O kadar iyi niyetliydi ki, çok sadakatli çok naif biriydi ki... Kıymetini bilemedim hem de hiç bilemedim o yüzden kendimden ölesiye nefret ediyorum. Onu geri kazanana kadar kendimi asla affetmicem. Onun gibi birini bir daha asla bulamayacağım bunu anladım. Çok özel biriydi o özellikle de Türkiye gibi bir ülkede onun gibi bir erkeğin bulunması imkansız gibi bir şey. O kadar güvenilirdi ki ona güvenimden sık sık evine giderdim, hatta yatılı kalmışlığım bile oldu. Bir kez bile belaltına girmedi, burası benim evim diye havalanıp yavşamadı, bir şeyler olsun diye ısrar etmedi. Bazen sadece tek bir kelime etmeden sessizce birbirimize yaslanarak oturur günün yorgunluğunu atardık... Evi evim gibiydi, güvenli noktamdı. Dizlerine yatardım kitap okurdu bana, bazen ayaklarım ağrıyınca dizlerine uzatırdım anlardı ağrıdığını nazikçe ovarak masaj yapardı... Egoya ve bastırılmış duyguya dahil kırıntı bile yoktu onda. Diğer eski sevgililerim gibi hafif sarı kol kıllarım için yargılamazdı bile beni. Kolumu eline alır kıllarımı kedi gibi yanağına sürterdi ❤️🥲 gıdıklıyo beni hoşuma gidiyor derdi diğer aptl eski sevgililerim gibi alsana şunları ya demek yerine. Asla ufak detaylara takılmazdı sadece büyük resmi görürdü. Ben nasıl bu kadar tatlı ve nahif birinin ellerimden kayıp gitmesine izin verebildim? Nasıl bu hataya düşecek kadar aptal olabildim? Ondan sonra karşıma çıkan erkeklerden sonra artık anladım ki o gerçekten çok özel ve eşsiz biriymiş, gerçekten. Onun dışındaki tüm erkekler bana keko ve iğrenç geliyor artık.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sen yine de kol kıllarını al bacım. Sarı ve seyrek de olsa göze hoş görünmüyor. Neyse asıl konuya geleyim, eğer sevdiceğinin hayatında biri yoksa ve kötü bir şekilde ayrılmadıysanız hala bir şansın var demektir. Sana bu kadar mükemmel bir aşkı yaşatan insan uğruna her şeyi yapmaya değer. Bir ilişkide en önemli unsur güvendir. Sana bunu hissettirebilmiş olması ne güzel. Keşke ben de böyle birini bulsam da nikahı bassam ama nerede ben de o şans. Allah hep böyle iyi niyetli erkekleri hak etmeyen kadınlara nasip ediyor. Onu tekrar kazanmak istiyorsan gururunu bir kenara bırakıp öyle çabalamalısın. Çünkü yaşattığın tüm acıları burnun getirmek isteyebilir veya hemen güvenemeyeceği için seni defalarca kez rededebilir. Bütün bu zorluklara göğüs gerebileceksen eski sevgilinden şans istemelisin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Biz buna şey diyoruz daha iyisini bulamayanca eskiye dönmek gibi değil miOnu sevmiyorsun sadece onun gibi iyi seven değer veren güvenli bir hayatına girmediği için seni de sevdiğini bilerek sana döner diye düşünüyorsun. Dönmez boşuna hayal kurmaAğlamaya devam. Sana tavsiyem Müslüm Gürses dinle. Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Maalesef bazen elimizdekilerin değerini kaybedince anlıyoruz.
Yaşarken farkına varamıyoruz çünkü, bizim için ne kadar önemli olduğunu.
Hata yapıp bir şekilde çıkartıyoruz hayatımızdan ve dersimizi alıyoruz.
Bazı hatalar telafi edilebilir.
Sen dersini alman için bu hatayı yapmak zorundaydın. Yoksa değerini asla anlayamazdın.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9Cevap
+1 yılÇocuk sana izin verirse netizdir
Kendini önemsemiyordur
Bencillik yapıp onu avlamaya çalışma
Tekrar yaralarını deşme
Birazcık bile seviyorsan
Bir an bile saygı duyduysan yazma bir daha ona gözükme140 Yorumla- +1 yıl
Oyu birisi olduğundan
Hayatının merkezine seni koyduğundan kaybetti
Neyse o da değişmiştir
O eski kişinin olacağını sanmam
Soran+1 yılSakal bırakmaya başlamış o da özlüyor belki de beni affettirsem kendimi
- +1 yıl
Hâlâ kendini düşünüyorsun
Onun iyiliği için onu rahat bırak
Soran+1 yılAşığım hatasız kul olmaz
- +1 yıl
Git başkaları ile dolan gez
Tekmeyi yiyince de ona dön
Var mı öyle bir dünya
Ah ulan o erkekle sadece 1 sene yer değiştirsem
Ona aslında kızları tavlamanin ne kadar basit
Bir insana tapmanın ne kadar ahmakça olduğunu gösterebilsem...
- +1 yıl
Ya bırak ne aşkı
Yedin ondan bundan tekmeyi
Kullandılar seni
Seni seven enayiye geri dönüyorsun
Pişmanmış
Öyle sinirleniyorum ki
Lütfen daha fazla cevap yazma
Soran+1 yılHer erkek senin gibi kadını değersiz gören tek hücreli gerizkalılardan ibaret değil işte bana bunu öğretti o. Ayrıca bunu ona öğretmene gerek yok o zaten sürekli kızların ilgi odağında bir erkekti buna rağmen egosuzdu sadece gerçek aşk istiyordu
Soran+1 yılKız tavlamak kolaymış mış bu devirde senin gibi erkekleri sadece kullanırlar sen kullandım sanarsın ama kızlar seni kullanır bunu anladığında yüzüne tokat gibi çarpar
- +1 yıl
@lutfetmedinizefenim
Bu sitede seni çok iyi tanıyorum. Egoist bir insan olmadığını ve bir şeyleri çıplak gerçeklerle konuşan bir tip olduğunu da biliyorum.
Boş versene... Kız benim gibi birini bile egoist ilan etti. Aldırma. 😂 - +1 yıl
@Hiper-Assasin kanka bence sen bazı konularda aşırı heyacanlı konuşuyorsun
Kibirli görmesi normal
Bu arada sayın egoist olmayan kız
Ben hiç bir kızı kullanmadım imkanım olduğu halde
Başkası olsaydı yerimde
Bir çok kızı kullanıp atardı
Arkadaşımız aşırı saf biri
Bizim sınıfta ki iyilik meleği kızların ilgi odagin da ki bir arkadaşımı animsatiyor
Kendine değer verwn insan
Onu kullanan
Bok. l. u bir mendilmiş gibi çöpe atan birisine bir daha izin vermez - +1 yıl
Soran kişinin dediğine tamamen üstüme alındığı için cevap veriyorum:
Kız tavlamanın yapman gerekeni bildikten sonra zor olmadığını bilenlerdenim. Peki o halde neden hala bakirim? Bunu yapamadığım için mi? Yoksa yapmayı tercih etmeyip böyle kalmayı kendim istediğim için mi? Gerçekleri konuşan insanların günahını alıp bencillik ediyorsun. Yapma bunu.
Soran+1 yılEzik olduğun için
- +1 yıl
@lutfetmedinizefenim
Aşırı heyecanlı konuştuğum doğru. Ama bunun sebebi karşı tarafın kafasına bir şeylerin dank etmesi. Egoist olmadığımı anlaması için sözlerime odaklanması bile yetiyor. Anlamazsa bu onun sorunu... - +1 yıl
Sen de hiç bir düzelme yok
Hala insanlara rahatça hakaret edebiliyorsun
On yargıların var
Saygısızsin birisi senin gibi düşünmeyince çığırıyorsun onun canını tekrar yakicaksin
Ah ulan keşke arkadaşım olsaydı da ona insanları sözlerine değil davranışlarına bakmayı öğreteydim - +1 yıl
Ha kızlarla birlikte olmamayı tercih eden bir erkek ezik mi oluyor? Güldürme beni. 😂
Şu an bile ciddi düşündüğüm bir sevgilim var benim. En azından senin gibi anlayışsız değil. Bir şeyleri çok rahat idrak edebiliyor. Bilmiş ol da...
Soran+1 yılSana ezik dememin nedeni bekarım demek yerine bakirim dediğinden dolayı. Sen aşk değil seks arayan bir eziksin yoksa bakirim niye diyesin mk
Soran+1 yılBen şu an yıkılmış durumdayım istediğim zaman ağlarım istediğim zaman da sinirlendiğime hakaret ederim kimse bana karışamaz
- +1 yıl
Yoo. Hiç cinsel ilişkiye girmediğimi ima etme sebebim bunu kendim tercih etmemiş olmamdı. Kaç kere fırsat yakaladım sen biliyor musun?
Konuşturma beni.
Soran+1 yılKeyfin bilir çünkü benim hiç skimde değil
- +1 yıl
Yıkılmış durumda olman, başka insanlara saygısızlık yapma lüksünü sana vermiyor.
- +1 yıl
Biliyor musun? Sana yardım etmeye çalışıyordum ama an itibarıyla benim de s*kimde değil hadi buyur.
- +1 yıl
Sen iyi niyetli bir erkeğin kıymetini bilmeyen, sonra da kendini acındırmaya çalışan bir malsın.
Soran+1 yılBen sadece insan gibi bi tavsiye veren olur diye bu soruyu açtım ama şimdi iki tane boş yapan "bakir" bak bekar değil bakir maviliyle ağlayarak muhattap oluyorum
- +1 yıl
Bu mallığının yanında bize "ezik" demen bile hafif kalır. Boşu boşuna kendini güçlü göstermeye çalışma. Kendin ettin kendin buldun. Zayıflığını şimdi çek bakalım.
Soran+1 yılTamam bakir
- +1 yıl
Evet evlenene kadar da bakir kalmayı düşünüyorum. Var mı bir itirazın?
- +1 yıl
Her erkeği aynı kefeye koymayı kes. O çocuğu hak etmedin sen.
Soran+1 yılBakir hâlâ boş yapıyon
- +1 yıl
Buna verebilecek mantıklı bir cevap bile bulamadıktan sonra boş yaptığımı mı iddia ediyorsun? Güldürme beni 😂
Şu an kıvrınarak boş yapan biri varsa o da sensin.
Soran+1 yılBen kimseyi ciddiye alacak durumda değilim bunları yazarken bile aklımda o var anılarımız var
- +1 yıl
Aptalsın. Umarım o çocuk istisna olan iyi niyetli bir kıza gider de kudurursun. Seni hak etmiyor o.
- +1 yıl
O çocuk senden daha iyisini hak ediyor.
Soran+1 yılSadece gülüyorum :D beni sana kuyruk acısı yaşatan bir kıza benzetip içinde birikmiş bastırılmış öfkeni açığa çıkardığını biliyorum. Ama hayatın ne göstereceğini bilemeyiz. Belki de eskisinden daha güzel olacak her şey. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı ne de olsa 😴
Soran+1 yılSenin gibi internet erkeklerini iyi tanırım çok tecrübeli gibi görünürler ama gerçek hayatta bir şey başaramamış zavallılardan ibaretsiniz. Dediklerini ciddiye aldığımı sanarsan kendini önemli hissedersin o yüzden seni zerre ciddiye almadığımı bil (:
- +1 yıl
1- Sorun ne biliyor musun? Sen daha acımasız halimin %1'ini bile görmedin. Ne sinirinden bahsediyorsun?
2- Sizin gibi iyi niyetli erkeklerin kıymetini bilmeyip sonra da kendi bencil çıkarları için millete kendini acındırmaya çalışan kızlara böyle ders vermek müstehaktır bile.
3- Sadece tek bir sözün doğru. İtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı. Sen de bu hikayedeki it oluyorsun.
4- Sana şu kadarını söyleyeyim; şimdiye kadar bir çok kız bazı gerçekleri yüzüne vurma konusunu "egoistlik" olarak algıladı. Ancak bir tek şu aralar görüştüğüm sevgilim bunu böyle algılamadı. En azından senin gibi bencilce amacı yok. İyi niyetin kıymetini biliyor ve ona göre hareket ediyor. Kendi sevgisinden de bir fiske geri adım da atmıyor. Şimdi gelmiş bana iyi niyetli kızı mı oynamaya çalışıyorsun? Oynama. Değilsin çünkü.
5- O çocuğun neden senden daha iyilerini hak ettiğini söyledim biliyor musun? Seni gıcık etmek için değildi. Tersine o kadar iyi niyetli bir çocuk, onun sevgisinin kıymetini bilecek iyi niyetli bir insanı hak ediyor. Senin gibi milleti hor gören, bencil birini değil. Kapiş?
Soran+1 yılOff okudum say
- +1 yıl
Gerçek hayatta da sandığından çok şey başardım... Hayatımı bilmeden konuşma.
Ayrıca merak etme kendini mantıklı bir şekilde savunursan kendimi önemli hissetmem. Aksine en azından beni tıkadığın için saygı duyarım ve çekilirim. Ama sende onu yapacak kapasite olmadığına adım soyadım kadar eminim. Çünkü kendi bencil emellerin için başkalarını suçlamaya çok meyillsin. Yazık... - +1 yıl
Ha bu arada, sen ciddiye almadığından değil, diyecek bir şey bulamadığından kısa kesiyorsun. Ne oldu? Zoruna mı gitti?
- +1 yıl
Söylediklerim kalın geldi dimi? Hiç şaşırmadım...
- +1 yıl
Bir daha @lutfetmedinizefenim gibi gerçeği konuşan insanlara yine böyle aptalca bir bencillik yaptığını görürsem (ki umarım o soruda karşılaşmayız) ama denk gelirsem, burada yaptığımın aynısını yine yaparım bilmiş ol. Haddini bil.
+1 yılIyi oluyor, siz kizlara iyi erkek yaramıyor, sizin gibileri kullanıp atacaksın ,
10 Yorumla
+1 yılPeki okadar evine gittin aranızda hic biseyler olmadımı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBir insani kaybettikten sonra degerini anlanman aci verici birsey
10 Yorumla
+1 yılkanka ateşle barut yanyana nasıl duruyor. bir problem olmasın?
00 Yorumla
+1 yılBizim gibi iyi niyetli insanların kıymetini bilmemenin hazin sonu... Hak etmişsin.
015 Yorumla
Soran+1 yılBizim gibi mi... Kendini onun yerine koyma kimse onun kadar iyi olamaz
- +1 yıl
O çocuğun yerinde olsam, seni sevseydim bile affetmezdim böyle bir şeyden sonra. Tabii şöyle bir şey de var: O kadar acımasız da değilim. Herkes 2. Bir şansı hak eder ve sen hatalarından ders aldıysan, bunu da anladıysam o çocuk yerinde olsam affederdim böyle de bir gerçek var.
- +1 yıl
Kendimi onun yerine koyuyorum çünkü kötü birisi olmadığımı biliyorum. Ben olsam ben de aynısını yapardım. Tanıyorum kendimi.
- +1 yıl
Başka türlü akıllanmazsın çünkü. Seni seven iyi insanı ne hale getirmişsin...
Soran+1 yılHiçbir şey bildiğin yok keser misin
Soran+1 yılBir de kendini B'nin yerine koyuyor sen iğrenç bir egoistsin kendini sakın onunla kıyaslama bir daha
- +1 yıl
Kesmiyorum. Çocuğa ne yaptıysan kendini affettirmen lazım.
- +1 yıl
Kim bilir onun kalbini nasıl kırdın...
Soran+1 yılKalbini kırdığım halde senin gibi beni yargılamadı gülümsedi ve eyvallah diyerek gitti yanımdan sen asla onun gibi olamazsın kimse onun gibi olamaz
- +1 yıl
Bu egoistlik değil, empati gücü. Empati ve egoistliği ayırt edemiyorsan bu senin sorunun. O çocuğun neden sana ilgi duymasına rağmen senden vazgeçtiği şimdi anlaşıldı. Bazı şeylerde yeterince kafanı çalıştırmıyorsun. Büyük tabloyu görmüyorsun.
- +1 yıl
Biliyor musun? Daha önce hoşlandığım kızlardan birini zamanında o kadar sevmiştim ki, onunla barışmış gibi yapıp ben de hiç bir şey demeden çekip gitmiştim. İnanmak zorunda değilsin.
- +1 yıl
İnsan sevince, sevdiğine kıyamıyor.
- +1 yıl
Ben seni yargılıyorum çünkü sevgilin değilim, tanıdığın da değilim. Sana gerçekleri konuşuyorum.
- +1 yıl
O sana kıyamadığı için tavır koymamış. Bir şeyleri anla.
- +1 yıl
Neyse... Sana iyilik de yaramıyor. Çocuk umarım seni affeder ne diyeyim?
Adresini ver de çocuğun biz kaybetmeyelim
06 Yorumla- +1 yıl
Sen de aynisini yaparsın, kadin milletisiniz
- +1 yıl
Ayni bu çocuk gibiyim ve basina gelmeyen kalmadı
- +1 yıl
Bu kiz da senin gibi duusnuyordu basta, ama yakiskli birini buldu ve sikktiri çekti , yalancısın net
- +1 yıl
Hepiniz aynısınız asla böyle bir erkek bulamayacaksınız artik yok öyle yağma
+1 yılVah vah çok yazık. Ciğerim yandı şu an
10 Yorumla
+1 yılNeden bitirdin ki peki
024 Yorumla
Soran+1 yılBaşkasından hoşlanıyorum diye ama hoşlandığımı sadece sanmışım kafam çok karışıktı
- +1 yıl
Gerçekten mi biliyormusun aynı durumu şu an ben yaşıyorum ama tam tersi sevgilim benden uzaklaştı her şey okadar guzelken ve ben başkası ilgisini çektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Oda senin gibi pişman olur mu acaba ama inan okadar zor bişey ki bu durumu yasamak kim bilir ayrildigin kişi neler yaşamıştır
Soran+1 yılİnşallah olur bu kadar maymun iştahlı bir slak olduğum için kendimden nefret ediyoum
- +1 yıl
Ne zaman oldu bu olay ve sen ne zaman pişman oldunn
Soran+1 yıl3 gündür ayrıyız
Soran+1 yıl3 gündür cehennemi yasiorum yani
- +1 yıl
Seni seviyosa dayanmayıp affeder affetmesi lazim
- +1 yıl
Klasik kiz iste, bu yüzden diyoruz kizlari sevmeyin diye bazı saf erkeklere de iste kaniyor zavallilar Allah beyin versin onlara da, o kadar iyi davranırsın sonra birazcık daha yakiskli bir erkek bulunca seni aldatır, ben bu kızı suçlamiyprum suclu olan o sana iyi davranna cocuk, mal ya kizlara iyi mi davranılir
- +1 yıl
@Burak2x8x9 genelleme niye yaptın yani şimdi bunun tam tersini ben yaşıyorum Şu an benim suçum ne ben evde televizyon izliyorum kendime
Soran+1 yıl@bihterziyangil11 sek erkek ya o hani :d
- +1 yıl
Benim olduğum yerde cevremde bissürü erkek var yakışıklı ben neden sevgilime uzak düşmedim mesafeleri bahane etmedim ama o ediyor Şu an
- +1 yıl
Birak ya hepiniz aynısını diyorsunuz sonra karşınıza iyi biri gelince aldatiyorsunuz veya laf atıp terk ediyorsunuz, kac defa yaşadık ustelik o ben evde oturuyorum ya sucum ne diyen kızlar yaptı bunu
- +1 yıl
P yakiski erkekler sana baksa terk edersin net
- +1 yıl
@Burak2x8x9 yapmadım asıl siz aynısınız benim karşıma çıktı da gene kalkıp sevgilim var dedim gidipte ondan uzaklasmadim kafamın karışmasına izin bile vermedim
- +1 yıl
@Burak2x8x9 bakmadığını nerden biliyosan uzak diye mesafeleri bahane etti orada onun egosunu okşamışlar demek başkasına ilgisi kaymış ki benden uzaklaşti
- +1 yıl
Sevgulin capkin ve iyi efendi bir erkek değil demekki, o yüzden sadiksn
Iyi biri olsa aldatirsin net - +1 yıl
@Burak2x8x9 aynen hayatın kuralı bu maalesef
- +1 yıl
Hahah bak kendin de dedin, butun ladinlarin neyse...
Allahtan aklim başıma geldi de artık üzen benim, iyi davranmak efendi olmak yok artık bitti - +1 yıl
@Burak2x8x9 iyiler kaybediyor işte kötü olup ağzına sicacanki değer artsın ben bunu yapsaydım boule olmazdi ama o bana karşı hep auni kalsaydı karsıma en yakışıklı insan çıksın genede onu birakmazdm
- +1 yıl
Iyi biri olsaydı aldatırdin kendin de dedin
- +1 yıl
@Burak2x8x9 yapmazdım şu an onun başka birine hissi ilgisi olduğu düşüncesi beni yiyip bitiriyor uzak olmak çok zor
- +1 yıl
O his onu sana bağlıyor, içten içe hosuna gidiyor
- +1 yıl
@Burak2x8x9 başkası olmasa neden uzaklassin dimi başka bi açıklaması olabilir mi bi insan durduk yere ilgisi hissi niye azalsın uzaklık var diye bahane bunlar
+1 yılSenin için gerçekten çok üzüldüm
04 Yorumla
Soran+1 yılAğlamaktan ciğerlerim parçalandı keşke içimden geçenleri o da bilse
- +1 yıl
Hiç bir ihtimal yokmu peki tekrar olamazmisiniz
Soran+1 yılVarsa da ne bilmiyorum
- +1 yıl
Anladım dikkat et kendine
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. neden ayrıldın peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilimin değerini yeni anlıyorum, çok pişmanım. Onu nasıl geri kazanabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım