+1 yılSevgilim yok ancak Türk kızlarını seviyorum. Türk kızları ne kadar geleneksel, düşük eğitimsel şartlarda, otoriter ebeveynler tarafından yetiştirilmiş olsa da. Çoğu sosyallği bilmeyen, aşkı Türk dizilerden öğrenen, değerin içten geldiğini ve kişiye özel olduğunu bilmesede. Basmakalıp ve birçok önyargıya sahip olsalarda, dinlemek ve anlamanın çoğu zaman farklı şeyler olduğunu bilmeselerde, dünyanın kendi bakış açılarından büyük olmadığını zannetselerde. Demek ve niceleri. Neler neler okudu bu gözler. Çok biliyorsan onlara öğret o zaman doğruyu. Kıyaslama yapmak oldukça acizce bir davranış bence. İşte ben buyum bu kadar param var senin yok o yüzden bunu hakketmiyorsun demek gibi. Benim var senin yok demek gibi. Kıyaslama yaparak kendi egomu yükseltmeyi her nedense başaramıyorum. Bende onlar gibiyim. Belki bir şeyim onlardan daha iyidir ancak onlarında muhakkak bir şeyi benden daha iyidir. Yurt dışında yaşamayı istiyorum ancak bu Türk insanlarını eğitimsiz veya düşük gördüğüm için değil, kendimi çok iyi gördüğüm içinde değil. Sadece canım istiyor diye orada yaşamak istiyorum ve bundan kimene. Ötekeleştirme yapan ve kendini kıyaslayan ahaliye sesleniyorum. SizKimsiniz de kendinizi kıyaslıyıp yüceltiyorsunuz? Ne bok yiyiyorsanız yiyin ancak insanları aşağılamaya ne hakkınız var?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende de buna benzer bir durum var. Türk kadınları güzel ama hep yabancı kadınları daha çekici buldum aksanlarından mıdır, yabancı sözcüklerinden midir? Bence bu olayın mantığı etrafında ne fazlaysa bıkarsın mantığı. Mesela Rusyada sarışın erkek fazla onlar esmer erkeklerden hoşlanıyor yani yabancı erkeklerden Türkiye'de ise esmer fazla (genellikle) sarışınlardan hoşlanıyor mantığı bu olabilir ya da biyoloji ile alakalıdır neden mi? Çünkü genetik farklılık ne kadar fazla ise doğacak canlılar sağlık açısından avantajlı oluyor bu durumu veterinerler iyi bilir. Genellikle aynı tür canlıları farklı ülkelerden seçip çifleştirirker (ya da yapay dölleme şeklinde erkeğin siperminin disi canlıya eklenmesi) böylece her iki bölgeye (ülkeye) uyum sağlayan yavrular ortaya çıkar. Örneğin Norveç'te yaşayan bir inek ile Arabistan'daki ineği çiftleştir doğacak yavrular genetik anlamda annelerinden de babalarından da daha şanslıdır neden mi çünkü hem soğuğa hem sıcağa alışıktır genetik anlamda. Bana da yabancı kızlar daha çok ilgi gösteriyor☺️
00 Yorumla
+1 yılOnlarda ki kaslar bizimkilerde de olaydı ne vardı ah ahh biz de ancak balkon manzarası var
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. En iyisini yapıyon)) hep onlarınki mi kayacak kizcem😀
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ee tabi sizde haklısınız Suriyeli erkek göre göre biz gözde fazla yükseldik 😂😂 Bu Türk insanı kaç tane yabancı insan tanıdıysa 😂 Türkiye'nin batısında ki insanları güzelleştiren tek şey Euro bence. Euro 1 TL olsa hiçbirinin güzelliği kalmaz 😂
40 Yorumla
+1 yılYine aynı problem soru ne kadar ironi de içerse şaka amaçlı sorulsa sa artık böyle sorular gerçekten çok bayat yani ne keyif veriyor ne güldürüyor yok Türk erkeği yok yabancı erkek off
40 Yorumla
+1 yılBen yabancı kızları beğenmiyorum pek. Türk kızları güzellikte dünya ortalamasının çok üzerinde bence. Karakter olarak da kötü değil. Aynı şey kıro olmayan erkekler için de geçerli. Erkeklerimiz de yakışıklı ve kibardır genelde. Bizim insanımızı bu kadar eziklemeyin. Değerini yurtdışına çıktığımda anladım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYabancı erkekleri görüp evdekilere vermediğiniz sadece ekmek olsa gene iyi. Her yeriniz kapalı, kepenekleri indirilmiş kilit vurulmuş 7x24 dükkan gibisiniz. Ne zaman açılacak gümrük kapısı bize bekliyoruz.
Demekki kabuklu yemişler daha güzel öylemi. Fazla yemeyin kabuğundan mikrop kaparsınız. Benden demesi11 Yorumla- +1 yıl
😀
Haklısın bence boşuna değilmiş yabancı erkek merakımız nerde o eski türk erkekleri nesli tükendi verme sen ona ekmek kfgjldkfg haketmiyorlar bir bardak suyu bile gfkglg bir şey yapma yabancıya kaç sen fgkfjggf
04 Yorumla- +1 yıl
@Rodeocu10 he ya safhj
- +1 yıl
@Rodeocu10 ha evet fkjgf
Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı. Öncelikle zekanı kullanmanı talep ediyorum. Sonra biraz karakter sahibi ol ve sevgilinden ayrıl sonra o ekmek vermek istediğin insanlara ulaş yani yabancılara. Bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılDkjdkdjd ironi olsa bile haklısın kshdjshs
20 YorumlaKadına yaklaşmayı konuşmayı ilgilenmeyi daha iyi biliyorlar. kusura bakmasınlar iyi olanlara degil lafım ama kadıni sadece cin. ellik olarak goruyor çoğu kişi
00 YorumlaBen galat (cermen) sayılırım soyadım almanca atalarım anadolya göçen galatların soyundan akrabamın 4 kızı var hepsi sarışın mavi gözlü ama ben açık tenli kahverengi saçlı kahverengi gözlüyüm saçlarımın önleri hafif açık kumral (Ama boş ver bunları kendimi tatmin edeyim diye yazdım)
00 Yorumla
+1 yılO zaman sevgilini terk et ezme adamı daha fazla illa ki bir ekmek veren çıkar. Yabancı tercihin varsa tabii ki tercih senin onlarla tanışıp sevgili olabilirsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Keşke sevgilinin haberi olsa bu durumdan. Senin iskandinav bulman lazım.
Boy takıntisı sende obsesyona neden olmuş.
Başka soru açmıyosun türk boyu dışında.00 Yorumla
+1 yılBu kaçıncı sevgili 😄 Benim çorap değiştirmem gibi sevgili değiştiriyorsun maşallah 😄
Bir fenomene hep troll soru sormak yakışıyor mu 🤔10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGenelleme yapmayın lütfen 🙄
Al sana türk erkekleri;Türk kadınlarımızı da hatırlamış olalım;Dipnot: dünyadaki her ülkede yakışıklı olan da var çirkin olan da ve hiçbir ülkenin hepsi yakışıklı-güzel ya da topyekün çirkin olmaz/olamaz…116 Yorumla- +1 yıl
haklsıısn bro
Cevap sahibi+1 yılEyvallah kral
- +1 yıl
kral değil cadı reis dklfmklds
Cevap sahibi+1 yılHıııı pardon ya bro lafını genelde erkekler kullanır yani araba kullanırken cinsiyet rengine dikkatli bakmadan yorum yazmıştım 🤭 annem bana cadılardan uzak dur demişti 🥺 🏃♂️
- +1 yıl
sanaldaki erkeklere ben bro derim
bu arada benden ne kadar kaçarsan akç kurtulamazsın gece dolabının arkaısındayım
tetikte bekliyorum mkdgklgs
Cevap sahibi+1 yılSanaldaki her erkeğe bro deme ya bu lafında bir kıymeti var yani herkes hak etmez 🤷♂️ bazılarına pislik demelisin ve bazılarına lanet olası herif dersin 🤭 kaçabilirim aslında ama kurtulamam galiba 🙄 bu durumda savaşmak zorundayım 🤨 dedemin sihir kitabı neredeydi ya of gece vaktinden önce çok çalışmam lazım çççoookkkkkk 🤦♂️ 🧙♀️
- +1 yıl
kmsdklmsd bana hiçbir sökmez boşuna çalışma :D
pislik yapanlara pislik derimde
hani tanımadıgıma bro diyrum
pisilik oldugunu nerdne biliyim sonuçta sadece sanal
Cevap sahibi+1 yılHımmm peki tamam orta yol olsun ya tanımadığın kişilere önce bro dersin, baktın insan müsveddesi çıktı o zaman açarsın ağzını yumarsın gözünü ve döktürürsün 😝 ya da onu fareye çevirip kedilerin ortasına atarsın 🤣 ben pes ediyorum tamam savaşmadan kaybettim ama nolur gece gelme ya gündüz gel ya nedir bu gece merakı yani cadıların, öcülerin, gulyabanilerin, kurtadamların ve vampirlerin falan hepsi gece mesai yapıyorlar yani gündüz vardiyası çalışan yok mu 🙃😁
- +1 yıl
yok valla gündüz uyuuyoruz epimiz kldmkldm
gec başlıyor bizim mesai
karanlık çünkü herşeyi
örter ve gizler bu yüzdnen herşeyi gece yaparız
Cevap sahibi+1 yılBiliyonuz işinizi yani gece vakti ekstra tırsıyoruz sizden ve bunu çok iyi kullanıyorsunuz 🥺 anlaşıldı kabul etmekten başka çarem yok, gece saat 3 te gel uyar mı sana yani randevu defterine bak 🤭
- +1 yıl
baktım gece saat 3 te müsaitim evet
gelicem bekle beni mklsdmsd
Cevap sahibi+1 yılAcısız olsun ya mümkünse narkoz yap 😆
- +1 yıl
tamam tamam o kadr zlalimd eğilim merak etme lkmdffmkdsl
iyi cadıya denk geldin dlfkldfgm dua et kmdkd
Cevap sahibi+1 yılTamamdır oldu bu iş ya görüşmek üzere o halde 🙋♂️ben iyi cadıya denk geldim ama senin de hayatında hiç bu kadar saygılı bir kurbanın olmamıştır 😅 bu gidişle stockholm sendromu olacak galiba 🥴 😌 😂 hayırlı akşamlar cadı hanım 🤗
- +1 yıl
yok yook asık olma o kadarda değil kmdflmsd
öldürcem seni katiline aşık olamazsın sldmfklmsd
hayırlı akşamlar sizede amas adece akşamlar
gece hiç hayrlı olmuycak :) - +1 yıl
dogru benim kurbanlarım hep kötülerdi zevkle öldürüdm seni hafif öldürcem tüh ya zevk alamıycam
:( :(
mfgkgmdf :D
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkeği sendeki gibi sanman hata olur. Ben film izleme tercihimi bile Türklerden yana kullanıyorum. 😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılAyni seyi biz de diyoruz
Bu memenur ablalar kadinsa Romanyadakiler ne?
Hersey kulturde bitiyor...00 Yorumla Gözünü doyur önce o zaman, sonra gönlünü doyurmak için türk erkeği ile sevgili ol ya da evlen falan filan işte 😂😂
00 Yorumlaİroni oldugunu anliyorum en basindan beri hem de. Ama bazi cibiliyetsizlerin gereksiz yorumlarini almaya deger mi? 🙄
00 Yorumla
+1 yılondan ayrıl yabancı bulmak kolay ingilizcen varsa
her tür çeşit var hintli bile alabilirsin sjsjs03 Yorumla- +1 yıl
Türk düşmanlığı hakkında bilgin var mı son 5 yılda artan Türk Müslüman nefreti buna ne demeli
- +1 yıl
@Клвдияивановна müslüman degilim ateistim beni baglamaz
bide yabancı biri istemiyorum saten istediyim kişi buldum ben - +1 yıl
Peki o zaman mutluluklar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBızım kızlar yabancılara hasta okuldan ıkı kız zencıyle evlndıler yazışıyoruzda pamuk gıbi olmuşlar😏😏
00 Yorumla emin ol sevgilinde yabancı kızları gördüğünde aynı şeyleri düşünüyordur ama gün sonunda birbirinize muhtaçsınız :)
00 YorumlaAyrıl o zaman sevgilinden. Kızlar için yabancı erkek bulmakta kolay
04 Yorumla- +1 yıl
Biz de insanız ama sevince başkasını gözümüz görmüyor yani. Bu sadece lafta değil olmuşluğu yaşanmışlığı var yani bunun.
Ben olayın şu noktasındayım gözün başkalarına kayıyorsa, Sen o sevgilim dediğin çocuğu sadece yanında tutmak için seviyormuş gibi yapıyorsun.. Çocuğa yazık.
+1 yılDiyetteyiz diye menüye de mi bakmayalım diyorsun yani. Yapıyorsun bu işi kralsın ahsjs
03 Yorumla- +1 yıl
Bu arada ekmek veresin gelmiyorsa pasta ver :s:s
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı bize de oluyor ne tesadüf, yabancı kadınları görünce bizim evdekiler de kadın mı diyesimiz geliyor
30 Yorumla
+1 yılSende iyice saçmaladın he dikkat çekmek için
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılGörende evli sanacak, sevgiliyse ayrılmak sayelik iş ama yabancı ayarlayamazsan boşuna ayrılırsın.
00 Yorumla Ben kendime uyan birini buldum (Türk) bakın kendi başınızın çaresine
00 Yorumlabence Türk erkeklerinin de tipleri iyi yabancılar fazla abartılıyor
00 Yorumla
+1 yılBazı yönlerde haklısın taş gibi oluyor lar türk erkekleri o kadar çekici değil seni anlıyorum :D
00 YorumlaYabancı ile evli olsan Türk e kaydırdırdın gözünü yani kadınlar böyle sadece ihanet zevk verr onlara
01 Yorumla
+1 yılElinle mutluluklar canım elin ele kayıyor desene dndj
00 Yorumla
+1 yılSen Avrupa’ya git kendine kadın demezsin sayın fenomen
00 Yorumla
+1 yılvayy , ters psikoloj empati yaptırırım diyorsun :) o zaman ne istiyorsan ona sahip olmalısn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İhanet denilen şeyi bir başkasıyla yatmaya indirgeyince çok normal böyle olması...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Biz ilkokulda okadar yerli malı haftasını boşa mı yaptık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. O sana ekmek veriyorsa, sen de ona ekmek vereceksin, karşılıklı bu işler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Tadına bakıcan tuzu az ise tuz atıcan baktın yine tadı yok yenisini yapıcan tadından yenmezini bulunca bırakma
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Şaşırmadım haklısın ben olsam bende kendime ekmek vermezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten bu yazdıklarını sevgilin görse çok üzülürdü. Bence sen onu terk et çünkü başka erkeklere bakıp azıyorsun. Bu hoş bir şey değil.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYabancı erkekler çok güzelse yabancı karılar da çok güzel
Cevap sahibi+1 yılBiz de yabancılara bakınca sizden midemiz bulanıyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. o zaman bu yaz ilk işin tek başına tatile gidip yabancı erkek düşürmek olsun 😂😂 tadına bak ona göre karar wer 😂😂
00 Yorumla
+1 yılBu dediğini emin ol erkekler de kızlar için düşünüyor. Kimse sahip olduğu şeyi beğenmiyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Ciddi bir profil hissi verdi hesabın trol olduğuna ihtimal vermedim jsjsjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaptığın çok büyük bir yanlış sevgilini sevsen öyle bir şey olmazdı ya i sen sevmiyormussun onu yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHep erkeklerin mi gözü kaycak😂 Bizdek göz değil sanki 😂😂
10 Yorumla
+1 yılAyrıl. Bu kadar net. Kimseyi oyalamaya gerek yok, bu güzel bir davranış değil aklından geçirdiklerini sesli söyle, oda duysun.
20 Yorumla
+1 yılAaaa bu ben türk erkeklerinde de kızlarında da tip yok he olanlarda az tabi gözümüz yabancı erkeklerin bakımını giyimini o kaslı vücutlarını arıyor valla bir içim su gibiler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen evde kalmış bir Türk kez0susun trol soruların senin hayallerin sadece
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle sevgiline karşı büyük bir sevgin yok, evet seviyorsundur ama gözün yabancı erkeklere kayıyorsa bu sevgiline olan sevginin az olduğunu gösterir.
00 YorumlaValla bende aynı şeyi yabancı kadınlar için düşünüyorum onlar kadınsa benim sevgilim ne diye ki zaten fiziği için beraberim bunu kendisi de biliyor yazık işte kafasına
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. biz de yabancı kadınları görünce aynı şeyi düşünüyoruz merak etme :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Ayrıl yabancıya kaç saszsah
16 Yorumla- +1 yıl
kmfdklsd ben yazıcaktım salih mdkslmds
hızır gibiin lksmdklms - +1 yıl
@thecutewitch Salih hızır gibidir sjhshs
- +1 yıl
biliyorum
oynadıgı yerdede o ikisi hızırmış zaten lsdmklds
sonradan öğrendim taib biz küçük aklımızla ne sandık töve tövbe ldkmkmsd - +1 yıl
@thecutewitch Küçükken bende başka şeyler sanıyordum :D
- +1 yıl
sus sus çarpılmayalım lksdmfklsdf
- +1 yıl
@thecutewitch sustum. rshsah
+1 yılOnlarin kari da kari bizim kadinlar ne diyorum bazen
00 Yorumla
+1 yılYabancı erkekle sevgili olsaydın türk erkeklerine gözün kayardı
00 Yorumla
+1 yılOnun da gözü yabancı kadınlara kayıyordur merak etme
00 Yorumla
+1 yılYurt dışında yaşıyorum ve Türk erkekleri her zaman hoşuma gidiyor
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok yakışıklı tğrk erkeği çok hele bir de sakallı hafif esmerse
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılYaaa. Bizde diyiz yabancı kızlarda nasıl bizde evde kadın diye bunların besliyoz tuhh
00 Yorumla Bu arkadaşın daha sevgilisi bile olmadı soruyu tiye almayın.
00 Yorumla
+1 yılİtalyan erkekleri çok çekici geliyo bana
20 YorumlaUff rus erkekleri uff italyan erkekleri :/
23 Yorumla- +1 yıl
Rus 👍🏻
- +1 yıl
Nasılda uydu ama😂
Yabanci kızlar kız ise sen nesin acaba
10 Yorumla
+1 yılHaklısın, daha çekici geliyorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi