Eğer bir erkek bir kadını seviyorsa kadınında o taraklarda bezi yoksa erkeğin gözünde namuslu ise yani arzulu yaklaşıyor birşeyler ima etmiyor erkeği tahrik etmiyorsa bir erkek sevdiği kadından eğer gerçekten seviyorsa kaybetme korkusu olacağı için kesinlikle istemez..
İster tabiki. Sevmediğimiz birinden mi istiyecez. Hem başkasından isteyince bu sefer aldatma oluyor. Ne yapsak hep hata bende anlamadım siz kadınları 😉👍
Hayır istemez, seven nude için sevmez öyle olacaksa da hiç sevmesin. Böyle kişiler beni sadece soğutur daha ileri gidemez hiç.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İsteye bilir bunun sevgiyle alakası yok seviyodur güveniyodur istemiştir sevgilisini görmek özlemiştir ama başka amaçla yaymak için istediyse onu bilemem
Isteyebilir* Niye daha önce hiç Türkçe dersi almadın mı ebilmek abilmek ekleri birleşik yazılır farklı bir kelime olduğunu falan mı zannediyosunuz anlamıyorum ki güya Türkçe konuşuyorsunuz
Bence istemez yani insan sevdiğini merak eder bilmiyorum ya biz kızlarda böyle şeyler olmuyor bende olmuyor şahsen. Seven insan sevişmek dokunmak çıplak fotoğraf filan böyle şeyleri yapmaz diye düşünüyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence istemez ben bu şekilde erkeklere tolerans tanıya tanıya ne oldum şimdi psikolojik hastayım mahvoldum
@Both_Angel_and_Devil Demek ki şimdiye kadar karşılaştığım erkeklerden hepsi uçkuruna düşkün pisliklerdi. Eğlenceli emojisi koymuşsunuz ama yorumum nesi eğlenceli anlayamadım.
@Both_Angel_and_Devil ben hastayım aslında ondan mantıklı düşünemiyorum ama karşıma çıkanlara ne kadar kendimden durumumdan bahsettiysem de acımıyor erkekler acimasizlar geneli kullanıp atma derdinde. Onlar akillaniyor mu peki onlarda Allah korkusu var mı merhamet var mı?