Bir erkek güzel ve çekici bir kadına karşı koyabiliyorsa altında iki sebep ararım. Ya hayatında başka bir kadın olduğunu düşünürüm ya da eşcinsel olduğunu düşünürüm. Seninle evlendiğine göre eşcinsel olması mümkün değil. Geriye aldatılma ihtimalin kalıyor. Sana karşı bu kadar ilgisiz olması normal değil. Sonuçta seninle sevdiği ve beğendiği için evlendi. Yani o kadar süse püse gözü kayardı diye düşünüyorum. Bence eşinin neler yaptığını, kimlerle muhatap olduğunu iyice araştır. Aldatmadığını düşünüyorsan da bir doktora götür, hormonlarını kontrol etsinler. :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Ne olursa olsun kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin, bu durumdan dolayı üzmeyin kendinizi stres yapmayın evlilik tek bir bedende iki can olmaktır, bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım onu karşınıza alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuşun, ve yaptığının yanlış olduğunu belirtin diğer türlü aranızda ki bağın zayıflamasına sebep olur, bu gibi durumlar sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin sabrınızı, korumaya özen gösterin gayret edin hayatın her bir alanın da mücadele var evde işte sokakta aklına neresi geliyor, ise orada insanın olduğu yerde mücadele mutlaka olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz, çiğnediğimiz zaman midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de, yaşanılanı unutun bir sünger çekin üzerine öyle kaldığınız yerden devam edin, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.022 Yorumla
Soran+1 yılGuzel yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum. Belirtmek istiyorum defalarca guzelcene konuyu actim cok haklisin degişicem caba göstericem diyip ayni devam ediyor. Dogum gunum geldi tenezul edip bir cicek almadi. Onu gectim bile görusumu bildigi bir konu hakkinda surekli israr etmesinden yoruldum ve biktim bardagi taşiyan damlaydi kötu tartiştik. Ara verelim evden git dedim gitmedi. Bu ilişki daha fazla yuriceğine inanmiyorum
- +1 yıl
Güzel bakan, güzel görür.
Evlilik kadar boşanmakta gayet normal bir durum fakat bir yuva kolay kurulmuyor kolay kolay yıkılsın, elinizden geleni yaptığınıza inanıyorsanız ve gereken çabayı gösterdiyseniz sizlik, bir durum yoktur demektir tek taraflı fedakarlık bir süre sonra insanın görevi haline gelir, kendinizi yıpratmayın umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın, kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada her gecenin bir sabahı var, neyin nasıl olmasına siz karar vereceksiniz ama fevri davranarak acele etmeyin, bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Soran+1 yılGuzel dilekleriniz icin cok tesekir ediyorum dogum gunumu kutladiniz icinde ayri tesekkur ediyorum. Inaninki bu ilişki artik bana iyi gelmiyor anksiyet sorunum oldu eşim yuzunden.
- +1 yıl
Rica ederim.
İmtihan dünyası bu değil mi?
Başımıza gelen her olay atlattığımız her hadise kalbimizde ki art niyeti ve hasetliği arındırmak içindir, her insan bir şekilde imtihan oluyor kimi annesiyle babasıyla kimi kardeşiyle, kimi iş arkadaşıyla kimi eşiyle kimi de çocuklarıyla önemli olan, şartlar ne olursa olsun insanın kendine sarılmasıdır dik durarak, mücadele etmeye devam etmek güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar, bunun farkında olmak lazım doğru olanın yardımcısı yaradandır gönlünüzü ferah tutun, haklının yanında hak vardır.
Soran+1 yılEşimin beni duşundu yoki imtihan diyorum tamam sabrediyorum susuyorum eşim kafayi kardeşine takmiş durumda ona verdigi degerinin yarisini bana vermiyor. Eşimde utanma olmasa ona karilik bile yapmami ister.
- +1 yıl
Doğrudur.
Fakat bir insanın karakterini değiştirmek mümkün değil ki bundan dolayı buna takılarak, sadece kendinizi yıpratmış olursunuz emin olun bu da size, ruhen bedenen zarar verir kaç yaşındasınız bilmiyorum, ama hayatınızın baharında olduğunuzu var sayalım üzülmeye değmez.
Sabrınızı koruyarak devam etmek zorundasınız tabi ki buna sessiz kalmak doğru değil, ama elinizden geleni yaptırsanız vicdanınız rahatsa ne mutlu size niyetinizi temiz tutun gerisi, kendiliğinden gelir şu hayatta sevinç üzüntü acı mutluluk hepsi bizler için, daha çok güçlenerek ayağa kalkabilmemiz için buna emin olun.
Çaresiz hissetmeyin kendinizi o sizi görüyor biliyor ve size sizden daha yakın, yeter ki kendinize olan inancı güveni kaybetmeyin.
Soran+1 yılKarakteri öyle olabilir ilişkimizin en başinda şartlarimi dile getirdim hepsini kabul etti hatta benim öyle bir karakterim yok dedi bildiginiz yalan söyledi. Baştan deseydi en başindan bu noktaya gelmeden coktan bitmiş olurdu evlilik söz konusu olmazdi. Cok gencim ömrumu eşimin istekleriyle vaat etti hayat bu ise ben yokum. Ilerde cocuk olursa olan minik cocuklara olucak. Evlilige ciddi gözle bakmiyor cocuk oyuncagi saniyor her konuda ben onu uyariyorum. Istemedigim sevmedigim bir insanla dip dibe her hafta oturamam eşim bunu anlamasi lagzim. Ev özel alandir her hafta davet edilmez bu kadar genişlik bana ters geliyor. Görusumu bildigi halde israr etmez. Sormasi lagzim ne olduda böyle nefret doldun kardeşime, sebeplerimle baştan sona kadar hakliyim. Işine gelince gunah olan durumlari hatirliyor işine gelmeyince hatirlamaz bir mazeret uydurur. Benim görusumu biliyor geniş degilim bir şey yalnişa yalnişdir dinimizde gunahsa uzak bir konu cözum aramak lagzim ama eşim öyle degil karakterlerimiz cok zit birbirine.
- +1 yıl
Anladım.
O zaman kararı siz vereceksiniz size yalan söylemesi hoş değil ama bu şekilde kendini kandırmış, kimsenin ahı kimsede kalmaz ve ahın bulamayacağı hiçbir, adres yoktur içiniz rahat olsun gönlünüzü ferah tutun bir ömür boyu mutsuzluğa, katlanmak doğru olmaz sonuçta yaradanın verdiği cana bedene eziyet olur bu amma velakin, yazdığım gibi karar sizin.
Şunu okumanızı isterim ; Üzülme!
Üzülüyorsan, Biri var ki cılız varlığını düştüğü çamurdan kaldırmak istiyor. Onun için dokunuyor kalbine. Kıymetini bil ki, üzmeye değer görüyor seni. Hüzünlerin kalbinin toprağını allak bullak ediyorsa, sen ekilmeye layık bir topraksın demektir. Kaygıların vuruşuyla tuz buz oluyorsa taş katılığında büyüttüğün güvencelerin, yarılan göğsüne umut fidanları dikiliyor demektir.
Üzülme!
Yüzün yerde geziyorsan, ellerin boynuna sarılı ise, içini ısıtacak haberlerin mürekkebi damlıyor olmalı ömrünün defterine. Kar yağıyorsa güvendiğin dağlara, yarının ovalarında rengârenk çiçeklerin olacak demektir. Hırçın fırtınalar sarsıyorsa sevinçlerinin zirvesini, rüzgârlar dövüyorsa umudunun yamaçlarını, bir yüce dağsın sen demek ki, az bekle, eteğinden serin pınarlar akmaya başlayacak demek ki...
Soran+1 yılBu güzel sözleri nasil yaziyorsunuz öyle.
- +1 yıl
Güzel bakan, güzel görür.
Sürekli okuyorum bilgi sahibi olmaya gayret ediyorum, ancak o eklediğim iki yazı bana ait değil internetten buldum, hoşuma gitti sizinle de paylaşmak istedim durum tam anlamıyla bu insanın içine işliyor kalbine dokunuyor.
Üzülüyorsan, şımaramazsın. Kibrin kirli tuzağına düşemezsin. Kendini beğenmişliğin çamuruna dolaşmaz ayakların. Uzak geçersin isyanlı yollardan. Heveslerinin ardı sıra düşüp nisyan uçurumlarının başına sürüklenmezsin. Seni Biri yakınlığına çağırıyor demek ki... Gözden çıkarmamış olmalı seni.
Üzülme!
Üzülüyorsan, bir kutlu teselli kapısının önünde bekletiliyorsun demektir. Gözlerini kaldır vefasız dünyanın eşiğinden. Gönlünün elinden çıkar sebeplerin boş avuntularını. Umudunu kes sahte doymalardan. Yüreğini küstür coşkulardan. Kapı açıldı açılıyor demektir.
Soran+1 yılCok guzel yazmisiniz yine. Herşeyin sonunda bzii bekleyem guzelikler vardir. şu an yapicagim bir kac şey var işime odaklanmak kendimle yalniz ilgilenmek.
- +1 yıl
En doğrusu bu olur inanın çünkü sizden daha değerli daha kıymetli kimsenin olmadığını bilin, önemli olan dik durarak yaşamaya devam etmek nihayetin de yarınların neler getireceğini bilemezsiniz, güzeliklere ancak bu şekilde ulaşabiliriz hayatın içerisin de her durum bizler için, şimdi şu an bulunduğun yerden kalkın gidin aynanın karşısına geçip gülümseyin eminim çok, yakışıyordur size.
Üzülüyorsan, kaybedeceğin bir şeyler var demek ki... Kaybedeceği bir şeyi olanlar çoktan kazanmışlardır. Eline geçmeyenleri saymakla tüketme nefesini, elindekileri saymaya başla. Hepsini saysan bile, nefesini saymaya nefesin yetmeyecek demektir. Bak işte zenginsin.
