Sevgilimden ayrıldığım için çok pişmanım! Ona geri dönmek istiyorum. Nasıl onu tekrar kazanabilirim?

Ya şimdi sevgilimle çok iyi giden bir ilişkimiz vardı ve beni çok seviyordu, ben de aynı şekilde onu seviyordum. Bir gün eski sevgilim geldi ve tekrar benden şans istedi, ben de yanımdaki insana ihanet edemeyeceğimi söyledim ama sonra aklımdan bir türlü çıkmamaya başladı, ben de sevgilime, eski sevgilimi unutamadığımı, hâlâ onu sevdiğimi ve o yüzden ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldım. Eski sevgilime geri döndüm, o kadar mutlu olmuştum ki, o an anladım başka biriyle gelecek kuramayacağımı ve sadece onu sevdiğimi. Sonra tekrardan sevgili olduğum eski sevgilimle buluştuk, çok güzel bir gün geçirdik, aşırı mutlu olduğum için hiç onu kıramıyordum, sonra bir şeyler yaşadık ama sonra benden ayrılmak istediğini ve yapamayacağını söyledi. Bitmiş bir şeyin tekrardan aynı olmayacağını, o yüzden de devam etmek istemediğini söyledi ve ayrıldı. Şimdi ben o terk ettiğim sevgilime geri dönmek istiyorum, çünkü beni gözünden sakınan biriydi. Çok pişman oldum ama yazmaya da yüzüm yok. Acaba yazsam bana bir şans verir mi? Onu tekrar kazanabilir miyim?
Kazanabilirsin
Kazanamazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilimden ayrıldığım için çok pişmanım! Ona geri dönmek istiyorum. Nasıl onu tekrar kazanabilirim?