sizce seven biri nude ister mi aramızda duygusal bir ilişki var gerçekten ama bu biraz kafamı karıştırdı akıl verinn beni seviyor mudurr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşimdi bir ilişkinin iki yönü var..
Bir ilişki sadece duygusal anlamda yürüyebilir ya da bir başka yönü olan tutku arzu kapısı da açılabilir..
insan sevdiğine duygusal anlamda bir şeyler hissettiği birisine fiziksel bir çekim arzu da besler ki olması gereken bu açıkcası ancak bazı şeyleri resimle değil fiziksel yakınlıkla yaşamadan yani o eşiği geçmeden birtakım resimlerle bu durumu ben seni seviyorum işte bu yüzden durumuna getirmemek lazım.. diye düşünceyim..
yani bir yakınlık oluşmadan fiziksel görsel beklentisi olmaması lazım..00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gerçekten seven, ciddi düşünen hiçbir erkeğin böyle iğrenç beklentileri olmaz. Tamam seven her insan sevdiğini arzular ama bu isteğini rahatsız etmemek için karşı tarafa belli etmek istemez. Bazı özel şeylerin yaşamak için evlenene kadar sabır gösterir. Gerçekten seven erkek bu kadar da ince düşüncelidir. Fakat sevmeyen, kadınları sadece ihtiyacını gidermek için bir araç olarak gören karakter yoksunu olan erkekler ince düşünceli olmaz. Senin ne düşündüğü umursamaz. Sadece kendisini ve zevklerini düşünür. İşte senin sevgilin gibi nude ister, cinsel sohbet yapmak ister, yüz bulursa bizzat yaşamak ister. Bu tarz erkeklerden şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim. Hem ne malum senin özel fotoğraflarını ayrılmak istediğinde sana karşı koz olarak kullanmayacağı? Kendi zor duruma sokacak şeyler yapma çiçeğim. Aklını başına al.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİlişkinin ne kadar zamandır olduğuna bağlı bi durum. Yeni başlayan bir ilişkide güvenip kimseye Nude atılmaz/istenmez. Diyelim ki, uzun süredir birliktesiniz ve mesafe var, özlem var, o zaman her iki tarafta ister ki olsun. Ben yinede karşıyım, ilişkinin adı konulmadan, o güven oluşmadan, her an bitebilecek bir ilişki için, Nude atılması taraftarı değilim. Ama herkesin kendi hayatı. Seven insan, sevdiğini ona ait olduğu zaman görmek ister, öncesinde değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Seven insan bir anlık yaşadığı zevk ile isteyebilir sevdiğini arzuluyor ve görmek onu rahatlacak ama hayır dediğinde bir daha böyle bir isteği olmamalı ısrar etmemeli
İnsan sevdiğini arzular hayal eder normaldir
Duygusal ilişki olması diğer duyguları yaşamasına engel degil.
Bu isteğinden rahatsiz olduğunu mutlaka söyle00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aranızda her ne kadar duygusal bir ilişki olmuş olursa olsun bence seven erkek nude istememeli ve her şeyi evlendikten sonra zaten yapacağını unutmadan sabrederek beklemeli diye düşünüyorum. Çünkü o zaman zaten sizi her şekilde her halinizle görecek yani niye bir insan bu kadar aceleci davranıp cinsel duygularını kontrol edemez ki? Sizinle anlaşabildiği, sizin gibi bir sevgilisi veya hoşlandığı diyelim, biri olduğu için başlı başına zaten kendini şanslı hissetmesi lazım. Bu zamanda cinsellik yaşayacak çok kişi bulunur ama gerçek sevgiyi herkeste bulamazsınız. Bence erkek arkadaşınız bunun bilincinde olmalı diye düşünüyorum. Bir sarılmak, bir el ele tutuşmak, sesini duymak bile seven insana fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
100 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Hayır istemez. Hayır dediğin halde bu konuda seni zorluyor ve zorunda bırakıyorsa uzak dur derim.
Kesinlikle gönderme eline bir koz verme. Sonunda üzülen sen olursun.
Kimseye de nude gönderecek kadar güvenme.50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİster tabi ben varken milletin rusbularının ikizlerine mi baksın 🤣
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. İstememeli..
