O konuda dürüst olmak gerekirse birçok erkek ister ama ona sevgi ile bir ilgisi yok ki O anki zevki durumunda görsel bir şeylere bakma ihtiyacı duyuyor insan sevdiği kadın varken de başkasına bak ne kadar doğru
Erkeğine göre değişir. Ne tarz bi erkekle beraber olduğuna göre değişkenlik gösterir. Her erkek nude istemez. Ben nude istemem Kendi isteğiyle atarsa eyvallah. Tarzım değildir birşey istemek. Kendisinin kendi isteğiyle yapmasını tercih ederim. Eski sevgililerim hep kendi istekleriyle resim/video attılar. Sırf ben mutlu olayım diye.
seven de sevmeyen de her birisi aynı.. neredeyse her erkek nude ister.. bununla sevgisini ölçemezsin.. fakat istediğini alamadığında saygı duymak yerine ısrarcı davranıyorsa, soğuk yapıyorsa, başkasına yönelmekle tehdit ediyorsa verdiği değer bellidir.. notunu verip tekmeyi basabilirsiniz😃
Herkesin ihtiyaçları var o tüzden ilişkide olduğu birinden istemesi en mantıklısı eğer atacak başka birinden istese aldatmaya girer. Ve siz atmazsanız onlar sosyal medyadan başka kızlardan istiyor. Başka kızlardan istemesi de sadık olmadığı anlamına gelir ve karaktersizlik ztn.
Seven erkek nude istemez Sevmeyen erkek nude ister. Çünkü nude istemek bir kozdur. Günü gelince (Ayrıldığınızda) "Bana ihanet etti bende paylaştım" Diyerek internet'e atar resimleri
Ben utandığım için isteyemem. Aslında normalde de istemem ki. Onun vücudunu görünce ne oluyor sanki? Gerçi benim kadınlarda göğüs, kalça gibi yerlere ilgi duyduğum falan da yok. Gay değilim yanlış anlamayın :D