Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatındaki insanla müstehcen fotolar paylaşmak bana anormal gelmiyor. Bunu sevip sevmemeye odaklamak saçmalık bence. Ha tabi bu dediğim karşılıklı güven duygusunun inşaasından sonra olacak olan bir şey. Kalkıp 2 haftada bunu istiyorsa sevmiyordur zaten.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeven erkek sevdiği kadının vücudu yiyip bitirmek bile ister 🤔😉 , elbette arzulayacak ancakkkkk kız rahatsız olacak bir kızsa erkek bunu önceden sezmeli kalkıp hanımefendi tertemiz bir kızdan istenmez mesela. Kız o seviyelere kendi getirmeli olayı yani aksi halde bir kere istenir kız hayır diyorsa konu sonsuza kadar kapanır. Erkeğin sevgisi cinsellik ile sınanmaz, cinsel konuda nasıl davrandığı ile sınanabilir ama. İlle de at illede at diye kızı sıkıyorsa sevmiyordur. Bak ısrar da bile şüphe var çünkü bazen erkekler birşeyi kafaya takar kızı seviyorda olabilir ama merak ediyordur kalçasını göğüsünü kafaya taktığı için ister kız hayır ilişki biter dese bile erkek inat eder kafaya takma durumu yüzünden erkekler meraklı çünkü.
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru düzgün kararlar veremiyoruz, eğer yapabiliyor olsaydık zaten kadınlar hayranımız olurdu 😎
+1 yılErkeğine göre değişir. Ne tarz bi erkekle beraber olduğuna göre değişkenlik gösterir. Her erkek nude istemez. Ben nude istemem Kendi isteğiyle atarsa eyvallah. Tarzım değildir birşey istemek. Kendisinin kendi isteğiyle yapmasını tercih ederim. Eski sevgililerim hep kendi istekleriyle resim/video attılar. Sırf ben mutlu olayım diye.
00 Yorumla
istemez.. ben hiçbir ilişkimde istememiştim mesela çünkü gerçekten seviyordum vücudu için falan onunda değildim yani.. duygulara önem veriyordum daha çok.. ama birlikte olduğum kızlar ben istememe rağmen gönderiyorlardı.. ben mi seven kişiydim onlar mı beni seven kişiydi bu tartışılır tabiki
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
160Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSeven erkek; istemeyi bırak, karşısındaki kişi bu sebepten kendisini yanlış anlar diye ödü kopar.. Çünkü seven insan kaybetmek istemez o kişiyi.. Nude isteyen bir erkek için iyi şeyler düşünmesi imkansız bir kızın.. O kötü düşünceleri o kıza aşılamaktan çekinir erkek.
91 Yorumla
+1 yılSevgiyle cinsel isteklerin zıt kutuplar gibi görünmesi çok absürt bence. Yani bir kadın olarak soruyorum size siz de sevdiğiniz bir adamı arzulamaz mısınız? Bence insan sevdiği insanı arzulamayacaksa kimi isteyecek çok saçma. Ama nude istemesi tamamen kişinin size nasıl hissettirdiğiyle alakalı bir durum. Örnek vermek gerekirse adam sizi sevdiğini asla hissettirmiyorsa sizinle ilgilenmiyorsa ve size sürekli cinsel konulardan bahsediyorsa zaten sizinle tek bir amaç için beraberdir net. Ama biri sizi sevdiğini her şekilde belli ediyorsa size zaman ayırıyorsa size saygı duyuyorsa ve benimsiyorsa zamanı geldiğinde de size sanal ya da reel yakınlaşmak istiyorsa bunda anormal bir durum yok bence. Bunları en başında konuşmak gerekir. Eğer bu tarz olaylara girilmesinden rahatsız oluyorsanız bunu söylemelisiniz ki karşıdaki insanda ne yapması gerektiğini bilsin. Keyifli geceler.
52 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 👍
Lafı gevelemeye gerek yok.
Erkekler vücut görmek ister.
İstemesiyle sevmesinin alakası yok.
Tamamen yaşam tarzıyla ilgili.
Allah'tan korkuyorsa ve görevlerini tam yapıyorsa her an ölebileceğini düşünür ve istemez. Çünkü tövbe etmeye vakti var mı yok mu bilemez. Allah tan korkar, vücut görmekten değil.
Gerçekten İnançlı ve imanını tam yaşayan biri sevgili yapmaz zaten, fakat belki hataya düşebilir ve geri çekebilir kendini, tövbe edebilir. Gerçekten tövbe edenler azdır. 20 tane sevgili yapıp tövbe ettikten sonra tekrar sevgili yapan şahsiyetin samimiyetine inanalım mı soruyorum şimdi size?
Çünkü sevgili yapmak üzgünüm ki bu çağda zinaya yaklaşmaktır, zina haramdır. Flört ve sevgililik haramdır. Ne oldum delisi tesettürlü kimseleri de bu yolda görünce doğrusu içim acıyor.
Diğer türlü maneviyatı azalmışsa sevmesinden bağımsız olarak isteyebilir veya istemeyebilir.
İnançsız ise büyük ihtimalle böyle bir şey gayet normaldir ister.
İstemeyedebilir.
Öte yandan tesettürlü yani islamın sembollerini üzerinde taşıyan biri bile sevgili yapıp aşkından ölüp sevgilisine nude gönderebiliyor.
Bir de bu açılardan bakın.
Allah sonumuzu hayrellesin.60 YorumlaAbi şimdi erkek olarak olayı ele alalım,
Gerçekten sevdiğiniz bir kızla 6-8 aylık bir ilişki içersindesiniz ve üniversite okuyorsunuz. Yani iş güç yok şu an evlenme ihtimali de yok. Ama hormonlarınız laf dinlemiyor. P*rno izlemeyi de partnerinizle karşı bir hakaret sayıyorsanız, sevgilinizden çıplak foto istemek aslında çok da anormal bir durum olmaz. Kendimi tatmin edeceksem, sevgilimin fotolarıyla tatmin edeyim diyebilirsiniz. Kız da razı ise ve bunu ilişkiniz bittiğinde bile sorun etmeyecek, fotolar için endişelenmeyecek ise atar..
Gelelim benim fikrime,
Bence tehlikeli bir şey. Erkeğin telefonu çalındı veya galerideki çıplak fotolarınızı yanlışlıkla birine attı diyelim, hadi çık çıkabilirsen işin içinden.. Senin fotolarını gelecekteki müstakbel kayınvalidene de gösterebilir mesela, fikir almak için bunu bir sır gibi saklarlar senden.. Millet şeytan kızım olmaz deme.. Ben yinede bir kadını samimi seven, içten seven, gözü başka kadın görmeyen erkeğin öyle kolay kolay nude mude isteyeceğini zannetmiyorum. Zaten biraz Müge Anlı izlerseniz hiiiiç girmezsiniz böyle işlere.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBak sana şöyle diyeyim. Günümüzde kötü niyetli çok insan var kabul ediyorum. Her erkeğin amacının bir olmadığını da bilmelisin, Müslüman ülke olmasaydık, sevginin bedensel birleşmeyle devam ettiğini ve bunun doğal olduğunu anlardık toplum olarak. Doğal olarak insan sevdiğine karşı arzu tutku duyabilir. Bakın çoğu kadın sevgiliyken bana cinsel anlamda konu açmasın diyerek şikayet edip, nikâh olunca da kocam niye aldattı, niye bana değil de başka kadınlara bakıyor gibi sorular soruyor. Aldatmak veya başkasına bakmasını asla onaylamıyorum ama gerçek şu ki, seven erkek nude isteyebilir, tabii karşılıklı bu konular konuşuluyorsa.
16 Yorumla- +1 yıl
Alâkası yok, seven ister zaten asıl. Zevk için isteyenleri ayırıyorum bak. Seven insanın gözü her anlamda sevdiğinden başkasını görmek istemez ki.
- +1 yıl
Artık hayat senin, karar senin.
+1 yılSevgilililerin arasındaki bağa güvene ilişki suresine ve gelecegine baglı. Şahsi fikrim sevgilimden bana nude at diye bir istekte bulunmazdım. Yani bi cekim olur konusma vs olur erkek nude istemez ama kız atar erkek neden attı diye yadırgamaz gibi bir dusunce benimkisi. Sipariş usulü değil içten gelerek yapılmalı kanısındayım
31 Yorumla
+1 yılister ve çok normaldir, aşık olduğum kadına dokunamaakkhhmm diyen muhtemelen kızı annesi yerine falan koyuyordur, aşk cinsellikle sevgiyle her şeyle bir bütündür evlilikten önce pislik olan şey evlendikten sonra birden nurlanmıyor nasıl gördüğüne bağlı
70 Yorumla
+1 yılÇok kadın vücudu görmek istiyorsa p*rno izlesin, gitsin googleleye çıplak kadın fotoğrafları yazıp baksın. Bu ne basitlik kardeşim? Beni mi seviyor benim vücudumu mu seviyor? Hadi attığımı da varsayıyorum. Görüyoruz sonradan o fotoğraflarla tehtid eden veya tehtid etmeden arkadaşlarına yollayan üç kuruşluk erkekleri. Değer mi körü körüne güven duymaya? Bence değmez. Kocam bile olsa nude atmam.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemez. Bu saçma sapan bir olay. Telefonda göndermeye çalışırken bile başkasına gönderme gibi büyük bir risk var. Seven adam böyle bir terbiyesizlik yapmaz. Kaldı ki atan kişide azıcık beyin zerreciği varsa bunu kendisine karşı kullanabileceğini akıl etmesi gerekir. Sevdin diye hiç mi ayrılmak gibi bir düşüncen olmayacak? Belki soğuyacaksın, belki rol yapan biri, belki dengesiz. Ayrılmak istediğinde seni o fotoğraflar ile sıkıştırınca çok mu güzel oluyor da atmayı düşünüyorsunuz? Çok güvenmeyin bu dünyada kimseye, ne olaylar var. Azcık akıllanın da başka şeylere de zaman ayırın.
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç söyleme, yazık ediyorlar kendilerine. Başları derde girince üzülsek bile elden bir şey gelmiyor.
+1 yılBunu istemeyen erkek yoktur çok normal. Ama bazilari kendi içlerinde ister bazilari sevgilisinin tavrina göre isteyebiliyor. O âna bağlı durduk yere at demisse zaten o erkekten uzaklasmak lazim. Ama sen sevgilinle konus o kivama getir sonra da nude istiyor diye yargila sevmiyor de olmaz işte. Duruma bagli yani sevip sevmedigini anlamak..
40 Yorumla
+1 yılNudeyi de burada öğrendim,
Bir erkek evliliğe adım atıncaya kadar görüştüğü tüm sözüm ona sevgilileri onun zevkine hizmet eden geçici aktörlerdir.
Hayat kurmak, evlenip çocuk sahibi olmak istediği bir kadından bunu isteyemez
Eğer bir erkek sizden nude istiyorsa size zerre kadar değer vermiyordur.50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani direkt olarak ister ya da isteyemez diyemiyorum. İlişkinin boyutuna bağlı biraz da bu. Sürekli nude isteyip, cinsel konular haricinde görünmez oluyorsa, tanışır tanışmaz evlilikten bahsedip bunu istiyorsa net sevmiyordur. Amaç gayet açık, fakat belirli bir geçmiş varsa bu çekim oluşmuşsa en önemlisi iki tarafın da gönlü varsa olabilir.
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada şunu da eklemek istiyorum aklıma gelmişken. Bir şeyler olacaksa bile bu yüzyüzeyken kendiliğinden olmalı, fotoğraf atmak pek sağlıklı değil. Ayrıldıktan sonra tehditi var bir de bunun.
Seven adam dokunmaya kıyamaz. Annesi bacısıni nasıl görüyorsa öyle namusu olarsk görmeli isteyenden kaçacaksın abi
118 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklisinki hele son yazdığın görüşünde
Nikahlı kocasi gibi at dur ciplak fotolarini
Sonra ayrılmalar
Adam gördüğü ile kalıyor belkide telefonunda duruyor
Bide moda oldu he herkesin ağzında nude
Onun bile noldugunu google den baktim - +1 yıl
@İnci_tanesiii vallaha bilmiyorum kendini koruyacağına hala savunuyor tek o görecekmiş he aynen.
Ya nude isteyen adamdan herşeyi beklerim ben sonra zirluyorlar özel fotolarımı başka sitelrde paylamışlar.
Silah mi dayadılar atarken tehdit mi ettiler?
O kadad boş o kadar gereksiz insan var ki bazem herseyi hak ediyorlar.
Ha bu arada 3 aydır buradayım ve bende burda öğrendim nudeyi😏 - +1 yıl
3 aydır mı kullanıyorsun uygulamayı
- +1 yıl
Gevşek sensin o ağzını yırtarım senin sizin gibiler ne be biz kimmişiz yirtik ağız sen bize kurban ol git az ötede fingirde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemez diyen köylülere bak, sevgilisinden istemeyecek kimden isteyecek. Burada yanlış olan istemek değil istendiği zaman karşı taraftan olumsuz yanıt gelirse buna saygı duymaktır ve o insana karşı saçma sapan tavırlar almamaktır.
53 Yorumla- +1 yıl
buna dislike atanlar neyin kafasında ya
- +1 yıl
@beerthenight internette ve türk dizilerinde gördükleri şekilli şukullu SEveN ErKeq DoKunMaZ tarzında arabesk sözleri gerçek sanmışlar. Disslike atanların da çoğu kibarlık nedir bilmeyen kekoların köpeği oluyor zaten burada da hayallerinde arabesk ilişkiyi yaşıyorlar asla mutlu ve samimi bir ilişkileri olamaz bunların bu kafayla.
- +1 yıl
o kadar haklisin ki...
Diyecek bir şey bulamadım kızın tekiyle tartıştım zaten sevgilisiyle ilişkiye giriyormuş sevgilisi herkese anlatıyormuş beni seviyor evlenecez filan diyor yaptığı yanlış baştan aşağı ama kız ben doğruyum diyor seven yapar diyor böyleleri de var kız normal yani sonradan ağlamasa bari aık öyle bir şey oldu ki sevgiyi aşkı sevgiliyi geç her türlü her şey yapılıyor
22 Yorumla- +1 yıl
haklısın abi nefislerine köle olmuşlar kullanılıyorlar aslında biz kullanılıyoruz her türlü diyemiyorlar adına aşk diyorlar hadi nefsine uydu bir kez yapti sonunda pişman oldu ayni hatayi tekrarlamadı hatadan yanlışdan döndü tövbe etti diyelim bu iyidir ama bunun gibi şeyleri tekrar tekrar yapmalari evlenmeden dogru degil ne oldugun belli olmaz böyle şeyler yaparsan ne malum karşında ki insanın gercekten sevip sevmedigi nerden bilecekler Allah kimseyi dogru yoldan ayirmasin tüm insanları da Allah iyi insanlarla karşılaştirsin
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. İstemez bınu unutmayın ben erkek olarak diyorum. sakın göndermeyin. isterse ayrılın. Böyle bi erkek ciddi olamaz! Lütfen artık dikkatli olun
611 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster. Çünkü ben sevgilim duruken niye başka kızların orasına burasına bakarak tahrik olup bosalayim ki? Sevgilin sen dururken başkasının kalçasına bacağına memesine bakıp azdirsa kendini, senin zoruna gitmez mi?
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma öyle sık sık durup durup gereksiz zaman ve muhabbetin arasında istiyorsa da göndermeye bilir kadın. Sen takple beni gondertirim ben sana. Bakma kimseye
+1 yılŞimdi olaya sırf cinsellik olarak yaklaşmak yanlış :D
Ömrünü geçircen kızla bir görmek lazım neyi var neyi yok :D Bir kız mesela memeleri 90 beden gibi gözüküyodu meğersem fındık kadar bir şey miş hile hurda dolandırıcılık oluyor imzayı attırana kadar :D01 Yorumla- +1 yıl
Ya da bebe size sallıyo işte başı harıç 21 cm falan bir evleniyonuz göbek fıtığı kadar bir şey hadi gelse yaşa :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdi isteyebilir ama bence ama şu şekilde hiç buluşulmamıştır ya da bulışulmuştur ama birşey yaşanmamıştır başkalarını hayal edeceğine seni görüp hayal etmek için olabilir. Ama aranızda zaten birşeyler yaşandıysa bunun pek bir anlamı yoktur ya millete göstermek için ya da sapkınlığını veya egosunu tatmin etmek için istiyordur benim görüşüm bu
00 Yorumla
+1 yılSevgilimle üç yıldır beraberiz bugüne kadar hiç böyle bişey istemedi ama benim ona çok sefer atmışlığım oldu onda da aşırı terbiyesizlik yapmaz tabiki iltifat eder
20 Yorumla
+1 yılGençler seven erkek eller mi seven erkek beller mi seven erkek siher mi miher mi kerter mi işlerini bir kenara bırakıp herşeyin usul ve ekranına göre hareket edin.
20 YorumlaSevgiliyi her şekilde görmeyi isteyebilir ama karşısındakine saygı duyarak
22 Yorumla- +1 yıl
Aynisini bacina yapsalar bro
- +1 yıl
@Yağızdemir1 yav neden bacidan örnek veriyorsun hemen. Mesela bendende kızlar foto istiyor sen hiç o kızlara aynısını abine yapsalar diyebilir misin
Niyeti evlenmekse sana elini dahi sürmez bırak nude istemeyi o konuya bile girmez
Net.
Giriyorsa bir halt vardır başka birşey demiyorum718 Yorumla- +1 yıl
Niyeti evlenmek olan bir kisi cinsel konulara giris yaparmi sizce yani sadece yuzeysel bir giris abarti degil yani mesela işte battaniyenin altinda film izlesek ya da ben daha once yasamadigim bu durumu evlenince yasamak istiyorum tarzi dusuncelerini belirtmesinde bir art niyet varmidir
- +1 yıl
Nişanlandıktan sonra eşinden neler beklediğini anlatmasında bir sakınca bana göre yok
Fakat ortada hiç birşey yokken birşeyler yaşanıp sonra yüz üstü bırakılan çok genç kız gördüm ben
O yüzden böyle şeylere tam anlamıyla net şekilde karşıyım
Kimsenin kimsenin duygularıyla kalbiyle istekleriyle gururuyla oynamaya hakkı olmadığını düşünüyorum
Kısacası herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum - +1 yıl
Fakat dediğim gibi evli değilim nişanlın değilim neden nude resim isteyeyim senden veya neden cinsellik konuşayım?
Yani bunlar olmadan insanlar birbirini sevemiyormu?
Bunlar olmadan beni birisi sevmeyecekse lütfen sevmesin.
Ben herşeyi eşimle yaşamak istiyorum ortada hiç birşey olmadan birinin duygularıyla hayatıyla oynayarak değil.
Birinin duyguları ve hayatıyla oynayamam böyle bir hakkım yok
Ve kimseninde öyle bir hakkı yok - +1 yıl
Genel olarak soruyorsanız
Erkekler genelde güzelliğine fiziğine bakıyor.
Çoğunluk olarak diyorum
Mesela benim görüşümce
Kadının fiziği ya da güzelliğinin çokta bir önemi yok sonuçta hepimiz yaşlanacağız yarının ne getireceğini bilemeyiz.
Bu sebeple kalbi güzel olanı bulmak en evla olanıdır.
Kalbi güzelse kendi zaten güzeldir
Cinselliğe gelince evet sonra gelir
Bir ömür getireceğin hayat Arkadaşım diyeceğin insana sadece cinsel açıdan bakılmasına karşıyım ben
Hepimiz insanız sadece bu açıdan bakmak lazım - +1 yıl
Dusunce seklinizin iyi oldugunu dusundum bu yuzden bir soru daha sormak istiyorum.
Biz kizlarda sevmek once gelir sonra ise o insanla yasanilacak seyler dusunuruz. Ama sanirim erkeklerin cogunun evlenmesinin ilk amaci cinsellikten dolayi. bu dogrumu sizce? Ve erkekler kizlardanda bu dusunceyi mi bekler yani kendielri gibi dusunmesini? - +1 yıl
Tabikide sorabilirsiniz elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.
Toplumda izlenimlerim şu şekilde erkekler genel itibari ile cinsellik için evleniyor (hepsi aynı değil yanlış anlaşılmak istemem)
Bu durum bence hiç hoş ve doğru bir durum değil
Zaten etrafımıza bakarsak bir çok boşanan insanlar görüyoruz bunların nedenleri hep geçimsizlik
Çünkü sadece cinsellik için kurulan bir yuva er ya da geç dağılıyor
Birbirini seven insan her şartta sevmezmi?
Her durumda bir birine sahip çıkmazmı?
Şöyle birşey söyleyeyim buna cevap vericem
Erkekler kızlardandamı aynı düşünceyi beklerler diye sordunuz
Şöyle söyleyeyim çoğu erkeğe göre kadınların tamamı işte kötü yolda diyelim çok ciddi söylüyorum genelde öyle düşünüyor çoğu
Bu yüzden insanlardan uzak kalmayı tercih ediyorum çünkü kadınlara yaklaşım cinsellik olmamalı
Bence saygı duyulmalı
Ki ayrıca şunuda belirteyim kadınlardan çok iyi arkadaş oluyor
Bence normal arkadaş olmayı denemeliler insan gibi hareket etmeliler yani normal davranmalılar bu kadar basit bence
+1 yılilişkiye başlar başlamaz istiyorsa sevmiyordur ilerleyen zamanlarda ciddiye dönerse ister normal mi değil mi bilmiyorum herkesin düşüncesi farklı olabilir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılNude nedir ya bu da yeni moda oldu. Seven erkek de kadın da istemez bunları.
50 Yorumla Seven erkek sevgi ister
Saygı ister
Tebessüm, ahlak, gülümsemek, mutluluk ister
Seven erkek edep ister edep30 Yorumla
+1 yılBence istemez, en iyi adam olsa 3. şahısların eline geçebileceğini , telefonun hacklenebileceğini düşünür ve istemez bence
30 Yorumla
+1 yılSeven adam bakmaya utanır kıyamaz. Sevilmemiş ve sevmemiş herkes ister demiş. Seven adam istemez. Aklınızı başınıza alın.
30 Yorumla
+1 yılisteyebilir böyle bir genelleme yapamayız diğer hareketlerine bakmak lazım. mesela sen nude atmayınca hareketleri tavırları sözleri değişiyor mu? seninle cinsellik dışında da bağ kuruyor mu?
32 Yorumla- +1 yıl
sorun yok bence o zaman
+1 yılİster mi bilmiyorum. Ama seven insan olumlu/olumsuz her cevaba saygı duyar.
40 YorumlaSeven erkek diye bir sey yok. Elde etmek isteyen erkek var.
40 Yorumla
+1 yılİster.
Bazıları bunu yanlış görür kıyamam der.
Bazıları sevdiği kadına dokunmak ister görmek ister.
Fırsatçıları da ayırt edebilirsin.20 Yorumlaİstemez./İstememeli.
Yarın birgün pislik yapmayacağı ne malum ya da kullanmayacağı başka yerlerde.20 Yorumla
+1 yılİstemez. Çoğu kızin erkeğe bakışı değişir böyle bir durumda, sırf bunun için bile istemez. En azından benim için böyle
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tüm içtenliği ile seviyor ise istemez çünkü o bedensel aşktan daha çok ruhsal aşkın etkisindedir
Isteyen kisiye atarsaniz mast malzemesi olur 1 yapar 2 yapar 3 yapar 4 5 derken 10 da durur ve engeller gt gibi kalırsınız atmayın şunu20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven erkek çıplak fotoğraf istemez. Çok çok nadir istisnaları vardır elbet ama emin olmadığın birisine de böyle bir şey göndermek ahlaksızca geliyor. Bi bakmışsın yıllar sonra kocana birileri gençlik fotoğraflarını göndermiş. Ne mutlu bir tablo değil mi:)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok ben istemem istemedim de. Sevgilim bile olmadi kendimi esime sakladigim icin her konuda, evlilik oncesi boyle seyler de yapmam yani...
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNude isteyen veya helali olmadığı kızdan cinsellik bekleyen erkekler, bunu kendi kızına da başka erkeklerin öyle yaklaştığını düşünerek doğru sonuca ulaşabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece nude istemesinden çıkartamayız sevip sevmediğini. Gerçekten seven de isteyebilir, başka biri sevseydi seni o belki isteyemezdi. Yani tümüne bakmak lazım. Tek bi ayrıntıyla olmuyor bu işler
30 Yorumlaister ama zorlamaz...
bunu istemek icin de ciddiyet olmalı biraz zaman gecmeli ve bazi adımlar atilmalı...10 Yorumla
+1 yılhayır istemez seviyorsa niyetini güzelcd belli etsin madem seviyor evlensin evlendikten sonra görsün helaliyle
10 Yorumla
+1 yılİsteyen erkek ya ifşa sitesinde paylaşacaktır ya da erkek arkadaşlarına atacaktır, nude atan kız da s*laktır, ifşa olmaya mahkûmdur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani kız arkadaşıyla bu seviyeye ulaşmışsa ister belki
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan gelir Allahın emriyle ister
Bel altı calismaz20 Yorumla Fotoğraf ister ama nude istemek sevgiden çok hazdan dolayıdır. İlişkiniz oturmuş ve içinde cinsellik de mevcut ise belki o zaman isteyebilir. Şuana kadar nude istemediğim için kesin yorum yapamayacağım.
00 Yorumla
+1 yılAbi nude istemek ne kadar saçma bir şey ya. Cinsel ilişkiye girin, niye nude istiyorsun. Sapkınlık olarak görüyorum. Seven bir insan değil de, aklı başında olan biri nude istemez. Tamamiyle sapık, abaza biriyle konuşuyorsun şu an.
00 Yorumlaİlişkinin temel kuralı cinsellik bu mutluluğu bu zevki yakalaman ve yaşaman gerekiyor lakin sanalda foto isteyerek cinsellik açlığını ön plana atmayacaksin ben nude karşıyım
10 Yorumla
+1 yılBen isterim sevdiğimi tabiki görmek isterim yani 😋
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye seven erkek top mu?
Tabi ki ister
ama zorlamaz41 Yorumla- +1 yıl
Olay bu işte.
+1 yılniye istemesin ki? sonuçta bu hayatın bi gerçeği diye düşünüyorum böyle duygularını bastıramaz yok edemez ve bunu sevdiği insanla yaşaması bence en iyisi tabii güven çerçevesi içinde
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenden boyle ahlaksizca birşey isteyen erkeğin alnını karişlarım
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. Kişisel saygısı olan hicbir erkek nude isteyecek kadar düşmez
10 Yorumla
+1 yılbazı şeylerin aşılması lazım ve de hayat görüşleri buna uymalı yoksa saçma olur
ben istemezdim isteyene de bir şey diyemem ikisinin arasında sonuçta00 Yorumla
+1 yılYav şuna çıplak fotoğraf desenize tutturdunuz bir nude nude nude! Hayır istemez kesinlikle.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeven erkek, karşısındakini gelecekteki eşi olarak kabul eder ve onun mahremini kendi mahremi gibi görür. Tabi bu kişilerin namus anlayışına göre değişiklik gösterebilir.
30 YorumlaIstemez anca kullanmak icin ister kullanan erkek te sevmez zaten hevesi gecince birakir o kizi farkli heveslere yönelir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. seven erkek sevdiginden istemez sevmediginden ister nude
12 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIster belki ama asla zorlamaz işi ayrılığa sürüklemez.
30 Yorumla
+1 yılİstemez net.
100 Yorumlaİsteyen, karaktersizdir !
90 Yorumla- Devamını Gör (193)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler