Eşim beni değil oyunu seçti?

Merhaba arkadaşlar. Eşim son 4 aydır bir oyuna taktı kafayı. (Muhteşem Sultan). Whatsapp grupları açılmış.(Kızlı erkek karışık). 700 tl para yatırmış. Gece gündüz oyunu oynuyor. Tatlı dille konuştum. Ciddiye almadı. Empati yap ben yapsam dedim. Okey oynuyorum bende. Senin gibi yapsam dedim. Ben sana bilgisayarla oynayacağın oyun bulayım onu oyna. Kızlarla grup olursa olur dedi. 2 gün verdim. Yaptığının aynısını yapacağım dedim. 2 gün sonra konuyu açtım. Seni aldatmıyorum ki. Oradaki kadınlarda iyi. Bana abi diyorlar zaten. Kızdım bağırdım. Asla kabul etmedi. Tamam iş yerinde sıkılıyorsun. Oyunu oyna. Ama gruptan çık dedim. Asla kabul etmiyor. Annesiyle konuştum. (Şikâyet amaçlı değil o çok tıkandım. Annesi sabırlı ol dedi) Ailesi yaptığının yanlış olduğunu söylemiş. Eşim bana geldi. Sen beni küçük düşürmeye çalışıyorsun dedi. Yine kavga. Whatsapptan mesaj atsam mavi tikler oluyor. 1 saat sonra cevap geliyor. O sırada çevrim içi tabi. Son sözüm. Beni boşver tabi. Oyun arkadaşlarına birşey olmasın. Oyunda başarılı olmaya çalış evliliğinde değil. Son sözüm kafanı kaldırdığında beni kaybetmiş olacaksın. Cevap yok.
Konuşmuyoruz şimdi. Hâlâ aynı. Elinde telefon. Oyuna grup konuşmalarına devam. Değişen birşey yok. Ben işe kendimle ilgileniyorum. Benim sevdiğim kızdığı ne varsa onları yapacağım. Asla umursamayacağım. (Bu arada 1,5 yıllık evliyiz) Peki sizce ne yapmaliyim? Eşim neden böyle yapıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Mesaj yazdım eşime. Yazışırken bir baktım çevrimiçi değil. Oyuna geçmiş. Elim ayağım titredi. Annesiyle konuştum. Akşam eve sakın gelmesin dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar eşimle konuşmayı denedim. En sonunda telefonu elinden aldım. Oyunu grupları, kadınları sildim. Ertesi gün sana güvenmek istiyorum. Artık telefonuna bakmayacağım umarım uyardigim şeyleri yapmıyorsundur dedim. Oyunu oynuyorum dedi. Telefonunu aldım. Adamın biriyle oyun hakkında konuşuyor. Oynayacaksan bari tek oyna dedim. Tek oynanmıyor dedi. Kalktı gitti. Yatakları ayırdım. Mesaj attım. Çok acı ama ya oyun arkadaşların ya ben dedim. Cevap yok. Yanıma gelme yok. Canıma tak etti artık.
Eşim beni değil oyunu seçti?
Cevapla