AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Yabancı erkeklerde maşallah 🤓🤓
Ama türküm işte ve dünya tarafından istemiyoruz o yüzden boş hayal bunlar 😊
Turkuz ve istenmiyoruz dicektim
Yabancı derken afgan ya da suriyelilere mi 😂
Hay s... Güncellemenizi
🙂😂 ekmek verme aç kalsın
Buldun da bunuyor musun kız
Bende yabancı kadınları beğeniyorum özel gününde bile rahatlatıyor o ne olucak
Normal bende aynı durumdayım kocamı yurt dışında aldatıyorum
yaa haha detaya bayıldım
Bi tane de yabancı sevgilin olsun
Al bir sünnetsiz meraklısı daha
Sünnetsiz meraklısı ne alaka jdbjd
Siz herkesle kolayca yatıp, birlikte olan Rus kızlarına sulanırken sorun yok, biz yabancı erkek beğenince mi sorun var
@MYnameİSwhat kendin dedin yabancı erkeklere gözüm kayıyor diye
Ne sorduğunu anlamıyorsun sanırım
Ben yabancı erkeklere gözüm kayıyo demedim
Beğendiğimi söyledim sadece
Bu soruyu soran şahıs ben değilim, ben senin görüşüne yorum yaptım
Of neyse uzatmayalım
@MYnameİSwhat arkadaşın Rus meraklısı olduğunu nerden çıkardın tanıyor musun
Türk erkekleri genel olarak Rus meraklısı maalesef. Şimdi gelip de bana bu çocuğun avukatlığını yapma lütfen uğraşamam
@MYnameİSwhat ben 35 yıldır kimsenin avukatlığını yapmadım mesleğim değil zaten bu bir ikincisi o kişiyi tanımadan böyle bir genelleme yapılmasına benim sesim çıkıyor Türk erkekleri Bla Bla Türk kızları bla bla sanki dersin 85 milyon populasyonunun hepsini tanıyoruz bu benim içinde dahil anlatabildimmi genelleme içeren cümlelere sinir oluyorum örnek veriyorum nickim Rus diye Rus kızı meraklısı mi oluyorum ki bunu diyende oldu bende diyorum ki kime göre neye göre elinde somut bi kanitin var mi yok benim kızdığım o kişinin kendisini tanımadan genelleme içeren cümleler kullanmayın rica ediyorum dip not o mavi üyeyi tanimiyorum
O zaman mavi üyeyi de eleştirir misin rica etsem, daha insanların görüşüne saygı duymuyo sünnetsiz meraklısı vs diyo
Beni böyle gıcık gıcık tuhaf tuhaf eleştirdiysen şimdi hadi onu da eleştir hemcinsini koruma ok?
@MYnameİSwhat tamam o da yanlış tabiki ben yanlış olana yanlış derim toplum gibi iki yüzlü değilim arkadaşında yaptığı yanlış bir insan tercihleri doğrultusunda yaşar ister yabancı sev ister yerli sadece fikir söylenir ama kalkipta alcaltici veya hakaret içeren bir sözcük olursa yine karşısında dururum taniyim veya tanımışım tanısam bile hiç sıkıntı yok yüzüne vururum taraf tutmam
@MYnameİSwhat dip not cinsiyetçi degilimdedigim gibi yanlışa yanlış derim alnım açık başım dik kimseden korkum yok bu hayatta
bu arada bu kadar düşünme kafayı yersin
@MYnameİSwhat ben böyleyim kusura bakma o yüzden kimse sevmez beni sevmesin çokta umrumda değil yanlış bisey varsa anam babam sülalem olsa konuşurum
Kimse sevmez mi seni?
