AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
önce konuşmayı dene. fevri olma. karşına al, tut elinden ve gayet çözüm odaklı onu anlamayı dene. belki bir sıkıntısi vardır, en azından vicdanen de rahat olursun bitirmeye karar verirsen ilerde. elinden geleni yapmış olursun
Bir sıkıntısı olsa bilirim benden saklamaz ve anliyorum hal ve harektlerinden. Konuştum guzelcene kac defa tamam dedi degişme yok.
aldatma ihtimali nedir?
Ortada aldatma yok onu nerden cikardiniz
seni her gün derbiyi yılda 2 kez izliyor. maçı izlemesi oldukça normal insan davranışı.
harbiden ohaa, insan koca kafalı olunca böyle oluyor maalesef allah kolaylık versin
Şu erkek milleti için kendinizi paralamak Tan vazgeçin böyle hava alırsınız işte 🤣🤣
O onun kocası... Erkek milleti değil işte...
@UnknownBrain Niye onun kocası kadın mı erkek değil mi
Sokaktan geçen adam değil. Kocası.
Erkek milleti deyip geçiştiremezsin... :)
@UnknownBrain erkek milleti işte hepsi aynı bu onun için hazırlanmış herif maç izliyor 🤣🤣
Kadından gözlerini alamazsa da kadın düşkünü abaza dersiniz ama dimi?
@UnknownBrain Yok canım karısına niye abaza olsun
boyle canım var iste ben evli olsan karimla cift kale yaparim daha iyi
Tuttugu takimin formasini giyip bir kasede misir icecekler masada. altinda sadece tanga olsaydi onunla birlikte mac izleseyein o doksan dakikada gs fb bilemem ama esin sana kac gol atardi tahmin edebiliyorum 😉
Eşini bilmen lazım fanatikse yanlış zamanlama yapmışsın bunu düşünmen lazımdı
Duşundum tabi derbi maci gunune denk getirmedim ondan bir gece önceydi eski bir maci acip izledi
Dün akşam bütün kadınların genel sonu. Idare et bir gün sonuçta.
Derbi gunu degildi ama ondan bir gun önceydi
Sen de çok yanlış zamanı secmissin. Maç günü yapmasaydin bari. Benim sevgilim de yaptı aynısını. Hem maç izledim hem de birlikte olduk
Hep kadınlar mı yapacak biraz da erkekler yapsın ayrıca derbi daha önemli
Iyide bugunki mac degildi dun akşam masayi hazirlamiştim ve eski maci alip izledi
instagramda arama kısmına iliskidr yaz ilişki danısmanı diye çıkar o sana yardımcı olur zaten bir çok kişiye yardım ediyor izlemen gereken yolu gösterir napman gerktiğini anlatır -
Yurt dişindayim bana nasil yardimci olabilirlerki. Ayrica bir sure ara vermek istiyorum olmuyor sanki. Evlilik yildonumuzu kutlamadi iki yilik evliyiz. Dogum gunumu ayni şekilde kutlamadi kendimi cok degersiz hissediyorum. Bir gun olsun supriz yaptigini görmedim
yol gösterme olarak. konuşmak iyi gelecektir
Tek basina mucadele ediyorum ara vermek istiyorum bir sure görusmek sesini dahi duymak istemiyorum o radeye geldim. Eşim uyurken gidip salonda uyudum.
Bir daha yapmazsın olur biter ben artık ne doğum gününü kutluyorum ne yıldönümünü bıraktım pes ettim
Pes etmeyin yaaa.. evlilikler böyle böyle.. sarpa sarıyor nolur pes etmeynn
@İzmirgeceleri35 7 senedir sabrım tükendi benim haklı sebeplerim var
Mutlaka vardir.. ama eslerimizden başka çare yok. mutluluk ancak onlarla.. o yüzden pes etmemek en azından açık kapı bırakmak lazım.. kimin ilişkisi mukemel ki
@İzmirgeceleri35 ben mutluluğu onu umursamamakta buldum ne zaman ki gözümden düştü bütün güzel kelimelerimi çektim üstünden soğudum o zaman çark etmeye başladı ama iş işten geçti zerre heves istek bırakmadı o mutlu edemez kolay kolay
Himm kırılmış küsmüş bir kadın daha.. kadınlar çok nazik duygusal gerçekten. ama evlilik uzun maraton.. yaraları sarmak gerekiyor bazen.. yeniden baslamak
@İzmirgeceleri35 sarılabilecek olanları sardım ama bazı yaralar sarılmıyor kabuk tutmuyor
Aldatma. mi?
@İzmirgeceleri35 daha da fazlası kendini haklı görmesi çamaşır yıkamakla yemek yapmakla kadınlık olmuyor demesi anladım ki ben bu nanköre ne yapsam boş pes ettim
Ovv sizde cinsel problemler de var belli.. adilmivak şeyler değil.. ama siz kirilmissinjz emek sarf etmek istemiyrosunuz
@İzmirgeceleri35 7 senedir sarf ettiğim neydi şimdi kalkmış bana emek sarfetmiyorsunuz diyor ten uyumu yoksa yatakta malak gibi yatıp bütün ilgiyi kendine bekleyip parmağını bile kımıldatmıyorsa benim suçum mu şu saatten sonra böyle nankör için evet bırak emeği tek kelime sarf etmem Allah'a havale ederim
Siz kirilmissiniz o yüzden emek sarf etmiyorsun dedim.. önce kırgınlıklar giderilmeden esin senden bir şey beklememeli zaten.. öyle olmuyor inişler önce kadının gönlünü yapmak gerek.. ama tüm bunlar iicn işte en azindan konuşmak gerek bir yerden başlamak gerek.. yoksa hiç birimizin ki mukkemel değil yani
@İzmirgeceleri35 gönül almayı bilmez iki kelimeyi bir araya getirip ağzından güzel bir cümle çıkmaz ama kırmaya gelince diliyle delik deşik eder
Ovv enişte fenamis.. mesaj atabilirsin istersen
@İzmirgeceleri35 sağ ol ben haklılığımın farkındayım durduk yere pes etmedim yani
Çok var senin durumunda hisseden kadın.. haklısınız tabiki.. erkekler empati yapamıyor çoğu zaman. bosnamak da çözüm görünmüyor.. zor yani..
@İzmirgeceleri35 evet
Burdannyazmayayim daha fazla.. istediğin zaman mesaj atabilrisin.. görüşürüz
@İzmirgeceleri35 hayırlı günler
Olması gerejeni yapmış gs kadar süslü degıldın sonucta
Gerekeni yapmışsın o hiç bir şey yapmamış konuşmak dertleşmek fikir almak ister misin
doğru olanı yapmış la.
fenerbahçe galatasaray derbisi varken başka bir şey ile uğraşılır mı
Canım cicim aylarının bittiğinin resmidir bu, işin zor senin bu adamla
Dan. galak ya o kadar şeyden sonra al kollarına sev sonra da inletmek varken cidden bazen çok odun erkekler
Sen de bırak o zaman. Kendi halinde takıl, canın ne isterse onu yap
Yapssam orali bile olmaz. Evlilik böyle degil olmamali
Bence de olmamalı da oluyor işte ve insanlar değişmez, karşına al ciddi ciddi konuş bi şans ver baktın değişmiyor yaşamak istediğin hayat bu değilse sen de yoluna bak
Istedigim hayat bu degil tabiki ara vermek istiyorum ciddi ciddi o sure zarfinda herkes yoluna bile gitmesini istiyorum. Salonda artik yaticam mesafeli olucam cok şukur calisiyorum onun eline bakmiyorum guclu bir karakterim var
Ne kadarlık evlisiniz?
Yeni 2 yilik oldu
Yeni evliyken böyleyse sonrasını tahmin etmek zor değil. Elinin altındasın ne de olsa bir yere kaçtığın yok, kıymetini bilmiyor.
Işte yatagimi ayiricam salonda yaticam tek kelime artik etmicem mumkun oldugunca konuşmicam onunla. Işime gucume kariyerime bakicam
Umarım hatasını anlar. Ama insanların değişmesi çok zordur
Umarim duzelicek gibi degil bakalim mesafeli olucam baya
Belki yorgundu ve yorgunlugunu mac izleyerek atmayi secti , fakat bu seni farketmedigi anlamina gelmez zaman la duzelir
Herzaman böyle ama ilk kez olsa kafaha takmam
S. eksten daha onemli seylerin de oldugunu gormek ne guzell
Ya belki de bu kadar ilgi onu germiştir. Eğer içine kapanık bir erkekse bu çok anormal değil. İşi çözmek için başka yollar tercih edilebilir
Rahat batiyor icine kapanik hic degil
aynısını sen de yap ve trip at bikaç gün de yemek yapma aç kalsın mal
Ya bu tur seylerden hoslanmiyor ya da sana ilgisi azalmis
Az öncede pesimden ayilrmiyordu neyin kafasi bu anlamiş degilim acikcasi
İnsallah boyle bir kütükle evlenmem
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin
Günü yanlış seçmişsiniz bence, moral bozmayın, mutlaka istediğinize ulaşacaksınız 🙂👍
Derbi macindan bir gun onceydi eski bir maci acip izledi.
Moral bozmayın, siz referans noktası gibi olun, tarzınızı değiştirmeyin. İlla bir gün senkronize olacaksınız.
Şansini kaybeti bu iliskiyi benim cabamla ayakta artik ne olucaksa olsun. Tek sorun o olsa yine neyse ama tek sorun o degil
Detaylı bilgim olmadığından dolayı bir yorum yapamam.
Umarım düzelir.
Duzelmez 1 sene ayni konu hakkinda tartişiyoruz uzun surmez bu ilişki
Sağlık olsun,
Hayat devam ediyor.
Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
Umarim, calişiyorum onun eline bakmiyorum herkes kendi yoluna giderse bile ayaklarim yere saglam basiyor
İşte bu 👍
En güzel ve olması gereken durum.
Kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilmeli.
Ben ona bagli yaşamiyorum eşim bana bagli yaşiyor kendi işim hep kendim halediyorum o ise beceremiyor sen yaparmisin diyor
Tam bi odun kelimesinin yakıştığı adam bu olmalı eğer aranıza gittikçe soğukluk giriyorsa hayatında başka biri vardır şüpheli tavırları vs si var mı?
Böyle tipleri gündüz mum ışığı ile arayıp ta mı buluyonuz 😂
Insan ayni evde yaşayana kadar cözemiyor işte karşi tarafi
Biz evlenemiyoruz evlenenlere bak bide adaletini skim dünya 😂
Bence evlenmeyin kafaniz rahat tadini cikarin
Yalnızlık kadar kötü değildir bence
Surekli kavga nasil peki. Yalnizlik iyidir
Anlaşmak için uğraşın
Tek tarafli olmuyor işte
Anladım napmayı düşünüyor sun peki
Hic birsey artik değer vermicem siradan bir insanmiş gibi davranicam
🙄🙄🙄 senin mutluluğun? İsteklerin?
Kendi kendimi ben mutlu ederim canim ne istiyorsa aliyorum pahali ucuz bakmiyorum eşime deger vermeyi biraktim. Kendimle meşgul olucam yalniz.
Hayırlısı olsun hakkında
Kendine deger vermesen kimse deger vermez. Artik böyle. Para kazaniyorsam kendim icin artik
Konuşmak istermisin
Cidden bizim erkekler niye böyle bende anlamıyorum. Yaptığın hareket çok düşünceli aslında
Derbi macida yoktu o gun gun gectikce beni kendinden uzaklaştiriyor
@97Kerim97 piskolog senin görüsün nedir
Hata etmiş bu kadını üzer ben olsam hem izler hem oynardım
😂😂😂😂😂 sen yaparsinnnnn
sen hiç maç yaptın mı
Yapmadim knk
git spor yap Maç iyidir hele ki futbol kanksssssss
Kalsin
Halı saha ya cık sende kanksssssssss
Ayıp etmiş ama sıkı takipçiyse dikkate alabilirsin özel bir gün değilse
İlgisiz öküz
Düşman başına diyelim mi?
@kelamakarizma hemde ne ökuz
Kadının bütün aurasını bozmuş.
Bence seni beğenmemiş jartiyel ve topuklu giydinmi?
Mac aksamı nıye yapıyosn, yap bu aksamda kırsın belini
Direk çık dısaro biri gelip kapar seni 😂😂ondan sana hayır yok
Jartiyerle karşısına çıkmayı dene, yemeği o hazırlar..
Dünya böyle adamlar için dönüyor. Değerlerinden gram taviz yok. Helal olsun selam gönder burdan ona
Bula bula derbi aksamını mı buldun derbi derbi 😂😂
Sende o isteyince verme. Bize ne sizin hayatınızdan arkadas beklentimi karsılamıyor falan, 🤫
Geceler bitmiyor suslenirsin yine😊önemli maçtı
Tekrari olucagini sanmiyorum derbi maci o gun yoktu
Nasıl eşler var
maalesef
İlerde aldatırsın haklı olarak sonuçta ihtiyaç
Sevmedigi takımın formasını giy.
Wauuww harika
başkasıyla ol daha iyi ya boşuna yemek yapma buna
Yemegi hak etmiyor cidden
Düşüncesizmiş 🙄
Baya hemde
Benim hayat ilkem biraz geç anlamak ile beraber bana değer veren insanların enerjileri ile hayata tutunuyorum. Sizi çok iyi anlıyorum. Beklenti içinde değilim hayal kurmuyorum. Bazen akışına bırakıyorum.
Terkedeceğinin korkusunu ver
Haklı maç günü böyle şeyler yapma
Mac gunu degildi
Öküz
Fener maçı mi.. iyi yapmış 😂😂
Ne alaka bu yaziklarim dun geceye ayit eski bir mac izledi
Ben ana ekranda görünce yazdım soruya.. ee derbi gecesi olunca.. odur dedim
Bence bu kadar da olmaz hikaye gibi geldi
Niye yalan olsun elime ne gecicek sence
Yalan değil de bu kadar da odun olunmaz ya dayanamazsın yani ne blm
Baya odun yani ben tum gun ne heycanla bekledim hazirlik yaptim eşimin yaptigi ise okuzluk oldu
Dangalak mı desem bilemedim.
Bende bilemedim
Öğrenirsin
Adam ayağına gelen rövanştalik pası aut a atmış:)
Sürekli mi oluyor bu durum ara sıra mi oluyor
Surekli böyle ne yaziki
Onunla konuşmayi denedin mi
Tabikide defalarca
Seni beğenmiyor olabilir mi
Neyimi begenmicek yabanci erkekler bile cok tatli oldugumu söylemişligi oldu.
Evli oldugumu bilen doktor evime gelip not biraktigi oldu
O halde geriye iki ihtimal kalıyor
Ya kocanın sevdiği başka bı kadın var
Ya da kocanın cinsel yetersizliği var
Başkasinin sevdigini duşunmuyorum, yetersizligi olabilir ama
Yetersiz olma ihtimali daha yüksek gibi
Evet öyle
Sen ciddi değilsin dimi
Cok ciddiyim
Yhhh ya cidden yuh bizde de tam tersi
Cok uzuldum icim icimi yedi dogru duzgun uyumadim bile
Benimde buna benzer bi olayım var
Sizindemi eşiniz boyle yoksa
Burdan konuşmasak
Afedersiniz ama eşiniz hödük.
Nerden bildun
Eşi sen misin
😂komşusu sen
o istediğin de sen de git bir maç aç izle
İnsanın eşi fanatik ise
Ne zaman maç var bilmek lazım ve ögünü süpriz yapmamak lazım
Odun adamla evlenmeyin kızlar
Evde yoksa komşuda vardır. tıkla kapıya hemen
söz konusu FENERBAHÇE ise idare ediceksin :)
yanlış zamanda surpriz yapmışsın