Gizli Üye(30-35)11 ayAçıkçası ben batılı bir kadınla evlendiğim için çok pişmanım. Keşke Kürt bir kadınla evlenseydim kendime hep bunu diyorum. Ailenin ne demek olduğunu, eşe saygıyı çok daha iyi biliyorlar ve birçok Türk erkeği de böyle düşünüyor onun için acele etme, hayırlı kısmetin illa ki çıkar.
05 Yorumla
Soran11 ayEvet ben hep erkeğe kendimi adadığım ve yücelttiğim için böyle kaybettim çünkü ailede erkeğe kıymet veriliyor bende böyle gördüm. Evede bakarım suanda da çalışıyorum ama görüyorum ki ne aileme nede seveceğim adam konusunda hiç şansım yok
Cevap sahibi11 ayİşte hayat böyle adaletsiz biliyor musun, ben mesela senin gibi bir kadın istiyorum ama tamamen farklı bir kadınlayım, sen ise yalnızsın. Çok sinir bozucu bir durum bu
Soran11 ayİştee , hayatt
Soran11 aySiz Türk müsünüz
Cevap sahibi11 ayEvet Türküm
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)11 ayÖncelikle çevrenden kurtulma isteğini duyma isteğini bastırmadığın ve bunu dışarı döktüğün için seni tebrik ediyorum tabiki de Türk erkeklerinden hoşlanabilirsin belki senin yörende istenilen değeri kadınlar görmüyordur veya sen daha modern günümüzün ilişkilerini düşlüyorsundur bence bu hayalinden vazgeçme üni okumak, iş vs kapsamında olabildiğince doğduğun bölgeden uzak dur, ilişkiler cinselliğe gidebilir bu maalesef toplulumuzun cinselliğin afrikası olduğundan dolayı kaynaklı bir problem önemli olan senin neleri tercih ettiğin sevgiline , erkek arkadaşına ben cinsellik istemiyorum diyebilirsin
011 Yorumla
Soran11 ayDiyorum da çok erkek eledim bu yüzden. Ama insan hep mi aynı yerden kırılır.. bu boşluğum hiç dolmuyor
Soran11 ayBakire değilim ama bu değildir ki herkesle olacağım benimde kendime göre doğrularım değer yargılarım var
Cevap sahibi11 ayMaalesef aramaya devam etmeliyiz
Soran11 ayBen aramam genelde bela beni tak diye bulur
Soran11 ayİzmir gibi yerde bile kavga kargasa çıkarabiliyosam ben bişey diyemem artık dksksk
Cevap sahibi11 ayBence kavga seni buluyorsa birazcık geriye çekilmelisin yani gittiğin buluştuğun arkadaşlarından biraz uzak durmalısın ve kendine bunlar neden beni buluyor diye sormalısın ama bu soruyu sadece sormak için değil gerçekten en ince ayrıntılarına girecek bir biçimde içinde düşünmelisin eğer ortamın seni dibe çekiyorsa bu ortamındna uzaklaşmalı ve yeni arkadaşlıklar kurmalısın
Soran11 ayAdanalı kız kardeşim var İzmir'de varya böyle sıkıntı tipleri kendimize çok çekiyoruz
Soran11 ay10 tane erkeğin içinde kızı dövdük erkekler soka girdi
Soran11 ayHaklısınız..
Gizli Üye(18-24)11 ayHak veriyorum sana. Otogarda türk bir kız kürtle ilişkisini anlattı. Erkek bunu 2-3 defa aldatmış. Bizimkisi de affetmiş ona rağmen. Çok kısıtlayıcıymış her konuda ama kendisi aldatmasına aldatıyor. Daha çok şey anlattıda burada yazmayayım da çoğu böyledir gerçekten. Medeni değiller toplumla birlikte yaşamaya uygun değil çoğu.
Kendimden bir sır vereyim, bende kürt kızını görünüş olarak türklere daha çok beğeniyorum. Daha çok hitap ediyorlar bana010 Yorumla
Soran11 ayKürt erkekleri adam değil açık açık söylüyorum şiddet var namus olayı var batıya gidip * kız kalmıyor yabancıları seviyor evlisi karısını aldatıyor bütün erkeklerimiz böyle ama kadına gelince sus sen kadınsın senin sesin çıkamaz, what? kardeşim dedim babama da dayak yedim eve ekmek getirmekle adam olunmuyor dedim SG o zaman dedi seve seve dedim de işler karışık yani ben hiçbir zaman bu adaletsizliğe boyun eğmedim çok şükür onun verdiği yemek boğazımdan geçmiyor çalışıyorum da okuyorum da ve ileride de bir Kürtle evlenip kendi hayatımıda kızımın hayatını ziyan etmicem. Kızımada türk ismi koyucam en büyük hayalim bu kızım için ileride yasamak istiyorum onun geleceğini şimdiden en güzel şekilde insaa ediyorum benim aslım Kürt olabilir ama benden sonrası Türk soyu olacak
Cevap sahibi11 ayUmarım hep mutlu olur, hiç üzülmezsin. Nasıl dünyada türk kadınlarına üzülüyorsam adaletsizliklerden dolayı, türkiyede de doğuda bahsettiğin şekilde erkeklerin üstün olduğu, her şeyi mübah görüldüğü ailelerdeki kürt kadınlarına da üzlülüyorum. Belki eskiye nazaran daha azalmıştır bunlar ama kültür bu şekilde oturmuş bu şekilde devam ediyor. Her yörenin kendi realitesi var oralarda da bu varmış. Yolun açık olsun
Soran11 ayTesekkur ederim zaten seneye taşınıyorum doğudan çok yıprandım burada yapamam daha fazla yani
Soran11 ay@Kampçı_ bunu intihar etmeye hayattan soğumaya kalkmış kadına söylüyorsunuz suanda bile acı çekiyorum ve yasadığım hayatı ben seçmedim
Soran11 ayAslımıda hiçbir zaman kaybetmedim elbette biri laf ettimi aileme veya Kürtlere sebepsiz yere ulan diye karsı çıkarım ama gerçekler bu yani , hiç şaşırtmadılar beni bir kere savunduğum insanlar
Soran11 ay@Kampçı_ gelmiyorum kardeşim
Soran11 ay@Kampçı_ sizin gibilerden erkek olamayacağı için.. mesele ne biliyor musun toksikler ile uğraşmıyorum artık. Zaten bir yıl sonra da tasınıyorum kafama göre yasıcam artık
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, söylediklerin gerçekten zor bir süreci işaret ediyor. Öncelikle, senin hissettiğin hiçbir şey bir hata değil! Kalbinin yöneldiği şeyler tamamen doğal ve seni mutlu eden bir şey peşinde koşmak kadar güzel bir şey yok 😊.
Aile baskısı ve toplumdan gelen beklentiler çok yorucu olabiliyor, biliyorum. İnsanlar bazen bizim mutluluğumuzdan çok "nasıl görünürüz" kısmıyla ilgilenebiliyor ama unutma, hayat senin hayatın! Kendi seçimlerini yapma hakkın var.
Gitmek konusundaysa, önce içinde ne istediğini tam olarak hissetmeye çalış. Hayatını sıfırdan kurmak cesaret ister, ama bu senin mutluluğun içinse her şeye değer 💪. Kendine inan canım, çünkü sen harika birisin ve doğru yolu bulacağına eminim! 💕00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(25-29)11 ayBu dem parti yıllarca doguda sizi yalanla fitnelerle doldurdu bizi ayrıştırdı halbuki Kürtler batıda dükkan ev sahibi hatta Cumhurbaşkanı başbakan herşeyi oluyorlar hiçbir sorun yok eskiden türban alevi sağ sol herkese eziyet edildi Kürtlere özel bir durum yoktu
13 Yorumla
Cevap sahibi11 ayDem partinin yalanlarına örnek Kürt bir sanatçı düğünde dayak yiyor Kürtçe söyledi dayak yedi diye meydanlarında yayınlıyorlar işin gerçeği o Kürt sanatçı bir programa katılıp böyle bir şey olmadığını düğün sahibinin Kürt olduğunu kavganın başka bir olaydan olduğunu açıklıyor ama dem partililer bu sefer sanatçıya saldırıyorlar bunlar böyle yalanlarla insanları ayrıştırıp ırkçılık yapıyorlar istiyorlar ki insanlar düşmanlık beslesinler
Soran11 ayHaklısınız şu an hayatımda bir Türk erkeği var be böyle de kabul edip sevdi beni Allah kalbine göre veriyormuş gerçekten o kadar mutluyum ki 🥺🙏🏼
Soran11 ayArkadasımdı 2 yıl sonra birbirimize açıldık bakalım ne olacak zamanla
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
11 ayKürt Türk olayı olarak bakma karakter olayı olarak bak kişilere ben Türk'üm ama tanıdığım karakterli Kürt arkadaşlarımda var karakterli biri olmasina özen göster ırkına degil
05 Yorumla
Soran11 ayKaraktersiz denk geliyor demekki onda sıkıntı olmasa ailesi önyargılı davranıyor artık kaynana fobim oldu
- 11 ay
Hmm sanrm aciksin doğu kısmı biraz kapalı olsun isterler ondan ön yargılılar
- 11 ay
Ama aynen karakterli sağlam duruşlu birini bul
Soran11 ayDoğu kısmı gelini olmayacağım için sorun yok
- 11 ay
İnşallah olmazsın
Gizli Üye(18-24)11 ayTanıdığım Kürt kızlarının çoğu senin gibi zaten o tipsiz cahil kürt erkekleriyle sizi zorla evlendiriyolar doğuda yoksa kendi isteğiniz ile evlenseniz çoğunuz Türk erkeği seçeceksiniz bunun farkındayız
01 Yorumla
Soran11 ayDaha bugün annem dedi ben torun istiyorum dedim ben evlenmiyorum ne hayırdır falan yaş 25'e dayanıyor zaten içinde bir gram evlilik isteği yok. Olsa bile kızım Türk olacak ismi bile türk bişey koyucam
Kurt Türk diye değil insanlığa bakman lazım yoksa bu kafayla zor her iki ırkın de iyisi de var kötüsü de
03 Yorumla
Soran11 ayBeni 2 kere 1 farklı erkek
Soran11 ay2 farklı erkek*
Ne demis kurt ata sozu
düjmüne bavu kala
Nabı doste lawa
Aklini basina al
030 Yorumla
Soran11 ayYemin ederim hiçbir şey anlamadım
Soran11 ayBakire değilim hiçbir Kürt istemez merak etme
Soran11 ayBabamın gururuyum gjkgjfbu
Soran11 ayZaten kürtle olmadıki bu ailesi sıkıntı oldu kimseye yaranma çabam da yok eğer bakire de olsam Kürt erkekle olmazdım
- 11 ay
Bak olur ya da olmaz bakiresin ya da degilsin mesele bu degil * senin ammin istedigine ver ama kalkip millete kurtler adam degil bilmem ne filan fistan diyip kendi irkina hakaret etmen o tatlım cocugu simdi seni dshami iyi gordum gidip kufur edicem sen kimsin kurde dil uzatiyorsun diye adam bana diyecek senin kurdun seni begenmiyor bana ne bakiyorsun hakli yil olmus 2025 biz kurtler hala irkciliga ugruyorsak bu senin gibiler yuzunden senin kafada olan erkrk kadin kurtler yuzunden
Soran11 ayİşte bu kavgalar hiç bitmicek bu yüzden, bu düşmanlıklar hiç bitmicek
- 11 ay
Kalkip kurt boyle diye ozellikle belirtirsen bitmez tabi bunu diyende kurtse yarancam diye kendini irkini milletini sattiniz ananizi babanizi sattiniz inkar ettiniz zora duserseniz karinizi sstarsiniz kendinizi pazarlarsiniz neden bizi kabul etmeyen bir toplum icin askerde kurtce konustum diye 2 hafta elektirik verdiler sizin gibi degildim diye serefinize sokayim sizin
Soran11 ayBen kimseyi satmadım. Ben burada birey gibi yaşamak istiyorum, kadını körleleştiren sisteme karşıyım. Ben doğudayken şort giyemiyordum. Çalışma hayatına bile 21 yaşında zor girdim. Ama bugün İzmir'de yaşıyorum geri döndüğümde de yine gideceğim zaten
Soran11 ayKendi ırkım bana saygı sevgi gösterseydi sonuna kadar savunuyor olurdum, annem bile çok aldatıldı intihar etmeye kalktı babam yüzünden ama babam adam değildi annem Bu kadar kısıtlanırken o para getiriyor eve diye yüceldi aslında yaptığı hizmeti Özel sektörde yapsaydı belki babamdan çok daha fazlasını alırdı. Boşanmak hayatın bitişi değil
- 11 ay
Belli oldu simdi neden bu kadar kerektersiz oldugun babandan gelmis birincisi tabiki bosanmakta evlilik kadar haktir buna kimse karisamaz ikincisi sort giyemedim diye irkina dusman olunurmu lan namus ahlak dediginiz nedir allah askina daha fazla cevap verme bir zahmet sen kurtle evlenme cocugun olursa kurtce bile bilmesin hatta senin bile kurt oldugunu bilmesin
Soran11 ayHa bide biliyorsun Kürt insanları sözlerinin arkasında durur ben birgün yaptığım haltlar çıksa yine dik durur yaptım derim canımdan olmayayım diye devletimin polisine sığınırım ama ailem hiçbir zaman arkamda olmadı işte ben nankör ben kötü ben namussuz oldum
. Bir kere de olaya benim penceremden baksaydılar saçımı oksasa sevgi verseydiler bugün böyle olmazdı ben hep sevgimle yara aldım sevmeyi bilmeyen ailede sevgi aradım yanlış yerlerde
Soran11 ayEvet duysalar hesap sorsalar ağlar ve bunları haykırarak söylerim artık bezdim çünkü herşeyden. Yasama hevesim bitti onlar yüzünden
Soran11 ayBencede , haklısın. Umarım sizin gibilerin de kız sahibi olmaz hayatı bana benzemesin
- 11 ay
Savunmaya bak ya anam babam beni sevmedi bende gittim miletin altina yattim boyle seymi olur lan canim istedi amim yandi yattim desen daha makul olur eee benimde babam babana silah cekti beni oldurmeye kalkti hadi bende miletin altina yatayim sorana babam beni sevmedi bende gey oldum diim nasil kafa yapiniz var ya ayrica devletin polisine sigin tabiki siginma diyenmi var hevesin bittiyse polise niye sigincan birak oldursun 🤣🤣 neyse kusura bakma babanin serefsizligini butun bir irki kotuleyerek anlatamazsin anladinmi kendi kizina tecavuz eden turk var annesine bile sehvet duyan turk mileti var ama biz kalkip hepsi pictir demiyoruz dimi bide sen kurtsun ya yaw bunlari bir turkle konusmam gerekiyordu ha kurtle degil kendi irkimla irkcilik mucadelsi veriyorum ya 🥺🥺
Soran11 ayPeki bu kadar rahatsız oluyorsan bu ülkenin doğrularıyla neden buradasın? Siyasiden alırlar seni kaç yurt dışına ciddi diyorum ülke barındırmaz böylelerini. Kürt olabilirsin , Kürt olabilirim ama sesini sesimizi çıkaramayız anayasada TC vatandaşıyız , buna göre yaşamalıyız✋🏼
Soran11 ayBak farkındaysan işine gelmediğinde namusuma karakterime laf ettin ama tek bir kere bir laf demedim düşmemek için çünkü işine gelmeyen saygısız seviyesiz insanlar bağırıp ve saldırır. Ve şunuda belirtmek istiyorum ben kendi doğrularımla kimseye zarar vermeden yasıyorsam kimse beni öldüremez. Ailem bile dünyaya getirmiş olsa bile işte bu yüzden türk olduğum için kendimden gurur duyuyorum
- 11 ay
Ama sen turk degilsin ne kadar ben turkum desende seni iclerine almicaklar ne kadar kardesiz deselerde ilk firsatta seni satarlarlar ne kadar iyi gecinsende bir kere onlarin dedigine yanlis de vatan hayini ilan ederler sen istedigin kadar ben turkum de sen hic bir zaman turk olmican olamican sen degil yani onlar izin vermicek
Soran11 ayHaklısın ama bunca zaman yasadığımız yerden bizi kimse kovamadı elbette hain olarak görenler olacak buda bizimkiler gibi Kürt terörist ayrımı yapanlar gibi, kimse mükemmel değil. Ben kimseyi de savunmuyorum Türklerde de yaşadığım kırgınlıkları söyledim sadece taraf tutmuyorum cahil ailelere karsı iki çift laf söyleme gereğinde bulunuyorum yarın bir gün kaynanam kürtsün dese laf atsa elbet onada karşı gelirim kimse beni hor görme hakkına sahip değil. Bugün em güzel üniversitelerden birinde okuyorum ileride ayaklarım sağlam basacak yere, kimseye güvenmiyorum bakire diye tutturan adamdan da iki güm sonra yatalım diyende umut görmüyorum erkek olmasa da yoluma devam ederim galiba sıkıntı yok
- 11 ay
En kotusude ne biliyormusun sonradan gormek daha neyi savunup neyi kotulicegini bilr bilmiyorsun en iyi universite okuyorum diyorsun seni orya gonderen o gune getiren kim bilmiyorsun kaynanam boyle derse diyorsun diceginide biliyorsun iki gunluk erkek yatak dese kabul etmem diyorsun bekar olup bakir degilsin kocan degildi her halde kirginliklarimi soyluyorum diyip elalemle bir olup kendi irkina hakaret ediyorsun sen cidden neyi savunup neyi kotuluyorsun anlamadim
- 11 ay
Senin zoruna gidiyor olabilir ama çoğu Kürt kızı kendine eş olarak Türk istiyor. Doğuya memur olarak atanan çoğu Türk erkeği doğudan kız alıyor. Bir tane uşaklı arkadaşım vardı bizim köyde çoğu kadın Kürt diyordu zamanında oradaki Türkler doğudan çok kız alıp gelmiş başlık parası verip vb falan. Görücü usulü evlilik olmasaydı çoğu Kürt kızı kendi isteğiyle Türk'le evlenmek isterdi
- 11 ay
@Aksiyolojik benim sinirimi bozan turkle evlenmesi degil tabiki evlenebilir bizde turk kizlariyla evleniyoruz sinirimi bozan kalkip bizi kotulemesi milletle bir olup kendi irkina hakaret etmesi begenmiyor olabilirsin sevmiyorda olabilirsin ama kalkip bir turkle bir olup irkina laf etmezsin bir turkte bunu yapmamali lazda cerkezde yapmamali ha kendi irkini baskasiyla birlikte kotulemissin ha karini kocani arkadasinla birlikte kotulemissin ayni sey bu digru bir seymi sence
Soran11 ay@Aksiyolojik evet ve şu an kendi üniversitemde biriyle konuşuyorduk hoşlandığını gördüm sülale full polis asker dolu ve o kadar hoşuma gidiyor ki gerçekten beni ben olduğum için saygı duyup sevgi gösteriyor boyu da kalıbı da erkek mesela ama bana yumruk atmaz o elle saçımı oksar. Ben kürde laf edip Türk'ün aekasına geçmedim aekdas olayı ya yanlış anlıyor ya da saptırmaya çalışıyor. Diyorum ki insanlar bağırarak değil sevgiyle anlaşır ve doğudan İzmir'e gidince çok daha iyi hissettin
- 11 ay
Kürt kızları kibar erkek istiyor biliyorum. Berdel ve başlık parası gibi saçma gelenekler var doğuda bitti diyolar ama ben inanmıyorum bittiğine
Soran11 ay@Aksiyolojik var var ama bizim aile öyle değil gayet normal oldular sadece baskı ve insan yerine koymayışı gelişmedi onuda bir Türk alınca düzelticem, türk gelinlerimz var üzülüyorum biliyor musun hayatlarını mahvettiler anne tarafı şu an İstanbul'da yaşıyor çok çocuklu olmasa da ne bileyim onların kocası da maalesef bizim sülale, ben olsam batıda Kürt olsa bile önce kafasına yaşayış biçimine bakardım
- 11 ay
Bak bacim tamam git istedigin kadar turkun altina yat kotulemekten vaz gec bu kadar kansiz olma ya gel ozele istedigin kadar kotule konus tartisalim ama ama sunlarla bir olup yapma pice bak kalkti diyorlar ama ben inanmiyorum diyor belli hayatinda bir kere doguya gitmedigi televizyonda gordugu o yuzden sus artik kotulemeyi birak lutfen bu kadar kansiz olma babana layik kiz olma
- 11 ay
Babandır o pij sg oe
- 11 ay
Soran sil şu görüşü kökden üst sağ tarafdan nasıl da kudurtmuşuz ama bunu hahaha pkklı bu zaten
11 ayDoğulu kadınların en büyük sorunu maalesef. Hepsi aileden bölgeden kaçıp kurtulmak istiyor
07 Yorumla
Soran11 ayHayır bazıları onlar gibi 2 kısım var ben o isyan eden onlara benzemeyen tarafım bu yüzden çok acı çekiyorum
- 11 ay
Onlara benzemeyen derken ne anlamda benzemiyorsun ve neden acı çekiyorsun?
Soran11 ayKürt kültürünü benimsemiyorum , cahilliğe karşı geliyorum ve CHP yi destekliyorum
- 11 ay
Kültür derken hangi kültürlerini benimsemiyorsun?
Soran11 ayBu yüzden de sevilmeyen hor görülen kişiyim doğuda türk profili yapışıyo üzerime. İzmir'e de geldim Kürt müsün direkt diyorlar incindim artık sadece böyle bir kalıba sokuluyor ve önyargılara maruz kalıyorum düşüncelerim önemsemiyor neden o bu meseleden önce insanlar kalbime bakmıyor bu beni çok üzüyor
Soran11 ayCahilliği ve din uğruna kadınları hor görmelerini
- 11 ay
Maalesef başkalarının yaptıkları yüzünden insanların ilgisi alakası olmayan kişilere böyle davranması çok saçma.
Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı. Bırakın şu ırkçılığı artık. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu
04 Yorumla
Soran11 ayBen ırkçılık yapmıyorum yasadığım kırgınlıkları dile getirdim
Soran11 ay@Mayaefkan tesekkur ederim 💗
- Aile & Toplum konusunda 499 cevap paylaştı.
11 aykürt erkeğiyle evlenilmez kendisi her haltğ yapar ama sen yapınca suçlusun
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
11 aySevgi ve ırkı bağdaştırıyor olman çok acı.. neden hata olsun türk Kürt insan insandır..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. şu ırk olayını geçin artık. insan seviyorsunuz hoşlanıyorsunuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hata değil istediğinle evlenebilirsin bu senin tercihin
00 Yorumla
11 ayTürk ya da Kürt vatanını seviyorsa benim gözümde farkı yoktur, aileler de bu sorun olabiliyor evet ama sende bunu güzellikle aşabileçeğini düşünüyorum, nerede hangi ilde oldğunu bilmiyorum ama seviyorsan seviyorsundur etnik kökeni sonra gelir
02 Yorumla
Soran11 ayOrası öyle ama hiçbir kürtten hayır görmedim bunca zaman ailemde bile aldatma şiddet var her türlüsü var eve gidincede yüzsüz gibi karısına geliyorlar dışarıda bekar gibiler
- 11 ay
İstek atar mısın bana
11 ayYaa kanka ne kadar sanslısın kürtsün diye batılı bırıyle evlensen en azından ailesi seni sevmez ve evine gidip gelmez ben kendı akrabalarımla ugrasamıyorum bırde kocamın akrabalarıyla mı ugrasıcam evlen gıtsın mantıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayMantıklı, ne istiorsan ona göre yaşa millete göre değil
17 Yorumla
Soran11 ayZaten bakire değilim abi umrumda değil ne yaptıkları ama onlara uymak için maske takıyorum içimde olan seyleri saklıyorum bastırıyorum
Soran11 ayİçiyorum gayet şortta giyorum güzel bir kızım ama söz konusu nerden geldiğim olunca oo diyorlar yargılıyorlar ben Kürt değil insan gibi yasamak istiyorum ama erkeklerde dalga geçiyor toplumunda dayatması var çok yoruldum
Cevap sahibi11 ayAnlıyorum seni, kendini ait hissetmediğin bir yerdesin. Fırsatını bulup yeni bir şehire taşınabilirsin. Orada bulursun kendine göre birisini
Cevap sahibi11 ayOradakiler mi dalga geçiyor? Gittiğin şehirdekiler mi
Soran11 ayİzmir'de de görüyorum yasadığım yerde de çünkü orada türk profili yapışıyo İzmir'de de pat diye Kürt müsün sorusu. Susuyorum içime atıyorum da çok yıprandım be neden geldiğim yer bu kadar önemli insanlar için anlamıyorum
Cevap sahibi11 ayEskişehirde hiç denk gelmedim kürt türk ayrımını.
Denk geldiğin insanlar kötüymüş.
Soran11 ayOlabilir İzmir'de çok solcu var burada da var yani
ne alaka türk kürt aynı ülkenin değerleri. vatanını seven herkes birleşebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayBende Türküm kürt erkeklerinden cok hoslaniyorum resmen
04 Yorumla
Soran11 ayHayatını karartma derim iyi tanımaya çalış hatta yapabiliyorsan ailesine gir ve dene sürekli göreceksin soğursun zamanla
Cevap sahibi11 ayBisey sorucam bu konuyla ilgilu, mesela sen diyosun ki kurt erkegi ailesiyle cok bogucu bi hayat yaşatır, bence bu tamamen o kisiyle alakalı bi türk te ana kuzusu olabilir bi kürtte eglenceyi seven özgür ruhlu olabilir bunun örnekleri cokken genelleme yapmak ne kadar dogru sizce
Soran11 ayHaklısınız ama giyim konusunda ve baskı konusunda en eliti bile böyle ve hepsi anneci. Annesiyle arasında kalsa onu seçer. Tabii ki Türklerde de vardır ama ben yasayış biçimi olarak da doğuda duramayacağımı bildiğim için böyle konuşuyorum. Batıda türk erkeği de olsa türk kültürünü benimsemiş kafası bana uyarsa anlaşabilirim sorunla çok başka yerlere gitti konu
Soran11 ayBatıda da Kürt erkeği olsa * diye yazmıştım ama yanlış yazmışım pardon
Gizli Üye(30-35)11 ayDaha önce ayrıldıkların Kürt müydü
Ve Allah karşına daha hayırlı insanlar çıkarsın inşallah00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayevet hata, Türk Türkle olur. Yaşasın laik Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milleti
05 Yorumla
Soran11 ayEe biz neyiz o halde? Atatürk'e laf attığım yokki bak kendinde gösteriyorsun ne mutlu Türküm diyene diye yani ne mutlu türk olana değil hatırlatayım
Soran11 ayBasta bunları konusup yarı yolda bırakanlar adam değil bastan diyecek konusacaktı bende yolumu ayırırdım
Cevap sahibi11 ayTamamda sen kürdüm diyorsun, ne mutlu Türküm diyene ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes Turktur sende Turksun
- 11 ay
Kanka kız bununla ilgili bir şey demedi. Irkı kürt, anayasaya göre türk. Sen şak diye yapıştırmışsı atatürkü. Bunlar şimdi düşman kesilmeyipte ne yapsınlar biz gibilere. Yani sorsalar ırkçı değilim dersiniz ergen ergen muhabbetler yapıyorsunuz. Şu d! ngil için ben sizden özür diliyorum sayın Soran
Soran11 aySorun yok, alıştım bunlara..
Amcanın oğlu seni bekler saçma hayalleri bırak
01 Yorumla
Soran11 ayHaha o beni almaz diş hekimliği yeni bitircek. Birde onlarda Ankara 'da yaşıyor doğma büyüme melez Kürt keske alsaydı dksksk
- Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
11 ayİşin zor ya nasıl kapalı mısın
017 Yorumla
Soran11 ayHayır
Soran11 ayBenim cesedime örtü koyarlar sadece
- 11 ay
Sevgilin sen değil seni bırakıp başkasını neden seçti
Soran11 ayÇünkü o Kürt değildi ve başka faktörler işte namussuz olması vs
Soran11 ayKaşarla oldu nişanlıyken eski sevgilisiyle olan kadınla evlendi bana namus bana ahlak diyen adam , neyse herkes hal ettiği hayatı yasıyor zaten
- 11 ay
Ama yanlıs yapmıs sana
Soran11 ayYapacak bişey yok
- 11 ay
Aklımda bişe takıldı çirkinmisin yanlıs anlama sakın
Soran11 ayHiç de bile
Soran11 ayÖyle olsaydım gelip konuşmazlar
Soran11 ayTercih ettikleri kız kadar güzelim merak etme
Soran11 aySadece çok fazla karakter uyumsuzluğu görüş anlaşmazlığı var bir de çok dik başlıym, sinirlenince adamın boğazına yapışırım kendine gelsin diye
- 11 ay
Hayrı ben görmedim seni. Gizlisin yoksa bende yazardım hayatın dikkatimi çekti
Soran11 ayBabama kuzum demiş biriyim dayak yedim ama kız kardeşimi dönmesine dayanamadım bende vurdum ona
Soran11 ayOo. ç yazdım KS düzeltip duruyor
Soran11 ayBenim hayatım biraz sıkıntılı ya bela çekiyorum resmen boş verin beni
- 11 ay
İstersen konusuruz müsait olursan tabi
Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı. Neden kötü olsun ki sevdiğinle evlenip yaşamak
00 Yorumla
11 ayHayır neden hata olsun.
00 Yorumla
11 ayYooo niye hata olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
11 aySevmek kadar güzel bişey yok elbette sevebilirsin
00 Yorumla Gayet normal ama kısmet bu işler 🙏
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Git tutan mı var m k.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayhava grubu burçlardan mısın sen acaba
025 Yorumla
Soran11 ayHayır akrep
Cevap sahibi11 ayhadi ya
Soran11 ayNoldu
Soran11 ayşu an bir Türkle konuşuyorum sülale full polis asker benimkide sağlıkçı oda akrep aynı sınıftaydık bayağı ailesine girdim
Cevap sahibi11 ayakrep olmayaydın iyiydi. pek anlaşamıyorum akreplerle. akrep burcundan birini bulduysan anlaşırsın sen
Soran11 ayOda akrep evet kafası tam istediğim erkek profilinde
Soran11 aySenin burç ne
Cevap sahibi11 aybalık ben. yükselenim akrep.
akrepler çok huzursuzluk çıkarıyor bağırıyorlar herşeye toksik şekilde. o yüzden anlaşamıyorum. kürdü türkü fark etmiyor akrepler hep aynı gözlemlediğim kadarıyla :D bir de olayları siyah beyaz penceresinden değerlendiriyorsunuz, griniz olmuyor çok keskin radikal kararlarınız var.
Soran11 ayEvet işte o yüzden akrep insanları ile aşırı iyiyim bakışında bile ne halt olduğunu anlıyorum, ben akrebim diyor ben tehlike severim belki diyorum ates barut misali fkkfjf balıklarla da ben anlasmam ya, çok sinir bozucu tripleri var
Soran11 aySinir oluyorum tak küstü iki tartışma yasayamıyorum, adama yükseliyorum sinirden bir başka şeylere gidiyor. Ben sinirlensem dahi orada durup kavga çıkarır ya da konusurum ne bileyim
Soran11 ayEvet akrep her yerde akreptir ahah
Soran11 ayAma öyle sebepsiz yere bağırıp toksik olmadım yaa. Beni seven insanda çok var hasımım olduğu kadar:D :D
Soran11 ayDoğruyum diyen tipi dinlerim bak haklı olsam bile kibirli insanları öyle bir yerin dibine sokuyorum varya , direkt canım sıkıldımı kaçarım boş canım insan çok çıkıyor çevreme sürekli basım beladan boktan çıkmıyor bende bilmiyorum nedenini
Cevap sahibi11 aybilmiyorum yok yerden herşeye bağırıp çıgırıyosunuz kendinizi yırtarcasına :D huzursuzluk sevmiyorum ben ondan sanırım. ayrıca akrepler kadar alıngan küsen bi tip oldugumu düşünmüyorum :D herşeye alınan bence siz akreplersiniz :D ben şu an alınganlık yapsam yarım saate unutuyorum takmıyorum bişeyi ki o da aman aman bi alınganlık değil bendeki. yengeç ve akrepler çok aşırı küsüyor alınıyor herşeye
Soran11 ayBalık kız kardeşim var bir tane. Anlaşmak için kavga etmeyiz mesela. Neden diye soracak olursan ikimizde duygusalız ama öfkeyle siliyoruz birbirimizi birde bende kin olayı var balık patavatsızlık yapsa unutmam asla affettim desem bile. Susar kin kaparım
Soran11 ayOha benim yükselen de yengeç nereden bildin 🙄😅🤣
Soran11 ayAma alakaaasıı yok ben trip atmam , silerim direkt. Kalbimi kimsenin kırmasına izin veremem
Soran11 ayBak sert dobra konus ağzıma sıc ama beni hareketlerinle değersizleştirirsen ben bunu hak etmem. Trip atmak nasıl bişey bilmiyorum sinir olur evet zindan ederim hayatını ona ama ben bunu SG hayatımdan diyorum siz trip olarak algılıyorsunuz demekki skskd
Soran11 ayBide hayatımdan çıkan herkes mutlaka benim takıntılı olduğum bas düşmanım oluyor genelde iyi ayrılmam. Ayrıldığım insandan da kopmam ama bitti dediysem onu öyle bir sıradan noktaya sokarım ki ikizler burcu sevgilim vardı sen sevgiliyken senden mükemmeli yok ayrılınca çıktığım yere kadar sövüp beddua ediyorsun diyordu kim benden ayrılsa helallik istedi çünkü hakkımı yiyorlar sen akrepsin akrep gibisin dedikleri kız sevdiği insanlara öyle merhametli ki ama bunu safa kullananıda çok şükür bir o kadar soktum, aptal değilim sadece iyiyim bunu suistimal edenlerede akrebin en alasıyım 🥰🙏🏼
Cevap sahibi11 ayboşa anlatıyosun bana akrepleri biliyorum ben. akreplerin bakışlarından bile akrep oldugu anlaşılıyor gizemli ketum ve derin bir bakışınız oluyor. bana neşeli ikizler kadını lazım ben ikizlerle daha iyi anlaşıyom ama kendini bilgi anlamında yontmuş , ilgi alanları olan entellektüel sohbet seven ikizlerden bahsediyorum.
Soran11 ayAa kalbimi kırdın ama ben de zeki biriyim hatta hedefim de Ege'de hemşirelik okumak şu an 2 yıllık mezun oldum Ege'de önlisans da :( neden ikizler simdi (dermisim) dkdks
Cevap sahibi11 ayher şey okumayla bitseydi piyasada kitap yüklü eşekler olmazdı. yanlış yerden bakıyosun olaya. okumak, kariyer falan boş geliyor bana. insanın içinde olacak kendini geliştirme azmi. ben üniversiteye gittim 2. sınıfta sıkılıp bıraktım boş geldi. kendi başıma daha çok yol kat ettim. balık olarak özelimize özgürlüğümüze düşkünüz , baskı altında potansiyelimiz ortaya çıkmıyor.
Soran11 ayDoğrusun, bişey diyemem
Cevap sahibi11 aybu devirde insanları dayatmalarla köleliğe teşvik ediyorlar orası ayrı. okumaktan başka çaresi kalmıyor milletin. kurtuluş olarak görüyorlar bi yerden mezun olup kariyer sahibi olmayı. oysa bana göre vizyonsuzluk bu. insanın kendisini kısıtlamasından başka bişey değil.
Cevap sahibi11 ayneden ikizler demişsin cevap vereyim ikizlerin neşesi yeter. insanın bozuk ruh halini keyfini toparlıyorlar. çok konuşuyorlar evet ama bu bilgiyi aktarmak için. kendini geliştirmeye adamış ikizler iyidir. bunu yapmadıysa dedikoduya meyleder.
Gizli Üye(25-29)11 aysen aslında kendini kullandırmaya calısıyorsun
01 Yorumla
Soran11 ayÖyle düşünebilirsiniz fakat ben bağımsız ve özgür yasamak diyorum buna
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
11 ayÇok mantikli
00 Yorumla
11 ayNerelisin ki
00 YorumlaGayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayNerelisin
05 Yorumla
Soran11 ayÇok gerici bir yerden geldiğim için belirtmek bile istemeyecek kadar kırgınım
Cevap sahibi11 ayYa ne olacak abartma bu kadar söyle lütfen
Cevap sahibi11 ay?
Soran11 ayGizliden çık
Cevap sahibi11 aytamam
Gizli Üye(36-45)11 ayNe alakası var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem