Annem fikirlerimi etkiliyor haklı mı sizce?

Birisi vardı uygulamadan tanıştık iste asker ama iki yıllık üniversite okumuş oyle sonra korumalı yapmış sonra bir şekilde girmiş ise uzmanmis cavus ben de üniversite mezunuyum hemsireyim bir kere görüştük aslında beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum iyi normal yani işte yaşı da 30 bir kere de daha görüşeceğim isim nedeni ile fırsat olmuyo ama görüşmeden de birisini tanıyamıyorsun annem boş ver diyo asker adam yanin da olmaz oradan oraya oradan oraya ayrica bir üniversite mezunu degil birsey degil bir subay degil felan dedi cavus dedi dedi bir de asker adam emir verir hat Hut olur dedi sen yapamazsın srn hep ailenin yanind büyümüşsün felan sonra da sen bilirsin ama diyo kafam çok karışık ha desem ki cok beğendim oğlanı uok ama ona yok buna yok bilmiyorum iyi bir insan mı bilmiyorum oule gorunuyo ama sert bir tarafı da var gibi ne yapmalıyım anneme diyorum biraz daha görüşmem gerek birvkere de anlaşılmıyor her insan aynı değil diyo umut verme diyo başına bela olur diyo of kafam karıştı sen de de insan sarrafligi uok diyo annem oradan oraya oradan oraya gezersin hen de dedim ben zaten sıkıldım bu şehirden istiyorlar lo hep onların yanında olayım uni lise hep ailemin yanında okudum ve gerçekten bunalsimm da kafam karışık
Annem fikirlerimi etkiliyor haklı mı sizce?