Kürdüm ama Türk erkeklerinden hoşlanıyorum bu hatamı oluyor?

Ciddi düşünme evresinde tak aileden patlak geliyor 2 defa aldatıldım biri zaten evlendi diğerinde yataktan yatağa gidiyor. Kürt kültürü ve Kürt birini sevmek istemiyorum ama bu değildir ki kaçayım kurtulayım diye evet biraz etkisi olabilir ama doğduğum yeri seçemiyorum neden yaşamak istediğim yerde yargılanıyorum. Evlilik olmazsa o taraflara gidip evi terk etmek mantıklı mı? Ben gitmek istiyorum yaa

Güncellemeler
11 ay
şu an İzmir'e arada sırada geliyorum ve İzmir'den çok arkadaşım var benim Kürt olduğumu bilip de saygı duyan bak yine diyorum kimsenin beni sevme zorunluluğu yok ama hep bir etiket yapıştırıyorlar kürtswn bu sun türksen su sun diye özellikle aileler böyle ve ben bir gün gerçekten sevilip saygı duyulan bir evlilik yasamayacak gibi hissediyorum, kalbim paramparça..
Güncellemeler
11 ay
Olay çok baska yerlere gelmiş arkadaslar size anlatayım şu an 2 yıldır flört ettiğim Manisalı çocukla bir yola girdik mesele Türk Kürt kavgası değil Kürt olsa yine düşünürdüm ama Kürtlerin algısı yaşayıs biçimi kafası bana uymuyor cahilliği kaldıramıyorum kimseye de laf falan attığım yok saygı duymuyorum yaptıkları şeylere kadınları hor gören Türk'e de böyleyim ama mesele bu yani şu kafada olmamış kendini geliştirmiş kökeni Kürt olsaydı da severdim beni insan yerine koyup değer veren
Kürdüm ama Türk erkeklerinden hoşlanıyorum bu hatamı oluyor?