Soran+1 yılYaziklariniz ile birnevi olsa farkli bir boyuta gectim cok tesekkur ediyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim, ne mutlu bana o zaman. 😊
İnsan yaşama sevincini kaybetmemeli daima korumalı sabrı ise en büyük silahı olmalı bundan dolayı, güçlü olmak değil güçlü kalabilmek mesele bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım, dönüp arkanıza bakın siz nelerin hangi, olayların üstesinden geldiniz bununda gelirsiniz.
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki..."
Soran+1 yılCok şukur Rabbim herzaman yanimda, insan ogluna guvenmemeli. Koşulsuz şartsiz bizi anlayan dinleyen Rabbim. Icimden dua etmeyi cok seviyorum dara duşunce veya guzel bir şey olunca 😊
- +1 yıl
Ne güzel. 😊
Bakın küçük bir örnek vereyim kendimden sanırım ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksanız, yirmi beş yaşındayım engelliyim bedensel değil hafif derece mental radyasyon var, (zeka geriliği olarak geçiyor)
Üstelik az kekemelik var ama bunlara rağmen kendime sımsıkı sarılıyorum, çünkü biliyorum ki imtihan dünyası her insan bir şekilde sınanıyor, önemli olan dik durmak mücadele etmek ancak öyle mutlu oluruz ancak dürüstlükle huzura ulaşırız, demiştim ya doğru olanın yardımcısı yaradandır bundan ötesi yok. ☺️
Soran+1 yılRabbim hepimizi ayri yarati bunun bir nedeni var elbette, ve hepimizin farkli olmasi karkaterimize yansiyor yaşadigimiz olaylar hayata daha farkli bir pencerden bakmak icin daha guclu olmak icin. Hic kimse mukemmel degildir olamazda. En önemliside ne biliyormusunuz insanin duşunceleri nezaketli olmasidir. Bir insani benim gözumde mukemmel yapan sizin gibi guzel duşunenlerdir. Ne yaziki etrafimda sizin gibi guzel mantikli duşunen kimse yok. Bagzen insan derdini anlatmak ister fakat cevremdeki insanlar yetersiz olunca kendi kendine anlatiyorum. Anlatsam beni anlamicaklar ya da farkli bir gözle bakicaklar. Karşima şuana kadar beni guzlcene dinleyip destek veren olmadi sizin dişinizda.
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim.
Ne güzel işte bu soru vesilesiyle birbirimizle konuşma fırsatı bulduk bu da yaradanın takdiri, buna tevafuk denir doğru biliyorsam eğer durum tam anlamıyla zaten her insan engellidir kimi, duygusal kimi bedensel kimisi kalben ama insan kendini ve haddini bilmesidir, niyetimizi temiz tutalım dediğim gibi her insan kendi kalbinin ekmeğini yer bu bir gerçek, şükürler olsun şu hayatta çok büyük acılar var yani, insan kendine olan inancı güveni kaybetmeyecek.
O'nun en sevdiği kulu da yalnız kaldı. Taşlandı. Sürüldü. Yaralandı. Aç susuz kaldı. Yuvasına uzaktan gözleri yaşlar içinde baktı. Mağarada yapayalnız ve korunmasızdı. Senin gibi üzülen yol arkadaşına sonsuz müjdeler veren tebessümüyle fısıldadı: "Lâ tahzen, innAllahe meânâ."
Üzülme!
Kaldır yüzünü yerden. Omuzlarından sarsıp kendine getirmek istiyor seni Sevgili. "Rabbin sana küsmedi ki..." Gözlerinin içine içine bak sevdiklerinin. "Rabbin seni unutup yalnız bırakmadı ki..."
Soran+1 yılSizden Allah binlerce kez razi olsun hayirli dualarim sizinle. Kendime geldim bu dunayaya fazla bagli kalmamak lagzim. her şey ahirete başliyor her musluman kardeşimin yalniş yoldaysa dogru yolu bulmasini diliyorum. InşAllah bizede nasip olur cennete girmek. Boş şeyler icin uzuluyorum aslinda butun guzelikler diger tarafda. Kendime getirdiniz beni Allah ragzi olsun sizden tekrar.
- +1 yıl
Allah sizden, de razı olsun.
Gönlünüz bir parça ferahlatırsa ne mutlu bana çok şükür, bunu bana nasip etti.
Üzülme der Mevlana ve devam eder; Kızma hiç kimseye yaptıklarından dolayı aksine teşekkür et ihanet edenlere sadakati öğrettikleri için…
Minnet duy yalancılara doğrunun farkına varmanı sağladıkları için…
Mutsuz edenlere dua et mutluluğu daha derin hissettirdikleri için..
Herkesi sev yaşamına bir anlam kattığı için..
Hayat bu yüzden daha güzel siyahlar beyazı farkettirdiği için…
Soran+1 yılSöylediginiz her şey aklimin bir ucunda kalicak herzaman.
- +1 yıl
Sizin de bana söyledikleriniz gün gelir olur ya bu siteden çıkar gideriz nihayetin de yarınların neler getireceğini bilemeyiz, ha o zaman ne olacak bu konuşmalar aklımızda kalacak günün birinde, bunları hatırlayız yüzümüz de bir tebessüm oluşur sonra şunu deriz yan yana gelmeyen, birbirini hiç görmeyen iki insan dert paylaştı, birbirine arkadaş oldular bu da paha biçilemez. 🤗
Seni bir "İşiten" var. Seni senin kendini bile sevmenden önce O sevdi seni. Senin kendini bile bilmediğin unutuş kuyularından çekip çıkardı seni. Çektiğin acılara habire meşgul çalan telefonlar gibi kör ve sağır değil O. Yüreğinin her yangınına O yetişiyor. Ayrılıklarına ve sıkıntılarına metal soğukluğundaki plazalar gibi umursamaz değil O. Yitirdiklerinin hepsini sana iade edeceğine söz veriyor. Sevdalarına ve özlemlerine çok seçenekli sınav kâğıtları gibi tatsız ve tuzsuz formüller sunmuyor. Seni herkesten çok anlıyor, seni senin kendini düşündüğünden çok düşünüyor. Gözyaşlarınla imzalayasın istiyor yakarışlarını. Bir ebedî çerçevenin içinde, gösterişsiz bir kullukla fotoğraflamak istiyor seni. Dağılıp giden ömür kırıntılarının arasından sıcacık bir kardelen ümidi devşiresin istiyor. Keyfinin çatlak kabuklarının arasından sonsuz teselli pınarları akıtmak istiyor.
Erkek milletine edilen hakarete savunmaya geçemiyorum..
Birisi eşine karşı ilgisiz olur
Bazilarida dert yanan kadına eşin seni doyuramıyor gel bana diye yorum yapar... sanki kadın burada sevgili arıyor.. lan anda-vallar . kadin istese bi göz işareti ile 100 erkek toplar
Sana gelince
ne diyim bacım... Allah yardımcın olsun39 Yorumla
Soran+1 yılAradigim yorum bu işte Allah ragzi olsun ben buraya icimi dökmek icin cözum aramak icin yazdim bagzilarinin yorumuna bak
Soran+1 yılDerdim bir bu olsa derimki cok şukur başka sorunlar yok. Daha buyuk bir sorun var ve konu her hafta dönup dolaşiyor aciliyor eşim duşuncelerime saygi gostermiyor.
- +1 yıl
Aranızda yaşanan sorunların en derinine in..
Güzelce muhakeme et..
Ikinizdede hata olması büyük ihtimal... istikrarlı sevgice saygı her sorunu cozer.. önce kendinizi sonra eşinize olan saygıyı koruyun..
Iletişim sağlığını korumak sabir ve emek ister.. henüz yaşınız genç... kimsenin yorumu sizi ekşi yönde etkikemesin... sonuçta ilişkinizi eb iyi tanıyan sensin
Soran+1 yılOlmuyor kac defa ayni konu icin birbirimizi yedik ama yeter eger bir konuda netsem duşuncelerime saygi duymali. Saygid duymuyorsa uzatmanin bir anlami yok. Sorun kucuk olsa neyae dicem ama baya ciddi.
Soran+1 yıl@albydrop cok sert tepki gösterdim ilk defa beni böyle gördu konuyu utanmadan bugun yine acti farkli bir şekilde
Soran+1 yıl@Faikkk4521 eşimin ailesi berbat insanlar zaten onlar uzak dursa cogu sorunlarimiz hal olucak
Ala allah her es böyle bir kadina sahip olmak ister. Ozaman o damin sayacaklarim arasinda bir derdi var.
Hayatinda baska biri mi
Kumar borcu iddaa borsa vs mi
Seninle birlikte olmak ona siradan geliyor zevk vermiyor
Sertleşme sorunu
ya da adam mal01 Yorumla
Soran+1 yılHic bir sorunu yok rahat batiyor. Beni zerre kadar haketmiyor. Gercek yuzunu dun akşam tekrar görmus oldum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bir süre mesafeli davranabilirsin. Ya da alıp karşına konuşmayı derdini söylemeyi deneyebilirsin.
Kim olsa böyle bir durama üzülürdü.
Belkide bu şekilde davranmasının nedeni ya da canının sıkkın olduğu bir konı vardır.
Biraz zaman ver. Belki düzelir.11 Yorumla
Soran+1 yılHerzaman böyle cani sıkın olsa bilirim ve anlarim ama herzaman böyle olmasi canimi sıkıyor artik. Iki rolde oynadi kendini cok romantik iyi biri olarak taniti sonuc husran
Rahatlık alanını bozman lazım. Eşler arasında bi süreden sonra kaybetme korkusu olmuyo. Ne yaparsa yapsın cebindesin çünkü onun. Bunun böyle olmadığını kendi yöntemlerinle gostermelisin ona. Gerekirse gidebilecegini ama kalmayı tercih ettiğin için onunla birlikte olduğunu bilmeli.
34 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim öyle duşunuyor yinede saygisizlik o kadar emek verilmiş hevesle hazirlanmiş birseye odunca bir yaklaşim hic olmadi
Soran+1 yılEşimin gercek yuzunu dun bir kez daha görmus oldum. Adam olmaz bundan
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eşinin yaptığı saygısızlık senin yaptıklarını degersizleştiriyor hislerini önemsiyor
Yalnız kalamamınizin sebebi eşinin ailesi ise buna sevindigini düşünüp ona tepki vermiş olabilir mi? Hiç konuşmayı denedin mi neden bu şekilde davranıyor seni görmezden geliyor
Evlilikte sorun her ne olursa konuşmak çözmek gerekiyor yoksa üst üste kızgınlıklar kırgınlıklar zamanla soğumaya sebeb oluyor01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz olurmuyum defalarca konuştum karşima aldim guzelcene uzuldugum noktalari anlatim neden böyle davrandigini sordum. Haklisin diyip başa dönuyor
Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Sizin hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Maalesef nezaketsizlik, düşüncesizlik etmiş. Maçın veya televizyonun hiçbir önemi yoktu. Saygıya önem vermeyen birisi gibi. Sonra da izleyebileceği bir maçın , yaşanacak olan güzel anlar karşısında hiçbir önemi kalmaz. Sizin bu kadar özenli hazırılıkların hiçbirini hakettiğini düşünmüyorum. Biraz zor düzelir belki karşınıza alıp rahatsız olduğunuz konuları paylaşın. Görmek mi istemiyor? anlamıyor mu? karar veremedim. Her ne olursa olsun sizi el üstünde tutmalı. Size saygılı, düşünceli hareket etmeli. Jestler yapmalı en önemlisi. Sevgi , saygı, aşk karşılıklı hissetmeler ile devam eder. Anlayışla , süprizlerle ilişki kuvvetlenir.
035 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef bu saydiklarinizin arasinsa hic biri yok. Defalarca karşima alip guzelcene konuştum ama bir sonuca varamadim haklisin diyip ayni şekilde devam ediyor
Soran+1 yılmaalesef öyle
Soran+1 yılSorun degil
Soran+1 yılÖnemli degil dert etmeyin
Soran+1 yılKaderim böyleymiş
Soran+1 yılAilem karşiydi bu evlilige zar zor ikna ettim kaderimi degiştirmek elimde dedim. Böyle birşeye kalkişmamaliydim
Soran+1 yılDunyanin sonu degil olmuyorsada herkes yoluna ilk ayrilan cift biz olmicaz dunyada
Soran+1 yılCok tesekurller 🙏🏼
Soran+1 yılCok saol Allah ragzi olsun senden, iyi niyetle yorum yapan sizin gibi insanlar varmiş.
Soran+1 yılCok saolun dusunmeniz yeterli
Soran+1 yılCok sukur ki calisiyorum kafaya takmak icin zamanim olmuyor yogunluktan
Soran+1 yılZaten bu sebeple calişmaya başladim bir şey olursa ayaklarim yere saglam basin diye
Soran+1 yılErken uyuyorum nerdeyse hic görmuyorum eşimi böylesi daha iyi kafam rahat
Soran+1 yılYok aksine iyi geliyor sonucta kendime zaman ayiriyorum gec saatlere kadar eşimin gelmesini beklemiyorum. Keyfim nasil istiyorsa öyle yapiyorum diledigim bir şey varsa aliyorum eskisi gibi duşunmuyorum birikim yapim yuvam icin diye. Gerek yok birikim yapicaksam kendim icin yapiyorum hesabim herşeyim ayri.
Soran+1 yılEvet cok iyi geliyor eskiden evlenmeden önceki hayatim birnevi ona dönuş yapiyorum.
Soran+1 yılEn ufak harcamayi duşunurdum yuvam var diye duşunmekle hatta etmişim. Eskiden öyle degildim ne istiyorduysam aliyordum cok mutlu oluyordum. Bu harcamama baskisini artik uzerimden aticam degmeyen bir adam icin kendimi sıkmıcam artik
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle
Soran+1 yılBana deger veren ve bunu hissetiren insanlarla vakit gecirmek istiyorum, Şu an boş yaşiyormuşum gibi hic birşeyin tadi tuzu yok. Beraber zaman gecirsek bile beklentiye giriyorum ve hep husran oluyor hayalerim. Hayal kuramayi biraktim, hayalimin icinde eşimi göremiyorum kendimi bu yolda yalniz yurudugumu göruyorum.
+1 yılE yani napmasını bekliyodun ki, adam acıkmış yemeğini yemiş sonra maç izlemiş telefonuyla oynamış sonra da uyumuştur herhalde
Hani erkekleri hiç mi tanımıyosunuz anlamıyorum ki
Erkekler genel anlamda odundur, romantik vs değildir zaten.
Gerçi ben de bi kız olarak romantik biri değilim, duygusuzun tekiyim ama istisnalar kaideyi bozmaz yani kızlar genelde daha duygusal ve romantik olurlar, benim gibi duygusuz olmazlar bunu biliyorum
Her neyse genel olarak bütün erkekler için başlıca önemli şeylerden bahsedeyim sana:
Futbol, yemek, cinsellik, kavga, araba02 Yorumla- +1 yıl
Ama senin eşin o gün cinselliğe pek önem vermemiş galiba
Soran+1 yılUzun zaman baş başa kalmamişdik hergun özenle hazirlanan bir masa yok bir saat benimle ilgilenebilirdi fazla birsey istemiyorum
Erkekler ne yazikki biz kadınlar gibi düşünemiyor ama bence eşinde bir sorun var bir derdi var büyük ihtimalle genelde erkekler çok düşündüklerinde ya da kafalarına başka şyler takıldııgında stressden isteyorlar karşına alıp açık ve net konuşmanız ve kendinize zaman ayırmanız gerek ancak sen çok stress yapıyorsun yapma sakin ve kendi haline bırak birkaç gün hiç konuşma yemek yap yesin naparsa yapsın umursamaz görünüyorlar ama umursamadıklarından degil güzel yine süslen bakımınıhep yap bakımlı oldugunu görsün bakalım baktın yine aynı bir kaç gün adam akıllı karşına lıp güzelce konuşun
217 Yorumla- +1 yıl
Erkekler ne yazık ki biz kadınlar gibi düşünemiyor derken.
Erkeklerin farklı olduğu yerler olacak. Sizinle aynı mı düşünelim şimdi her konuya bakışımız aynı mı olsun? - +1 yıl
Zeki kadın
- +1 yıl
@UnknownBrain ya onu demek istemedim bazen erkekler tam olarak bazı şeyleri detaylı düşünmüyor kadın lar herzaman her şeyi en küçük detaya kadar düşünürken evli erkeklerin çogu detaylı düşünmüyor ne yazikki sen kendin için knuşuyorsun ama olan bu nihayetinde aynı durumları bende yaşadım ve atlattım açıkcası evli erkekler bir yerdn sonra hiç beklemedigin şekilde degişebiliyor bu bir gerçek evlenmeden önce o söz veren erkek evlenince oldu bitti kafası yapıp da bu şekilde düşüncesiz olabiliyor bu bi net yani kadınlarda vardr illaki ama çok azınlık
- +1 yıl
İyi de erkeklerde olmayan bir özelliği niye erkeklerden bekliyorsunuz?
Sen bir balıktan ağaca tırmanmasını bekler misin? Beklemezsin.
Kadınlar tarafından sık sık tekrarlanıyor erkekler detaylı düşünmez diye.
E beyin öyle çalışıyorsa biz napalım? Sonuçta doğamızda yok. Bu durumda sorun sizdedir. Bizim genimizde olmayan şeyi beklediğiniz için kendinizi sorgulayın derim... - +1 yıl
@UnknownBrain kadınlar sevdigi adam için bir çok şeyi düşünüyor erkekler neden düşünemesin çokda düşünceli erkekler var yani görüyoruz bu şöyle bir şey duygusal açlık nedir hiç yaşadınmı yaşarsan anlardın demek iatedigimi zaten bu kadın daha 2 senelik evli ya belli ki her evlilik gbi normal ritüelde aynı olunca sıkılmışlar ikiside farklı şeyler düşünüyor yani şimdi senin dedigin biraz fazla saçma erkekler de böyle bir özellik yok degil çogunun işine gelmiyor agır abi gbi takılmak kolay geliyorda ondan karısına iki güzel bir şey yapınca karı klıklı demeyi bilirsiniz ama şimdi bence sen şu an da çok boş yapıyorsun yorumuma yorum yapmışsın belliki zoruna gitmiiş :D
- +1 yıl
Zoruma gidip gitmemesi değil.
Sadece bu tarz açıklamaları çelişkili buluyorum hepsi bu.
Yoksa duygusal boşluk tabi yaşıyorum şu sıralar. Gece uyumak üzere yatınca hep bir kızın ilgisine sevgisine muhtaç hissediyorum kendimi, yaşıyorum yani merak etme. - +1 yıl
@UnknownBrain evlimisin degilsin bellili aşahıda kızın biri ya bu deveyi güdeceksin ya budiyardan gideceksin yazmış bak bunun anlamı şu evlenmeden önce böyleydi ama artık degil benim de yaşadıgım şeyler bunlr aynısı birebir ailesi de dahil yani şimdi kısaca bu adam artık bu farklı şeyler düşünüyor herkes aynı şeyi düşünmez adamın kafada belliki başka bir şey var ya da sitress arkadaş anlamıyor kendince sinirle
- +1 yıl
Yaşım 21. Dolayısıyla evli değilim. Doğal olarak.
- +1 yıl
Yani kısaca adam öküz ama belliki onun da kafa dolu onunda bir kere adamın evden gitmesini isteyen bir kadın buda yanlış adam beni tatmin etmiyor evden gitsin gidince nolacak boşanacaksınız seviyormusun hayır desede seviyor yani kapıyı kitle al karşına benim senden beklentim bu senin kafanda ne var diye sor baktın anlatmıyor ozaman belliki kendi içinde savaş veriyor sal adamı bir kaç gün giy sexsi şeyler yat yanına aç telefonubirşey izle bak nasıl istedigini alıyorsun ama hemen tamam demiycen az naz olacak düzeleceksiniz normal biraz zaman ver üstüne gitme
- +1 yıl
Ben evli değilim ama kadınların elinde oynattığı erkeklerden olmaya meraklı da değilim. :)
@Ezgii5543 - +1 yıl
Şu ekonomik gidişle evlenirim evet. (!) :)
- +1 yıl
Özelden yazışın leen
- +1 yıl
@UnknownBrain. Yani şimdi temel ihtiyac duygu açlıgı bu. Herkezdee olan bişi ben eşimle tartşıtık boaşnma yoluna girdik ordan döndük eve geldik herşeyi geride bıraktık böyle yapıyorım artık konuşarak çözmen gerekiyor 1 buçuk ay ayrı kaldık sonra düzeldi ama gereksiz evi tekettik uzadı evi terketmiycek yatak ayırmak çözüm olmuyor en güzel yolu bu başka yolu yok oda zaten zamanla söyleyecek. d
- +1 yıl
Ekonomiden haberin var mı? @Ezgii5543
- +1 yıl
Halen meseleleri evlilik bazında değerlendiriyorsun.
Ülkede işsizlik, eğitim sisteminin bozukluğu, parasızlık, geçim sıkıntısı üste çıkmış.
Sen evlenmekten bahsediyorsun...
+1 yılUmursama 3 çeşit yemek yapiorsan tek yap 3 günde temizlik varsa 1 haftada yap kısaca verdiklerini azalt sorucak paşam sende ne gerek var diyeceksin 3 te 1 onun istediği olacak emin ol istediğin kıvama gelecek bu sırada çok daha güzel ol herzaman ama o varmadan yoksada yanında bileceksin onun için degil
12 Yorumla
Soran+1 yılUmursamaz ki vurdum duymaz ama yinede bir denicem tesekurller yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılBöyle erkeklere verecen odunu verecen odunu 😁😂🤦♀️
41 Yorumla
Soran+1 yılArtik ahimi tutu bilmiyom bugun iş yerine iki dk ugradi muşterinin saldirisina uğradi
+1 yılTrip at mesafeli davran alındığını anladın. bi kaç gün en kötü eski püskü kıyafetler dağanık saç baş takıl gör bak neler olacak.
24 Yorumla
Soran+1 yılAksini yapicam hergun daha suslu olup öyle ise gidicem cildirsin
- +1 yıl
Ben evden bahsetmiştim
+1 yılSen iyi niyetle yapmışsın güzel düşünmüşsün ama erkekleri bilmen lazım. Sokaktan geçerken evlerden böğürtüler duyuyordum bu akşam, bırak romantizmi ev yansa pozisyon bitmeden bakmazlar.
13 Yorumla
Soran+1 yılBugunki derbi maci olsa yine tamam derim ama eski bir maci acip izlemesine ne demeli
- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz ki
Soran+1 yıl2 yilik evliyiz
+1 yılal karşına konuş o halde
seni önemsemiyorsa eğer ne diye evli kalıyorsun ki onunla.. değil mi?
eşler birbirinin isteklerine önem vermeli..23 Yorumla
Soran+1 yılTirip atim kizdim birazcik hatta orali olmadi
- +1 yıl
o zaman o senden ilgi beklediğinde aynısını yapacaksın
Soran+1 yılIyi fikir saolun
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. ikinizde düşüncesizlik yapmışsınız, sende dura dura Derby gününü mu buldun misal sende onun zevklerine saygı duymalısın. Ona gelcek olursak ne gerek vardı gibi yaklaşım da soğuk olmuş, yani bana kalırsa tek kişilik ayarsizlik değil ikinizde de var. Burdakilerin gazına da gelme, her zaman yaptığı birsey değilse sende bi dahaki zamanlamani daha dikkatli yap senin ilgini çekmiyorsa maçlar onun içn geçerli olması gerekmiyor seninde önemsediğin seylerde sonuçta ilaki kendine vakit istiyorsundur.
01 Yorumla
Soran+1 yılSorun orada derbi maci gununu elbette secmedim ondan bir gun önceydi. Ayrica hep böyle yapiyor
Yaaa bebiş çen beklediğin tepkiyi alamadın mı kıyamam sana en azından onu sevdiğin için bunları yaptıgını kendine inandır beklentiyi büyütme istedin ve yaptın oda biraz öküzlük etmiş olabilir ama saygı duyacaksın.. başka bi gece de sen ona gerekeni yaşatırsın o da anlar
07 Yorumla
Soran+1 yılSorun orada iki yilik evliyiz birgun olsun bana bir supriz yapmadi yuzumu guldurmek icin bir cicek bile alip girmedi kapidan iceri. Işden gelir gelmez telefona yöneliyor bende yogun calişiyorum iki sohbet etmek o kadar zor olamaz. Tek sorun oda degil bu evlilik uzun surermi orasi belli degil anlaşamiyoruz. Dun evden gitmesini söyledim gitmedi.
- +1 yıl
Sen şimdiden kara kara düşünmeye başlamışsın neden kendini böyle bi duruma hazırlıyorsun yoksa omu seni kaybetmekten korkmuyor sen mi onu kaybetmekten korkmuyorsun karşına alıp konuşursan ya daha iyiye doğru yol alırsınız ya da tam tersi karşındaki kişinin anlayaşına tutumuna kalmış bir şey evlisin şu an o seni kafasında tamamen ona ait oldugunu düşünüp ilgisinide kendi kendine kaybettirmiş olabilir 🤔
Soran+1 yılAz cok korkuyorum ama onsuzda yapabilirim. Guclu bir kadinim ayaklarim yere saglam basiyor. Guzel bir işim var kimsenin eline bakmiyorum
Soran+1 yılOnu umursamadigim zamanlar kafayi yiyor etrafimda pervane oluyor. Cok zeki ayrica cok tehlikeli oldugumu söyledi ki bu dogru.
Soran+1 yılÖyle yapiyorum izin gununu benimkine getirmemesini söyledim herkes ayri takilsin daha iyi böyle onun calişmadigi gunlerde iş yerinde kalip gec cikicam. Böylesi daha iyi olucak
Yanlış zaman, unutma erkekler maç günü romantik vb şeyler sevmezler yani tabi seviyorsa eğer yine odunluk yapmamaliydi ama biyolojik yapıları bu. Bence bir daha romantik günlerini futbol günlerine denk getirme ve sen de takip et izleyeceği maç akşamına denk gelmesin
01 Yorumla
Soran+1 yılDerbi maci gunu degildi bir gun önceydi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSiz bir tatlı bir kadın olarak gerekeni yapmışınız süpriz olarak ilgilenmek ilgilenilmek ister sizinde odun gibi kocanız varken süslenmek falan boşuna olmuş demekki sizde sevgi ilgilenilmek istemişiniz maçtan çok önemli olan sizsiniz siz tatlı ve çiçek kadın🌹
017 Yorumla
Soran+1 yılYorumunuz icin cok tesekkur ederim. Mac eski macdi izlemedi bile telefonuyla ugraşti sohbet edelim dedim orali olmadi aglamak istiyorum olmuyor ama beynim deymez diyor
- +1 yıl
Rica ederim tatlı bayan maç eskide olsa önce kadın önemli telefonla uğraşmkta olmaz sohbet etmek kadınla ilgilenmek güzel bişey seninle sohbet etmek istemiyosa birisi olabilir aklında ağlama lütfen güzel gözyaşlarına yazık beynini yorma boş ver kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yılAklinda başkasi varsa boşansin desin bana aklimda başkasi var diye. Iki yilik evliyiz bana deger verdigini bir gun görmedim
- +1 yıl
Genellikle evliyken erkekler kadınlarına değer ya da ilgi göstermiyorlar boşansında telle uğraşıyosa kadınla ilgilenmiyosa bilemem yani olabilir sonuçta 2 yıllık evliymişiniz kadına değer vereceksin siz değerli ve çiçek olan bir kadın daha çok değer görmesi gerek ben öyle hissediyom
Soran+1 yılNe guzel diyorsunuz sizin gibilerinin karşisina umarim sizin gibi guzel biri cikar. Cok fazla beklentim yok biraz ilgi kucuk bir cicek. Iki sene icinde sadece 1 kez cicek aldi bana ondan başka bana hediyr aldigini cicek aldigini hic görmedim
- +1 yıl
Güzel diyorum evet siz tatlı ve çiçek olan kadına az bile karşıma çıkan olmadı gerçek sevgi yokki herkes bi yol tutturmuş gider ben sizin gibi güzel kadına sözlerimi dedim kadının beklentisi bir çiçek ya da bir güzel söz ilgilenilmek isterler bıunuda çok görüyorlarsa nedeyim başka 1 kez çiçekle kadın sevilmez ilgilenmek gerek opmek koklamak gerek siz çok değerli ve papatya kadınsınız ben öyle düşünüyom hissediyom narin ve güzelsiniz
Soran+1 yılGuzel sozleriniz icin cok tesekkur ediyorum biraz olsun iyi hissetirdi 😊 dualarim sizinle umarim karşiniza en guzeli cikar. Sizin gibi insanlar dunyada cok olmali cok guzel bir örneksiniz.