Bu özgüven düşüklüğünün sebebi ne peki
Ben de açık sözlüyüm hatta patavatsızım da senin gibi takıntılı değilim yani
@MYnameİSwhat takıntılıyım değil kurallara bağlı biriyim ama nesnel olan kişiden kişiye göre değişen kurallar asla değil yaptığım isim gereği ve kişiliğim realist aynı zamanda kuralcidir takıntılıyım farklı bir konu
@MYnameİSwhat benim ayyaş rus kızlarıyla işim olmaz ama senin sunnetsiz rus erkeklerine merakın olduğunu çok belli
Birde demezmi sunnetsiz ne alaka diye
Kardeş sen rahat ol kendi egoistin teki bana özelde ettiği hakaretleri bi görsen yok yaşının adamı değilsin yok keske ölsen allahim zihniyetlere bak ya allahim sen egoistlerden koru hayir yani nesnel olan biseyi savunmak ne zamandan beri yaşının eri olmamak oldu doğru ama kendi kafa yapısında olsaydım yere göğe sığdıramazdi bana yaşının eri değilsin diyo ama kendi 10 yaşında galiba 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Клвдияивановна cahil olmazsa böyle konuşurmu neyi savunduğunu bilmiyor daha gelmiş burada sunnetsiz ne alaka diyor yabancı erkek için
Ahaha bide bak bak bombaya gel 😂😂😂 o kadar kız takip ediyomusum neymiş efendim ben sapikmisim 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 evde bağıra bağıra güldüm resmen
@MYnameİSwhat ozguven düşüklüğü 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Клвдияивановна bu tipler kendi kafasında olmayana kolaylıkla sapık damgası vurabiliyor hani derlerya kişi kendinden bilir işi diycem ne demek istedigimize anlamaz baksana 19 yaşındaki çocuk daha
19 olsa iyi 10 bile yok ettiği laflara deminden beri gülüyorum al karşına tiyatro oynat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@Клвдияивановна daha çok cahil hayat tecrübesi yok öğreneceği çok şeyler var neyi ne için savunduğunu bilmiyor bunların anasına babasına yazık
Ya onu geç 10 tane cümle kuruyorsa 10 u da yargı içeriyor kendi Allah katında zaten 😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@eryyy Allah aşkına siz neyin kafasını yaşıyosunuz ya?
Bi gidin işinize harbiden özgüvensiz ve işsizsiniz.
Sünnetli ya da sünnetsiz sana ne kardeşim? Herkes senin gibi örümcek beyinli dini yobaz mı olmak mı zorunda
Bu arada Rus nick name'li şahıs yaşımdan sana ne? Noldu bi yerlerine çok mu battı söylediğim şeyler çok mu koydu da bu tavırlar bu eziklikler?
İnsanlar senin kafandaki bombok realistiklere ve yargılara uymak zorunda değil, herkes senin düşünceni kabul etmek zorunda değil, bu kadar mal olma ya. 18 yaşındayım ama senin beyin yaşın Max 5
@eryyy sen de malın tekisin zaten
Hemcins avukatlığı yapmaya devam edin ne diyim ki size.
Cidden yaşınızın eri değilsiniz, biri 35 yaşında hıyar bi ergen diğeri ne idüğü belirsiz kafayı sünnetle bozmuş bi manyak ruh hastası, ne eksik ne fazla. Busunuz siz. 35 yaşındaki şahıs doğu muydu neydi
Senin tek vasfın burada İnsanlara klavye delikanlılığı yapabilmek sanırım, boş boş bi şeyler zıravalayıp duruyosun sürekli. İki kişinin arasında geçen konuşmaya niye atladın, çok batıyo biliyorum, kuduruyosun, yerinde duramıyosun.
@MYnameİSwhat hayir koymadı sen kimsinki ne sanıyorsun kendini 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 laflara bak batmışmış sadece ettiğin laflara gülüyorum 😂😂😂😂😂😂 dediğin laflara sanki bi tarafimda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@MYnameİSwhat bu arada evet sen mükemmelsin sen cooookkk mükemmelsin Allah katındasin dünyayı sen yarattın bak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Lan it, bi yerinde olmasa, umrunda olmasa gelip de buraya havlar mısın ki?
bayaaaa umrunda ki gelip hâlâ bana cevap yazıyosun
Eğer umrunda değilse s**tirip gidebilirsin ne işin var burada hâlâ, boş yapma, ikile uza
@MYnameİSwhat sen ne aşağılık pislik bi yaratıksın böyle ya baba bak senin gtunu birileri çok kaldırmış belli dikkat et 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Gülme emojisi koyunca seni ciddiye almıyor diyince nolmuş oluyo off çok Cool falan mı oluyosun
Benim özgüvenin yüksek bunun kaynağı da kendimim kimsenin bi yerimi kaldırmasına ihtiyacım yok ben sen değilim
Hadi şimdi yürü anca gidersin, takmıyorum diyosun ya o kadar çok takıyosun ve umursuyosun ki iki saattir burada emojiler laflar yağdırıyosun bana, batıyo çünkü sana yerinde duramıyosun işte
@MYnameİSwhat seni yetiştiren annende babanda seni kadar suçlu seni dogurmamis sıcmış zora gelince hakaretler edersin işte öyle
Sunnetsizin ne olduğunu seni sıçan annene sorda anlatsın sana senin gibilerden vatana millete fayda gelirmi avrupa bozuntusu seni
@eryyy senin de zihniyetin bozuk, ırkçılık yapıyosun, bu arada Rus hayranı falan değilim, evet ben de yabancı erkeklerden hoşlanıyorum ama Rus hayranlığım yok
@MYnameİSwhat tabi tabi o yüzden böyle rahat rahat hakaret edebiliyorsun
@eryyy aileme hakaret edemezsin, haddini aşma adam ol, gerçi sana 1 dakika adam ol desem dakika saysrsın sen öyle bi şeref yoksunu öyle bi p*ç evladısın çünkü
35 yaşına gelmişsin ama hâlâ burada klavye delikanlılığı yapıyosun ergenlikte son nokta harbiden
Hadi ben 18 yaşındayım da sen 35 yaşındasın benim iki katım sayılır, bi s. ktir git cidden bu tavırlar normal değil.
Olgunlaşamamış, ergenlik döneminden çıkamamış bi velet gibi davranıyosun
@MYnameİSwhat ln en başından beri bana laf sık
Sokmaya çalışan kim
@eryyy seni yetiştiren anne baban bile olduğunu düşünmüyorum şahsiyetsiz şeref yoksunu, daha insanlarla nasıl konuşacağını bilmiyosun, sünnetsiz ne lan? Azıcık düzgün konuşmayı öğren pislik
Gelip bana bulaşmasan sana laf sokmazdım ben 35 yaş
Bu arada kimseyle dalga geçemezsin laflarına dikkat et senin sonunu getirebilir
@MYnameİSwhat peki o zaman bisey söyleyeceğim sana iki dakika küfür etmeden konuşabilirsin sevinirim ben arkadaşın yaptığı hareketi de eleştirdim elestirmedim değil ben sana ne dedim doğruya doğru yanlışa yanlış derim dedim açıkça buraya fikrimi söylemeye geldim kalktın sen bana önce o kadar kız takip ettiğim için sapik damgasını vurdun sonra şiddeti arttırıp en sonunda keske ölsen dedin bak sakın ol küfür etmeden sakinlikle cevap ver benimde herhangi bir hatam varsa yine ozurdilerim önemli değil ama yazdıkların hep yargılama olunca bende dayanamadım simdi lütfen tarafsız bir biçimde sakinlikle düşün sinirler gerilmesin
O sunnetsiz lafı da zaten yanlış o onların inanası öyle herkese saygı duymak gerekir
Sinirler yeterince gerildi ve az önce avukatlığını yaptığın arkadaşınla benim arkamdan adice dalga geçtin saydırdın sövdün, siz böyle yaparsanız ben de tek başına size tepki veririm. Zaten farkındaysan 2'ye 1 adil bile değil. Neyse
@MYnameİSwhat bak bisey dicem sana önce sakin ol bak rica ediyorum sakin ol arkadaşın diyorum ya dediği zaten külliyen yanlış onun affedilir bi tarafı yok herkesin bi inanası vardır o şekil yargilanmaz asla ama sen bana sapık dedikten sonra ben sinirlendim anlatabildim mi güzel güzel konuşuyorduk tabiki herkes birilerinin kafasına göre yaşamak zorunda değil asla dayatma da yapamazsın zorlama da sadece fikir söylenir ya saygı duyarsın ya benimsersin evet sinirden saydirdim ama sakin sakin konusalim birbirimizi kırmanın bi anlamı yok öyle değil mi bak lütfen sakin ol
@MYnameİSwhat ben sana sert çıktıysa lütfen kusuruma bakma amacım kimseyle kavga etmek değil bende sinirlendim biraz kusura bakma 😊😊😊
"Yaşı 19 olsa iyi 10 bile yok ettiği laflara deminden beri gülüyorum al karşına tiyatro oynat 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣"
"Kendi 10 yaşında galiba" vs vs yazmışsın
Kısacası bana bu kadar hakaretler edip, sövüp, saydırıp sonra "sakin ol güzel güzel konuşalım" vs diyemezsin
@MYnameİSwhat tamam bak onlar sinirden oldu kusura bakma ozurdiletim sinirler gerildi çünkü ozurdilerim
Özür dilemenim hiçbi anlamı yok, hiçbi şey ifade etmiyo senin boş özrün
dilemenim*
dilemenin**** yanlış yazdım ya, neyse
@MYnameİSwhat peki kusura bakma tekrar iyiaksamlar o zaman
En baştan hiç yazmasaydın çok daha iyi olurdu
@MYnameİSwhat ya tamam sanırım baya bi kötü oldu ama sana bunları dediğim için kusura bakma evet araya atlamam yersiz oldu
@MYnameİSwhat o zmn gelip burada kaşarlık yapmiycaksin kaşar seni anana babana söyle sana saygıyı öğretsin biraz terbiyelendirsinler orada burada kaşarlık yapma
@MYnameİSwhat banane ruslardan yabancılardan git kimin altına yatarsan yat banane kaşar seni
@eryyy bak haddini çok aşıyosun
Anlıyorum senin annen ka*şar olduğu için ve baban da p*ç olduğu için bu kadar kuduruyosun ama gerek yok yani, sonuçta senin belli bi ailen bile yok, annen baban bile belli değil, istersen git bi DNA testi yaptır.
Bana da bi daha yazma, sxg
ben kimsenin altına yatmadım, yatmayı da düşünmüyorum o iğrenç zihniyetini de alıp s. k. tir git
Kaş. arlık falan da yapmadım, sadece yorum yazdım, beyniyle cinsel organı yer değiştirmiş sapık şahıs
@MYnameİSwhat bence dna testini sen yaptır annende senin gibi yabancı erkek meraklısidır kesin burada pic sensin kaşar altına yatmazsan yabancı erkek merakın olmazdı surtuk seni şimdi hadi ordan git ailene sana terbiye versinler aklahsiz seni
Yabancı erkekleri beğenmiş olmam beni ka. şar vs yapmaz ki zaten sen dedin diye ben ka. şar vs olmam, seviyen çok düşük, kaç yaşına gelmişsin hâlâ olduğun yerde sayıyosun, yazık sana hiçbi ilerleme kaydedememişsin
Anca insanların zevklerine beğenilerine karışıp yobazlık yapan bi özgüvensizsin, daha fazlası olamazsın zaten.
Ha bu arada benim beğendiğim Türk erkekleri de mevcut.
Ve inşallah bi gün her erkeğin altına yatmış ka. şar bi kızla evlenirsin de hayatın zindan olur.
İnsanları bilip bilmeden sünnetsiz, ka. şar vs diye yaftaladığın için bu bedduayı hak ettin. Açıkçası genel olarak beddualarım tutar. Umarım berbat bi hayatın olur hadi bb şeref yoksunu p. ç daha fazla yazmayacağım, anlamaya beynin yetmiyo zaten bunu çok belli ettin, engelledim seni, ailesiz.
@MYnameİSwhat lan yürü git hala bıdı bıdı yapıyor sen ne biçim evlatsin annen baban seni yetistirememis kaşar olmasan yabancı erkek hayranı olmazsın insanlarla nerede nasıl konuşağını bilmiyorsun sen ailenin yanına git sana güzelce terbiye öğretsinler sünnetsiz yabancı erkek hayranlığı nikinden belli zaten * seni
Sen de üff falan yani misin?
mesela melezlere zencilere gibi mi? için geçiyo?
sorunun amacını anlayamıyorum ama ayrıl.
Yabancı birileriyle tanış😈
Aman erkekler de öyle boş ver 😂
erkeklerde öyle ki zaten :) normal
Yani bilmiyorum haklısın sanki 😂😂😂
Yabancı al mfkf
Çok haklısın ekmek verme sakın.
O adamda aynı şeyi sana söylüyor merak etme
Troll soru sormak ayıp olmuyor mu
Onun sana baktığına şükret :d
Göz ameliyat mı yapalım
Gözün başkasına kayiyorsa ayrıl bence
O senin ruhunun kaşar ligi
Olsun gozlerin bayram eder
yabanci erkekler bizim y*vsklara benzemez jsjsjs
Tam tersini düşün içini rahatlatirsin
Donup dolasip yiyecegin yine turk mali
Yani hayatın boyunca tüm asmaları gezsen yine yiyeceğin türk yaprağı 😂
Sen once aynaya bi bak
Senin gözün göz değil bacı 😀
Yabancı bul
Bana kaç puan verirsin?
Ayril yabancı bul
Ayrıl yabancı birini bul
Yabancı erkeklerle sevgili ol :')
bizene bundan yabancı erkek çi
Uff heee😠
Ekmek fırını var ise işin zor 😂
Umarım sihahi değildir 😂
Bızde oyleyız emın ol
TV dekiler m
Bizde kadınlar için aynı şeyi diyoruz meraketme :)
Bütün kadınlar aldatıyor zaten
Sevgilisi varsa iyi gene.
Turk erkekleride guzeldir
evet haklısın
hikaye... fantezi
Sanırım çok ateşlisin lidibon çok yüksek?
evde kalıcan :)
Neden evde kalacakmışım 😃
Ahahahaaaa etki tepki meselesi diyorsun :D
Ben var anlamak 😂
İkisinede ver
Aldatiyorsun
Yoo aslaa göz hakkı sadece 😏
Yok öyle bir hak
ayrilda gel
haklısın
Eveeeeet
Aldat