Unutamadigim sevdigim adami geri istiyorum, nasil geri kazanabilirim?

Merhaba arkadaslar,.

NEOLURR bana akil verinnn

Iki sene once bana yazan bir cocuk vardi (annesi, teyzeleri vesilesiyle) Bir birimizi tanirdik zatende..

Kendisi iki mahalle otemde oturuyor pek karsilasmayiz ama uzun zaman oldu en son 2-3 ay once kendisini gordumm.

Iki sene once bana yazdi, ilk yazdiginda anlamadim niye yaziyor diye ve bir kere yazdim bir daha da yazmadim ona. cunku niyetini anlamis degildimm.. sonra o ara iste sahte hesap acip felan yoklamistim, orada beni anlatmisti tanimak istiyorum o kizi felanda filan. neyse iste

sonra 2-3 ay gectikten sonra tekrar yazdi bana ve bir hafta felan konustuk git gelli oldu, cunku benim bi uvey baba denilen soysuz vardi.. o evde kiyameti kopardiki onunla olamaz! o aileyii kapima getiremezsinn, (niye diye sorarsaniz cunku cok iyi bir aile buyuzden ve o adamda neyse boş ver)

yani anlicaniz o soysuz adam yuzunden onu biraktim, ve halen ozluyorum onu

sizce kardesine anlatsammi bilemedimm?

annesi hatta kac kez dedi benim oglumu niye kabul etmedinnnn (cunku biara gorucu vesilesiyle nisanlancaktim ama ayrildim birsey olmadan)

okadar agladi kadin yazik.

gecende komsu diyoo anneme geri gelsin istesinler anneme, annemde yok daha olmaz dedi

Güncellemeler
1 yıl
vaay arkadass burada bi c*nsellik sorsaydikkk herkess geri yazardiii ama sizzz?
yazik be sizin gibilere
Unutamadigim sevdigim adami geri istiyorum, nasil geri kazanabilirim?