- +1 yıl
Güzel sözlerim sizi mutlu ettiyse ne güzel benide mutlu ettiniz iyi hissettirdiyse çok sevindim 😊🌹 tşkr ederim saol duaların için karşımıza bugüne denk kimse çıkmadı benim kadın değerini anlayan çok nadirdir güzel örnek olmak iyidir ve siz güzel şirin tatlı kadınla konuşmak çok güzel sizin derdiniz çok güzel gözlüm szin akan gözyaşınıza kıyamam bunuda demek isterim değer vermek güzel bişey çiçeğim🌹
- +1 yıl
Tatlı bayan rahatsız ettiysem özür dilerim ama sizle konuşmadan edemiyom napayım
- +1 yıl
Tatlı bayana hem destek hem yavsamak ne fenasınız siz😅
- +1 yıl
@seynabasu1 tatlı bayan deyince yavşamak mı oluyo fenalıkla alakası nedir
- +1 yıl
Tatlı bayan sizinle konuşmadan yapamıyorum dedi ….. geceler sessiz buna dayanarak söyledim
- +1 yıl
@seymabasu1 konuşmadan edemiyom deyince kadınla ilgilenmek demek sizde çok tatlısınız ne var bunda kadınsınız iyi ki varsınız
- +1 yıl
Ama olsun karşınızdaki evli bir bayan öyle konuşmayın bence ama yinede siz bilirsiniz iyi akşamlar ben sadece ironi yapmıştım aslında
- +1 yıl
@seymabasu1 evli bayan tamam ama erkek odunsa napsın illaki ilgi ister siz kadın olarak ilgisizlik görseniz naparsınız sizde benim gözümde değerlisiniz kıymetlisiniz
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim seyma hanım çok tatlı ve çiçeksiniz bu arada 🌹🌹
+1 yılBirdaha yapma ve net sekilde konus mac olsun ne olursa olsun senin onun icin hazirlandigjji ve bu kadar zahmete girdiğini goremiyecekmkadar kör olan kisiye bunlari birdaha tekrarlama baktin olmuyor zorlama bosan demiyorum lakin biraz demekki simartmaman gerekli
041 Yorumla
Soran+1 yılMac eski macdi kendi takimi bile degildi izlemedi bile telefonuyla ugraşip durdu. Uzun zaman baş başa kendi evimizde kalmamiştik özel bir gece olsun istedim ama bekledigimi alamadim. Eşim uyuduktan sonra salonda gidip uyudum. Bu iliskiye ara vermek istiyorum ciddi ciddi. Iki yilik evliyiz dogum gunumu kutlamadi evlilik yildönumu ayni sekilde
- +1 yıl
Bu kadar vurdumduymazlik ve bencillik görmedim ki senin bu kadar ince düşünmene karşılık bu insanin tamamiyle alistirilmis olmasidir ki haklisin ya j salonda uyumak nedir bu senin ozelin ve kadinin
Soran+1 yılHic birşeyi umursamiyor herzaman böyle ortam hazirlasam dicem ki siradan geldi yok cok uzun zamandan önce böyle bir ortam hazirladim beklentimi hic alamadim. Uzuldum haliyle ayni yastiga baş koymak istemedim salona gittim esim uyuduktan sonra
- +1 yıl
Anliyorum ama bunu gormemelikten gelen bir adam yani esler hicbir zaman ayribyatmamali onyatak ne olursa olsun kus dahi olsan beraber uyunacak bir yatak bilemedim esinin bu sekklde olmasi bana inanilmaz derecede dusuncesizlil ve önemsememezligi ve senin ne durumda oldugunu anlamamasi cok ilginc neler hissettigini anliyabilirim çok kötü bir durum ve kendini bir hic gibi görüyorsun çünkü bunu o gosteriyor aslinda
Soran+1 yılBeraber yatmaya gelince bensiz yatamiyor ila benimle yaticak bu sebeple yatagimi ayirmak istiyorum ki durumun ciddiyetin farkina varsin. Evlilik yil dönumu dogum gunume gelicek olursak calisiyorum dedi erken kalkip bir şey alabilirdi bir cicek bir pasta onu bile yapmadi. Bu kadar degersizlik olmaz
- +1 yıl
Kusurabakmada hayatindaki insandan daha degerli ne olabilirki tanam belki unutmus olabilir vs vs lakin gördüğüm kadari ile sen küçücük seylerden mutlu olabilen bir insansin lakin karsindaki bunun farkinda degil
Soran+1 yılKucuk bir şey alsa supriz yapsa beni şaşirtsa ne olur sanki. Hazirladigim suprize kaşilik verse ne olur sanki. Evliligi kavrayamayan biri sanki.
- +1 yıl
Sadece sen i hizmetci olarak goren ve bu sekilde kendisi icin yasayan bir varlik onemli olan senin kucuk bir buse kucuk bir cümle mutlu etmek bu kadar zor olmamali sen herseyi yerine getirmeye çalıştıkça ne bileyim boyle insanlari anliyamiyorjm
Soran+1 yılIcimdekileri yazdiniz resmen sanki beni yardimci olarak tutmuş. Yazik cok yazik yanina kar kalmaz umarim
- +1 yıl
Malesefki hayat bu sekilde bir umut dolu bulut gibi evleniyorsun sonra soylesende ben hatasizim cumleleri hereeyi yapiyorum cumleleri ne yasadigin ne hissettigine bakilmadan sadece yiyim iceyim otel gibi gorme
Soran+1 yılEvlenmek icin ne mucadeleler verdi benim icin keşke hic vermeseydi
- +1 yıl
🤣😂🤣😂 sorunda burada ya savas veriyorsun savasi bitirip bunu uzun yillar kutlaman gerekiyor bir bakiyorsun ki bitmis
- +1 yıl
Ve emin ol ki senin ona ne kadar uzak durursan dur anlamiyacak ve bu durumda aliskanlik yaratacak saglam sekilde konusmalisin
Soran+1 yılKac defa konuşdum bir cözume varamadik hep haklisin diyor. Bilmiyorum daha ne yapmam gerekiyor guzelcenede konusuyorum bagirip cagirmiyorum
- +1 yıl
Enteresan bir kişilik ki bu sefer sende arayisa ve cozumu bulamadigin için kendin ile savasa gecip kendini yaralayip üzülüyorsun bu dahada üzücü
Soran+1 yılşu an hedefim girdigim işde daha cok başarili olmak artik bitti deger vermicem. Neden böylesin diye sorarsa bir sureligine evden git dicem ve belki bu gidişi temeli olur herkes yoluna gider
- +1 yıl
Haklısın ve tek basiniza bir yasam sureceksiniz neden beraber yasiyoruz ki o zaman degil mi
Soran+1 yılBuna emin olunki ben onsuz ayakta durabilirim bakalim o durabilicekmi bensiz hic birşeyi halledemez.
- +1 yıl
🤣😂🤣 ayrilmiyacaktir emin olabilirsinn bende yasiyorum ayni durumlari
Soran+1 yılAyrilirsa başina gelicekleri iyi biliyor tehlikeli kadinsin diyor bana öyleyimdir başina buyuk olaylar gelicegini iyi biliyor.
- +1 yıl
Ofke ile kalkan zarar ile oturur bilemem lakin tavru ve halleri hos degil ki insan kadınına bunlari yapmaz
Soran+1 yılNe pahasina olursa olsun o radeye birgun gelirsek. Elimdeki tum kozlari kullanicam
- +1 yıl
Ee tabiki seninde elinde birseylerin var ise ilk once kendin icin ve kendini uzmeden birşeyler yapmalisin
Soran+1 yılUçu bana dokunmaz cunki benlik bir şey degil elimdeki
- +1 yıl
Tamam anladim 😂😌 hayatını düzeltmek istiyorsun tabikide aklina ve mantigina ne digru geliyor ise onu yap tabikde
Soran+1 yılAynen öyle bakalim neller olucak
- +1 yıl
Tabi bu durumda arayışa girerek kendine hatalar yapma derin
- +1 yıl
Derim
Soran+1 yılYok hemen öyle atlamicam olaya yavas yavas. Başlamaya karar verdigim zaman ilk olarak avukata gidip danişirim
- +1 yıl
Aynen aynen
Soran+1 yılYol gösterir avukat bu şekil ilerlemem daha iyi olur en az zararla kurtulurum
- +1 yıl
Vallaha bilemem aldatma vs olmasinda
Soran+1 yılBilemiyorum işte. Az önce yine yok kardesimi davet edelim yemege gelsin. Daha yeni gitti aylarca bizde kaldi ne daveti degilmi izin gunumde ona hizmetmi edicem. Görsumek istemedigimi dile getirdim istiyorsan esyalarini topla kardeşine yerleş ara verelim dedim. Senin bana sundugun hayat bu ise bu hayati yaşamak istemiyorum dedim.
- +1 yıl
İyi demissin ki haklı olarak tamda yerinde olmus kelimen bilemiyorum ama ya erken karar ya da cok seye gec kalmisiz gibi hissediyorum cunku evlendikten sonraki yaşam hicte dedigin gibi gitmiyor maalesef
Soran+1 yılOnun istedigi bana hizmet etsin ne dersem sozume itaat etsin erkek kardeşimlr ilgilensin yok ya daha neller. Izin gununu bana göre ayarlama dedim huzurumu kacirma bu evde benim fazla bir şey istemedigimi dile getirdim. Kardeşide insan degil pisligin önde gideni kusura bakmasin kimse izin gunumu elin ogluna hizmet ederek geciremem
- +1 yıl
Haklisin cok haklisin vallaha bu sekilde sadece ailesine onem veren ki bende bu durumdayim insanlardan nefret ediyorum
Soran+1 yılHerseyden en cok nefret etigim noktada bu işte. Kardeşi kardeş olsa nankör pisligin önde gideni. Bizde kaldigi zaman soyle birsey dikkatimi cekti eşim evdeyken eve cok gec saate geliyordu sesiz sakin gelincede oturur eşim evde yokken erken saate geliyordu beni rahatsiz etmek icin elinden geleni yapiyordu anlicagin eşimin yaninda masum rolu oynuyordu yengem abartiyor diye ben sesizim kimseye zararim yok. Ayrica haftaya yine ayni konu acilirsa ciddi ciddi eşyani topla kardeşinim evine defol dicem. Biraz insanda utanma olur bir insan birini istemiyorsa israrla davet etmeye kalkişmaz
- +1 yıl
Hahahabu nasil bir erkek liktie bilemedim simdi
- +1 yıl
Aen bence aldatmak istiyorsan aldat kendini mutlu et bırak ne yapıyorsa yapsin
Soran+1 yılKarakterime zit olan birsey aldatmak ayrica ben izin gunumde kimseyi cekmek zorunda degilim. Anlaşamiyoruz bu cok acik bir şekilde belli onun istedigi bu bana ve aileme itaat etsin. Hic kimseye itaat etmem
- +1 yıl
Fazlasinla dolusun anliyorum amanyaoacak birsyeim yok ve yaoacak çok seyin var
- Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılCanım alırken kullanma kılavuzunu vermiyorlar ne yapican 🤷
35 Yorumla
Soran+1 yılAlirken ben söyleyim böyleyim kendini övdu baya sonuc husran
- +1 yıl
şu an sinirim bozuk duruma istinaden bir sürü deyim atasözü yazarım sana.
- +1 yıl
Ne oldu ki merak ettim yazarmısın
Soran+1 yılAt ona karşi kullanirim bende
- +1 yıl
At? Anlamadım hiç bişey
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Sen bu gidişle ayrılırsın biseyler yapacaksın ama o adam ödün işte belli yani. Uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok karişik yorumlarda herkes bana hak veriyor
Soran+1 yılHergun bir beklentim olsa ve buyuk seyler beklesem tamam dicem tepkisi normal ama 3 bucuk ay baş başa kalinmamiş eşin guzel bir ortam hazirliyor tenezul edip sohbet bile etmemesi beni cok uzdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorgundur , fafenk yapmak için enerjisi yoktur, ondan bunları açık yüreklilikle söylemeyeceği için öküzlük yapmış.
44 Yorumla
Soran+1 yılTamam yapmasin ama sohbet bile etmemesi ne kadar normal
Cevap sahibi+1 yılSohbet edersen de devamı gelecek diye kaygılanmış olabilir
Cevap sahibi+1 yılNormal demedim bu arada ama erkekler biraz garip, insan gibi iletişime geçip bunu nazikçe söylemektense bazıları ayı gibi davranmayı tercih ediyor işte.
Soran+1 yılBizden olmaz bence olmuyor surduremiyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe m*al insanlar var ya. Allah sabır versin. Olmuyorsa zorlama bence. Kendini yıpratırsın. O s*alağa da hiç bişey olmaz.
41 Yorumla
Soran+1 yılAmin saol
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Eğer fanatik bir fbli veya gsliyse diğer maçlarını kaçırmıyorsa yanlış zamanlama yapmıssın diyebilirim kadın gözüyle. Bazı erkekler cok düskün oluyor futbola, o gece derbi olursa dikkatini baska bir seye vermesi cok zor olur bir saglık sorunu gibi ciddi bir durum yoksa. Diğer günlerde jest yağtıgında bir tesekkür etmiyorsa , yine tepkisizse biraz ilgini geri cekip sen de onu umursamıyormus gibi yaparsan kaybetme korkusu yasatıp ilgisini tekrar kazanabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlardan anladigim kadariyla yilda 2 kez olan bi macmis😂 her ne kadar asiri okuzce de olsa mazur gorulebilir o yuzden. Keske mac olmayan bi gun yapsaydin neyse kirildigini belli et de gonlunu alsin
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha tam odun. Uzun zamandır özel bir şeyler yapmadık baş başa güzel bir akşam olsun istedim deseydin
25 Yorumla
Soran+1 yılAynisini dedim gec otur özel bir gece olsun dedim odun gibi telefonuyla ugraşti eski bir mac izledi
Cevap sahibi+1 yılOhaa seni sevmiyor mu acaba gerçekten üzüldüm. O kadar emek vermişsin. Kursağında kalmış. Acaba başka planı mi vardı ya da başka bir şeye mi bozuktu
Soran+1 yılBugunde seviyorumlar özledimler öpmeler dun akşam nerdeydi. Moreli bozuk olsa anlicam telefonu benden kiymetli tek kelime sohbet etmedi benimle hazirligimla kala kaldim oyle
Cevap sahibi+1 yılHemen affetme bence. Hevesini kursağında bırakmış. Kendini geri çek bir süre
Soran+1 yılDaha o bitmeden dun tartiştik baya bir konu hakkinda görusumu bildigi halde israr etmesinden biktim
+1 yılSen de tam derbi akşamıni mı seçtin
Ezeli rakiplerin maçı var Bu akşam Galatasaray Fenerbahçe
Sadece eşin değil şu an biçok erkek ekran başında maç izliyor21 Yorumla
Soran+1 yılHayir dun geceydi eski maci izledi
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ee o zaman sende o sana yanaşıp sırnaştığında birlikte olmak istediğinde ne gerek var dersin, iyi bir ders olur. :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yanında canlı kadın varken telefon kurcalıyorsa sıkıntısı var demektir. Sanala alışmış olabilir. Maç da eskiymiş ilgilenmemiş anca telefona yönelmiş demişsiniz yorumlarda. Doktora gitmesi lazım bence.
120 Yorumla
Soran+1 yılTelefonu kurcalasin tamam ama hic sohbet etmedi benimle, telefonunu 1 saatline köseye koy sohbet edelim bile dedim dinlemedi bile
Soran+1 yılBizden olmaz bence surduremiyoruz
Soran+1 yılOna terapi lagzim degil benden uzak olmasi lagzim şahsen benden uzak olursa bir sure ben cok iyo olucam buna eminim
- +1 yıl
Ama şu an moraliniz düşmüş. Ayrılık çok acı bir şey. Nasıl evlendiğinizi hatırlayın. Ne kadar emek verdiğinizi. Sorunları ve olumlu yanlarını bir kağıda aktarın. Ortada şiddet, aldatma, kumar, zararlı bağımlılık yoksa durup dururken ayrılmak uzak durmak mantıklı değil. Odunsu olabilir ama evlenmeden de böyleydi klasik doğu ülkesi erkeği işte. Bilmedim gemileri yakmak doğru mu sizce? Ayrıca ilgisiz davranıyorsa zaten uzak duruyor demektir. Aranızdaki bu sıkıntıyı konuşmadan çözemezsiniz. Hem o telefonda ne belası var önce bunu bulun. Belki cevap da orada...
Soran+1 yılTelefon belasinda oyun var onu oynuyor kucuk cok gibi ve ida oynuyor. Romantik olmasini hepsini bir kenara birakiyorum eşimin kardeşi geldiginden beri evde huzur yok kafayi ona takmiş inan utanmasa karilik yap der sabrim biti 1 senedir ayni konu icin tartişip duruyoruz. Benim annem babam kardeşim yokmu var onun gibi davranmiyorum. Sergiledigi tavirlardan dolayi anksiyet problemim oluştu.
- +1 yıl
böyle desenize görümce sorunu diye... ama eşiniz de asla olgunlaşmayacak birey demek oyun iddia falan kesin annesi evlendirmiş o da sizinle evlenmiş. Görümceye gelince. Kavga çıkarmayın toplumuzda erkekler bekarken kız kardeşlerine zulmederler ama evliyken guya melek tavrı sergilerler eşlerine gıcıklık olsun diye. Taktik uygulayın kız sizinle yaşamak istemesin. kendi kaçıp gitsin yoksa abisi göndermez. Ayrıca siz evi terkederseniz bile yemeği temizliği hazır diye kocanız peşinizden gelmez. yani ha kayın valide ha görümce ona bakan olur diye rahat beyefndi. Kızı ordan yollamanın yolunu arayın kendinizi hırpalamayın. kaç yaşında kız?
Soran+1 yılGörumce degil kaynim belasi başimda var evden zar zor yolladim şimdide her hafta davey etmek istiyor. Surekli dib dibe olmak zorunda degilim herkes bir zahmet evinde olsun
- +1 yıl
he kayınço mu o kolay yaf yemek falan servis dip hizmet etmeyin kaçar o beleş ev sıcak yemek çamaışırı ütüsü diye gelmiştir :) kendi düşünceli olmalı ki evli çiftin yanında ne işim var diye madem o düşüncesi yok siz de ya ona ya iş buyurun evin işlerine de yardım etsin kendi kaçar.
Soran+1 yılIstenilmedigini sevilmedigini bildigi halde gelmeye calisiyor yusuzuluktan baska hic birsey degil
- +1 yıl
sizin tarafınızdan evet ama abisi seviyordur unutmayın abisinin evine geliyor. Sadece önüne servisi siz açıyorsunuz ve rahat yani demiştim hazır ev kira lazım değil sıcak yemek tmiz yatak daha ne olsun... Siz bilenmeye devam ederseniz psikolojiniz bozulacak. Eşinizden ilgi görmedikçe onun akrabaları da düşman gözükecek gözünüze. kayınçoya gelin bulun yuvasını kurup sizden ayrılsın :) Yıllarca yanınızda mı kalacak? Yani siz evlenmeden o evde kalıyor muydu eğer öyleyse haklı olan o olur. Yani baba evi gibi düşünsek. Aslında odaklanacağınız kişi kocanız. Aranızı düzeltmeye çalışın insan mutlu olunca eften puften şeyler takmıyo ama mutsuz olunca her şey sinir ediyor.
Soran+1 yılŞimdi soyle anlatim o benim evime sonrada geldi köyden calişmak icin geldi uzun bir sure bizde kaldi yeni evliydik geldi duzenimizi huzurumuzu bozdu. Eşimle defalarca tartiştim bu konu hakkinda kucucuk ev ne işi var evli bir ciftin evinde degilmi. Zar zor ev bulduk giti daha gideli 1 ay olmadi yok davet edelim neyin daveti bu? Izin gunumde dinlenicegime onami hizmet edicem? Uzun sure kaldi artik biraz uzak durmasi lagzim yeterince rahatsizlik verdi sonucta. herkes evinde otursun bir zahmet sence?
- +1 yıl
Çok haklısınız tam tahmin ettiğim gibi. Adam para harcamamak için kira derdinden kurtulmak için abi deyip orada yılarca kalabilir bilmiş olun. yani abisine baskı yapmanız çözüm değil sonuçta kardeşlerin arasını açmak oluyor bir de sizi suçlu çıkartırlar abisi değil siz hizmet ediyorsunuz ama adınız acuze falan olur onlara göre. Ben de diyorum ki ya hizmeti tamamen kesin ya da onu da evin ağır işlerine ortak edin. Hatta ev pazarlık falan ettirin o zaman kendi kaçar para harcamak istemez çünkü :) Köyden çalışmak için de nafile geliyorlar o gariban haliyle öyle kalır oysa köyde zatn daha çok iş var zahmete katlanıp köy ağası bile olur isterse. Bunlar şurdan bişey aldım orada sattım yapıyor ellerinde biraz parayla onu da car cur ediyorlar. Fikri nedir geleceğini düznini nasıl kurmak istiyor sorun da ona göre davranın yoksa bu durum değişmez. Hem onu kendi kardeşiniz gibi düşünün yani ne olmasını isterdiniz o manada. Sonuçta el değil. Ama siz katlanmak zorunda değilsiniz evin yükünü kadın taşıyor ben anlıyorum sizi o da misafirliği uzattıkça kötü oluyor çünkü misafir gibi davranıyor. Siz ona evin oğlu gibi davranın kendi kaçacak.
Soran+1 yılDuşunun zar zor kiraya gönderdik şimdide her hafta misafirlige gelmek istiyor. Kaldigi dönemler eve tek katkisi olmadi. Sonucta ben bir kişi ile evliyim kardeşiyle degil. Eşim bunu anlamiyorsa kapi orada hatta dile bile getirdim. Izin gunlerini bana göre alma dedim. Caliştigim gun ne yapiyorsan yap kardeşinle dedim ama izin gunumde onu cekemem dedim. Bitirmeye bile kalkiştim cunki sabrim bitti mutevazilik bir yere kadar. Kapiyi gösterdim kardeşinin evine git dedim gitmedi.
- +1 yıl
Zor durum anlıyorum sizi. Onlar da bu kadar düşüncesizlik yapıyor. Yüz gördü öyle yapar. Belli düzene gtirmişsiniz. Siz ona açık açık gelecekle ilgili planlarını sorun. Eşiniz meseleyi halletmeyecek çünkü kardeşidir onlar öyle alışmış. Ama en azından ayrı eve çıkabilmiş. Bilerek izin gününüzde getiriyor anlamıyor musunuz hizmet için? Hizmet etmeyin bahane bulun tartışmak evden küsüp gitmek durumu çözmeyecek. Oğlanı ev ortak edin yavaş yavaş bi zahmet katkıda bulunsun evi oğlusun şunu yap bunu yap kardeşim diye diye işlerini yaptıranlar var siz elinizde tepsi o tarafa bu tarafa sonra boş bardakları toplaya toplaya ömrünüzü böyle yersiniz. Napacaksınız? Şikayet edemezsiniz ki kardeşi sonuçta. Gerçi günümüzde bazen kendi kardeşimize katlanamıyoruz öyle kaba saba ikisine de annelik yapıyor oluyorsunuz. Hizmeti azaltın kendi soğur.
Soran+1 yılAynen öyle yapicam hizmeti azalticam hatta hoş geldin bile demicem burun kirin yapip odama gidicem. Yemek istiyorsaniz hazirlayin yikayin sonra yediklerinizi dicem
- +1 yıl
yani düşman tavrı alın demiyorum hoş geldin burun kıvırmak olması ii değil yani haklı olduğunuz yerde haksız duruma düşmeyin sadece hizmet etmeyin aynen yemek isteyen kendine yemek yapsın malzeme yoksa alıversin bi zahmet kimse çocuk değil eli ayağı çalışan bireyler. Maalsf annelerimiz böyle büyütüyor erkek çocuklara da babalarına da kendileri hizmet diyor sonra hediye paketi gibi başkasının çocuğuna yani kızlara veriliyorlar. Şimdi siz fazla asilik yaparsanız evde kavga çıkar diye korkuyorum dikkat edin biraz kurnaz olun. Güle güle halledin bu işleri kavgayla olmuyor burnun dikine gidiyo karına gücün yetmiyor gazına getirebilirler sonra şiddet falan uygular maazallah hem aranız açılır. Gerekirse koyun malzemeyi önüne kır oğlum bu fasulyeyi soy şu patatesi yapın :) Belki söylemesi kolay ama bilemedm şimdi yoksa her haftasonunuz karartıyor moralinizi. ya da haftasonuna planlar düşünün kocanızın onayını alın mesela şuraya yürümeye gidelim falan gibisinden. Hem hava almış olursunuz beraber bir aktivite olur.
Soran+1 yılGöruşun icin cok tesekkur ediyorum ama bu verdiginiz taktikler işe yaramaz bu gibi insanlarda. Izin gunumu eşimle artik denk getirmemeye calişiyorum. Eşimin evde oldugu gun eve gec gidicem iş yerindd takilirim
- +1 yıl
bu da yanlış olur ama evden kaçak düşersiniz. Sizin için üzülüyorum asında toplumumuzdaki bekar evli farketmez çok kadınlarımız hapis hayatı yaşıyor sanki. Eşinizle izin günü denk getirmemek onunla bağınızı koparabilir ya da yanlış olaylara sebep olabilir kimseye güven olmuyor hayatta. Bence eşinizle problemleri önce çözmeniz lazım akraba falan bahane aslında. Evlendiğinizde böyle hayat mı paylaşacaktınız onunla? hatırlayın o zamani hayallerinizi beraber ortak karar verin bir evde iki yabancı gibi olmaz. Bunun yarın yaşlılığı da var ne anladınız o da siz de evlenmekten o zaman. n iyi yıllarınız harcanıyor ikinizin de.
+1 yılDün derbi vardı kızım ben de eşimle açıp maç izledim hele o Özil in golü 😂😂😂neyse odun tamam doğru öküzün önde gideni hatta ama senin de zamanlaman yanlışmış derbi kaçar mı? Bir de eşin saat kaçta geldi o sürede maç başlayana kadar belki sana zaman ayırabilirdi...
01 Yorumla
Soran+1 yılKuzum derbi maci gunu degildi bir gece önceydi eski bir maci acip izlemesi mantiklimi
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne yapmasını bekliyordun. Eşin sana cips ve formalar giyerek futbol partisi verse belki senin de ilgini o çekmezdi. Erkekleri şu klasik film sahnelerini oynamaya zorlamayın 😑 çok yanlış bir şey.
01 Yorumla
Soran+1 yılOzaman niye kendini zamaninda öyle taniti cok romantik olduguni dile getirdi
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bir gün yemek yapma; süslen püslen, kız kıza arkadaşlarınla gezmeye git, eve de geç dön.
‘Neden yemek yapmadın, ne işin var dışarda?’ Derse eğer, ‘ne gerek var yemek yapmaya da evde seni beklemeye de?’ Dersin.00 Yorumla
+1 yılaranızda duygusal bir kırıklık olabilir ya da düşük ihtimal ama aldatıyor olabilir. Yoksa böyle bi jeste mırın kırın edecek erkek çok çok azdır. Hele ki yaşlarınız oldukça genç ise.
015 Yorumla
Soran+1 yılIki yilik evliyiz gecen ay evlilik yildönumuz kutlamadi ayni dogum gunum gibi. Şu iki yil icinde birgun bana supriz yaptigini görmedim. Duşundugu tek şey calişim para gelsin hanim yemegimi yapsin ustumu başimi yikasin. Istedigim tek şey gecenin guzel gecmesiydi cok guzel olmuşdum telefonu indir sohbet edelim romantik bir dans edelim hic biri olmadi. Kalbim cok kirildi cokmu şey istiyorum sence?
- +1 yıl
yok ya niye çok olsun çok normal şeyler. Eğer aranızda duygusal olarak sorun yok ise ve geçim derdi faiz borç tarzı şeyler yok ise düşük ihtimal de olsa başka kadın olma ihtimali var. Bir erkek olarak 2 yıllık evlilikte bu kadar soğukluk normal gelmiyor eğer yukarıdaki sıkıntılardan biri yoksa o yüzden aldatma dedim ama asla emin değilim. Şeytana yol göstermiş olmayayım yani. Ama hayatın sıkıntıları bunalımları bir erkeği çok sıkıştırdı ise libido düşüklüğü yaşayabiliyor erkekler. Eğer tüm bunların hiç biri yok ise aşırı odun biri ile evlenmişsin. Geçmiş olsun o zaman.
- +1 yıl
yani ben eve geldiğimde uzun zaman sonra karımla yalnız kalmayı başardı isem ve böyle bir süpriz görürsem yemek yeme faslını es geçebilirim yani :D o yüzden biraz şaşkınlıkla karşıladığımı 2 yıllık evlilikte normal olmadığını belirttim
Soran+1 yılGecim sikintisi yok maddi konusunda cok iyiz. Evlendigimizden beri böyle. Bunaldim kafamda soru işaretleri yakilaniyor neden benimle evlendi beklentimi karşilamicaksa. Ciddi ciddi ara vermek istiyorum.
Soran+1 yılHic normal degil dedigin gibi başkasi olsa yemek fasini gecer. Ama yok hemen uyuyalim dedi zar benide göturdu sensiz yatamiyorum dedi o yatinca salona gitim orada uyudum
- +1 yıl
açık açık sevişmemek için elinden geleni yapmış. Eğer dediğim gibi sıkıntılar da yoksa ya seni sevmiyor ya da aldatıyor maalesef :/ bana öyle geliyor en azından.
Soran+1 yılHic bir sıkıntı yok evlendigimizden beri böyle. Öper sarilir seni cok seviyorum der o kadar gerisi hic olmadi
- +1 yıl
o zaman neden şaşırdın? Demek ki yapı olarak düşük libidolu biri.
Soran+1 yılAma p*rn izler kafami kariştiran o
- +1 yıl
ohooooo o zaman sen çekici gelmiyorsun demek ki.
Soran+1 yılOdunun önde gideni guzel gecelik giy begenmez tuhaf nene tarzi seyler begenir. Ve akli ermiyormu o sitedeki şeyler hepsi kurgu yalan diye
- +1 yıl
maalesef odun... Zevksiz... hayalperest...
Soran+1 yılmaalesef artik bitti pes ediyorum dogum gunu yakinda var bir şey almicam kutlamicam bile deger vermek artik yok
- +1 yıl
ee bir süre böyle planla bakalım artık
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 507 cevap paylaştı. Bi dahakine yemeğine ya da suyuna bas hapı. Sonra sen canım istemiyor başım ağrıyor de
35 Yorumla
Soran+1 yıl@Bhsqry hahahah ayy cok mantikli peki ne hapi almam gerekiyor istek hapimi?
Soran+1 yıl@Bhsqry tamamdir tesekurller bildiginiz bir marka var mı önerebiliceginiz
Aynısını tekrar yap ama bu sefer dışarı çık arkadaşlarımla bıluş aklı sende kalsın.
31 Yorumla
Soran+1 yılDenicem göruşun icin tesekurller
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdam erkeklik evrimini tamamlamamis ormantok kadan ruhundan anlamiyan bir odun olsa gerek
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok takılma ya bugün bütün erkekler maç izledi mesela dikkat ettiysen site bomboştu de mesela bugün hazır dedim maç var sitede kimse olmaz gittim alışveriş yaptım düşün🤣
10 Yorumla
+1 yılAptal adam ya kusura bakma ama...
yazık günah senin emeğine duygularına21 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuldum butun gun bugunki derbi macida degildi eski bir maci acip izledi hazirligimla kala kaldim
+1 yılBir daha derbiye en yakın arkadaşını da davet etmesini söyle.
Sonra ikisi maç izlerken arkadaşına yakınlık göster.
Ise yarayacaktır.01 Yorumla
Soran+1 yılYok pek dogru olmaz o
- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmış.
sen hep evdesin
istediign zaman maç yaparsınız.
ama derbi öyle mi? Bula bula derbi akşamını mı buldun?01 Yorumla
Soran+1 yılDerbi gunu degildi tabiki ondan bir gun önceydi eski bir maci acip izledi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEğer fanatik biriyse zamanlaman yanlışmış. Bazen dünyanın merkezinde görüyoruz kendimizi ama insanların kişisel zevklerinin olduğunu da unutmamak lazım.
01 Yorumla- +1 yıl
Fanatik olsa. bile insan maç. bitince eşiyle ilgilenir.. hiç mantıklı değil erkek hayır demesi böyle bir duruma.. trol olabilir soru.. ben inanmıyorum ya.. ben devreasinda bile iglimi gspteriridim eşime. 😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kötü bir gün seçimi olmuş senin için ama eşinin yaptığı da çok yanlış evet çok sık olmuyor böyle bir maç ama bir şekilde maçı açmamalıymış
012 Yorumla
Soran+1 yılDerbi macina getirmedim tabiki bildigin baya eski bir maci acti izledi kaldim oyle
Soran+1 yılmaalesef öyle artik unutsun iligiyi alakayi yakinda yeni yaşina giricek hic bir şey almicam unutmuş gibu yapicam
Soran+1 yılHayir hak ediyor benimkini kutlamadi, supriz yaptim ortam hazirladim ne yapti acti mac izledi eski bir mac ayni anda telefonla oyun oynadi. Bu adamin neyine deger verim
Soran+1 yılGidim o gun kendime hediye alim onun dogum gununde 😁
Soran+1 yılBonkörumdur alirim sanada bir hediye
Soran+1 yılUgrarsam bir gun turkiyeye..
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılMaç gününe denk getirmen biraz şey olmuş kimi erkekler maç delisi olduğu için çok umursamamış olabilir seni
05 Yorumla
Soran+1 yılDerbi maci izlemedi ki eski bir mac izledi bu olanlar dun akşama ayit
- +1 yıl
Onun öküzlüğü ozaman ne güzel düşünceli bi eşi bulmuştu o körse yapaçak bişi yok atacaktın kafasına pastayı falan elindekileri bak nasıl akıllanıyor bidaha xd şaka bi yana erkekler odundur yani ne diyim ki evlenene kadar romantiktir erkekler hele çocuk olduktan sonra ghtü göbeği salarlar çoğu doblocu enişte gibi gezerler bidaha
Soran+1 yılBu adama guvenipte cocuk yaparmiyim orasi belli degil. Daha bu konu bitmeden göruşum cok net olan bir konu hakkinda yine tartiştik
- +1 yıl
Seni mutlu edemiyorsa zorlamanın anlamı yok bence
Soran+1 yıl2 sene icinde sadece bir defa cicek aldi. Mutlu etmek o kadar zor bir şey degil onu bile başaramiyor
+1 yılBence trip atmakla olmaz gerçekten konuşmak lazım. Ben bir şeyler için çabalıyorum neden karşılık vermiyorsun diye sormak gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılKac defa konuştum guzelcene hak verip ayni sekilde devam ediyor
- +1 yıl
Tüh ya bilemedim öyleyse ne yapılır
+1 yılAçık açık konuş dile getir ima ile anlamıyorlarsa, varsa problem çözüm yoluna gidin, olmadı biter zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamiyorki ara vermek istiyorum ciddi ciddi ilişkimize
- +1 yıl
Ara vermek de çözüm değil sorunu rafa kaldırmak olur
Soran+1 yılGidicek yerim olsa basar giderim bir dakika bile daha durmam mektup yazip giderim birdahada beni göremez
- +1 yıl
Makul çözüm bulmak lazım
Soran+1 yılYok ki iki gun öncede bana cok zeki ve guclu bir kadinsin bana dedi hayran kaliyorum sana dedi. Evliligi kavramayan biri eşim sanki
erkekler maç izlemeyi bayılır bırak rahatına baksın sonrası gelir yanına :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSimdide seni cok seviyorum diyor, boş ama onca hazirlik yaptim tek kelime sohbet etmedi benimle. Suslendim yuzume bile bakmadi dogru duzgun
Etek boyunu iyi ayarlayamamssn demekki birde topuklular ile ol her daim evdede
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşini tanıyorsundur maç seven bir tipse derbi gününe denk getirmesen daha iyi olurmuş o gün bırak tv izlesin sen de kendi istediğini yap zamanlama önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılDerbi maci yoktu o gun sorun orada eski bir maci acip izledi
Cevap sahibi+1 yılİşte de çok yorulmadıysa o zaman biraz odunmuş eskisini de git başka zaman izle yani
Soran+1 yılYorucu bir işi yok aldi televizyonu acti eski maci acti hem izledi hem telefonuyla ugraşti
+1 yılAklı olsa öyle yapmaz maçı kapatır o geceyi senle geçirir ama işte bence üstüne düşme kaçmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılDerbi maci o gun yoktu eski bir mac acip izledi
- +1 yıl
o zaman daha kötü
Soran+1 yılIşte neyse artik kendi kaybetti deger vermem birdaha bu son oldu
- +1 yıl
Yani umarım değerinizin farkına varırda evliliğiniz sıkıntıya girmez mutlu olursunuz
Soran+1 yılUmarim guzel yorumunuz icin tesekurller
+1 yılDunku mac onemliydi severler icin ama kadindan sevismeden opusup seks yapmaktanda onemli olmamali bence malmış eşi yazik
Kac yillik evlisiniz00 Yorumla
+1 yıltatlım derbi günü de yapılmaz ki bu nasıl derbi gününe denk getirdin :)
01 Yorumla
Soran+1 yılDerbi gunune denk getirmedim elbette ondan bir gun önceydi
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazı erkekler fanatiktir ve maçları olduğunda başka hiçbir şeye konsantre olamazlar , bu işleri maç olmadığı günlerde denemelisin :)
00 Yorumla Erkekler bir takımı tutuyorsa ogün başka şeylere odaklanmazlar bundan olabilir ama yinede Maçtan sonra seninlede ikinci bir maç yapmalıydı 👍
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle kadınların umursamaz erkeklere denk gelmesi hayâl kırıklığı
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef ayni evde yaşamayana kadar bir isani taniyamiyorsun
- +1 yıl
Evet haklısın bendede aynı problem var yanlış zamanda yanlış insanları sevdik
Soran+1 yılAynen oyle tam bir sorun cözuldu diyorum daha buyuk bir sorun cikiyor. En son tartişmamiz cidden hic normal degildi
- +1 yıl
Dertleşmek konuşmak istersen özelden yazarsın Allah kolaylık versin
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adam ya harbi kral adammış 😃
Futbol maçları > Romantik akşam yemeği01 Yorumla
Soran+1 yılEski bir mac izledi dun akşam tutugu takim bile degildi
+1 yılÇok garipsedim inanki yani nefsine bile hakim olmuş hayatında birisi olabilir araştır derim ince düşünüp eşine böyle bir sürpriz yapman çok hoş ama kıymet bilmiyorsa saygısız hissettiriyorsa tavrını koymalısın
12 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle mi yaptın eş anlaminda değil çevre anlamında
Soran+1 yılVe eski bir maci acip izledi bikiyormusun sohbet bile benimle etmedi
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bu yüzden fanatik eş lazım değil. Kadıninla ilgilen maç çok mu önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılMasayi dun akşam hazirlamişdim eski bir maci acip izledi :(
Soran+1 yılAmin saol 🙏🏼
Şey yapsaydın elektrik kapatsaydin elektrik gitti gibi biraz dışarı çıksaydı öyle romantik olur diye düşündüm. Ayrıca eşin TV ye bağımlı dediğim böyle yaparsan kolay olur.
10 YorumlaDerbi maç vardı hayatım değil sen adriana lima karşısında soyunsa gözü görmezdi
00 Yorumla
+1 yılEşinin yaptığımı bende yaparım sen haksızsın derbi olduğu günde bi de :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanlaman yanlış olabilir ya da gerçekten artık eşin cinsellik yaşamak istemiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne kadar saçma ben anlamıyorum bu evli olan hemcinslerimi gerçekten bazıları çok ama çok saçmalıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Aşk ölmüş bitmiş sizin. Demek ki senden başka öncelikleri varmış adamın. Şahsen ben sevmediğim değer vermediğim insanlara karşı takılırım bu tavrı
10 Yorumla- Devamını Gör (154)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat