Hayır beni tanımak isteyen insanlara şans vermiyorum genelde şöyle diyorum eğer gerçekten insan gibi arkadaş olacaksa tamam ama sürekli işte konuyu farklı farklı yerlere çekeceksin aşk ne bileyim cinsellik filan diyorum ki eğer umut veriyorsam konuşmayalım bu kadar basit çünkü genel olarak artık ikili ilişkilere her şekilde kapalıyım
Öyle her isteyen ile tanışmıyorum ve şans vermiyorum. Niyetler belli ve ben ne yaparsam yapayım, ne kadar tavrımı ortaya koyarsam koyayım ki kendimi çok iyi ifade ederim buna rağmen şansını arkadaş olmanın ilerisine götürme çabasına giriyorlar. Buda benim canımı sıkıyor, onun için bırak şans vermeyi tanışma gereği cevap verme gereğide duymuyorum. Kurunun yanında yaşta yanar hesabı, eskiden yeni insanlar tanımayı tanışmayı severdim. Artık vazgeçtim iyi insan sayısı azaldı ve benide bulmuyor özellikle sanalda.. Allahtan reel hayatta çok iyi arkadaşlar biriktirdim ve onlarla güzel zaman geçiriyorum..
Türk kadını eskiden sekste başı ağrıyordu, şimdi tanışırken başı ağrıyor. Bugüne değin hiç sizinle tanışmak istiyorum dediğimde tabi ki diyen bir kadın görmedim. Ego ve p*po kaldırmadan başka bir işe yaramıyor.
Ben genelde şans varırım ve şunu derim ne kaybedebılırım? Belkı sağlam bır dost arkadaş kazanırsın bellımı olur he baktın yanlış ters ınsan menfaat çıkar var silersin gider