Yardım edin lütfen sevgilimi bıraktım amaa çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirim?

Kiminiz beni yadırgayacaksınız ama buraya paylaşıyorumki belki bana yardım edebilecek olan arkadaşlar vardır diye... Sevgilimden 2 ay önce ayrıldım 2 yıllık birlikteliğimiz vardı ve evlenecektik aileler falan tanışmıştı ama benim hatalarım yüzünden son buldu herşey öğrendi ve bana dediki bana dürüst ol açıkca söyle çözelim bu meseleyi ayrılmak istemiyorum nu noktaya kadar gelmişken dedi, ama ben itiraf etmedim kaçmayı tercih ettim yalan söyledim inkar ettim ve üste çıkabilmek için alay ettim ben istiyorum ayrılalım kafamı dinlicem sıkıyorsun beni evlenmekte istemiyorum sen gibi bir adamla dedim herşeyime karışırun ben bu şekilde bir hayat istemiyorum dedim, size yemin ederim ağlaığınailk kez şahit oldum, keşke onu öyle göreceğime ölseydim dedim, sonra eline telefonu aldı gel son fotoğrafımız olsun dedi çek şunu ne fotoğrafı bana ait resimlerin hepsinide sil dedim, boğuyorsun beni dedim çantamı aldım çıktım ordan peşimden geldi gel biyere gidip sakince oturup konuşalım dedi istemiyorum sen git ayrıldığım adamla hiç birşey yapmam dedim. Bitirme bizi dedi ben dinlemeden eve gittim 1 ay boyunca bana hergün mesajlar yazdı önemsemedim ama ginden beri öyle pişmanımki gözümün önünden gitmiyor ağladı adam resmen ya ömür boyu vicdan azabı çekicem şimdi, 1 aydırda hiç konuşmuyoruz yazdım geçenlefde b çk pişmanım affet beni dedim seni hayatım boyunca affetmicem hayattaki en büyük darbeyi sen vurdun bana dedi, o günden beridir ne geceleri uyku uyuyabiliyorum nede onu düşünmeden bir dakikam geçiyor nasıl affettirebilirim kendimi
Yardım edin lütfen sevgilimi bıraktım amaa çok pişmanım onu nasıl geri kazanabilirim?