Yeni tanışmalara açık biri misiniz? İstemsizce kendimden soğutuyorum.

Yeni tanışmalara açık biri misiniz? İstemsizce kendimden soğutuyorum.

Suanki yaşam sartlarinda kadınlar pek güvenemiyor erkek gurubuna onca şiddet ve ölümcül darbeler görüyorlarki bencede haklılar saplantı olabiliyoruz bazen karşı cinse karşı buda onların yaşam şartlarını ve özel hayatlarını piskolojisini bile etkiliyor bu durumdan dolayı kadınlar tanımak istedikleri kişilere şans veriyor bencede haklılar bu konuda örnek verim bir keresinde çalıştığım hastanenin aciline bir kadın getirdiler ve dayak yemiş birde sinir krizi geçiriyor nedeni ise şiddet görmesi ve buda yetmez gibi erkek arkadaşı da acile geliyor biz kadını sakinleştirirken erkek arkadaşını gördükçe çıldırıyor şimdi soruyorum kendime bu kadınlar nasıl her tanışmak isteyene şans versinler buna ne beden dayanır ne ruh dayanır nede kafa en doğrusu başta dediğim gibi kadının tanışmak istemesi bu ülkede saygı larla
Bay_sağlıkcı
Üslubuna, edebine, tavrına ve gelişmişlik seviyesine göre değişir. Bazıları için aşılması imkansız duvarlarım var bazıları için ise kapı sonuna kadar açık
Cevap
12Cevap
Hayır vermiyorum 😅 ya ben de tanımak istiyorsam, kendini tanıtma fırsatı veriyorum tabii
Hayır istesemde fırsat veremiyorum
Veriyorum
Vermiyorum. Kimse o topa girmesin diye de kanka çekiyorum. Ben kendi kendime mutluyum, hayat böyle daha güzel benim için. Hiç başımı ağrıtamam.
Fırsat veriyorum ve mala bağlıyorlar bitiyor erkekler ilgi konusunda kendilerini geliştirmeli sonuçta karşılarındaki insan anneleri değil
Elbette veririm. Hayvan değilim, insanım. Günümüz modern dünyasında hâlâ hayvan gibi yaşayan iki ayaklılara inat, bu durumu koruyorum.
tanışmak isteyen olsa fırsat veririm de yok :)
İnsan gibi yaklaşırsa elbette neden olmasın.
Eğer bana uygunsa tanışma isteği oluşuyor. Değilse hiç fırsat vermiyorum.
Evet tersleyecek halimiz yok
Hayır pek vermem
Hayır fırsat vermiyorum
Psikolojime bağlı ona göre hareket ediyorum.
henüz düşünmüyorum olur 😅
Ne olur
cevap düşünmüyorum olur 🙄
Hıı jdjsj tamam
😶
ben istemiyorsam avcunu yalar
İşim gücüm var bu aralar uzak dursunlar mümkünse.
Evet
Evet
Veririm
Karşımdaki insana her zaman şans veriyorum knk
Hayır
Kişiye ve duruma göre veririm herkese de verilmez
Ruhsal olarak deli değilse neden olmasin
Vermiyorum.
Nöö.
Vermiyorum
Hayır umrum olmaz
Belli olmaz