Bu tarz şeyler sadece dizi ve filmlerde olur deyip geçmeyin.😂
Günlük yaşantınızda böyle bir tanışma teklifi ile karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu? Olumlu mu olumsuz mu? 👀💌

Bu tarz şeyler sadece dizi ve filmlerde olur deyip geçmeyin.😂
Günlük yaşantınızda böyle bir tanışma teklifi ile karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu? Olumlu mu olumsuz mu? 👀💌

Günaydın canım 🦋
Bir iki kere başıma gelmişti kibarca reddettim yine olsa yine reddederim. Sırf dış görünüşünü beğendi diye bir insanla olunmaz hem. Nedir, kimdir huyunu suyunu bilmediğim bir insanla olmaz.
Günaydınn, çok doğru 🌸
Hayir vermem ama kendisine bunu diye bilirim
Sen yanlış adrese gelmissin kardes
Izdivac programi burada degil😂😂😂😂
Kimselerle isim olmaz helede hayatimda kalbimde sevdigim varsa
Kalbinde biri varsa zaten olması gereken. Ama bazen bir daha nerede göreceğim deyip çok etkilendiği birini o ân tanımak istediğini söyleyen insanlar da oluyor ya. Onu sordum soruda aslında. 😄
Vallaha ben almayim o zaman bu soruyu😂😂😂
Şaka bir yanada aynen kuzum kalbinde olan bir adama sadik kalmasini bilmeyenler kendilerine durmadan macera aramakta üstülerine yoktur
Kibarca reddetmiştim ama daha çok ısrar etmişti sonra ben de kaçarak kurtuldum. Erkolara kibarlık yaramıyor
beğenirsem, dar paça pantolon giymediyse, güzel kokuyorsa, dişleri ve elleri bakımlıysa :D kabul edilebilir
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederimm 💌
Cevap
13Cevap
Hayır çünkü bir insan bir insanı neden durduk yere tanımak istesin..
Valla ben tramvay durağında tanıştığım bir kızı okey oynamaya götürmüştüm 🤣
Misal bir örnek... Olabilir tabii. 😄
Değişik bir kızdı sonra klübe gittik. Arkadaşları arayıp durdu. Heralde saçma sapan bir şey yapmasından çekiniyorlardı bilmiyorum. Ertesi gün Ankara 'ya gitti kız 🤣
Sosyal deney olabilir :D O yüzden istemem :D
Cok oluyo aslında dizi film falan gerek yok insanlara bi ozguven gelmis. Kayda deger insanlar yapmıyor ama onu, o yüzden sans falan verilmez kimseye
Anlık değil ama arkadaş aracılığıyla haber gönderildi. Ben de geri haber gönderdim arkadaş olarak yes farklı amaç için no.
Tabiki veririm neden vermim benimi yicek sanki sonuçta insanlar tanisa tanışa dostluk kurar
Görüntüsüne ve konuşmasına bağlı değişir kıl kaptıysam eyvallah der giderim
Başıma çok geldi ve çok saçma buluyorum, kabul etmem tabi ki de. İn midir cin midir
ömrümde hiç vermedim kimseye şans o şekilde hep red ettim pişman değilim hiç birisinden
Durup dururken olduysa kimse kolay kolay şans tanımaz bu devirde :)
Güzelse neden olmasın. Çirkinse ben evliyim lütfen bir daha yanıma yaklaşmayın derim.
Güvenemem herhalde ya kim köşeye çekip vuracak diye bi düşünürüm
Böylesi bi hatayı bi sefer yaptım daha da yapmam
Ben güvenemem herhalde benlik değil…
Niyetine bağlı ama evliyim diyince zaten gidecek
Olabilen şeyler insanız konuşulur elbet
Olabilir
Verdim
Neden olmasın dış görünüşü iyiyse tanışırım
Vermedim
Sanmıyorum
Normal bir şey değil hele bu zamanda
Evet olabilir