Babaannem sitem ediyor çok sizce haklı mı sorumun detaylarını okuyun lütfen ona göre yanıt verin olur mu?

Babaannem diyor ki Türkiye hiç bu kadar yargısız eğitimsiz kalmamıştı televizyonu açıyorum bütün kanallarda kavga eden insanlar var yemek programlarında kavga eden birbirlerine hakaret eden eğitimsiz terbiyesiz insanlar var gündüz kuşağı programlar öyle siyaset hiç izleyemiyorum orası zaten kavga arenası artık televizyonu kumandasına elimi sürmek istemiyorum bu memleket nereye gidiyor yazık gençlere diyor sizce haklı mı?
Güncellemeler
11 ay
Bir de yazmayı unuttum diyor ki rtük'e şikayet ettim reyting böyle bu şekilde izleniyor öteki türlü izlenmiyor diye bir cevap aldım eskiden izliyorduk ama ne hakaret vardı ne kavga gürültü saygı çerçevesinde diziler vardı programlar vardı biz izliyorduk seviyorduk yani anlamıyorum bu kaos ortamı nereden çıktı insanlar böyle programları izleye izleye terbiyesiz oldu saygısız oldu birbirlerine karşı
Babaannem sitem ediyor çok sizce haklı mı sorumun detaylarını okuyun lütfen ona göre yanıt verin olur mu?