Sizce ben mi haklıyım? Annem mi haklı?

Dün gece ben saat iki buçuk gibi telefonu biraktim uyudum. Bugün de 12 gibi uyandim. Ben kalktığımda annem evde yoktu. Kardeşimle kahvaltı etmişler yediklerini tezgahın üstüne birakmis çekmiş gitmis. Nereye gittiğini soylemiyo da. Dun de aynı haltı isledi. Kardesinin kargosu var ben gidiyom dedi cekti gitti nereye gittiğini soylemiyo da. Biri de demiyo ki kalk kahvalti ediyoruz sende gel. Yediklerinin bulaşigini bana birakip gittiği yetmiyomus gibi eve geri döndüğünde etrafı toplanmamis görünce bana kızıyor vay efendim niye hiçbir şeye el surmedin niye hiçbir şeyi toplamadin? Ben senin arkanı toplamak zorunda mıyım? Dünden kalmış misafirlikten getirdiği kısırı yedim de doyurdum karnımı kahvaltı etmek yerine. Erkek kardeşim işe gidiyor sabah çantasına koyum yesin diye tahinli katmer yapiyo bana ayirmiyor hic. 6-7 tane tahinli katmer pisirdi hepsini kardeşime verdi bana ayirmadi hic. Ben kendim yapacak olsam yook yok katmer falan yapma malzemeleri boşa harcama diyor. E canım çekiyor madem sen yapınca bana vermiyon bende kendi katmerimi kendim yaparim.
Sizce ben mi haklıyım? Annem mi haklı?