İstese bile ısrar etmemeli..10 Yorumla
+1 yılİsteyebilir de istemeyebilir de. Zaten cinsellik paylaşan ya da az da olsa konusu geçen ilişkilerde bu istenebilir, hormonlar var arada malum. Bunun söz konusu olmasını istemiyor ya da erken buluyorsanız cinsel muhabbetlere de dalmayın. Sizin attığınız bir adıma on adım koşacak kadar coşmuş olan bir adam sizi sevmiyor demek olmaz bu. İlişkinin hangi evresinde, ne zaman istiyor, nasıl istiyor ve sizin olumsuz cevabınız karşısında ne tepki veriyor önemli olan ve sevgi aranacak detaylar burada saklı.
10 YorumlaYorumlara gel. Yok istemezler falan filan. Seven erkek kısır mı, gey mi?
Cinsellik yaşamamaya bilir. Saygı duyabilir. Orası çok başka.
Nasıl anlarsın biliyor musun? Seven kişi saygı duyar. İstedi mesela atmanı hayır dedin tamam canım benim der açmaz konusunu. Sevmiyorsa şansını zorlar.
Niye kardeşim insan sevdiği kişiyi arzulayamaz mı? Hiç mi özel anlarınızda sevdiğinizi düşünmüyorsunuz? Sevdiğini görmek istemez mi? İster. Burada yok istemez falan diyenler bir kaybolun gidin. Ya birini sevmemişsiniz ya da sütten ağzınız yanmış yoğurdu üflüyorsunuz.
Saygı duyar arkadaşım. İster seni görmek, seni arzular da ama saygı duyar sana ve isteklerine.16 Yorumla- +1 yıl
İstemez arkadaşım istemez benim erkek arkadaşıma yaptığımı kimse kimseye yalmamiatir zor gününde en kötü gününde hep yanında oldum ona sarılmak benim için yetiyordu noldu nude istedi atmayınca da
'' başkasından zevk alsam hoşuna gider mi '' dedi
Ben rahat adamim böyle şeylere gelemem dedi.
Kusura bakma seven adam karşındakini incitmekten korkar bunu istersem acaba yanlış anlar mi onu kaybeder miyim demekten korkar korkmuyorsa sevmemistir.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Bunu teklif ettikten sonra sizi anlamayan ya da ısrar eden erkekten şüphe duyarım ben. Evet çok seviyor diyelim, tamam sizin de göndermenizi istedi ve red yanıtı aldı, işte duran erkek için seviyor derim ben. Lütfen atmayın ya da atmak istemiyorsanız ikna etmeyin40 Yorumla
+1 yılBu tarz soruları her gördüğümde aklıma eski çağ geliyor gariplerin nude isteyecek imkanı bile yoktu haliyle evliliği geliştirdiler şimdi ki canım da onların imkanı kutsallaştırıp evlenip uyuşamayınca boşanıp bunda bi şey yokmuş ki yiaaa diyor nerden nereye
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 936 cevap paylaştı. Seven erkek senden böyle bir görüntü İstemez seni kullankak istiyor eğer böyle bir görüntü atarsan seni tehtit veya şantaj ile ilişkiye zorlamaya kalkabilir insalara Güvenme gerçekten seni seviyor olsa emin ol aklına bile gelmez böyle bir şey yinede karar senin hayat senin
00 Yorumla
+1 yılİster ama güven lazım.
Ben bazen istiyorum. Atıyorlar ve kimseyle de paylaşmıyorum. Android kullanıcısı olduğum için de resmi direkt siliyorum, yanlış ellere geçebilir. Benden de istiyorlar ama çoğu zaman vermiyorum nude. Güven duygusu vermesi lazım bana o kadının önce.00 Yorumla
+1 yılOnun sevgisinden eminsen bunun aksini düşünme yani beni sevmiyor mu acaba diye tabi ki fikir alınabilir her ihtimale karşı.
Aranızda konuşma ilişki durumu nasıl bilemem ama kişiye bağlıdır. Erkek istese bile kız atmazsa erkek bundan kavga veya trip çıkartmamalı kararına saygı duymalı. Atıp atmamak senin tercihin fakat olumsuz sonuçları da epey ağır olabilir bunu da göz önünde bulundur ve ondan ne kadar eminsin ona göre karar ver bence.00 Yorumla
+1 yılHayır İstemez Zaten Kızın Çıplak Fotolarıni İsteyen güzel kardeşim tir Ner Sapığın Pisliğin önde gidenidir yani Uzak durmak gerek öylesine den yarın birgün tecavüze bile kalkışır böyleleri Ya Sevmek Bu İnsan Sevdiğini cinsel obje olarak gorebilir mi Cinsellik Evlendikten sonra olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek sevdiği kadını hiç bir şeye zorlamaz onu üzmez. Eğer kendi egosunu sevdiğinden önde tutuyorsa o kişi gerçekten sevmiyordur sadece rol yapıyordur. Sevgi her şeyin önündedir. Hiç bir şey sevgiden üstün olamaz oluyorsa o sevgi gerçek değildir.
10 Yorumla
+1 yılTabi ki ister bunun sevgiyle ne ilgisi var? Senden istemeyecek kimden istetecek pardon?
73 Yorumla- +1 yıl
😀 😀 Yürü be
- +1 yıl
Attinmi
- +1 yıl
Objektif yorum yapabilen, çağın ve zamanın farkında olan birkaç kişiden birisin. Herkes sığ görüşü anasını satayım. Cinsellik! Wow haram! Sevmiyor, kullanacak seni yapıştırılıyor hemen. Kezban deyince kızıyorlar sonra.
Gizli Üye(18-24)+1 yılIstemez benden istedi bitti ilişki halbuki onun icin doyasiya fedakarlik yapmayı hastayken uzuntuluyken yanında destek olmayı ona verdiğim kıymeti vedayi umursamayip nude atsana dedi benim moralim bozukken bile ona sarilip hiçbir sey konuşmayıp sarılmak o kadar huzurluydu ki.. Ama yinede kiynetini bilmedi ayrıldı.
Siz siz olun assla beni cok seviyor atayim DEMEYIN!!! KENDİNİZİ KULLANDIRTMAYIN!!02 Yorumla- +1 yıl
Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba , cinsellikle duygusallık zıt şeyler değil bunu anlamadığıniz sürece asla mutlu ilişkileriniz olmayacak.
Cevap sahibi+1 yılEminim öyledir bana
Nude atmazsan beni tatmin etmezsen bende başkasından zevk alırım hoşuna gider mi dedi böyle diyen adamin beni sevdiğine mi inanicam
Seni seveni değil aklı başında olan beyfendi birini bul.
Önce kendine sonra karşısındakine saygısı olan biri..
O ne öyle nude at falan...
Okadar merakıysa gitsin görsellerde milyonlarca resim var... yahu bukadar aç nefisli olmak neyin eksikliği yahu...
Bi kızla tanış sonra ondan nude işte...
Sende kalkmış bu zipirda sevgi ara ... safsin saf..10 Yorumla
+1 yılCanım gerçekten seven erkeklerin aklına o tür şeyler o duygusallıkla ya gelmiyor, gelse bile o sevgiye hürmeten beklemesini biliyor. Aksi taktirde sen gönderince de sana evlenmeden bu tür fotoğraflar gönderen biriyle ya evlenilir mi diyecek ya da benden önceki sevgililerine de neler göndermiştir diyecektir. Kısaca en başta aklı belden aşağı çalışan bir erkeğin aklı hep o yönde çalışacaktır.
30 Yorumla
+1 yılCinsel yasantiniz nasil? Eger bir birliktelik yasamadiysaniz normal olabilir seni arzuladigindan o anda istemis olabilir ha Cinsel bir yasantiniz var ise ve israrla nude atmani istiyorsa yarin birgün ifsa sitelerinde seni görmemiz mümkün olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam kasa nasıl bakacak , haklıdır . sevıyorsanız bunlar cok sorun degıl.
arac alırken bıle bayiye gidip test sürüsü yapılıyor.
bunlar sana ters ıse kımsenın zaman/emek/para calma , bekle kendınce uygun bırı ıle evlen.00 Yorumla
+1 yılSeven de ister sevmeyen de. Sana olan sevgisini sadece buna göre yorumlarsan hata edersin. Kötü anında yanında olur seven. Seven ilgilidir, seni merak eder, başına bir kötülük gelsin istemez. Sevmeyen için anlamsızdır bunlar.
00 Yorumla
+1 yılYa duygular başka istekler başka. Aşık olduğum kişinin kendisini göstermesini isterim mesela. Bununla alakasının olacağını düşünmüyorum sadece hani tanışma süresinde nude tarzı şeyler istenmesi pek masum gelmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiyle cinselliği zıt görmekten vazgeçin. Cinsellik var diye sevgi yok demek nasıl bir kafa?
81 Yorumla- +1 yıl
Türk kadının kafası işte , asekseul yaşamayı kendilerine felsefe edinmişler.
Ne sevgiyi biliyorlar ne de zevki.
+1 yılBu devirde her erkek istiyor. Ama sen hayır dediginde anlayışla karşilayip üstüne gelmezse seni seviyordur...
34 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru. İstemeyen erkeğin bir tarafı yemiyordur istemeye 👍
- +1 yıl
@sohbtci1i istemişti
- +1 yıl
@so-espresso oyle 😉
+1 yılİstemez. İlişkide de zorlamaz. Sakın atmayın efendim. Sonra uğraşabilirsiniz. İlla ki atacam diyorsanız ilk o atsın ;)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir bunun aşkla bir alakası yok ama güvenmediğin birisine asla atma yüzün, doğum leken, benin de atıcaksan eğer görünmemeli
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılsevgi ile nude arasında bir ilişki oldugunu düşünmüyorum sevmeyen istiyorda seven neden istemesin ya da seven adam nude istemez gibi sözler söylenebilir ama ikisi arasında bir bağlantı bana göre yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Nude isteyen zatey bazı şeyleri yıkmıştır bence seven erkek o işlere girmez sevişebilir öpüşebilir ama nude işi ileride şantaj olarak karşına çıkar kimseye güvenmemekte fayda var
00 YorumlaHer ne olursa olsun ileri de pişman olacağın şeyleri şimdi bir sevdaya kapılıp yapma. Gün gelir o aşk biter , o sevgi uçup gider. Sen karakterin den ödün vermeden yoluna devam et 👍
00 YorumlaBenim sevdiğim kızlardan bugüne kadar hiç fotoğrafını falan istemişliğim yoktur. Çünkü saf duyguları olan birisi bunu istemez. O senin vücudunu istiyor sadece. Bırak
00 Yorumla
+1 yılDeli gibi aşık olduğum kadından istedim. O da attı. Yine olsa yine isterim. Nude istenmesi seni sevmiyor, istenmemesi seni seviyor demek değil. Bağımsız bu iki şey
00 YorumlaBu ilişkinin boyutuna ve zamanına bağlı seni arzuladığı bir zamanda isteyebilir ama önemli olan sen hayır cevabını verdiğinde ısrar ediyor mu veya sana karşı bir tavır sergiliyor mu
00 Yorumla
+1 yılSeven insan ister onda sorun değil. Seni kardeşi olarak sevmiyor en mahrem noktada kadar görmek ister bu normal, sorgulmasi gereken soru o değil doğru soru sen ona ne kadar güveniyorsun/guvenmelisin. 4 gün sonra bunu sana karşı intikam amacli kullanmayacagindan ne kadar eminsin
00 Yorumla
+1 yılYa bence istemez. Ben biri ile ciddi düşünüyorsam ve gerçekten seviyorsam istemem. Diyelim ki çok uzun zaman sevgili olduk, bayağı ilerlersek iki taraf da isterse olur. Yani en başta istenmez.
00 Yorumla
+1 yılSevmek ayrı cinsellik ayrıdır. Erkekler bu ikisini idrak edemiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Saçmalık
+1 yılerkekler sevse de sevmese de karşılarında onları her konuda doyurabilecek bir kadın isterler, ister duygusal, ister cinsel.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu doğru
+1 yılBu soru bile saçma istemez tabiki. İsterse sevgi anlamına gelmez. Neyine güveniyorsun ki. Sonsuza dek onunla olacağını nerden biliyorsun. Tam şu isteği üzerine ayrılman en doğru karar olur.
62 Yorumla- +1 yıl
Evlimisin
- +1 yıl
Hayır
+1 yılSeven erkek demeyin buna ya yeni nesil slk kzlar ksr kizlar
26 Yorumla- +1 yıl
Anlayacağınız dil böyle kusura bakmayın kibar konuşunca takmıyorsunuz
- +1 yıl
Siz niye uzerine alındınız genelleme yaptiysamda slk olanlara o yolda olanlara basit kizlara yorum yaptım akıllısın diye keske bununla kalsa ar namus kalmamis toplum ahlaki bozukmus kimsenin umrunda degil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek de cinsellik arzu edebilir yani nude isteyebilir.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek kadından nude istemez seviyorum ayağı yapıp kullanan erkek ister amacı cinselliktir
20 Yorumla Neden olmasın insan sevgiyle tatmin olmak işer herşeyiyle senle yaşıyor hayatı okadarda fedakarlık yapın tabi güvende problem yoksa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. Sevildini hissettiriyomu ona bak ve nude gönderme ilerde pişman olursun. De ona istemiyorum saygı gösteriyorsa seviyodur
00 YorumlaSevdiği için istiyor diye kendinizi kandırmayın. Gerçekten seven ve sevdigine saygı duyan erkek nude istemez.
00 Yorumla
+1 yılSeven adam görmek istemez herkesin yaşadığı hayat farklı önyargılı davranmam ama bilemedim şimdi ama bize tersi yani
00 Yorumla
+1 yılMına bile koyar seven erkek bunlara alışın biz buyuz :D Sevdiğimize neler neler yaparız.
Nude istemek nedir ya hiç etik değil saçma asla atma.00 YorumlaÇok umutlanma derim, gerçek bir sevgi peşi sıra ciddiyet getirir. Göndermediysen gönderme kesinlikle.
00 Yorumla
+1 yılİster. Başkasına bakmaktansa sevdiğine bakmak istiyordur belki. Ama sevmeyedebilir. Kişiye göre değişir. Nude ile ilgisi yok bence
00 Yorumla
+1 yılErkekler sevmez güzelim çoğunluğu sizleri ihtiyaçlarını gidermek için kullanır evlilik konuları açılmıyor ise o erkek elinde sonun da ayrılır.
00 Yorumlabence ister ama reddedersen israr etmez , ister bi erkek olarak ister bi arkadaş tavsiyesi olarak gör , asla sevgiline ya da başkasına nude atma
00 Yorumla
+1 yılİstemez nude istiyorsa kullanıyordur , bir buçuk senedir biriyle konuşuyorum mesela hiç istemedi , cinsellikle alakalı konusmadi bile. Değer veren erkek senin rahatsız olacağını bilir ve istemeye çekinir kısacası
30 YorumlaNude ruj niye istiyor ki nude ruju ne yapacakmış kadınlar sürer onu de. 😎
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır tehditler ile seni cimselliğe yöneltecek kullanıp gidecek sakın atma ondan ayrıl amacına belli etti seni kullanmak sonra terk etmek ayrıl ondan aklın varsa
10 Yorumla
+1 yılArzuluyosa seni ister seviyodur seni merak ediyodur
00 YorumlaDeğişik erkek türleri var maalesef seven erkeklerde ister niye istemesinki 😃
00 Yorumla
+1 yılSevmeyen mi isteyecek sacmalamayin tabiki seven ister.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Seven erkeğin penisi, libidosu yoksa nude filan istemez elbette.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu seven erkekten ziyade ilişkiniz durumuna bağlı
00 Yorumla Seven erkek nude değil, noodle ister. Evlenelim de noodle yap bana der sfg
11 YorumlaTehtit eder, seven erkek kendine saklar nude istemez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hemen bu olaya girdiyse büyük ihtimalle amacı belli zaten
00 Yorumla benimki seviyordu buna emindin de
şakadan istemisti atmayacağımi da biliyordu zaten00 Yorumla- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası