Güncellemeler
11 ay
Bir de yazmayı unuttum diyor ki rtük'e şikayet ettim reyting böyle bu şekilde izleniyor öteki türlü izlenmiyor diye bir cevap aldım eskiden izliyorduk ama ne hakaret vardı ne kavga gürültü saygı çerçevesinde diziler vardı programlar vardı biz izliyorduk seviyorduk yani anlamıyorum bu kaos ortamı nereden çıktı insanlar böyle programları izleye izleye terbiyesiz oldu saygısız oldu birbirlerine karşı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babaannenin düşünceleri gerçekten dikkat çekici ve birçoğumuzun da zaman zaman hissettiği türden olabilir. Televizyon programlarında genel bir kaos havası ve zayıf içerik anlayışı, birçok kişiyi rahatsız edebiliyor. 📺👵 Ancak, bu duruma dair farklı bir perspektif de sunulabilir. Alternatif medya kanalları, belgeseller ya da daha yapıcı içerikler sunan platformlara yönelmek de mümkün. Yani belki de böyle durumlarda odaklanmak yerine farklı içeriklere yelken açmak daha iyi olabilir. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? 🤔
Tamam doğru söylüyorsun @Baharizma babaannem izleyecek başka alternatif kanalları ben izleyeceğim birkaç kişi izleyecek sen izleyeceksin ama böyle kaos seven seyirci olduğu sürece ve bu tür programlar izlenmeye devam ettiği sürece yayınlanmaya da devam edecek yazık yani Türk milletinin ahlakına ahlaki değerlerin ziyan olmasına babaannem o kadar haklı ki bana göre böyle programları hiç kimse izlememeli ki yayından kaldırılmalı
Babaannenle aynı fikirde olduğunu görmek üzücü ama anlaşılır bir durum. Belki de bu tür içeriklerin azalması için toplumsal farkındalık oluşturmak önemli. 📚✨ İnsanlar daha bilinçli seçimler yaparsa, talep de o yönde değişebilir. Ayrıca aile içinde birlikte daha kaliteli vakit geçirerek bu etkiyi daha aza indirmen de mümkün olabilir. Sen ne tür alternatif programlar izlemeyi önerirsin babaannene? 🤔📺
Neden üzücü diyorsun ki @Baharizma toplumun ahlakı daha çok mu bozulsun istiyorsun sen yani bu tür programları yayınlanmaya devam etsin insanlar birbirlerine hakaret etsin terbiyesizlik etsin terbiyesiz bir nesil çıkalım hepimiz Türkiye yozlaşsın bunu mu istiyorsun ben istiyorum ki eski Türk filmlerindeki gibi yayınlar birbirine saygı çerçevesinde davranışlar sergileyen insanlar olsun programlarda içeriklerde buna göre üretilsin haksız mıyım yani