Güzel olduğumu söylerler ama sadece yabancılar bakıyor, Türk erkekleri beni buralı zannedip umursamıyorlar. Beni Türkçe konuşurken duyan gurbetçiler "aah sen de mi Türksün" "müslüman mısın?" diyip şaşırıyorlar. Bu yüzden hiç sevgilim olmadı.
Türkiyede olsam bu sorunu yaşamazdım :(
Türkiyede olsam bu sorunu yaşamazdım :(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ablacım Türk erkekleri zaten yabancı kadınların olduğu yerde Türk kadınlarına ilgi göstermezler ki. 😂
Sen öyle san, Avrupadaki Türkler ve diğer müslüman gurbetçilerin yüzde doksanı kendisi gibi olanlara bakıyor. geri kalan yüzde 10nu da yabancılarla sırf eğlenmek için çıkıyor sonra da evlenmek için yine bir müslüman kadın seçiyorlar.
Doğrudur ben Avrupa’da yaşamıyorum orasını bilemem. Ben Türkiye’de yaşayan Türk erkeği modelinden bahsediyorum.
ya Türkiyede öyle tabi, yabancılar azınlıkta oldukları için daha fazla ilgi çekiyorlar. Ama buradaki türk erkekleri zaten burada doğup büyüdükleri için yabancılar onlara farklı gelmiyor. Aksine, kendi kültürlerinden birini istiyorlar, çünkü yabancılarla anlaşmak zor.
Ben Avrupa kültüründen gelen kadınlarla her zaman daha iyi anlaştım. O yüzden en yakın kız arkadaşlarım da hep Avrupa’da yaşayan ya da oranın kültürünü almış insanlardan oldu. Ortadoğu ve Anadolu kafasını seven bir yapıya sahip değilim. Hatta ileride de mümkünse yabancı ya da o kültürden gelmiş bir hanımefendiyle hayatımı birleştirmek isterim.
anladım, herkes farklı tabi. Ben avrupada doğup büyüdüm, türklerden çok yabancı arkadaşlarım var ama çok geleneksel bir bakış açısına sahibim. Çok da dinime düşkünüm. Yani bu yaşadığın ülkeye bağlı olan bir durum değil. Insan kültürünü kendi belirleyebiliyor bence. Ayrıca Türkiye, özellikle Ankara gibi büyük şehirler çok modern. Orayla buranın arasında bir fark göremiyorum. Mesela Türkiyedeki arkadaşlarım ve kuzenlerimle buradaki insanların arasında çok da bir fark yok.
Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ancak ben 6 ay İspanya’da 6 ay da Fransa’da yaşadım. Eğitim için gelmiştim oralara. Hala da Fransa’ya gidiyorum. Kendimi oralarda sanki daha çok oralara ait işim gibi hissediyorum ve hiç yabancılık çekmiyorum. Türkiye’de ise bazen kendime soruyorum ben burada neden yaşıyorum diye. Ve bu yıllardır bu şekilde. Buradaki büyük şehirlerin oralardan farkının olmadığını söylüyorsun ancak gerçekten burada bir süre yaşamaya çalışsan ne kadar farklı olduğunu anlarsın.
Benim hayatimda hicbiri olmadi istersen tanisabiliriz
Ne güzel, sayende Türk erkeğine giydiren kızlardan 1 eksik.
Senin gibi olan seni bulur. Yaran varsa önce kendine bakacaksın
Alakası yok
Türk kızı gibi davran anlarlar
Avrupa iyidir boşver
Verilmiş sadakan varmış o zaman.
yas kac
Hangi ülkedesin?
Sorun degil canım
Görmeden bilemem
köt-ü
Yaşın kaç
24