duy karına sevgi gostemre gerek yok
- +1 yıl
Bu ilişki ileride çirkeflesecek onun tarafından bir oynas bulup gezmez çocuk için bu tiplere katlanmak zorunda degiliz
+1 yılDurduk yere söylememiştir yemişssindir adamın beynini
014 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum ya ufacık ıdi tartsma bile değildi
- +1 yıl
Ne dedin söyle bakim
Soran+1 yılHocbisey bana sesini yükseltme dedim
- +1 yıl
Bunun için demez ya 😁
- +1 yıl
Zeminde problem var
Soran+1 yılYanj
- +1 yıl
Fitili ateşlemiş
Soran+1 yılYa işte o durmais beni sucluodun sende
- +1 yıl
Ama sende söylemissin tek taraflı değil
Soran+1 yılO dedi önce bn bsey demedim
- +1 yıl
Ya işte ikinizde dolmuşsunuz takib at burdan yazmakla bitmez bu
Soran+1 yılYok saol
- +1 yıl
Tamam
+1 yılAdama ne yaptın acaba çok merak ettim
01 Yorumla
+1 yıltahamulsuz bir adam galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılCooook
+1 yılDm lütfen sorunu cozelim bekliyorum
08 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka sana neden Dm atim
- +1 yıl
Sorunu cozucez cunku
- +1 yıl
Iliski uzmaniyim
Soran+1 yılHahaaaa
- +1 yıl
😀😀 gulme bi dene bak
- +1 yıl
Mesai saatleri bitmeden yazarsin umarim
Soran+1 yılBilirim senin gibilerin ciğerini benden uzak dur
- +1 yıl
😀😀😀iyi tamam be bagarma grs
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sözde kafasında bitirmiş muamele yapıyor
015 Yorumla
Soran+1 yılYazık ya insanoğlu çok tuhaf
Soran+1 yılDur bende en yakın kavgada sana bebek için katlanamiyorum yoksa vazgeçilmez degiskin dicem
Soran+1 yılIşte ne yapayım ki mecbur çocuktan dolayı muhatap oluyoruz
Soran+1 yılIşte anlamadım dedigini konuşayım mi hocbisey olmamış gibi
Soran+1 yılIşte elimde değil ha o bana bunları dedi bende katlanma dedim
Soran+1 yılValla bu kelimeleri arttı
Soran+1 yılElimde degilki sanki o çok mu ender bir insan ne gerek var bu sözlere artık evkendik olan oldu
Soran+1 yılIate o öyle değil ama pathoss yorumunu okudu adam hakli aaaaaax de haklı. Kocam sorumluluk tan da kaçan bir tio
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOff çok zor durum ne desem bilemedim…
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok ağır konuşmuş ayrıl gitsin bence
00 Yorumla evlilik pişmanlıktır işte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Acilen çift terapisi alın...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBebeğinde al evden çık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSinirlendiği içindir ama hoş olmamış
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet zoruma gitti
Cevap sahibi+1 yılBiraz sessiz kalsanız fark eder bence
Soran+1 yılYa İnan öyle yapıyorum ama çocuk olunca mecbur muhatap oluyoruz
Cevap sahibi+1 yılOlsun düzelir inşallah anşar hatasını
Soran+1 yılUmarım ama çocuk doğdu doğalı vazgeçilmez sanio kendini bitmez danio
Cevap sahibi+1 yılİlişkinizde bi sıkıntı vaor o zaman
Soran+1 yılVar düzelmiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin davran az konuş güler yüzlü ol.
08 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama o kötü söz ettiği içinde bende karşılık vermek istiyorum onda. sakin olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende boşanmış biri olarak söylüyorum. Adam bu çocuğun hatrına diyorsa sona geldiniz demektir yuvan yıkılmasın yazık olur kendini değiştir biraz!
Soran+1 yılTamam. Siz neden boşandınz
Cevap sahibi+1 yılHer eve girişimde suratsız ve kavgacı bir kadın... iki yavruma yazık oldu çok özlüyorum ve çok özlüyorlar.
Cevap sahibi+1 yılUnutma kimse vazgeçilmez değildir
Soran+1 yılOnları devlet anneye mi verdi peki hiç mi konsmadin neden hen btrdin ;( nedne kavga eder surartsiz olurdu
Soran+1 yılBak ben suratsizim ama sebebi o beni kırdığı. icjn eve gelecek o yüzden gülmemn sebbebi bu.
Peki onun sbeni neden
Cevap sahibi+1 yılEvlilikte kadının erkeğe saygısı yoksa evlilik biter. Kadın kadın gibi olmalı, dominant değil. Şimdi hayatı kaydı inan hiç umurumda değil. Bende çocuklarım için katlandım ama buraya kadarmış. Başka yorum yapmayacağım. Kolay gelsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılverme biraz pesinden kosar pis
06 Yorumla
Soran+1 yılKastınız cinsel ilişki ise zaten kendisi isteksiz ve oralı degik
Cevap sahibi+1 yılanladim yanlis anlamayin sizin icin onemsemesi icin demistim
Soran+1 yılHayır yani ne zaman soru atsak senin gibi illa konuyu verme bilmem. ne gibi yorum yazanqlr doldurur
Cevap sahibi+1 yılozur dilerim yanlis anlasildim
Soran+1 yılDüpedüz yazmışsın iste
Cevap sahibi+1 yılpeki kizma hataliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma konuşmuş bitaz severek evlenmediniz mi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır görücü usulü
Sende aynisini soyle ve tepkisine bak bence.
02 Yorumla
Ayıp etmiş kocan
010 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Soran+1 yılKeşke ama yukarda arkdas çok doğru dio pathoss olan
Soran+1 yılSon zamanlarda evet
Soran+1 yılSıkıntısı benmişim altta kalmam lazım haklı. olmali o hep. Ben. Evdeki kitaplık gibi dursam mutlu olur ama canliyim neticede
Soran+1 yılVala baksana karşısında baskın karakter değil ezik. kstyo
+1 yılseks yapma ve başkasını bul
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden deddiii
013 Yorumla
Soran+1 yıl
Bak çocuk yere düştü ağladı ama bu yanımıza gelince genelde o geldi bişey olur çocuğa bende panik oldum sora senin yzunden dedim oda oda gezdi soyeldni sora bidaha çocuğu ailene goturme ne zaman götürsen ögun kavga edion dedim oda sen planlion o güne denk getryon dedi. Ne günahım vardı da benle bu çocuk sana denk geldik dedi sana bebek için katlanamiyorum dedi bende katlanma dedkm oda oda soyekndi bagrdi karım Beni s... Dedi. Sora çıktı aradı esyalarimi topla kapıya koy alcam dedi sinirli ido hala yarım saat geçti ben aradım madem çocuk için katlanamiyorum dedin katlanma daha iç sene katlanmadn otuz sene daha var hiç katlanma yok yakınken dön dedim. Bende hataliyim iyice düşünmeden evlendim senle dedim akşam eve geldi hiç bsjeg ollmqmis gibi sakindi
Cevap sahibi+1 yılsiz neden evlisiniz hala
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılayrılma vaktiniz gelmiş sizin
Soran+1 yılPeki tamam
Cevap sahibi+1 yılben dedim diye şey yapm kendin birisn tabi ama görünen köy kılavuz istemezz
Soran+1 yılYok sen dedin die:))
Soran+1 yılBir yanın merhametli kardeşim
Cevap sahibi+1 yılnasıl biraz açar mısın
Soran+1 yılHem ayrıl. dion TM diom sora vicdanin rahatsız oluo sen bilirisn ben dedim dke ayrılma dion
Cevap sahibi+1 yılkendi bileceğin iş yani onu diyorum ama ayrılacaksınız gibi geldi içime mutlu değilsiniz bariz
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılyaşlarınız kaç sizin
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygisiz herif.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaklı dır, ne yaptın
00 Yorumla
+1 yılÇok yıkıcı kelimeler
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Konuşmak istersen gelebilirsin
Soran+1 yılYok teşekkür ediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldattın mı
124 Yorumla
Soran+1 yılHayır canım
Cevap sahibi+1 yılAldatacak mısın
Soran+1 yılHayır bitanem senle mi aldatim:)) alemsin ua
Cevap sahibi+1 yılEşin bu siteyi biliyor mu
Soran+1 yılNe yaoacaksin ne bu sorgu sanane
Cevap sahibi+1 yılİnşallah yakalar 😏
Soran+1 yılÇık gizliden
Soran+1 yılNe yaptım sana ki beddua edion
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılSana sordum neden iste
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyorum
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılKorktum 🐎
Cevap sahibi+1 yılGidiyorum
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBeddua eden sensin neyimden korkuyorsun
Soran+1 yılGit ama beddua etme bı daha canim
Cevap sahibi+1 yılYoo etmedim beddua
Soran+1 yılTamam tatlım kendi e iyi bak
Cevap sahibi+1 yılEtmedim ki🤔
Cevap sahibi+1 yılTamam
Soran+1 yılPeki canim
Cevap sahibi+1 yılEngelle
Soran+1 yılGizlisij nasıl engellim nie engellim bide
Devamını Gör(18)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam bana "sana bu bebek için katlanıyorum, yoksa asla katlanılacak biri değilsin." dedi. Ne yapsam?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler